-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
τι ήταν?
αρχαια ιστορια!Κατι πιο προσφατο;
πάρε φετινό
Youtube VideoH στούκα που είναι;
Μην δείτε το βίντεο δεν δείχνει τπτ. 3 λεπτά χαμένα από τη ζωή σας. -
δηλαδή εσύ ήθελες να δεις στούκα??
-
πάρε αυτό για να δεις πόσο ανέμελες είναι αυτές οι κόντρες...
Youtube VideoΌπως σου ανέφεραν και πιο πάνω αυτό δεν είναι κόντρα. Μπάσιμο στα λιμανάκι ήταν, και ο ηλίθιος χρειαζόταν και το αντίθετο ρεύμα...
Υ.Γ.: Εκεί ήταν όντως επικίνδυνα.
πάρε φετινό
Youtube VideoΣε αυτό το βίντεο βλέπουμε το πόσο επικίνδυνα κάθετε ο κόσμος. Κάτι άλλο επικίνδυνο εγώ δεν είδα. Με το 2αρι μου (που είναι και 1300 πανάθεμα το ) παίζει να κινούμε πιο γρήγορα εκεί.
Για να γίνει στραβή στην ευθεία και σε αυτές τις συνθήκες θέλει μεγάλο ταλέντο.
Υ.Γ.: Στην αρχή έβαλες ένα άκυρο βίντεο με στούκα στα λιμανάκια. Μετά επειδή σου εξήγησαν ότι είναι από άλλο είδος βλακείας και άλλη εποχή, μας έβαλες ένα πιο πρόσφατο που δείχνει το βαθμό επικινδυνότητας. Μόνο που στο δεύτερο τελικά ούτε στούκα έχει, ούτε η επικινδυνότητα φάνηκε. Ούτε ένα άνοιγμα τις προκοπής ρε αδερφε.
-
στις λεγόμενες κόντρες , συμπεριλαμβάνεται προφανώς και η οδήγηση (μπάσιμο που λες και εσύ..) προς χάρην αντυπωσιασμού του φιλοθεάμονος καγκουροκοινού..
τώρα αν εσύ δεν βλέπεις τπτ επικίνδυνο το να κλείνουν ένα ρεύμα από την Λ. Βουλιαγμένης και δίπλα τους να τρέχoυν τότε ειναι θέμα προσωπικής οπτικής...
εχουμε ξεφυγει από το θέμα , το κλείνω εδω εγώ.. -
στις λεγόμενες κόντρες , συμπεριλαμβάνεται προφανώς και η οδήγηση (μπάσιμο που λες και εσύ..) προς χάρην αντυπωσιασμού του φιλοθεάμονος καγκουροκοινού..τώρα αν εσύ δεν βλέπεις τπτ επικίνδυνο το να κλείνουν ένα ρεύμα από την Λ. Βουλιαγμένης και δίπλα τους να τρέχoυν τότε ειναι θέμα προσωπικής οπτικής...
εχουμε ξεφυγει από το θέμα , το κλείνω εδω εγώ..Ίδιο είναι μονάχα για τις ειδήσεις του STAR.
Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα το να κάνεις ένα άνοιγμα σε μία ευθεία για μερικές εκατοντάδες μέτρα, διαφορετικό να πας να στρίψεις όσο πιο γρήγορα μπορείς σε κάποια ενδιαφέρουσα και με περιορισμένη κίνηση διαδρομή και εντελώς διαφορετικό να θες να κάνεις επίδειξη της βλακείας σου μπροστά σε άλλα πιτσιρίκια πηγαίνοντας στα λιμανάκια ή στο ΣΕΦ. Οι δύο πρώτοι κατά πάσα πιθανότητα δε θα γίνουν καν αντιληπτοί.
Στην τελευταία κατηγορία τα ατυχήματα είναι πολύ πιο εύκολα να γίνουν.
Τώρα για το ότι οι 'θεατές' κλείνουν ρεύμα κυκλοφορίας, εγώ στο είχα αναφέρει πόλλα ποστ πιο πριν. Και η λύση είναι απλή. Μία ευθεία στο Ελληνικό, με προστατευτικά και κάγκελα για να μην πλησιάζουν οι θεατές, και τη δυνατότητα να τρέξεις με ότι αυτοκίνητο έχεις. Είναι τόσο απλό.
