-
Είναι αρκετά 'κουλή' υπόθεση. Στο ιστολόγιο ενός πραγματικού (κι όχι γιαλαντζί) αντιρατσιστή φίλου μου (ο οποίος δεν το κλείδωσε - είναι το Omadeon) γινόταν μια πολύ δυσάρεστη για την ισραηλινή ακροδεξιά συζήτηση σχετικά με την έκθεση Goldstone. Εκεί, κάποιος με το ψευδώνυμο israelman (ο οποίος έχει μια σειρά ακροδεξιών ιστολογίων που προπαγανδίζουν την ισραηλινή γραμμή και φέρουν τη γενική ονομασία 'israelyesgr'), κατά πάσα πιθανότητα μέλος της πρωτοβουλίας GIYUS (Give Israel Your United Support) της ισραηλινής κυβέρνησης έμπαινε και τρόλλαρε αγρίως. Έφαγε το κράξιμο που του ταίριαζε, μέχρι που αντιληφθήκαμε ότι το κουμάσι αυτό σύχναζε στο battlefield.gr και... ΕΓΛΕΙΦΕ (!!!!!) τους νεοναζί για να υποστηρίζουν το Ισραήλ! Ούτε η Lehi ή Stern Gang να ήταν!!! Όπως ήταν λογικό, έφαγε ξανά κι άλλο κράξιμο. Τότε ο τύπος κάλεσε ενισχύσεις... Τους νεοναζί του φόρουμ. Τώρα πόσο λογικό είναι ένας Εβραίος να έχει κολλητιλίκια με νεοναζί... Είναι άλλο θέμα.
Αυτοί άρχισαν τα δικά τους: ύβρεις, μέχρι και απειλές κατά ζωής του φίλου μου. Μέχρι που κάποια στιγμή - το Νοέμβριο - μπήκα στο βοθροφόρουμ τους και είδα ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ του ανθρώπου αυτού, με ΟΛΑ του τα στοιχεία: ονοματεπώνυμο κλπ. Αμέσως έψαξα με traceroute και βρήκα ποιος ήταν ο πάροχος. Κατήγγειλα το συμβάν... Κι ο ΗΛΙΘΙΟΣ ο admin του παρόχου επισύναψε στον πελάτη του την καταγγελία ΜΑΖΙ με το όνομά μου όταν έκλεισε το φόρουμ. Από εκεί άρχισαν αυτά τα άτομα (με πρώτο απ'όλους τον 'Φασιστοσταλίνα', ο οποίος λέει ότι είναι αστυνομικός της ΓΑΔΑ) σε ιστολόγια που έστησαν (ευτυχώς ένα από αυτά δε λειτουργεί πλέον και στο άλλο σβήσανε τις απειλές, αλλά τα συστήματα αρχειοθέτησης στο διαδίκτυο είναι πολύ τζαναμπέτικα κι έτσι δεν έχω εμπιστοσύνη) να δημοσιεύουν ΚΑΙ δικά μου προσωπικά δεδομένα (διεύθυνση οικίας, ονόματα γονέων, τηλέφωνο κλπ) με προτροπές για δολοφονία μου. Έχω κρατήσει screen captures για τεκμηρίωση των όσων λέω.
Σε ό,τι αφορά τον israelman, αυτός όχι απλά συνέχισε το βιολί του, αλλά ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΖΕ τους νεοναζί και, σε ό,τι αφορά τον φίλο μου, ανήρτησε δημοσιεύσεις όπου έδειχνε το πραγματικό όνομα του ανθρώπου και πού δουλεύει, προτρέποντας τους ομοϊδεάτες του, αλλά ΚΑΙ τους νεοναζί του βοθροφόρουμ, να τηλεφωνούν συνέχεια (όπως και έγινε) στη δουλειά του ανθρώπου, ο οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία της οποίας ο ένας συνεταίρος είναι εβραϊκής καταγωγής, ώστε να τον παρουσιάσουν σαν αντισημίτη και να προκαλέσουν την ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ.
