-
Έχουν γίνει μελέτες και αποδεικνύουν πόσο βλάπτουν και γιατί. Πέραν αυτού ΚΑΙ βρωμάνε ΚΑΙ βγάζουν και μαυρίλα, με αποτέλεσμα να μην έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία ότι είναι καλά και υγιεινά, αφού ο κοσμάκης με τα λίγα που ξέρει από κάτι τέτοια σημάδια κρίνει και λέει ότι 'πάει τούφα το ντουμάνι'.
Το έχω ξαναγράψει, αν τα ντίζελ ήταν αποκλειστικά αμερικάνικο ή ιαπωνικό ή έτι περαιτέρω κινέζικο προνόμιο, θα τα είχαν στη ροχάλα οι ιθύνοντες της τρισκατάρατης ΕΟΚ. Θα έσπευδαν δε να τα απαγορεύσουν, και αν δεν το κατάφερναν, οι ιδιοκτήτες τους θα αντιμετωπίζονταν ως μιάσματα από την καλή την κενονία. -
-
ναι τωρα το σκεφτονται επειδη θα κανουν την εξισωση..
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Σήμερα ήμουν πίσω από ένα Transit Connect , εντελώς καινούριο και είχα ανοιχτό παράθυρο. Υποτίθεται, πως το συγκεκριμένο, έχει diesel καινούριας τεχνολογίας...
@@ ---> μέντολες. Η βρώμα και η δυσωδία , αφόρητη.
Δεν ξέρω αν είμαστε υποχρεωμένη σαν χώρα να τα επιτρέψουμε στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη, θεωρώ πως ΟΧΙ, δεν είμαστε, αν είχαμε σοβαρό λόγο και επιχειρηματολογία θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε.
Βέβαια, δεν περιμένω κάτι καλό από την συγκεκριμένη κυβέρνηση, οπότε, θα τα φάμε στην μάπα κι αυτά.Για να καταλάβω, οι ντήζελ βλάπτουν, επειδή ό,τι βγαίνει από τις εξατμίσεις τους ΦΑΙΝΕΤΑΙ και ΜΥΡΙΖΕΙ ...;
Ακόμη και να μην έβλαπταν, που βλάπτουν, η μπόχα μέσα στην πόλη δεν είναι ακριβώς κάτι θετικό, είναι;
-
Δεν διαφωνούμε, απλά ρωτώ: επί της ουσίας (μόλυνση περιβάλλοντος) είναι τόοοσο πολύ επιβαρυντικοί οι (καλοσυντηρημένοι και EURO 5 ) ντήζελ έναντι των βενζινοκινητήρων;
Και αν θες τη γνώμη μου, είναι αστείο, για τα ελληνικά δεδομένα, ν' αγοράζεις ντήζελ αν κινείσαι μέσα σε πόλεις όπως η Αθήνα και διανύεις μέχρι 10-15k χλμ. το χρόνο. Αν υπολογίσουμε δε το επιπλέον κόστος αγοράς και τη δυσμενή θέση του εν δυνάμει έλληνα αγοραστή σήμερα, τότε μάλλον θεωρητικολογούμε ούτως ή άλλως ... -
καλημερα,ειμαι απο την ιωνια θεσσαλονικης,μπορω να αγορασω μεταχειρισμενο ντιζελ ευρο4?
Diesel πρόστιμο Αθήνας Θεσσαλονίκης??