-
Το Caliber το βλέπω πλέον αρκετά συχνά...
Ένα αυτοκίνητο που σίγουρα ΔΕΝ περνά απαρατήρητο.
Δεν θυμίζει σε τίποτα φτηνιάρικο αυτοκίνητο και τολμώ να πω ότι η εμφάνισή του έχει τον αέρα Premium αυτοκινήτου. Δείχνει ογκώδες και στιβαρό χωρίς όμως να είναι τεράστιο. Πολύ σημαντικό αυτό.Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προσφέρει πολλά, πάρα πολλά, σε ιδιαίτερη καλή τιμή.
Από την άλλη τα Κορεάτικα (tuscon/sportage κλπ...) καλά αυτοκίνητα, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Σχεδιαστικά αδιάφορα εντελώς και μέσα και έξω.
Μεγάλοι όγκοι που δεν προσφέρουν αντίστοιχους χώρους εσωτερικούς και δεν είναι ευκολοδήγητα στην Αθήνα.Τα Dodge αν είχαν καλύτερο δίκτυο εξυπηρέτησης/πώλησης και καλύτερη διαφημιστική καμπάνια σίγουρα θα είχαν μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό όμως που συμβαίνει σίγουρα δεν είναι τυχαίο... Κάποιος δεν θέλει να πουλάει και πολύ η Dodge... Ποιος άραγε;
-
περσι οταν πήγα να κάνω test drive to Caliber δε είχανε γιατι τα είχανε δώσει όλα.. μετα απο 3 μήνες βρέθηκε test drive,
εμενα το Caliber μ'αρεσει.. και το βλέπω αρκετα συχνά στο δρόμο.. επίσης η εμφανισή του είναι η τυπική 'ματσό' αμερικανιά που προσωπικα γουστάρω..
και θα συμφωνήσω με τον Storm οτι βγάζει εικόνα ακριβότερου.. οταν πέρσι το έδειξα στις γυναίκες της οικογένειας που δε το ήξεραν νόμιζαν πως κάνει 30.000++
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Κασκάι ή Κάλιμπερ?
Ο όχλος που έχει επιλέξει το Κασκάι δε νιώθει...
είσαι ατομο του όχλου??
γιατί εγώ δεν είμαι ...
ο όχλος δεν αγοράζει κάλιμπερ και τα όμοια του όχι γιατι δεν είναι καλά , αλλά γιατί δεν τα ξέρει , δεν τα βλέπει στο δρόμο δεν ακούει για αυτά κλπ κλπ...η εμφάνιση του είναι ιδιαίτερη (μέσα-έξω ) , οι επιδόσεις του μέτριες ,η ποιότητα του το ίδιο, αλλά υπάρχει και ο παράγοντας ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ-ΓΟΥΣΤΟ...
δεν είμαστε όλοι ίδιοι ....
-
εμφανησιακα και εμενα μου αρεσει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω ενα θελω να μαθω. εισαι απλα ενας κολλημενος παροπιδοφορος ιδιοκτητης ή ενας ασχετος πωλητης?Κι εγώ θα ήθελα να μάθω εάν κάνεις φούσκες με τις μύξες σου αλλά δεν το γράφω σε τοπικ.
Όπως κι εγώ έτσι κι εσύ θα μείνεις με την απορία λοιπόν... -
Δεν καταλαβαίνω και ούτε πρόκειται να καταλάβω όποιον αγοράζει Caliber ενώ με τα ίδια λεφτά παίρνει ένα άριστα εξοπλισμένο Bravo 1.4T-Jet που είναι πολύ καλύτερο στα πάντα συγκριτικά.