Αυτά τα γεγονότα με οδήγησαν στο κλείδωμα των ιστολογίων μου. Τώρα ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει. Αποδείξεις έχω μπόλικες. Το όνομα του ιδιοκτήτη του battlefield.gr (ο οποίος τώρα μάλλον έχει αποσυρθεί - εικονικά ή πραγματικά) το έχω και επιφυλάσσομαι... Αν δεν είχαν εκθέσει τα ονόματα των γονέων μου (άρα εκθέτοντας ΚΑΙ αυτούς στις βίαιες ορέξεις των χρυσαυγιτών και των υπολοίπων νεοναζί), μπορεί και να το είχα προσπεράσει. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ κουμάσια, με κατακάθια της κοινωνίας, τα οποία δεν υπολογίζουν απολύτως τίποτα.
Α, επί τη ευκαιρία: στο webwar2.org, ο κάθε χρήστης ορίζει δικούς του κανόνες στα δικά του thread... Ki o 'Φασιστοσταλίνας' ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στα δικά του thread την ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ. Όσοι έχετε φίλους στο ΗΜΜΥ του ΕΜΠ να τους πείτε ότι επιτέλους η ΟΜΕΡΤΑ που προστατεύει τους φασίστες πρέπει να σπάσει. Ποια είναι αυτά τα κωλόπαιδα που παραβιάζουν προσωπικά δεδομένα ανθρώπων και ζητούν το θάνατό τους; Ποιος τους καλύπτει;
Υ.Γ. Το webwar2.org είναι η νεκρανάσταση του battlefield.gr.
-
καλα οι ακροδεξιοι υποστηριζαν εβραιο? δε παμε καλα..
κοιτα τι μαθαινει κανεις..
τι να σου πω προσεχε ή κινησε το νομικα
-
Δεν θα έλεγα ότι τον υποστήριζαν αυτοί. Αυτός τους υποστηρίζει και τους γλείφει, για να φιμώσει (με χυδαία και ΠΟΛΥ βρώμικα μέσα) όποιον είναι αντίθετος με την πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα:
http://omadeon.wordpress.com/2009/10/29 ... ment-33508
Οι νεοναζί γραμμένο κανονικά τον έχουν. Απλά τους έδωσε δυο στόχους κι αυτοί πήγαν. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν είναι παράξενο που έχει επαφές μαζί τους. Οι ακροδεξιοί σαν αυτόν με ακροδεξιούς και φασίστες τακιμιάζουν... Όπως έκανε και η Lehi παλιότερα...
Καλά θα κάνουν όσοι ανήκουν στη σχολή ΗΜΜΥ του ΕΜΠ να σπάσουν την ομερτά που προστατεύει το webwar2.org. Να αποκαλυφθεί ΤΩΡΑ η ταυτότητα και του 'Barbarian' (του σημερινού διαχειριστή του φόρουμ) και του 'Φασιστοσταλίνα' και των υπολοίπων.
Εγώ θέτω όμως το ερώτημα: Αυτός ο 'Φασιστοσταλίνας' (που φαίνεται να συμμετείχε στα επεισόδια στα οποία 45 κουκουλοφόροι φασίστες συνελήφθησαν, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο αρχισυντάκτης της φιλοναζιστικής πατσαβούρας 'Ελεύθερος Κόσμος', για τον οποίον πήγε κορόμηλο το δάκρυ των στελεχών του Λά.Ο.Σ.) είναι στ'αλήθεια αστυνομικός όπως λέει; Αν είναι αστυνομικός, τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση για να αντιμετωπισθεί το απόστημα της παρουσίας νεοναζιστικών στοιχείων μέσα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.;
-
Σε περίπτωση που αστυνομικός συμμετείχε σε εγκληματική ενέργεια, πρέπει να κινηθεί εναντίον του πειθαρχική διαδικασία και -αναλόγως της βαρύτητας της πράξης- να αποπεμφθεί από το σώμα.
Το να έχει φασιστικές ή άλλες ακραίες απόψεις και να τις διαδίδει, δεν απαγορεύεται (εκτός αν το πράττει κατά την άσκηση των καθηκόντων του ή αν η ίδια η διάδοση τέτοιων απόψεων συνιστά ποινικό αδίκημα από μόνη της, πχ αν διαπράττει περιύβριση νεκρού, 'διέγερση', παρότρυνση για διάπραξη κακουργήματος κλπ).