Στην τελική αυτό που θέλω να σου πω δεν είναι ότι το να κάνεις κόντρες είναι σωστό. Προσωπικά δεν είχα καν αυτοκίνητα που να μπορούσαν να συμμετέχουν. Αλλά δεν μπορείς να κρίνεις στα πρότυπα του 1950. Η ταχύτητα δεν σκοτώνει. Η σκοτώνει. Το κακό με την ταχύτητα, είναι ότι όταν συμβεί η δε θα σου δώσει περιθώρειο αντίδρασης αρκετό για να το γλιτώσεις.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε το πόσο επικίνδυνα κάθετε ο κόσμος. Κάτι άλλο επικίνδυνο εγώ δεν είδα. Με το 2αρι μου (που είναι και 1300 πανάθεμα το ) παίζει να κινούμε πιο γρήγορα εκεί.
Νομίζω ότι δεν έχεις αρκετά μεγάλη φαντασία. Ή αγνοείς ότι στην Λ. βουλιγμένης αρκετοί νέοι έχουν χάσει την ζωή τους, οι περισσότεροι σε ατυχήματα που είχαν σχέση με την υπερβολική ταχύτητα.
-
πάρε αυτό για να δεις πόσο ανέμελες είναι αυτές οι κόντρες...Αφου δεν ασχολησε με το αθλημα, σταματα να εχεις αποψη γιατι γραφεις χαζομαρες οπως η παρακατω:
στις λεγόμενες κόντρες , συμπεριλαμβάνεται προφανώς και η οδήγηση (μπάσιμο που λες και εσύ..) προς χάρην αντυπωσιασμού του φιλοθεάμονος καγκουροκοινού..
τώρα αν εσύ δεν βλέπεις τπτ επικίνδυνο το να κλείνουν ένα ρεύμα από την Λ. Βουλιαγμένης και δίπλα τους να τρέχoυν τότε ειναι θέμα προσωπικής οπτικής...
εχουμε ξεφυγει από το θέμα , το κλείνω εδω εγώ..Τοσοι απο κατω σου εξηγουν τη διαφορα κ για τι πραγμα μιλανε εκεινοι οταν αναφερονται σε 'ακινδυνες' κοντρες, εσυ εκει, με το μαλακα στα λιμανακια κ τους αλλους μαλακες αναμεσα στις ανθρωπομπαριερες της Βουλιαγμενης...
Οπως επισης:
πρωτού ειρωνευτείς , μάθε ότι η τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων ,σε συνδυασμό με την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας είναι πλημμέλημα.
Δειξε μου που το λεει αυτο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε το πόσο επικίνδυνα κάθετε ο κόσμος. Κάτι άλλο επικίνδυνο εγώ δεν είδα. Με το 2αρι μου (που είναι και 1300 πανάθεμα το ) παίζει να κινούμε πιο γρήγορα εκεί.
Νομίζω ότι δεν έχεις αρκετά μεγάλη φαντασία. Ή αγνοείς ότι στην Λ. βουλιγμένης αρκετοί νέοι έχουν χάσει την ζωή τους, οι περισσότεροι σε ατυχήματα που είχαν σχέση με την υπερβολική ταχύτητα.
αρα το συμπερασμα ειναι οτι μπορεις να κανεις κοντρες με 50αρια glx και 1000αρακια ματιζ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αφου δεν ασχολησε με το αθλημα, σταματα να εχεις αποψη γιατι γραφεις χαζομαρες οπως η παρακατω:
εχουμε ξεφυγει από το θέμα , το κλείνω εδω εγώ..Τοσοι απο κατω σου εξηγουν τη διαφορα κ για τι πραγμα μιλανε εκεινοι οταν αναφερονται σε 'ακινδυνες' κοντρες,** εσυ εκει, με το μαλακα στα λιμανακια κ τους αλλους μαλακες αναμεσα στις ανθρωπομπαριερες της Βουλιαγμενης...
**
Οπως επισης:πρωτού ειρωνευτείς , μάθε ότι η τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων ,σε συνδυασμό με την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας είναι πλημμέλημα.
καταρχήν χαζομάρες Kacey γράφεις εσύ.. σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό..
μάθε λοιπόν παντογνώστη του 4Τ φόρουμ ότι η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας πάνω από 40 χλμ είναι πλημ/μα και αν θέλει το αστυνομικό όργανο σου υποβάλλει τακτική μύνηση η οποία δικάζεται σε μονομελές πλημελλειοδικείο..αφού δεν διαφωνείς μαζί μου όσον αφορά τους μ@κ@κες...
