-
οι καφροι υπηρχαν και θα υπαρχουν για παντα.
-
Said the one that condones the poisoning of dogs...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Said the one that condones the poisoning of dogs...Όχι dogs, καλέ, pigs. Μπερδεύτηκες!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οι καφροι υπηρχαν και θα υπαρχουν για παντα.Ειδες που συμφωνουμε βρε? Αχου το μωρε, μεγαλωσε κ σοβαρεψε.
-
μαλλον οι αλλοι συμφωνουν μαζι σου αφου διαφωνουν μαζι μου
-
οι καφροι υπηρχαν και θα υπαρχουν για παντα.Συμφωνώ απόλυτα!
Κάφροι υπάρχουν, αυτό δε σημαίνει όμως ότι στο σύνολό της η αστυνομία αποτελείται από κάφρους. Δεδομένης της εξουσίας που έχουν όμως αυτοί οι λίγοι ξεχωρίζουν πολύ εύκολα αφού οι πράξεις τους συνήθως επηρεάζουν πολύ κόσμο.
Ομολογώ πάντως ότι αν ήμουν αστυνομικός σε πορεία, με έβριζαν, μου πετούσαν πέτρες, με χτυπούσαν με ξύλα, κτλ δε ξέρω ποιά θα ήταν η γενικότερη συμπεριφορά μου. Πρέπει να είσαι ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ πολύ ψύχραιμος και συνεσταλμένος άνθρωπος για να μπορείς να φέρεσαι λογικά υπό αυτές τις συνθήκες που δουλεύουν...
-
συγνωμη αλλα εγω δεν ειπα για τους μπατσους οτι ειναι καφροι.
-
Πρίν 3 χρόνια είχα πάρει 3 συναδέλφους απο τη δουλειά και πήγαμε με το αυτοκίνητό μου σε ένα μαγαζί να μας πάρουν τα μέτρα για τις στολές μας στην επιχείρηση που εργαζόμαστε. Χόρος να παρκάρω το αμάξι, ούτε γι αστείο φυσικά γι αυτο διπλοπάρκαρα έξω απο το μαγαζί, δίπλα απο το οποίο βρίσκονται τα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας.
Ήθελα μόνο να μπώ στο μαγαζί και να μου πάρουν τα μέτρα για παντελόνι, κάτι που θέλει λιγότερο απο ένα λεπτό. Άναψα τα αλάρμ και μπήκα μέσα. Είπα σε 2 υπαλλήλους αν δούν τίποτα να με φωνάξουν να βγάλω το αμάξι. Δεν προλαβαίνω να κατέβω στο υπόγειο του μαγαζιού και ακούω φωνη
'ΤΡΕΧΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ'
Βγαίνω εγώ έξω πετόντας αλλά δεν τους πρόλαβα. Βγήκα έξω την ώρα που ο αστυνομικός κατέβαζε τον υαλοκαθαριστήρα.
'Ρε παιδιά 'εχετε απόλυτο δίκιο αλλά αφού προσήλθα αμέσως κάντε κάτι κι εσείς'
'Δε γίνεται κύριε' ήταν η απάντηση
(Ο λόγος που επέμεινα να μου τη χαρίσουν είναι γιατι μια φορά με είχαν γράψει στην παραλιακή και παρουσιάστηκα ακριβώς την ώρα που έκοβε τη κλήση αλλά ο λιμενικός έγραψε πάνω της ότι 'προσήλθα εγκαίρως και απομάκρυνα το αμάξι, οπότε την είχα γλύτώσει τότε.)
Λίγο αργότερα έμαθα ότι ο λόγος που δεν έκαναν πίσω ήταν γιατι μέσα στη γκαντεμιά μου είχα κλείσει το αυτοκίνητο του διευθυντη.
Τεσπα, είμουνα έτοιμος να βάλω τα κλάματα - που λέει ο λόγος - αλλά τότε ήρθε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ρούχων και κυριολοκετικά μου επέβαλε να του φώσω τη κλήση για να 'καθαρίσει' αυτός όπως μου είπε επί λέξη. Θεώρησα κι εγώ ότι αφού το μαγαζί του είναι δίπλα στη δημοτική αστυνομία θα μπορούσε να βοηθήσει.
Μάταια, προχθες - μετά απο 3 χρόνια - μου ήρθε χαρτί με τη βεβαίωση της παράβασης. 35 ευρώ. Ντάξ δεν είναι το τέλος του κόσμου αλλά τί να πεί κανείς? Αφού δεν μπορείς να βοηθήσεις γιατι με παραμυθιάζεις ρε φίλε?ΠΡΟΣΟΧΗ δεν γράφω πουθενα ότι μου φέρθηκαν άσχημα, ούτε γράφω για 'θάψουμε'. Απλά το αναφέρω, κουβέντα να γίνεται.
