-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
οχι.φταινε μονοι οι μπατσοι στη συγκεκριμενη περιπτωση
αν δε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου σωστα,χεσε μας.
παραιτησου,και πανε δουλεψε στα mcdonalds.OK. Οτι πεις.
Προφανώς τα ξέρεις καλύτερα από μένα. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
παραιτησου,και πανε δουλεψε στα mcdonalds.Πρέπει να χεις δει τις ταινίες του μπάτσου του Beverli Hills, δεν εξηγείται αλλιώς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συγνωμη, στο σεναριο οπου εγκληματιες εγκληματουν μπροστα τους κ αυτοι λενε 'εγω δεν ασχολουμαι γιατι ειναι επικινδυνο, αστους να συνεχισουν', ΠΟΙΟΣ φταιει?
Φταίνε οι ίδιοι, φταίνε αυτοί που δεν τους αφήνουν να χρησιμοποιησουν βία για να πιάσουν τον άλλον, φταίνε αυτοί που αύριο θα τους έχουν αφήσει πάλι ελεύθερους, φταίνε αυτοί που για να τους αφήσουν να βγάλουν όπλα εναντίον των γύφτων θα πρέπει πρώτα να σκοτώσουν ή να τραυματισουν κανέναν αστυνομικό.
Φταίνε αρκετοί μαζί.οχι.φταινε μονοι οι μπατσοι στη συγκεκριμενη περιπτωση
παραιτησου,και πανε δουλεψε στα mcdonalds.Ούτε εσύ έχεις δίκαιο. Κάθε ενέργεια πρέπει να πάρει έγκριση από το Κέντρο!
στο κεντρο απο ποιον παιρνουν εντολη?απο τον κλαρκ κεντ?απο αλλους μπατσους.
-
α) Πρεπει να παρουν 'εντολη απο το κεντρο' για να ενεργησουν ωστε να σταματησουν προφανεστατη παρανομια κ να συλλαβουν κλεφτες κ εγκληματιες? Τι λε ρε φιλε, κοιτα να δεις τι μαθαινουμε.
Λογικο βεβαια, δημοσιοι υπαλληλοι ειναι: πρεπει να γινει αιτηση, να πρωτοκολληθει, να παρει εγκριση, να παει στο 2ο για προυπολογισμο, να εγκριθει κ αυτος κ μετα να δρασουν...
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
παραιτησου,και πανε δουλεψε στα mcdonalds.Πρέπει να χεις δει τις ταινίες του μπάτσου του Beverli Hills, δεν εξηγείται αλλιώς...
Πως το εννοας αυτο ρε μαστορα?
-
Kacey,δυστυχώς έτσι είναι.Ακόμα και αν τηλεφωνήσεις στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και αναφέρεις ένα συμβάν θα σου πουν να καλέσεις το '100'...όσον αφορά,το' εκεί δεν μπαίνω εγώ...' τη στιγμή που διαπράτεται αυτόφωρο αδίκημα είναι παράλειψη καθήκοντος και δεν δικαιολογείται με τπτ..Δλδ ο πολίτης τί να κάνει?Να προσλάβει ένοπλους μπράβους?
-
Ούτε ο Κλαρκ Κεντ ούτε κανένας άλλος υπερηρωας. Ένας αξιωματικός υπηρεσίας υπάρχει που βρίσκεται εκεί για αυτόν τον λόγο. Υπάρχει ιεραρχία, ευθύνες, κανονισμοί καταστολής κλπ!
Το θεωρούσα αυτονόητο.Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ούτε ο Κλαρκ Κεντ ούτε κανένας άλλος υπερηρωας. Ένας αξιωματικός υπηρεσίας υπάρχει που βρίσκεται εκεί για αυτόν τον λόγο. Υπάρχει ιεραρχία, ευθύνες, κανονισμοί καταστολής κλπ!
φανταζομαι και οταν παρεις για φωτια στη πυροσβεστικη υπαρχει κατι αντιστοιχο
θα σου πουν οι πυροσβεστες δε μπορουμε,γιατι δε μας αφηνει η μαμα μας να τη σβησουμε μη τυχον και καουνε οι κωλοτριχες μας. -
Ε καλά! Ο υπεύθυνος που κρίνει, οργανώνει, ελέγχει κλπ είναι και τηλεφωνητρια, και έξω στον δρόμο και φέρνει και τσιγάρα ...
