-
285 παρακαλω
τι 4κινηση εχει , ξερεις?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
285 παρακαλωτι 4κινηση εχει , ξερεις?
Ναι 4κινητο ειναι με τους 285 ιππους
-
τι 4κινηση εχει? torsen να υποθεσω?? ξερει κανεις λεπτομερειες?
-
Εχμ συγγνώμη που θα απογοητεύσω τους Caliberάδες, αλλά το SRT4 2.4Τ είναι μπροστοκίνητο με μπλοκέ.
Το μόνο Caliber που βγαίνει με τετρακίνηση είναι το ατμοσφαιρικό 2.4, για το οποίο το σχόλιο 'It only directs power to the rear wheels when the fronts start slipping' που διάβασα κάπου, σημαίνει ότι δεν είναι καν Torsen. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εχμ συγγνώμη που θα απογοητεύσω τους Caliberάδες, αλλά το SRT4 2.4Τ είναι μπροστοκίνητο με μπλοκέ.
Το μόνο Caliber που βγαίνει με τετρακίνηση είναι το ατμοσφαιρικό 2.4, για το οποίο το σχόλιο 'It only directs power to the rear wheels when the fronts start slipping' που διάβασα κάπου, σημαίνει ότι δεν είναι καν Torsen.Επειδή δε το έχω με τα Dodge...δεν ασχολούμαι με Αμερικάνικα αυτοκίνητα, έχω μια ερώτηση. Τα Caliber δεν έχουν 4κίνηση?
-
Mόνο στο 2.4 ατμοσφαιρα μπαίνει τετρακίνηση, αλλά βγαίνει και έκδοση χωρίς.
Τα υπόλοιπα είναι FWD. -
ναι οντως ειναι FF το srt, παντως το 4κινητο δε νομιζω να ειναι haldex , δεν αναφερεται στους συνεργατες της εταιρειας στο site
http://www.haldex.com/en-GB/Europe/Appl ... ar-models/
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το μόνο Caliber που βγαίνει με τετρακίνηση είναι το ατμοσφαιρικό 2.4, για το οποίο το σχόλιο 'It only directs power to the rear wheels when the fronts start slipping' που διάβασα κάπου, σημαίνει ότι δεν είναι καν Torsen.Επειδή δε το έχω με τα Dodge...δεν ασχολούμαι με Αμερικάνικα αυτοκίνητα, έχω μια ερώτηση. Τα Caliber δεν έχουν 4κίνηση?
Εαν θελεις λεπτομερειες μπες στο σιτε http://www.allpar.com/cars/dodge/caliber.html
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Τα υπόλοιπα είναι FWD....SUV γιαλαντζί δηλαδή
-
Είπαμε, το Caliber δεν είναι SUV, είναι ανταγωνιστής του C-seg στην Αμερική και στην Ελλάδα κάτι σαν crossover.
-
ναι οντως ειναι FF το srt, παντως το 4κινητο δε νομιζω να ειναι haldex , δεν αναφερεται στους συνεργατες της εταιρειας στο sitehttp://www.haldex.com/en-GB/Europe/Appl ... ar-models/
Η 4κίνηση που μπαίνει είναι είναι το Freedom Drive της Jeep, αμερικάνικη πατέντα αντίστοιχη του Haldex.
Aπό το site της Jeep:This state-of-the-art electronic system anticipates the need for added traction and responds to wheel-slippage by transferring power to the rear wheels, while modulating rear-wheel to contribute to vehicle stability in cornering situations. The system also saves fuel by operating only on demand when on-road, thereby minimizing power-robbing friction and inertia. Activate the off-road mode by pulling up on the chrome T-handle switch labeled 4WD LOCK in the center console. This mode dictates that the electronic sends the maximum amount of torque to the rear axle for improved traction.
Μπροστοκίνητο κανονικά και όταν σπινιάρει στέλνει δύναμη και πίσω, αλλά μπορεί και να κλειδωθεί η τετρακίνηση.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τα υπόλοιπα είναι FWD....SUV γιαλαντζί δηλαδή
ενω ολοι αυτοι που αγοραζουν τετρακινητα τα εχουν αναγκη
ακριβοτερα αμαξια,τριβες ,απωλεια ισχυος,καταναλωση ,βαρος,εξοδα συντηρισης και ζημιων.