-
Στο παρακάτω βίντεο στο 0.18' και μετα τα 2 Xtrail ... σταματάνε κανονικά?
Youtube Video -
-
Είπα και εγώ ιδέα μου είναι!!!
Πρέπει να είναι και καινούρια! (... εδώ κλαίμε!)
-
Φρενο ρε!!!
-
ΑΝ ο 'Φασιστοσταλίνας' είναι όντως αστυνομικός, έχει ήδη τα εξής αδικήματα:
- Περιύβριση νεκρού (όσα έχει γράψει για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο)
- Συκοφαντική δυσφήμηση κατά συρροή (και όχι μόνον εναντίον μου)
- Παραβίαση του ν. 3471/2006 περί προσωπικών δεδομένων κατά συρροή (και όχι μόνον εναντίον μου)
- Απειλή κατά συρροή (και όχι μόνον εναντίον μου)
- Εγκωμιασμός εγκλήματος κατά συρροή
- Προτροπή σε τέλεση αδικήματος κατά συρροή (και όχι μόνον εναντίον μου)
- Εξύβριση κατά συρροή (και όχι μόνον εναντίον μου)
Βασικά γι'αυτόν έχω ένα όνομα που έχει κυκλοφορήσει από άλλους στο διαδίκτυο (και φαίνεται να τον έτσουξε πολύ όταν κυκλοφόρησε), αλλά δεν ξέρω καν αν είναι πραγματικό. Πάντως η διεύθυνση email που συνδέεται μ'αυτό το όνομα είναι υπαρκτή. Φέρεται δε, σύμφωνα με θέματα που αναρτήθηκαν στο βοθροφόρουμ, να συμμετείχε και στα επεισόδια που προκάλεσαν νεοναζί (μεταξύ αυτών και ο προφυλακισθείς για τα επεισόδια αυτά αρχισυντάκτης του ρατσιστικού-χουντικού 'Ελεύθερου Κόσμου' Δημήτρης Παπαγεωργίου, για τον οποίον ξεσηκώθηκε το Λά.Ο.Σ. και ΟΛΑ τα 'πατριωτικά' μπλογκ που συνεργάζονται με τη 'Χρυσή Αυγή' και τις άλλες φιλοχιτλερικές ομάδες που παριστάνουν τις πατριωτικές) σε συγκέντρωση αντιρατσιστών. Πρόκειται δηλαδή για... μπουμπούκι. Κανονικότατο μπουμπούκι. ΑΝ αυτό το πράγμα είναι αστυνομικός, τότε η ΕΛ.ΑΣ. δεν πάει καθόλου καλά και ΔΕΝ πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποιος να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το σώμα όπως του αξίζει. Εδώ επαναφέρανε με δόξες και τιμές άλλους που είχαν αποταχθεί για ένα σωρό παρανομίες...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο παρακάτω βίντεο στο 0.18' και μετα τα 2 Xtrail ... σταματάνε κανονικά?
Youtube VideoΣτο 0.15 πάντως το πρώτο δεν σταματάει κανονικά..
-
εσενα παντως σκουλονε σε εβγαλαν φατσα φορα .. ονομα επιθετο τηλεφωνο..
μπηκα και σε αυτο το φορουμ και ψιλοφρικαρα..καλα δεν εχει με τιποτα καλυτερο να ασχοληθει ο κοσμος ?
πολυ πιο ενδιαφερον να τσακωνομαστε για αυτοκινητα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπηκα και σε αυτο το φορουμ και ψιλοφρικαρα..καλα δεν εχει με τιποτα καλυτερο να ασχοληθει ο κοσμος ?
πολυ πιο ενδιαφερον να τσακωνομαστε για αυτοκινητα
Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το φόρουμ είναι πραγματικό και όχι απλά άνδρο μόνικας, Βακαλάου και Παπανώτα;
-
τι να σου πω? ριξτου κι εσυ μια ματια και θα καταλαβεις..