-
35Ε ειναι μωρε....
Εμενα μια φορα που ειχαμε κολλησει πισω απο ενα τροχοσπιτι σε στενο επαρχιακο δρομο που το τροχοσπιτο επιανε ολον τον δρομο βρηκε μια ευθεια ο πατερας μου το πατησε για να τον περασει και στην ευθεια περιμεναν τα μπατσονια με το πιστολακι.Τελοσπαντων σταματαμε και εγραψε τον πατερα μου για υπερβολικη ταχυτητα(το οριο ηταν 60 ενω εμεις πηγαιναμε εκει με 45 και ο πατερας μου οταν τον χτυπησε ηταν με 70κατι...)Ηταν με τοσο επειδη ηταν μια γκομενα απο πισω απο το τροχοσπιτο και την εκανε επειδη ειχε χεστει πραγματικα απανω της...Τελοσπαντων την ωρα που εκοβε το ροζοκαρμπονατο χαρτακι να σου ενας καγκουρας με ενα σιβικ περναει απο το μπλοκο τσουρουλια πρεπει να πηγαινε με κανα 100αρι χιλιομετρα...Του κανω εγω του αστυνομικου...Υπερβολικη ταχυτητα εεεε?Χμμμ καλη φαση...Τον καγκουρεμενο γιατι δεν τον σταματησατε ενω μπορουσατε???Ημασταν και οι δυο απασχολημενοι λεει να γραφουμε χαρτακια. Καλα του λεω και παω να κατσω μεσα στο φοκους ενω μεσα ακουγοντουσαν τα σχετικα μπινελικια απο εμενα...
-
Μα καλα, κ εσυ περιμενες δυο μπατσους να μπορουν να κανουν δυο διαφορετικα πραγματα? Πχ ο ενας να γραφει κ ο αλλος να σταματαει αυτοκινητα? Μα που ζεις, αφου πρεπει ο ενας να επιβλεπει τον αλλο...
Καφρος ειναι οποιος μου λεει 'δεν σε αφηνω να κανεις αυτο που εχεις καθε δικαιωμα να κανεις γιατι ΧΧΧ', ή αντιστοιχα 'θα κανω αυτο που γουσταρω αλλα ΔΕΝ εχω δικαιωμα να κανω επειδη ΧΧΧ'
Οπου ΧΧΧ=
α) ειμαι μπατσος κ θα σε βαλω σε μπελαδες
β) ειμαι πλουσιος κ εχω κοννε
γ) ειμαι μπραβος κ δεν θα μου κανει κανεις τιποτα
δ) ειμαι εφοριακος κ θα σε τρεχω
ε) ειμαστε 10 κ φοραμε κουκουλες αρα δεν θα μπορεσει κανεις να μας κανει τιποτα.Για πειτε μου, αυτος ο τσογλανος που λεει 'σβηστο τωρα γιατι ετσι γουσταρω', αν δεν ηταν μπατσος κ δεν του αρεσε να τον βιντεοσκοπουν σε δημοσιο χωρο (ειδικα οταν κανει κατι παρανομο), θα ειχε τα @@ να πει 'σβηστο γιατι ετσι γουσταρω' ?
-
εσενα θα σαρεσε να ρθει καποιο βλημα στην δουλεια σου και να σε τραβαει βιντεο;
-
εσενα θα σαρεσε να ρθει καποιο βλημα στην δουλεια σου και να σε τραβαει βιντεο;Οχι δεν θα μου αρεσε, ειδικα αμα εκανα κατι παρανομο. Βεβαια το να ΣΠΑΣ το μαγαζι αυτου που ειχε την ατυχια να μπουκαρουν μεσα καποιοι για καλυψη ΔΕΝ ειναι 'κανω την δουλεια μου'. Κ αμα πηγαινα να το παιξω τραμπουκος θα εβρισκα τον μπελα μου. Ακομα κ αν θεωρουσα οτι εχω δικιο δεν θα κρυβομουν πισω απο μια κουκουλα ή μια ιδιοτητα για να το επιβαλω. Τι δεν καταλαβαινεις?
