-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο παντως με το οτι οι τετρακινησεις κανουν χειροτερες εκκινησεις ειναι μονιμη αποψη του top gear και φυσικα για το χαλντεξ συγκεκριμενα εχω διαβασει ιδιο σχολιο στους 4Ταυτο γινεται αν ξεκινησεις με 3000 σαλ που ξεκινας τα 2κινητα, τα 4κινητα ειτε ειναι evo ειτε ειναι οτιδηποτε θελουν κανιβαλιστικες εκκινησεις, αλλιως ναι ξεκινουν χειροτερα..
δικινητο φευγει καλυτερα μονο αν εχει μπλοκε και ατομο με διδακτορικο στη βουτα
αλλιως εστω για τα λιγα πρωτα χλμ το 4κινητο πρεπει να ειναι μπροστα
Μαζί σου! Αλλά ξέρεις τι τσαπου έχω φάει όταν με Α4 ΤQ 190 στήθηκα επανειλημμένα με ραλιτσα (σχεδόν μαμά)?? Και δώστου να ξεκινάω σχεδόν ρολαριστά, και δώστου να ξεκινάω κόφτες...όλα τα δοκίμασα και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο! Γκολ και ξύλο!
-
κι εγω εχω πιει τσαι απο punto gt με 230 αλογα και ζαντουλα ποδηλατου (απο σταση)
για αυτο ειπα πριν διδακτορικο στη βουτα
αλλα αυτο δεν ειναι κανονας ειναι ελαχιστες εξαιρεσεις και η μονη περιπτωση τσαγιου στην εκκινηση που μου εχει συμβειεσυ dsg δεν εχεις?
-
τον κλαρκσον οσο κι αν τον βριζετε , αγαπαει τρελα τις αλφα.
απλα λεει τα αρνητικα τους με υπερβολικο τροπο οπως κανει με τα πανταΔεν τον βρίζω καθόλου εγώ προσωπικά! Για Άγγλος έχει κορυφαίο χιούμορ γιατί πάνω απόλα είναι perfomer και έτσι πρέπει! Και γενικά η εκπομπή είναι κορυφαία! Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι budget έχουν για κάθε επεισόδιο και πόσο καιρό θέλουν για να γυρίσουν ένα..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και που είναι το περίεργο?? Σε πίστα βρίσκονται, υπάρχει διαφορά σε δύναμη και όλα ΟΚ! Εκτός αν είναι μέρος της γνωστής υπερβολής του εν λόγω σόου όπως και για το πόσο άστριφτη είναι η GTA!Τι ακριβώς λες τώρα...? Έχεις ξεκινήσει ποτέ τέζα μπροστοκίνητο έστω και με 200ps σε πίστα...? Απλά καλή ασφαλτος είναι, δεν έχουν κάποιο μαγικό πεδίο πρόσφυσης... (άσε που του TG δεν είναι καν πίστα αλλα αεροδρόμιο)...
Qsis αυτός που στην 'έριξε' πρόσεξες τι ελαστικά φορούσε...?
Anyway, είμαστε
-
εσυ οχι , γενικα οι αλφιστι
-
κι εγω εχω πιει τσαι απο punto gt με 230 αλογα και ζαντουλα ποδηλατου (απο σταση)για αυτο ειπα πριν διδακτορικο στη βουτα
αλλα αυτο δεν ειναι κανονας ειναι ελαχιστες εξαιρεσειςεσυ dsg δεν εχεις?
Ναι 7αρι.
-
εχει launch? σε ποιες στροφες σε ξεκιναει αν εχει?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Και που είναι το περίεργο?? Σε πίστα βρίσκονται, υπάρχει διαφορά σε δύναμη και όλα ΟΚ! Εκτός αν είναι μέρος της γνωστής υπερβολής του εν λόγω σόου όπως και για το πόσο άστριφτη είναι η GTA!
Τι ακριβώς λες τώρα...? Έχεις ξεκινήσει ποτέ τέζα μπροστοκίνητο έστω και με 200ps σε πίστα...? Απλά καλή ασφαλτος είναι, δεν έχουν κάποιο μαγικό πεδίο πρόσφυσης... (άσε που του TG δεν είναι καν πίστα αλλα αεροδρόμιο)...
Anyway, είμαστε
Ναι στο παλιό αεροδρόμιο! Εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα καμιά σχέση με το ξεκίνημά μου εκεί απότι στη Βουλιαγμένης πχ! Δεν είναι μαγικό αλλά δεν είναι καρόδρομος Αττικής! Και μην ξεχνάς τι βάρος έχει (και που το έχει) η Gta και τι βάρος το r32. Αν και δεν μου λέει τίποτα προσωπικά, σε διάφορα τεστ η GTA έχει δώσει ξερά 6άρια στο 0-100...αλλά ποιος να έχει εμπιστοσύνη στους άμπαλους τους δημοσιογράφους ακόμα και αν πετυχαίνουν κάτι τόσο καλό!
