-
Δεν σουτάρουμε τρίποντο με τίποτα ή μου φαίνεται;
Δεν βλέπω να τους έχουμε για μία ακόμη φορά.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικα παρολο που χασαμε οι Ισπανοι δεν θα μας γλυτωσουν , 1)θα τους πατησουμε.Υπαρχει Θεος τελικα!!2)Φοβαμαι την διαιτησια στο επομενο ματς
Πόσο δίκιο είχες στο 2ο τουλάχιστον..... Μας έχουν γαργαλήσει λίγο
-
Αντε γεια loosers.
-
Ηδονή!!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αντε γεια loosers.Μπράβο ρε winner
-
Όσο βλέπω τις φατσούλες των ελλήνων στις κερκίδες κλαιω....
... απ' τα γέλια....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αντε γεια loosers.
Μπράβο ρε winner
Γιατί τους έχουν νικήσει τελευταίως και δεν το ξέρω;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αντε γεια loosers.
Μπράβο ρε winner
ΟΚ πετάει, δεν έχω καν όρεξη να ασχοληθώ. Έχεις δίκιο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αντε γεια loosers.
Μπράβο ρε winner
ΟΚ πετάει, δεν έχω καν όρεξη να ασχοληθώ. Έχεις δίκιο
Μην ασχολείσαι τότε ρε μάγκα....
-
gto pes mou oti tis arxises stis kareklies tis ispanides
gmt
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αντε γεια loosers.
Μπράβο ρε winner
Δήλωσε συμμετοχή κ εσύ... Μπορεί να κάνεις τη διαφορά
-
Εμετικός ο Βαγγέλης Ιωάννου...
Προφανέστατα οι Ισπανοί έχουν καλύτερη ομάδα και εμείς δεν έχουμε προπονητή...
Σε πέντε παιχνίδια ο Καζλάουσκας δεν μπόρεσε να βρει σύστημα για να αντιμετωπίσει τη ζώνη. Μας έμαθαν και οι πέτρες πια. -
Φάνηκε και η έλλειψη βάθους στον πάγκο.
Πάμε για άλλα, δεν πειράζει -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αντε γεια loosers.
Μπράβο ρε winner
Δήλωσε συμμετοχή κ εσύ... Μπορεί να κάνεις τη διαφορά
Ο καθείς στο αντικείμενό του αγαπητέ. Αλλά από πότε δεν επιτρέπεται η κριτική; Μόνο να χειροκροτάμε;
Συγνώμη που δεν είμαι πολιτικά ορθός. Σε όποιον αρέσει. Θεία τιμωρία έχουν τα ξεφτυλίκια να επιλέξουμε αντιπάλους. Εκεί δεν σας είδα να κόπτεστε γνήσιοι φίλαθλοι.Κατά τα άλλα ο Γιαννάκης μας έφταιγε...
edit: και το χειρότερο αποχωρεί από την εθνική ο Διαμαντίδης, από τους λίγους που αξίζουν το εθνόσημο. Κρίμα.
-
Οχι νευριασα στο 4.00 με τα δυο απανωτα λαθη και το ειδα μονος μου μετα...
Δεν πειραζει παιξαμε με παθος, ο Διαμαντιδης ο Ζησης εκανε αυτο που ελεγε ο babis πολυ γλυκα σουτακια απο τα 4-5 μετρα. Ο Χοντρος δεν εκανε φαουλ και επαιξε σωστα, μπραβο του.
Ενα εχω να πω, αυτος ο μαλακας ο τριγεμιστος ο Μπουρουσης τι εκανε σε ολο το παιχνιδι?????????????????????????????Ελεος ρε Μπουρουση ελεος παρε τα 2.10 μποι και βάλτα εκει που ξερεις.
-
Καζλαουσκας την αλλη φορα μην κανεις αλλαγες καθολου παιξε μονο με 5 παιχτες μεχρι να λιωσουν στο παρκε.
3)Οσοι μπηκαν παγκητες στο ματς επαιξαν σαν αδερφες.Ειδικα ο Καλαθης στα αλλα ματς νευρο αμυνα σημερα τον εβαλε να ξεκουρασει τον σπανουλη διαμαντιδη και η ομαδα κατερρευσε. -
Διαιτησια, νταξ οπως λενε και τα παιδια το περιμεναμε.(οχι οτι εκανε πολλα χοντρα)
5)Δεν χωνευω την φατσα του Ναβαρο τελος, μεγιστος παιχτης αλλα το παλικαρι εχει μικρη ντουντου δεν εξηγειται αλλιως.Το κομπλεξακι το βγαλε παλι, ευτυχως που ο Σκαριολο τον προφυλαξε.
Τελος εποχης, κριμα
-
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
2) Καζλαουσκας την αλλη φορα μην κανεις αλλαγες καθολου παιξε μονο με 5 παιχτες μεχρι να λιωσουν στο παρκε.3)Οσοι μπηκαν παγκητες στο ματς επαιξαν σαν αδερφες.Ειδικα ο Καλαθης στα αλλα ματς νευρο αμυνα σημερα τον εβαλε να ξεκουρασει τον σπανουλη διαμαντιδη και η ομαδα κατερρευσε.
???
-
Οι Ισπανοί συνεχίζουν να νικούν, και εμείς συνεχίζουμε να 'προσπαθουμε' και να 'παλευουμε σαν λιοντάρια'...
Συγχαρητήρια πάντως που έριξαν 30αρα σε φιλικό στον Καναδα και 40αρα στην Ακτή Ελεφαντοστού..
-
Με λογια: ( ) αφου οσοι μπηκαν απο τον παγκο δεν επαιξαν, τι να εκανε κι ο ερμος ο προπονητης??? Κι εμενα μου φανηκε 'λιγος' στα παιχνιδια που ειδα, αλλα μην ειμαστε κ αδικοι
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
- Καζλαουσκας την αλλη φορα μην κανεις αλλαγες καθολου παιξε μονο με 5 παιχτες μεχρι να λιωσουν στο παρκε.
3)Οσοι μπηκαν παγκητες στο ματς επαιξαν σαν αδερφες.Ειδικα ο Καλαθης στα αλλα ματς νευρο αμυνα σημερα τον εβαλε να ξεκουρασει τον σπανουλη διαμαντιδη και η ομαδα κατερρευσε.
???
Γιατι ??? ποιοι απο τον παγκο βοηθησαν?? Ο Μπουρουσης? Ο Τσαρτσαρης? Ο Καλαθης? Ο Περπερογλου?τον Καιμακογλου και τον Πριντεζη τους αφησε ο Καζλαουσκας, το παιχνιδι κρατησε Διαμαντιδης ,Ζησης, Χοντρος, και λιγοτερο Σπανουλης, Φωτσης.Ο Διαμαντιδης επαιξε 38 λεπτα ο Σπανουλης 32 τι ??? (σορρυ αλλα ειμαι λιγο )
-
Εκεί που πήγαμε να πάρουμε κεφάλι, τα σκατώσαμε. Κάναμε απανωτά λάθη, χωρίς η Ισπανία να παίξει πολύ πιο πιεστικά. Η ισπανία είναι καλύτερη ομάδα.
Από την άλλη προσωπικά η Εθνική δεν με έπεισε. Από τον πρώτο αγώνα έδειξε προβλήματα, μπλοκάρισμα στο σκοράρισμα και λίγες εναλλακτικές στην επίθεση.
Δεν πειράζει, η ομάδα μας είναι ΜΕΓΑΛΗ και πρόσφατα μας έχει δώσει τεράστιες χαρές. Θα ναι άδικο να τους στήσουμε στον τοίχο.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)