Αντιστοιχα δεν αρεσει στον μπραβο να τον βιντεοσκοπουν ενω δερνει εναν πελατη που δεν του αρεσε το 'φιλαρακι αμα θελω σε αφηνω να μπεις στο μαγαζι' υφακι, στον παρκαδορο που παρεα με τον φουσκωτο σου λεει 'φιλαρακι εδω στον δημοσιο δρομο παρκαρουμε τα αυτοκινητα για το μαγαζι', στον πλουσιο που οι μπραβοι του σε σταματανε στον δρομο για να περασει κ στον μπατσο που τον βιντεοσκοπουν να δερνει μαζι με αλλους 5 εναν κουλουριασμενο φοιτητη κ να φαινεται οτι δεν επεσε η ζαρντινιερα πανω του. Tough shit, εγω θα το κανω κ δεν ανεχομαι να μου λενε 'απο ποιον πηρες την αδεια να το κανεις'. Εχεις κανα προβλημα εσυ? Γιατι αν ναι, περιεργες ευαισθησιες εχεις...
-
δεν καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να ευχεσαι καρκινο σαυτους επειδη κανουν την δουλεια τους.
ειναι η χειρωτερη ευχη που μπορεις να δωσεις σε εναν ανθρωπο ακομα και στον χειρωτερο εχθρο δεν δικαιολογηται.
ενταξει εσπασαν τα τζαμια,να πεθανουν δλδ γιαυτο το πραγμα;
-
δεν καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να ευχεσαι καρκινο σαυτους επειδη κανουν την δουλεια τους.ειναι η χειρωτερη ευχη που μπορεις να δωσεις σε εναν ανθρωπο ακομα και στον χειρωτερο εχθρο δεν δικαιολογηται.
ενταξει εσπασαν τα τζαμια,να πεθανουν δλδ γιαυτο το πραγμα;
Αυτη ειναι η στανταρ ευχη μου **σε ΟΛΟΥΣ οσους, απο θεση ισχυος - ειτε λογω ιδιοτητας (μπατσοι), ειτε λογω στατους (πλουσιοι) ειτε εκ των πραγματων (αυτοι που μαζευονται 10 ατομα κ φορανε κουκουλες) - επιβαλλουν το αδικο τους πανω σε αυτον που δεν μπορει να κανει τιποτα για να αντιδρασει.
**Καφρος ειναι οποιος μου λεει 'δεν σε αφηνω να κανεις αυτο που εχεις καθε δικαιωμα να κανεις γιατι ΧΧΧ', ή αντιστοιχα 'θα κανω αυτο που γουσταρω αλλα ΔΕΝ εχω δικαιωμα να κανω επειδη ΧΧΧ'
Για πειτε μου, αυτος ο τσογλανος που λεει 'σβηστο τωρα γιατι ετσι γουσταρω', αν δεν ηταν μπατσος κ δεν του αρεσε να τον βιντεοσκοπουν σε δημοσιο χωρο (ειδικα οταν κανει κατι παρανομο), θα ειχε τα @@ να πει 'σβηστο γιατι ετσι γουσταρω' ?
Τι δεν καταλαβαινεις? Το τζαμι καταλαβες οτι ειναι το προβλημα μου? Το προβλημα μου ειναι ο καθε μικροτσουτσουνος που ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ (απλα οι μπατσοι λογω εξουσιας παρουσιαζουν πολυ περισσοτερο τετοια φαινομενα, ενω μαλιστα τους πληρωνουμε για να εχουν αυτη την εξουσια) τολμαει να κανει οτι κανει επειδη εχει το πανω χερι αδικως. Τωρα το οτι για εμενα η ζωη αυτων εχει μηδενικη αξια, ε πες το προσωπικο κομπλεξ αμα θες.
-
Σωστος ο kacey.Βασικα φταιμε ολοι για οτι γινεται...Παλια μου ελεγε ο πατερας μου επρεπε να ειχες μεγαλα @@ για να πας να την πεις σε εναν μπατσο...Τωρα και στις παναγιες να τον αρχισεις ευχαριστω θα σου πει...Οπως ειπε ο kacey ολα τα σχετικα ανθρωπακια τωρα την εχουν δει μαγκες και οταν γινεται κατι μετα την κοτα....
-
Τα σέβη μου στον kacey.
-
Ας ποστάρω ένα ακόμη 'λάθος' από 'συμπεριφορές' 'αστυνομικών'.
-
Ποσο μαγκες θα ηταν ολοι αυτοι αν μεσα σε μερικα σπιτια ειχαμε οπλα? Θα τολμαγαν να μπουν σε ιδιωτικο χωρο με το 'ετσι θελω'?
-
Πολλοί έχουμε όπλα στα σπίτια αλλά δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Αν το κάνεις, θα βλέπεις τον ήλιο από περιφραγμένη περιοχή..
-
Νεοέλληνες με δικαίωμα στην οπλοκατοχή.....
Ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ
Ιδια συμπεριφορά όπως και με το αυτοκίνητο , με αντίστοιχα αποτελέσματα......
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4