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
ε τοτε να παρουμε ολοι απο μια 12αρα και ενα ak-74 και να καταργησουμε την αστυνομια
τσαμπα λεφτα ειναι αλλωστε. -
Καποιοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι το να εισαι αστυνομικος δεν ειναι μια 'δουλεια', κ οτι το να καταληξεις νεκρος ειναι κομματι του job description.
-
Είναι διαφορετικό όμως να καταλήξεις νεκρός επειδή κάνεις τη δουλειά σου και διαφορετικό επειδή δεν σε αφήνουν να την κάνεις.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
θα σου πουν οι πυροσβεστες δε μπορουμε,γιατι δε μας αφηνει η μαμα μας να τη σβησουμε μη τυχον και καουνε οι κωλοτριχες μας.Και στην Πυροσβεστική να πάρεις, το Κέντρο θα αποφασίσει πότε και πόσους θα στείλει...
-
θα σου πουν οι πυροσβεστες δε μπορουμε,γιατι δε μας αφηνει η μαμα μας να τη σβησουμε μη τυχον και καουνε οι κωλοτριχες μας.Και στην Πυροσβεστική να πάρεις, το Κέντρο θα αποφασίσει πότε και πόσους θα στείλει...
έτσι ακριβώς
Nintza crisis management λέγεται αυτό...
δεν είναι 'άντε όλοι γιούρια κ ντου...' -
θα στειλουν ομως.δε θα σε αφησουν να καεις επειδη φοβουνται μη κανουν βαβα.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
θα σου πουν οι πυροσβεστες δε μπορουμε,γιατι δε μας αφηνει η μαμα μας να τη σβησουμε μη τυχον και καουνε οι κωλοτριχες μας.Φαντάζομαι ότι αν οι πυροσβέστες έχουν υποψία πως υπάρχει μποτίλια μέσα στη φωτιά ή μπορεί να τους καταπλακώσει κανά ταβάνι εσύ θα τους πεις ''στα αρχίδια μου δουλειά σας είναι να σβήσετε τη φωτιά, αν σκορπίσετε θα σας μαζεύω με το κουταλάκι'' σωστά??
Καποιοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι το να εισαι αστυνομικος δεν ειναι μια 'δουλεια', κ οτι το να καταληξεις νεκρος ειναι κομματι του job description.
Σαφώς, υπάρχει ο κίνδυνος του θανάτου. Αυτό τι σημαίνει όμως ότι πρέπει να πηγαίνει γυμνός στ αγγούρια??
Στο σκηνικό με το κλεμμένο αυτοκίνητο ξέραν αν υπήρχαν άλλοι 10 εκεί γύρω με ΑΚ-47?? Ξέραν αν μ ένα τηλεφώνημα μέσα σε ένα λεπτό γέμιζε η περιοχή με καμιά 20 άτομα?? 5-6-10 αστυνομικοί με πιστολάκια τι μπορούν να κάνουν?? Απλά και μόνο για την τιμή των όπλων να ψοφήσουν?? Το ότι δεν υπάρχει οργάνωση δεν φταίνε αυτοί ούτε η ηγεσία. Φταίει το γ@μοκράτος που δεν δίνει λεφτά τόσο για ανθρώπινο δυναμικό όσο και για εξοπλισμούς. Η ΕΛ.ΑΣ συνεχώς ζητάει προσωπικό λόγω ελλείψεων ενώ οι αστυνομικοί μόνοι τους αγοράζουν τον εξοπλισμό τους. Οι ΔΙΑΣ γυρνάν με φθαρμένα λάστιχα. Πριν ακριβώς 2 χρόνια σκοτώθηκαν 2 Ε.Φ μετά από καταδίωξη ληστών που ήταν σε ένα μόνο αυτοκίνητο, προσέξτε ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ, και στην πορεία βγήκαν και τους γάζωσαν. Και σεις τώρα κάθεστε και λέτε γιατί δεν μπήκαν σε μια μάντρα που ποιός ξέρει ποιoς και τι υπήρχε μέσα.Πάμε καθόλου καλά?? -
Πάμε καθόλου καλά??Ρε συ Πάνο, στα CSI η γκόμενα μπαινει μόνη της μεσα στην αποθήκη και σκοτώνει αμέσως 5,6 που ειναι κρυμμένοι πίσω απο κιβώτια. Και δεν την έχουν πει απο πριν αν έχουν πυρομαχικά μεσα αυτά τα κιβώτια!!!