-
εχει launch? σε ποιες στροφες σε ξεκιναει αν εχει?Οπου ακους 7αρι...οχι Launch.
-
αρα πώς θελει να ξεκινησει καλυτερα? στο R32 παντως κανει πολυ καλη εκκινηση , αλλα εγω εκεινη τη στιγμη χαζευα και δεν καταφερα να το συγκρινω με τη τεχνη μου στα φαναρια
-
εχει launch? σε ποιες στροφες σε ξεκιναει αν εχει?Δεν είχε by default! Εγώ του έβαλα όταν πήγα για τα πρώτα λάδια! Μέχρι 3000σαλ ανεβάζει αλλά νομίζω κάνει λίγο καλύτερα εκκίνηση γύρω στις 2600-2700σαλ! Επίσης έχω torsen έτσι...
Επίσης στα 2α λάδια που έκανα όλα τα updates μπας και λύσω το πρόβλημα με τις στροφές χάθηκε ως δια μαγείας... -
Δεν είχε by default! Εγώ του έβαλα όταν πήγα για τα πρώτα λάδια! Μέχρι 3000σαλ ανεβάζει αλλά νομίζω κάνει λίγο καλύτερα εκκίνηση γύρω στις 2600-2700σαλ! Επίσης έχω torsen έτσι...
και με τυπο με evo που τα εχω στησει μου λεει το εξης 5000+
αλλιως τι να σου κανει η 4κουνα αν ειναι να ξεκινας με ενα βαρυ και με περισσοτερες τριβες αμαξι?
το θεμα ειναι να μοιρασεις τη ροπη σε ολους τους τροχους και να μπορεις να απλωσεις περισσοτερη στο δρομο με τη μια
αλλιως δεν εχεις πλεονεκτημα..στα δικινητα θα βαλεις 2500 για να μην εχεις υπερβολικο σπιναρισμα στις 4κουνες αυτο δε γινεται ετσι εκκινεις κοντα στον κοφτη γιατι ετσι κι αλλιως η εμπλοκη της 4κινησης θα σου ριξει τις στροφες
λογικο δε σου φαινεται αυτο που λεω?εγω αν ξεκινησω και με 3000 ειμαι για γελοια
θα σε ξεκινησω μια μερα με 5500 να νιωσεις να σπρωχνει το 'χερι του θεου' οπως μου αρεσει να το αποκαλω
-
Δεν είχε by default! Εγώ του έβαλα όταν πήγα για τα πρώτα λάδια! Μέχρι 3000σαλ ανεβάζει αλλά νομίζω κάνει λίγο καλύτερα εκκίνηση γύρω στις 2600-2700σαλ! Επίσης έχω torsen έτσι...
Επίσης στα 2α λάδια που έκανα όλα τα updates μπας και λύσω το πρόβλημα με τις στροφές χάθηκε ως δια μαγείας...Για πες περισσοτερα...πως του εβαλες??
-
Ναι στο παλιό αεροδρόμιο! Εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα καμιά σχέση με το ξεκίνημά μου εκεί απότι στη Βουλιαγμένης πχ! Δεν είναι μαγικό αλλά δεν είναι καρόδρομος Αττικής! Και μην ξεχνάς τι βάρος έχει (και που το έχει) η Gta και τι βάρος το r32. Αν και δεν μου λέει τίποτα προσωπικά, σε διάφορα τεστ η GTA έχει δώσει ξερά 6άρια στο 0-100...αλλά ποιος να έχει εμπιστοσύνη στους άμπαλους τους δημοσιογράφους ακόμα και αν πετυχαίνουν κάτι τόσο καλό!Το παλιό αεροδρόμιο έχει χειρότερη πρόσφυση απο πχ μια Αττική οδό... και θέλεις να μου πείς οτι ξεκίνησες μπροστοκίνητο με 100ps στον κάθε τροχό, χωρίς να αφήσεις τουλάχιστον όλη την 1η κάτω...?
Οκ... -
και με τυπο με evo που τα εχω στησει μου λεει το εξης 5000+
αλλιως τι να σου κανει η 4κουνα αν ειναι να ξεκινας με ενα βαρυ και με περισσοτερες τριβες αμαξι?
το θεμα ειναι να μοιρασεις τη ροπη σε ολους τους τροχους και να μπορεις να απλωσεις περισσοτερη στο δρομο με τη μια
αλλιως δεν εχεις πλεονεκτημα..στα δικηνητα θα βαλεις 2500 για να μην εχεις υπερβολικο σπιναρισμα στις 4κουνες αυτο δε γινεται ετσι εκκινεις κοντα στον κοφτη γιατι ετσι κι αλλιως η εμπλοκη της 4κινησης θα σου ριξει τις στροφες
λογικο δε σου φαινεται αυτο που λεω?εγω αν ξεκινησω και με 3000 ειμαι για γελοια
θα σε ξεκινησω μια μερα με 5500 να νιωσεις να σπρωχνει το 'χερι του θεου' οπως μου αρεσει να το αποκαλω
Λάθος δεν είσαι..απλά εγώ τουλάχιστον δεν θα το γενίκευα και θα έλεγα ότι αυτό ισχύει για τα haldex περισσότερο! Πχ Subaru θέλει 3-3500σαλ για να ξεκινήσει καλά! Εσύ ας πούμε πως ξεκινάς με 5500σαλ όταν μετά από 1000 και κάτι στροφές έχεις κόφτη? Εκτός αν έχεις DSG οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την πρώτη αλλαγή..