παντως οντως αυτοι οι τυποι τα εχουν βαλει με τον σκουλονε και το φιλο τουτο αν ειναι μονικες βακαλαου ή αστυνομικοι δε μπορω να το ξερω
-
Για ρίξε κανα λινκ με πμ γιατί έψαξα επιφανειακά και το μόνο που κατάφερα ήταν να πεθάνω από τα γέλια με τα nick, τα άβαταρ και με τους τίτλους
-
Γυρνώντας από το τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας κάπου μετά την Φλώρινα:
Είμαστε 2 αυτοκίνητα. Καθώς οδηγούμε στο σκοτάδι, περνάμε τζιπ της αστυνομίας το οποίο βάζει μπρος, ανάβει φάρους και αρχίζει να μας ακολουθεί. Είμαι δεύτερος και κόβω ελαφρώς, ενώ παράλληλα, κάνω λίγο στην άκρη για να τον διευκολύνω να περάσει. Με προσπερνάει, ακολουθεί για περίπου 500 μέτρα τον φίλο που ήταν μπροστά και τελικά του κάνει σήμα να σταματήσει. Σταματάω και εγώ πίσω του με alarm.
Βγαίνουν 3 αστυνομικοί ένστολοι και ένας με πολιτικά. Κάνουν τον τυπικό έλεγχο στον Γιώργο, ενώ με αγνοούν παντελώς. Σε μια στιγμή μόνο τρώει ένας τους την φλασιά και έρχεται προς το μέρος μου.
-Γιατί σταματήσατε;
-Είμαστε παρέα.
-'καταφατικό γνέψιμο'Δεν θέλω να γίνομαι κακός, αλλά αν είμασταν πράγματι κακοποιοί, θα ήταν το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να τους γαζώσω πριν προλάβουν να καταλάβουν από που τους ήρθε. Να γίνονται έλεγχοι -κανείς δεν λέει όχι- αλλά να γίνονται σωστά. Διαφορετικά θα ακούμε συνεχώς για περιπτώσεις που χάνεται όχι μόνο το κύρος της ΕΛΑΣ, αλλά και ανθρώπινες ζωές.
-
εσυ δηλαδη ηθελες να σε σημαδεψουν χωρις 2η κουβεντα επειδη τους πλησιασες?
θες με λιγα λογια αστυνομικους με το χερι στη σκανδαλη ετοιμους να σε κανουν σουρωτηρι, σαν το τυπο στο βυρωνα?
καλυτερα να ναι μουροχαυλοι
-
Μερικά ποστ πιο πάνω, διαφωνήσαμε με τον κ. Λάππα σχετικά με το αν η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση ή όχι. Χαίρομαι που το αναγνώρισε...
Επί της ουσίας, ναι, ο αστυνομικός που βρίσκεται σε επιχείρηση πρέπει να θεωρεί τους πάντες εκ προοιμίου ως αντιπάλους. Είναι σε χειρότερη θέση από έναν στρατιωτικό σε αντίστοιχη επιχείρηση, πολύ απλά γιατί ο αντίπαλός του δεν φοράει στολή, ούτε μπορεί να εφαρμόσει κάποια καλοπροαίρετα κριτήρια 'αναγνώρισης' του τύπου 'είναι κυράτσα με τσεμπέρι/παππούς με μπαστούνι/16 χρονο με παπάκι άρα μάλλον δεν είναι εγκληματίας'. Η προφύλαξη και η λήψη μέτρων δεν έβλαψε ποτέ. Αν το μπροστινό αυτοκίνητο είχε τίποτε λαθρομετανάστες, οι αστυνομικοί θα ήταν εύκολος στόχος και παγιδευμένοι ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά.
Δεν λέω να σε πλησιάσει με το όπλο απασφαλισμένο, αλλά η κοινή λογική λέει ότι, πριν ελέγξεις το ύποπτο αυτοκίνητο, εξασφαλίζεις πρώτα τη δική σου ασφάλεια - π.χ. από θέση φύλαξης και με το όπλο στο χέρι, τους βγάζεις όλους από το πίσω αυτοκίνητο και τους φέρνεις κοντά, ώστε να τους ελέγχεις συνεχώς. Μη σου πω ότι, στη συνέχεια, τους ρίχνεις και τα δέοντα καντήλια, γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τους ίδιους.