Όπως δεν μπορώ να καταλάβω στο τυροπιτάδικο όποιον παίρνει ζαμπονοτυρόπιτα ενώ με τα ίδια λεφτά παίρνει πίτσα. Σαφώς συνήθως έχει περισσότερο όγκο, αλλά σε ουσία μένει πίσω
Οκ γούστα είναι αυτά οπότε καθένας παίρνει ό,τι θέλει (εξ'άλλου αν δεν αγόραζε κανείς ζαμπονοτυρόπιτα δεν θα την έφτιαχναν κι όλας), αλλά μην πας να τη βγάλεις καλύτερη με το ζόρι βρε αδερφέ. Αν ο όγκος for money είναι το ζητούμενο πάντως, χτυπάς φλέβα χρυσού με ένα Caliber -
Ο χρήστης rokko74 έγραψε:
Εγω ενα θελω να μαθω. εισαι απλα ενας κολλημενος παροπιδοφορος ιδιοκτητης ή ενας ασχετος πωλητης?
Κι εγώ θα ήθελα να μάθω εάν κάνεις φούσκες με τις μύξες σου αλλά δεν το γράφω σε τοπικ.
Όπως κι εγώ έτσι κι εσύ θα μείνεις με την απορία λοιπόν...Mε τις μυξες μου κανω μπαλακια, φουσκες κανω με τα σαλια μου και κοιταζομαι στον καθρεφτη πασραλληλα και με θαυμαζω
Για πες λοιπον έμισθος ή απλα κακογουστος?
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω και ούτε πρόκειται να καταλάβω όποιον αγοράζει Caliber ενώ με τα ίδια λεφτά παίρνει ένα άριστα εξοπλισμένο Bravo 1.4T-Jet που είναι πολύ καλύτερο στα πάντα συγκριτικά.το έγραψε ο άνθρωπος.. για τους λόγους του ήθελε crossover.. λογικό μου ακούγεται, το bravo,focus,golf,leon κτλ είναι άλλη κατηγορία..
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω και ούτε πρόκειται να καταλάβω όποιον αγοράζει Caliber ενώ με τα ίδια λεφτά παίρνει ένα άριστα εξοπλισμένο Bravo 1.4T-JetΓράφουμε & γράφουμε τόσα ποστ. Κάνε τον κόπο να τα διαβάσεις και ίσως σου λυθεί η απορία
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω και ούτε πρόκειται να καταλάβω όποιον αγοράζει Caliber ενώ με τα ίδια λεφτά παίρνει ένα άριστα εξοπλισμένο Bravo 1.4T-Jet που είναι πολύ καλύτερο στα πάντα συγκριτικά.
το έγραψε ο άνθρωπος.. για τους λόγους του ήθελε crossover.. λογικό μου ακούγεται, το bravo,focus,golf,leon κτλ είναι άλλη κατηγορία..
Δεν καταλαβαίνω και ούτε πρόκειται να καταλάβω όποιον αγοράζει Caliber ενώ με τα ίδια λεφτά παίρνει ένα άριστα εξοπλισμένο Bravo 1.4T-Jet
Γράφουμε & γράφουμε τόσα ποστ. Κάνε τον κόπο να τα διαβάσεις και ίσως σου λυθεί η απορία
my bad mea culpa etc
Εικάζω πάντως ότι οι άνθρωποι που παίρνουν μπροστοκίνητο crossover με 17άρες ζάντες που πρακτικά συμπαθεί το χώμα όσο κι ένα μπροστοκίνητο μη crossover με 17άρες είναι οι ίδιοι που αγοράζουν και τις ζαμπονοτυρόπιτες -
εμενα μου αρεσουν οι ζαμπονοτυροπιτες
-
εδω σε αλλους αρεσουν οι μυξες τους
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω ενα θελω να μαθω. εισαι απλα ενας κολλημενος παροπιδοφορος ιδιοκτητης ή ενας ασχετος πωλητης?
Κι εγώ θα ήθελα να μάθω εάν κάνεις φούσκες με τις μύξες σου αλλά δεν το γράφω σε τοπικ.
Όπως κι εγώ έτσι κι εσύ θα μείνεις με την απορία λοιπόν...Mε τις μυξες μου κανω μπαλακια, φουσκες κανω με τα σαλια μου και κοιταζομαι στον καθρεφτη πασραλληλα και με θαυμαζω
Για πες λοιπον έμισθος ή απλα κακογουστος?