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ναι στο παλιό αεροδρόμιο! Εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα καμιά σχέση με το ξεκίνημά μου εκεί απότι στη Βουλιαγμένης πχ! Δεν είναι μαγικό αλλά δεν είναι καρόδρομος Αττικής! Και μην ξεχνάς τι βάρος έχει (και που το έχει) η Gta και τι βάρος το r32. Αν και δεν μου λέει τίποτα προσωπικά, σε διάφορα τεστ η GTA έχει δώσει ξερά 6άρια στο 0-100...αλλά ποιος να έχει εμπιστοσύνη στους άμπαλους τους δημοσιογράφους ακόμα και αν πετυχαίνουν κάτι τόσο καλό!
Το παλιό αεροδρόμιο έχει χειρότερη πρόσφυση απο πχ μια Αττική οδό... και θέλεις να μου πείς οτι ξεκίνησες μπροστοκίνητο με 100ps στον κάθε τροχό, χωρίς να αφήσεις τουλάχιστον όλη την 1η κάτω...?
Οκ...Σε αυτό συμφωνώ μακράν! Για την ακρίβεια ξεκίνησα ένα Golf GT και ένα A3 TFSI 160 και χωρίς να έχω πολύ επαφή με τα αυτοκίνητα έκανα αρκετά καλές εκκινήσεις και θεωρώ ότι ο βασικότερος λόγος ήταν το οδόστρωμα. Πολύ αμφιβάλω αν κατάφερνα το ίδιο στην Κηφισίας ή τη Βουλιαγμενης..
-
αληθεια ξεκιναει καλα η σουμπα με 3500? παραξενο μου φαινεται γιατι αυτος με το evo μου φαινοταν κατηγορηματικος και οντως ξεκινουσε πολυ ωραια
(εγω εκανα πουστιτσα για να τον πατησω, αλλα πρεπει να εχασα καποια χιλιαδες χλμ δισκου
αξιζε ομως τον κοπο ) -
αληθεια ξεκιναει καλα η σουμπα με 3500? παραξενο μου φαινεται γιατι αυτος με το evo μου φαινοταν κατηγορηματικος και οντως ξεκινουσε πολυ ωραια(εγω εκανα πουστιτσα για να τον πατησω, αλλα πρεπει να εχασα καποια χιλιαδες χλμ δισκου
αξιζε ομως τον κοπο )Το Subaroudaki ξεκινάει μια χαρά έτσι!! Πολύ θα γούσταρα ένα αν δεν είχαν αυτά τα άθλια εσωτερικά..και γιατί μου αρέσει ο ήχος από boxer..ξέρεις είναι στο DNA του ιταλόφιλου ο ήχος του boxer..
-
κι εμενα με τρελαινουν οι boxer..και απο 33 φιλου που τους πρωτογνωρισα (που με λετε και αντι-αλφιστα ρε ) και γενικα εχω πει οι ο αγαπημενος μου ηχος ειναι απο 997 τουρμπο.
boxer , τουρμπο να σφυριζει , δυναμη, κολασητερας, οχι σαν τις φερραρι
-
Σε αυτό συμφωνώ μακράν! Για την ακρίβεια ξεκίνησα ένα Golf GT και ένα A3 TFSI 160 και χωρίς να έχω πολύ επαφή με τα αυτοκίνητα έκανα αρκετά καλές εκκινήσεις και θεωρώ ότι ο βασικότερος λόγος ήταν το οδόστρωμα. Πολύ αμφιβάλω αν κατάφερνα το ίδιο στην Κηφισίας ή τη Βουλιαγμενης..Άλλο αρκετά καλές εκκινήσεις και άλλο ξεκινάω καλύτερα και απο 4wd...
Και για να μην το πλατειάζουμε τα αυτοκίνητα που αναφέρεις είναι αρκετά κάτω απο την ιπποδύναμη που συζητάμε, οποιοδήποτε αυτοκίνητο με 250ps στον μπροστινό άξονα, χωρίς μπλοκέ και σλίκ, αφήνει 1η-2α κάτω ακόμη και σε πολύ καλύτερη άσφαλτο απο αυτή ενός αεροδρομίου...
Το R32 δεν μένει πίσω απο GTA στο 400άρι... μένει όμως πίσω στο χιλιόμετρο...Sorry για τα offtopic.
ΒΜW 120i μεταχ. γερμανιας vs VW Scirocco 160hp καινουριο