-
Επιτρεψτε μου να τρολλαρω και εγω μια φορα....
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
-
Ο giannik1977 προφανώς θεωρεί πως αυτός που έκανε το μπάσιμο στα λιμανάκια ( btw) εμφάνιζε διπλή προσωπικότητα και πήγαινε κόντρα στην δεύτερή του προσωπικότητα = κόντρα.
-
σωστός !!!!
-
Αφου δεν ασχολησε με το αθλημα, σταματα να εχεις αποψη γιατι γραφεις χαζομαρες οπως η παρακατω:
εχουμε ξεφυγει από το θέμα , το κλείνω εδω εγώ..Τοσοι απο κατω σου εξηγουν τη διαφορα κ για τι πραγμα μιλανε εκεινοι οταν αναφερονται σε 'ακινδυνες' κοντρες,** εσυ εκει, με το μαλακα στα λιμανακια κ τους αλλους μαλακες αναμεσα στις ανθρωπομπαριερες της Βουλιαγμενης...
**
Οπως επισης:πρωτού ειρωνευτείς , μάθε ότι η τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων ,σε συνδυασμό με την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας είναι πλημμέλημα.
μάθε λοιπόν παντογνώστη του 4Τ φόρουμ ότι η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας πάνω από 40 χλμ είναι πλημ/μα και αν θέλει το αστυνομικό όργανο σου υποβάλλει τακτική μύνηση η οποία δικάζεται σε μονομελές πλημελλειοδικείο..αφού δεν διαφωνείς μαζί μου όσον αφορά τους μ@κ@κες...
'Αλλο η υπέρβαση του ορίου κατά 40χαώ κι άλλο η τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων. Στην περίπτωση 'κόντρας' αστυνομικός μπορεί να σε γράψει για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων χωρίς αντικειμενική (από μηχάνημα) απόδειξη. Για να σε γράψει για υπέρβαση του ορίου θα πρέπει να έχει φορητό ραντάρ. Άρα το ένα δε συνεπάγεται το άλλο.
-
Δλδ το θέμα είναι αν μπορεί να αποδείξει ο μπάτσος ότι πήγαινες 40χμ/ω περισσότερο από το όριο ή ότι είναι επικίνδυνο (και πλημμέλημα) να πηγαίνεις τόσο πάνω από το όριο ανεξαρτήτως αν υπάρχει εκεί μπάτσος με ραντάρ ή όχι;
Γιατί μη μου πεις ότι τα ανοίγματα που κάνουν, τα κάνουν μέχρι τα 80-90 ή δεν ξέρω εγώ πόσο είναι το όριο ταχύτητας στη Βουλιαγμένης. -
μάθε λοιπόν παντογνώστη του 4Τ φόρουμ ότι η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας πάνω από 40 χλμ είναι πλημ/μα και αν θέλει το αστυνομικό όργανο σου υποβάλλει τακτική μύνηση η οποία δικάζεται σε μονομελές πλημελλειοδικείο..1ον ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ.
2ον Ασε μην προσπαθεις, παπαριες λες. Μονο κ μονο που λες 'ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο αστυνομικος, σου κανει μηνυση' δειχνει ποσο καλα ξερεις το νομο κ αποδεικνυει οτι λες παπαριες. Δεν αφηνεται στη διακριτικη ευχερια του μπατσου το αν θα κανει μηνυση για μια τετελεσμενη κ συγκεκριμενη παραβαση. Ή προβλεπεται μηνυση κ γινεται παντα, ή οχι.
Άρθρο 20
- Σε αυτόν που υπερβαίνει το ανώτατο όριο ταχύτητας έως 20 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ.
Για υπέρβαση του ανώτατου ορίου ταχύτητας πάνω από 20 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο εκατό (100,00) ευρώ.
Για υπέρβαση του ανώτατου ορίου ταχύτητας πάνω από 30 χλμ/ώρα, καθώς και για κίνηση οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους με ταχύτητα πάνω από 150 χλμ/ώρα, στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας με ταχύτητα πάνω από 130 χλμ/ώρα και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο με ταχύτητα πάνω από 120 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων πενήντα (350,00) ευρώ και επί τόπου αφαίρεση της άδειας οδήγησης, από αυτόν που βεβαιώνει την παράβαση, για εξήντα (60) ημέρες, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του άρθρου 103 του παρόντος Κώδικα.