επαθα ασθμα απο το γελιο !!!
Ρε κουβεντα που επεσε για το καλιμπερ ! μου θυμιζει τους ατυχους ιδιοκτητες γκολφ που νομιζουν οτι πηραν το καλυτεροτερο αυτοκινητο της οικουμενης και υποστηριζουν την επιλογη τους με νυχια και δοντια καταντοντας γραφικοι
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
το έγραψε ο άνθρωπος.. για τους λόγους του ήθελε crossover.. λογικό μου ακούγεται, το bravo,focus,golf,leon κτλ είναι άλλη κατηγορία..
Δεν καταλαβαίνω και ούτε πρόκειται να καταλάβω όποιον αγοράζει Caliber ενώ με τα ίδια λεφτά παίρνει ένα άριστα εξοπλισμένο Bravo 1.4T-Jet
Γράφουμε & γράφουμε τόσα ποστ. Κάνε τον κόπο να τα διαβάσεις και ίσως σου λυθεί η απορία
my bad mea culpa etc
Εικάζω πάντως ότι οι άνθρωποι που παίρνουν μπροστοκίνητο crossover με 17άρες ζάντες που πρακτικά συμπαθεί το χώμα όσο κι ένα μπροστοκίνητο μη crossover με 17άρες είναι οι ίδιοι που αγοράζουν και τις ζαμπονοτυρόπιτεςΝα την καταργήσουμε τότε την κατηγορία όπως και τις ζαμπονοτυρόπιτες.
Επίσης να καταργήσουμε την κατηγορία SUV και να κρατήσουμε μόνο τα 'καθαρά 4χ4' όπως επίσης και τις κασερόπιτες, κιμαδόπιτες, σκατόπιτες και να κρατήσουμε κατηγορία jet-set και τυρόπιτες.
Επίσης να καταργήσουμε τους εξοπλισμούς και τα μοντέλα και να κρατήσουμε ένα μοντέλο χωρίς επιλογές...
Επίσης στο εξοχικό μου οι τρύπες, σαμαράκια και κάθε είδος 'ψιλόεμποδιου' που ξεπερνιούνται άνετα με ένα crossover αλλά ΌΧΙ με ένα jet-set 1.4 να πληρώσουν οι τυροπυτιάριδες να τα φτιάξουν ή να αναγκαστώ να πάρω ένα SUV με άλλα κυβικά, κλίμακα, ασφάλειες, κτλΜα έχετε τρελαθεί εντελώς?? Τι είναι αυτά που γράφετε??
Το caliber δεν είναι καλύτερο η χειρότερο από κάποια άλλα αυτοκίνητα. Το caliber είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο της κατηγορίας του και πολύ ΜΑ πολύ ανταγωνιστικό σε τιμή, επιδόσεις ΑΝΑΜΕΣΑ σε ίδιου τύπου αυτοκίνητα. Έχετε λυσσάξει ορισμένοι να το βγάλετε 'χάρβαλο', 'κολοκύθα' & άχρηστο αλλά αναλώνεστε σε προσωπικές απόψεις χωρίς στοιχεία...
Ποιος αρνείται (με στοιχεία) ότι το caliber στην κατηγορία του είναι ανταγωνιστικό με καλό μοτερ με ικανοποιητικές επιδόσεις και με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Επίσης έχει όλα τα καλά που μπορεί να έχει ένα crossover.
Αφήστε τις τυρόπιτες και τις πίτσες. Για αυτοκίνητα μιλάμε -
τωρα θυμηθηκα μια παλια υπογραφη μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τωρα θυμηθηκα μια παλια υπογραφη μουθύμησέ τη και σε μας.
-
....
-
Να την καταργήσουμε τότε την κατηγορία όπως και τις ζαμπονοτυρόπιτες.