Κι εγώ προχθές, περνώντας έξω από αστυνομικό τμήμα, είδα τη νεαρή φρουρό να έχει παρατήσει το όπλο της και να μιλάει στο κινητό. Παρά το αλεξίσφαιρο, θα ήταν εύκολος στόχος ή θύμα αρπαγής οπλισμού κ.λπ.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εσυ δηλαδη ηθελες να σε σημαδεψουν χωρις 2η κουβεντα επειδη τους πλησιασες?θες με λιγα λογια αστυνομικους με το χερι στη σκανδαλη ετοιμους να σε κανουν σουρωτηρι, σαν το τυπο στο βυρωνα?
καλυτερα να ναι μουροχαυλοι
Σου απανταω εγω. Σαφως κ οχι. Αλλα οταν σταματας για ελεγχο ενα αυτοκινητο στην ερημια, καπου στην Φλωρινα, κ σταματαει αλλο ενα αυτοκινητο απο πισω του, ε δεν το αγνοεις. Πρωτα τσεκαρεις κ σιγουρευεις τι ειναι ο δευτερος, φροντιζεις να τους εχεις ολους under check, κ μετα χαλαρωνεις.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Μερικά ποστ πιο πάνω, διαφωνήσαμε με τον κ. Λάππα σχετικά με το αν η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση ή όχι. Χαίρομαι που το αναγνώρισε...Επί της ουσίας, ναι, ο αστυνομικός που βρίσκεται σε επιχείρηση πρέπει να θεωρεί τους πάντες εκ προοιμίου ως αντιπάλους. Είναι σε χειρότερη θέση από έναν στρατιωτικό σε αντίστοιχη επιχείρηση, πολύ απλά γιατί ο αντίπαλός του δεν φοράει στολή, ούτε μπορεί να εφαρμόσει κάποια καλοπροαίρετα κριτήρια 'αναγνώρισης' του τύπου 'είναι κυράτσα με τσεμπέρι/παππούς με μπαστούνι/16 χρονο με παπάκι άρα μάλλον δεν είναι εγκληματίας'. Η προφύλαξη και η λήψη μέτρων δεν έβλαψε ποτέ. Αν το μπροστινό αυτοκίνητο είχε τίποτε λαθρομετανάστες, οι αστυνομικοί θα ήταν εύκολος στόχος και παγιδευμένοι ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά.
Δεν λέω να σε πλησιάσει με το όπλο απασφαλισμένο, αλλά η κοινή λογική λέει ότι, πριν ελέγξεις το ύποπτο αυτοκίνητο, εξασφαλίζεις πρώτα τη δική σου ασφάλεια - π.χ. από θέση φύλαξης και με το όπλο στο χέρι, τους βγάζεις όλους από το πίσω αυτοκίνητο και τους φέρνεις κοντά, ώστε να τους ελέγχεις συνεχώς. Μη σου πω ότι, στη συνέχεια, τους ρίχνεις και τα δέοντα καντήλια, γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τους ίδιους.
Κι εγώ προχθές, περνώντας έξω από αστυνομικό τμήμα, είδα τη νεαρή φρουρό να έχει παρατήσει το όπλο της και να μιλάει στο κινητό. Παρά το αλεξίσφαιρο, θα ήταν εύκολος στόχος ή θύμα αρπαγής οπλισμού κ.λπ.
+1
Πάντως για την νεαρή φρουρό ευθύνεται και ο Αξ/κός Υπηρεσίας που δεν την ήλεγξε. Βέβαια αν μίλησε 2 λεπτά μόνο είναι σχεδόν αδύνατον να το είδε, αλλά αν μιλούσε καμία ώρα...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
... Μη σου πω ότι, στη συνέχεια, τους ρίχνεις και τα δέοντα καντήλια, γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τους ίδιους...Ωπα κατσε γιατι αυτο τωρα το ειδα. Ως ελληνας πολιτης, μπορω να σταματαω οπου κ οποτε γουσταρω (αν δεν ειναι σε παρανομο σημειο), κ φυσικα θα σταματησω κ εγω αν σταματησουν αυτους που παμε παρεα διαδρομη.
Κανενας μπατσος δεν εχει το δικαιωμα να μου την πει επειδη επελεξα, ως γουσταρα, να σταματησω κ εγω, κ αν το εκανε θα ακουγε οσες παναγιες δεν ειχε ακουσει απο τοτε που γεννηθηκε.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4