Αιντε, αστερακι μου. Δεν υπαρχουν πια δικαστηρια για ταχυτητα. Τοσο απλο.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δλδ το θέμα είναι αν μπορεί να αποδείξει ο μπάτσος ότι πήγαινες 40χμ/ω περισσότερο από το όριο ή ότι είναι επικίνδυνο (και πλημμέλημα) να πηγαίνεις τόσο πάνω από το όριο ανεξαρτήτως αν υπάρχει εκεί μπάτσος με ραντάρ ή όχι;
Γιατί μη μου πεις ότι τα ανοίγματα που κάνουν, τα κάνουν μέχρι τα 80-90 ή δεν ξέρω εγώ πόσο είναι το όριο ταχύτητας στη Βουλιαγμένης.Απορω ποιος μαλακας σας εχει κολλησει αυτα περι πλημμεληματος. Δειξτε μου που το γραφει.
-
Εμμένα ο giannik1977 μου το κόλλησε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απορω ποιος μαλακας σας εχει κολλησει αυτα περι πλημμεληματος.
Ο μαλακας μαλλον που πρωταγωνιστει στο βιντεο των λιμανακιων για να το παιξει οτι εχει την εχει σκαπουλαρει....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μήπως όμως ρίχνουμε τα πάντα στην υπερβολική ταχύτητα? ΚΑΝΕΝΑ ατύχημα δεν γίνεται επειδή τρέχεις. Ατυχήματα γίνονται γιατί κάποιος θα κάνει . Δηλαδή κάποιος θα αλλάξει λωρίδα γιατί έτσι του άρεσε, χωρίς να ελέγξει, θα σταματήσει απότομα χωρίς λόγο στην ευθεία, θα περάσει κόκκινο ή Stop κτλ. Αν τρέχεις ουσιαστικά μειώνεις την πιθανότητα να προλάβεις να σώσεις την χαζομάρα του καθένα.
Όταν λοιπόν γίνεται ένα ατύχημα, βολεύει μεν να τα ρίχνουμε στη ρημάδα την ταχύτητα, αλλά μήπως να ψάχναμε και τον πραγματικό λόγο, μπας και διορθωνόταν η κατάσταση.
Το θέμα δεν είναι η καταστολή (γιατί το να επιβάλεις ηλίθια χαμηλά όρια ταχύτητας στην ουσία αυτό είναι). Το θέμα είναι η πρόληψη. Δηλαδή να βγαίνουν στο δρόμο αυτοί που πραγματικά μπορούν να οδηγήσουν. Και προσοχή δε μιλάω να τρέχουν και να σπάνε ρεκόρ στην Πάρνηθα.Επίσης άλλο κάνω άνοιγμα:
Youtube Videoκαι άλλο κυνηγιέμαι σαν τον κάνωντας οριακές σφήνες σε δρόμο με κίνηση:
Youtube Video(το ότι δείχνει μηχανάκια έχει να κάνει μόνο με το ότι αυτό βρήκα πρόχειρο, και δεν υπονοεί τίποτα άλλο).
Στα πρώτα σπάνια γίνονται ατυχήματα και ακόμα πιο σπάνια έχουμε θύματα (το πρόβλημα κυρίως είναι το κοινό, που όπως και στους κανονικούς αγώνες αγνοεί κάθε είδος κοινής λογικής και ασφάλειας). Στα δεύτερα πιθανότατα να χρεώσουμε μεγάλος μέρος των τροχαίων, και πολλά σοβαρότατα.
Από την άλλη στη Βουλιαγμένης με πόσο να πας? Εκτός από σπάνιες φορές (δεν είμαι κάτοικος, σπάνια πάω και χαλαρές μέρες και ώρες, μιας και πάω στον κολητό μου) που έχει απίστευτη κίνηση, ποτέ δεν πέφτω κάτω από τα 80χλμ/ώρα και συνήθως είμαι λίγο παραπάνω. Τρεις λωρίδες δρόμος, με διάζωμα είναι.
μάθε λοιπόν παντογνώστη του 4Τ φόρουμ ότι η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας πάνω από 40 χλμ είναι πλημ/μα και αν θέλει το αστυνομικό όργανο σου υποβάλλει τακτική μύνηση η οποία δικάζεται σε μονομελές πλημελλειοδικείο..