Επίσης να καταργήσουμε την κατηγορία SUV και να κρατήσουμε μόνο τα 'καθαρά 4χ4' όπως επίσης και τις κασερόπιτες, κιμαδόπιτες, σκατόπιτες και να κρατήσουμε κατηγορία jet-set και τυρόπιτες.
Επίσης να καταργήσουμε τους εξοπλισμούς και τα μοντέλα και να κρατήσουμε ένα μοντέλο χωρίς επιλογές...
Επίσης στο εξοχικό μου οι τρύπες, σαμαράκια και κάθε είδος 'ψιλόεμποδιου' που ξεπερνιούνται άνετα με ένα crossover αλλά ΌΧΙ με ένα jet-set 1.4 να πληρώσουν οι τυροπυτιάριδες να τα φτιάξουν ή να αναγκαστώ να πάρω ένα SUV με άλλα κυβικά, κλίμακα, ασφάλειες, κτλΜα έχετε τρελαθεί εντελώς?? Τι είναι αυτά που γράφετε??
Το caliber δεν είναι καλύτερο η χειρότερο από κάποια άλλα αυτοκίνητα. Το caliber είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο της κατηγορίας του και πολύ ΜΑ πολύ ανταγωνιστικό σε τιμή, επιδόσεις ΑΝΑΜΕΣΑ σε ίδιου τύπου αυτοκίνητα. Έχετε λυσσάξει ορισμένοι να το βγάλετε 'χάρβαλο', 'κολοκύθα' & άχρηστο αλλά αναλώνεστε σε προσωπικές απόψεις χωρίς στοιχεία...
Ποιος αρνείται (με στοιχεία) ότι το caliber στην κατηγορία του είναι ανταγωνιστικό με καλό μοτερ με ικανοποιητικές επιδόσεις και με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Επίσης έχει όλα τα καλά που μπορεί να έχει ένα crossover.
Αφήστε τις τυρόπιτες και τις πίτσες. Για αυτοκίνητα μιλάμεΕίσαι ωραίος
Δυσκολεύομαι μεν να πειστώ ότι τα 5 εκατοστά επιπλέον ύψους μπορούν να κάνουν τη διαφορά καθώς οι θυσίες που χρειάζονται είναι δυσανάλογες του όφελους που προκύπτει απ το ύψος δλδ να καις περισσότερο, να έχεις χειρότερες επιδόσεις, πιο νωθρή οδική συμπεριφορά κλπ αντί απλά να περάσεις λίγο πιο αργά απ τη λακούβα ή να κάνεις μια τιμονιά να την αποφύγεις - κάτι που και με το crossover θα το κάνεις στην τελική γιατί παραμένει ένα απλό αυτοκίνητο με συμβατικά αμορτισέρ και ελατήρια που απλά έχουν λίγο μεγαλύτερη διαδρομή, οπότε αν σκάσεις με φόρα στη λακούβα θα πονέσει όπως ένα απλό μικρομεσαίο. Γι αυτό λέω ότι ας είμαστε αντικειμενικοί και ας πούμε ότι κάποιοι στην πραγματικότητα το προτιμούν (όπως και το Qashqai) για την έντονη παρουσία του στο δρόμο, παρά για τις τεχνολογικές του καινοτομίες και την υπεροχή σε σχέση με τον ανταγωνισμό (είτε crossovers είτε απλά μικρομεσαία).
Προσοχή, σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι είναι χάρβαλο -
τωρα θυμηθηκα μια παλια υπογραφη μου
θύμησέ τη και σε μας.
Μάλλον ήταν 'σόκιν' γιατί βλέπω να γράφει BANNED κάτω από το nickname εκτός και αν σημαίνει κάτι άλλο...
Tα βλέπεις Κιούση?
ΥΓ:το banned το έχει εδώ και καιρό κάτω από το avatar του.έχει 'ξεμείνει' εδώ και πάρα πολύ καιρό.
-
Τι σας συγκινεί στα psedo-SUV που ούτε ουσιαστικές off-road δυνατότητες δεν έχουν?
Αγορά Dodge Caliber