αυτα ειναι τα τετρακινητα -
Άσε που οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση ότι τα τετρακίνητα κρατάνε καλύτερα στον δρόμο και μπαίνουν πιό ανέμελοι στις στροφές με τα βοϊδάμαξα. Και δεν καταλαβαίνουν ότι το πλεονέκτημα υφίσταται ΜΟΝΟ όσο πατάς το γκάζι. Μόλις το αφήσεις, τέλος το πλεονέκτημα, μπροστοκίνητο-τετρακίνητο γίνονται το ίδιο...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Άσε που οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση ότι τα τετρακίνητα κρατάνε καλύτερα στον δρόμο και μπαίνουν πιό ανέμελοι στις στροφές με τα βοϊδάμαξα. Και δεν καταλαβαίνουν ότι το πλεονέκτημα υφίσταται ΜΟΝΟ όσο πατάς το γκάζι. Μόλις το αφήσεις, τέλος το πλεονέκτημα, μπροστοκίνητο-τετρακίνητο γίνονται το ίδιο...ναι αυτο υπαρχει , εχω παει να το ριξω σε κατι γκρεμους ετσι
γενικα ομως σου δινει μεγαλη αυτοπεποιθηση και οχι τελειως αδικαιολογητα -
Άσε που οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση ότι τα τετρακίνητα κρατάνε καλύτερα στον δρόμο και μπαίνουν πιό ανέμελοι στις στροφές με τα βοϊδάμαξα. Και δεν καταλαβαίνουν ότι το πλεονέκτημα υφίσταται ΜΟΝΟ όσο πατάς το γκάζι. Μόλις το αφήσεις, τέλος το πλεονέκτημα, μπροστοκίνητο-τετρακίνητο γίνονται το ίδιο...
ναι αυτο υπαρχει , εχω παει να το ριξω σε κατι γκρεμους ετσι
γενικα ομως σου δινει μεγαλη αυτοπεποιθηση και οχι τελειως αδικαιολογηταΌπως ένα Α4 ΤQ πάνω σε χιόνι, που όταν όλοι είχαν σταματήσει για αλυσίδες αυτός έφευγε (χωρίς αλυσίδες) με τα χίλια και στην πρώτη στροφή που χρειάστηκε φρένο βρέθηκε να εξετάζει από πάρα πολύ κοντά την τοπική χλωρίδα...
-
στο χιονι πας , αλλα με συμβατικα λαστιχα οχι πανω απο 20λιγο σε παγο και χιονι που το δοκιμασα δουλευει μια χαρα παντως , καλυτερα απο τα 2κινητα της οικογενειας αλλα αργα
-
στο χιονι πας , αλλα με συμβατικα λαστιχα οχι πανω απο 20λιγο σε παγο και χιονι που το δοκιμασα δουλευει μια χαρα παντως , καλυτερα απο τα 2κινητα της οικογενειας αλλα αργαΠας μια χαρά... απλά δεν φρενάρεις...
-
ξερεις τι παραξενο συνεβαινε και φρεναρα σε σχεση με το c2? το γουρουνι απο το βαρος εσπαγε τον παγο σε καποια σημεια που ηταν πιο λεπτος
επισης επειδη το δοκιμασα επιτηδες εστω και αν μια ροδα ηταν εκτος παγου το αυτοκινητο ξεκινουσε κανονικοτατα
(οπως επισης εχω ξεκινησει κανονικοτατα σε κακοτραχαλο χωματοδρομο με μεγαλη κλιση οπου πατουσαν μονο οπι 2 διαγωνιες ροδες μου και οι αλλες ηταν στον αερα )φυσικα δεν οδηγουσες για πλακα , αλλα σου λεω ειλικρινα οτι ειχε τεραστια διαφορα με τα 2 μικρα τα οποια μπορει να μου εφευγαν στη μεση της διασταυρωσης
δεν ειναι το Α και το Ω η 4κινηση, ουτε πεταω στα συνεφφα και λεω οτι θα σε σωσει ή οτι κανει παπαδες, αλλα οσο συμβιωνω μαζι της τοσο πιο πολυ την εκτιμω
(εστω και αν ειναι ντεμεκ ) -
Δε ξέρω τι αμάξι διάλεξε ο συν-user που άνοιξε το thread, αλλά εγώ θα του πρότεινα το Qashqai.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω ενα θελω να μαθω. εισαι απλα ενας κολλημενος παροπιδοφορος ιδιοκτητης ή ενας ασχετος πωλητης?
Κι εγώ θα ήθελα να μάθω εάν κάνεις φούσκες με τις μύξες σου αλλά δεν το γράφω σε τοπικ.
Όπως κι εγώ έτσι κι εσύ θα μείνεις με την απορία λοιπόν...Mε τις μυξες μου κανω μπαλακια, φουσκες κανω με τα σαλια μου και κοιταζομαι στον καθρεφτη πασραλληλα και με θαυμαζω
Για πες λοιπον έμισθος ή απλα κακογουστος?
παιδες συνελθετε λιγο εχετε ξεφυγει
Αγορά Dodge Caliber