αφού δεν διαφωνείς μαζί μου όσον αφορά τους μ@κ@κες...Νομίζω ότι πήρες τη σωστή απάντηση. Για κάποιο λόγο έχεις τερατοποιήσει στο μυαλό σου κάτι που δεν είναι και τόσο παράλογο. Αλήθεια κινήσαι ΠΑΝΤΑ με τα όρια ταχύτητας? Και αν ναι πως νιώθεις που στα 3/4 της Αθήνας τα ποδήλατα παίζει να κινούνται πιο γρήγορα από εσένα? Μην αρπαχτείς. Απλά θέλω να σκεφτείς αυτό που σου έγραψα.
Γιατί μη μου πεις ότι τα ανοίγματα που κάνουν, τα κάνουν μέχρι τα 80-90 ή δεν ξέρω εγώ πόσο είναι το όριο ταχύτητας στη Βουλιαγμένης.Η τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, όπως και η επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων και οι επικίνδυνοι ελιγμοί στην πραγματικότητα δεν είναι αποδείξημες παραβάσεις. Δηλαδή αρκεί να υποστηρίξουν οι αστυνομικοί ότι το έκανες, και τελείωσε. Εσύ στην ουσία δύσκολα θα καταφέρεις να αποδείξεις το αντίθετο. Έχει τύχει περίπτωση φίλου, ο οποίος μ@λ@κίστηκε και ενώ ήταν να τον γράψουν για κάτι φθηνό (νομίζω το χαμηλότερο όριο ταχύτητας) πήγε να βρει το δίκιο του και έφυγε με κλήση για επικίνδυνους ελιγμούς. Δεν νομίζεις λοιπόν ότι είναι παράλογο να ορίζεται ως πλημμέλημα κάτι που στην ουσία δεν αποδεικνύεται?
Αντίθετα για να σε γράψουν για όρια ταχύτητας θα πρέπει να έχουν την ειδική συσκευή και μάλιστα καλιμπραρισμένη. Εδώ λοιπόν υπάρχουν αποδείξεις και όχι τα ψυχολογικά του καθενός.
Τώρα για τις ταχύτητες που πιάνουν, μίλησα και παραπάνω. Κατά πάσα πιθανότητα οι περισσότεροι με παρόμοιες ταχύτητες κινούμαστε εκεί. Αυτοί απλά επιταχύνουν από στάση και την φτάνουν. Δεν μετράνε τις τελικές τους.
@ Hannibal: Έχω λιώσει...
-
[quote='kacey']
1ον ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ.
2ον Ασε μην προσπαθεις, παπαριες λες. Μονο κ μονο που λες 'ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο αστυνομικος, σου κανει μηνυση' δειχνει ποσο καλα ξερεις το νομο κ αποδεικνυει οτι λες παπαριες.** Δεν αφηνεται στη διακριτικη ευχερια του μπατσου το αν θα κανει μηνυση για μια τετελεσμενη κ συγκεκριμενη παραβαση**. Ή προβλεπεται μηνυση κ γινεται παντα, ή οχι.
βρε άσχετε ,
**1ο παράδειγμα : **όταν ένα κατάστημα Υγ. Ενδιαφέροντος δεν έχει άδεια λειτουργίας (πλημ/μα) , σε έλεγχο από Αστυνομία , οδηγείται πάντα στο αυτόφωρο????
Μάθε λοιπόν κύριε , ότι μπορεί ο Αστυνομικός να κάνει τακτική μύνηση για την στέρηση αδείας (πλημμέλημα..) , η υπόθεση πάει στο μονομελές.
2ο παράδειγμα : στις παραβάσεις περί Γ.Ο.Κ , ακριβώς το ίδιο ισχύει...Επιτέλους ρε Κacey δεν τα ξέρεις και όλα πια τα θέματα, κάτι μπορεί να σου ξεφύγει...
Αλλά επι της ουσίας για να το κλείσουμε..
σε τι διαφωνείς?- Στο ότι πρέπει να γίνονται οι κόντρες σε δημόσιους δρόμους ?
- Στο ότι είναι επικύνδινες τόσο για αυτούς που τις κάνουν ,όσο και γι αυτούς που τος παρακολουθούν..
- Ο νόμος πρέπει να είναι αυστηρότατος για τις ως άνω περιπτώσεις?
απάντα με επιχειρήματα και όχι βρίζοντας , ξέρω και εγώ να βρίζω και πολύ καλά , το στυλάκι σου είναι πολύ ενοχλητικό , όταν δεν συμφωνείς με κάποιον , το να βρίζεις δεν σημαίνει αυτόματα ότι εχεις δίκιο...
και για να το ελαφρύνουμε και να σε πειράξω και εγώ λίγο..
sex δοκίμασες να κάνεις??
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4