Τελικά ... τον Τσακ Νορις θέλουμε για αστυνομικό! -
θα σου πουν οι πυροσβεστες δε μπορουμε,γιατι δε μας αφηνει η μαμα μας να τη σβησουμε μη τυχον και καουνε οι κωλοτριχες μας.Φαντάζομαι ότι αν οι πυροσβέστες έχουν υποψία πως υπάρχει μποτίλια μέσα στη φωτιά ή μπορεί να τους καταπλακώσει κανά ταβάνι εσύ θα τους πεις ''στα αρχίδια μου δουλειά σας είναι να σβήσετε τη φωτιά, αν σκορπίσετε θα σας μαζεύω με το κουταλάκι'' σωστά??
Σαφώς, υπάρχει ο κίνδυνος του θανάτου. Αυτό τι σημαίνει όμως ότι πρέπει να πηγαίνει γυμνός στ αγγούρια??
Στο σκηνικό με το κλεμμένο αυτοκίνητο ξέραν αν υπήρχαν άλλοι 10 εκεί γύρω με ΑΚ-47?? Ξέραν αν μ ένα τηλεφώνημα μέσα σε ένα λεπτό γέμιζε η περιοχή με καμιά 20 άτομα?? 5-6-10 αστυνομικοί με πιστολάκια τι μπορούν να κάνουν?? Απλά και μόνο για την τιμή των όπλων να ψοφήσουν?? Το ότι δεν υπάρχει οργάνωση δεν φταίνε αυτοί ούτε η ηγεσία. Φταίει το γ@μοκράτος που δεν δίνει λεφτά τόσο για ανθρώπινο δυναμικό όσο και για εξοπλισμούς. Η ΕΛ.ΑΣ συνεχώς ζητάει προσωπικό λόγω ελλείψεων ενώ οι αστυνομικοί μόνοι τους αγοράζουν τον εξοπλισμό τους. Οι ΔΙΑΣ γυρνάν με φθαρμένα λάστιχα. Πριν ακριβώς 2 χρόνια σκοτώθηκαν 2 Ε.Φ μετά από καταδίωξη ληστών που ήταν σε ένα μόνο αυτοκίνητο, προσέξτε ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ, και στην πορεία βγήκαν και τους γάζωσαν. Και σεις τώρα κάθεστε και λέτε γιατί δεν μπήκαν σε μια μάντρα που ποιός ξέρει ποιoς και τι υπήρχε μέσα.Πάμε καθόλου καλά??πουθενα δε ξερει απο πριν ο αστυνομικος αν υπαρχουν ειτε 10 ειτε 400 ατομα με ak47.
αρα τσαμπα τους εχουμε και τους πληρωνουμε. -
Ρε παλικαρι μου, εγω τα καταλαβαινω ολα αυτα κ κανεις δεν ειπε να πανε να σκοτωθουνε για ενα αυτοκινητο. Αλλα να κανουν ΚΑΤΙ. Να φωναξουν κ αλλους. Να φερουν τα ΕΚΑΜ? Ναι. Να φερουν οποιον κ οσους χρειαζεται για να συλλαβουν τους εγκληματιες. Αυτο το 'εμεις δεν μπαινουμε εκει μεσα' κ τελικα δεν κανουμε τιποτα, ε γαμω το κερατο μου γαμω.
-
Συμφωνω να φωναξουν την ΕΚΑΜ αλλα για να γινει αυτο πρεπει να δωσει εντολη ο αρχηγος ο οποιος πρεπει να ενημερωσει το υπ.προστασιας. Με τετοια περιστατικα δεν ασχολουνται, κακως βεβαια αλλα δε φταινε οι αστυνομικοι που δεν υπαρχει οργανωση, αυτοβουλως το να μπουν ειναι χαζο, αν τους πουν να μπουν θα μπουν.
-
αρα η λυση ειναι?...
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4