-
ΤΕΛΙΚΟΣ
Τι εκανε παλι ο Τσιλντρες στο τελος της 4ης.... Παλικαρι....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
της τελείωσε η ρέντα με τα τρίποντα της παρτιζάνπάμε να κρυφτούμε τώρα
Δεν υπάρχει σωτηρία για σένα.
-
Tα 3 επιθετικα ριμπαουντ του μπουρουση των εσωσαν
-
ο ολυμπιακος εμεινε στο παιχνιδι οχι ως ομαδα αλλα ανα 5λεπτο επαιρνε κατι απο εναν παιχτη
στην αρχη παπαλουκας,μετα σοφο, μετα κλειζα, μετα τσιλντρες μετα τα ριμπαουντ του μπουρουση...αφου δεν το πηρε το ματς εκει που ειχε περασει μπροστα που αν ηταν πιο σοβαρος θα το χε καθαρισει το παιχνιδι σχετικα ευκολα αγχωθηκε και μετα το πηρε πραγματικα απ το πουθενα... -
Τραγικοί απόψε αλλά τουλάχιστον....ΤΕΛΙΚΟΣ!!!
Ήμασταν ασύνδετοι, προβλέψιμοι και δίχως καθαρό μυαλό. Αλλά είχαμε ψυχραιμία εκεί που έπρεπε και θέλω να πιστεύω οτι μεθαύριο θα εμφανιστούμε καλύτεροι! Ο δε Γιαννάκης, από την πρώτη σύνδεση με το γήπεδο, έδειχνε χεσμένος πάνω του, λες και πήγαινε πρώτη φορά, οι παίχτες έμειναν πίσω 6-0 και κάτι έγινε! Σιγά! Τι μπλοκάρισμα ήταν αυτό; ελπίχω το αποψινό να τους ατσαλώσει λίγο....
-
Bρε Θύμιο είσαι γαύρος;
-
εγω ειμαι παπαναχαικη
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Bρε Θύμιο είσαι γαύρος;Εσύ είσαι παναχαϊκή;
-
Παναχαϊκάρα!!!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Παναχαϊκάρα!!! -
Ε, όσο παναχαϊκάρα είσαι, άλλο τόσο είμαι κι εγώ Γαύρος!
(Δλδ πόσο παναχαϊκάρα;; Στέκι στη Γούναρη κι έτσι; )
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Στέκι στη Γούναρη κι έτσι; )Ακριβώς!!!
-
Εμαθα πως εχτες ο αγωνας ηταν σπεσιαλ για καρδιακους και υπερτασικους
Κριμα που δεν ειδα εστω τα τελευταια λεπτα του αγωνα -
Δε θα ειχε χωρο ο καναπες, να υποθεσω
-
Μας εβγαλαν τη ψυχη τα μπαογκια ρε πστ μου...
Ευτυχως καθαρισε ο Τσιλι στο τελος γιατι παλι μαλακια επιλογη ηταν φετος το τελευταιο σουτ και ο Μπουρου στην παραταση βεβαια.
Ενα κωλο3ποντο να εμπαινε νωριτερα και θα τελειωνε ανετα.
Ειναι εμφανης η ελλειψη εμπειριας απο τετοια ματς και παραλιγο να κοστισει.
Διαιτησια τραγικη btw, αφησαν απιστευτο ξυλικι, δε μπορω να καταλαβω τη λογικη να βιαζεται το αθλημα ετσι στο final4.YΓ: Μπαρσα-Ολυμπιακος λοιπον, οπως αναμενοταν απο την αρχη της σαιζον.
Μακαρι να δουμε ωραιο μπασκετακι και οποιος και να το παρει για μενα το ιδιο κανει
Απο τους λιγους τελικους που θυμαμαι που θα τον δω τελειως ουδετερα. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μας εβγαλαν τη ψυχη τα μπαογκια ρε πστ μου...
Ευτυχως καθαρισε ο Τσιλι στο τελος γιατι παλι μαλακια επιλογη ηταν φετος το τελευταιο σουτ και ο Μπουρου στην παραταση βεβαια.
Ενα κωλο3ποντο να εμπαινε νωριτερα και θα τελειωνε ανετα.
Ειναι εμφανης η ελλειψη εμπειριας απο τετοια ματς και παραλιγο να κοστισει.
Διαιτησια τραγικη btw, αφησαν απιστευτο ξυλικι, δε μπορω να καταλαβω τη λογικη να βιαζεται το αθλημα ετσι στο final4.YΓ: Μπαρσα-Ολυμπιακος λοιπον, οπως αναμενοταν απο την αρχη της σαιζον.
Μακαρι να δουμε ωραιο μπασκετακι και οποιος και να το παρει για μενα το ιδιο κανει
Απο τους λιγους τελικους που θυμαμαι που θα τον δω τελειως ουδετερα.Οχι ρε kovathe μη με τρελαινεις... το αιμα νερο δε γινεται!!!! λεμε!!!
-
τέτοιες δηλώσεις είναι πρόκληση
μακάρι να δούμε ωραίο αγώνα την κυριακή
(και καλή επιτυχία στους μπλαουγκράνας )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τέτοιες δηλώσεις είναι πρόκλησημακάρι να δούμε ωραίο αγώνα την κυριακή
Εσύ τι γυρεύεις εδώ μέσα;;
-
αράζω στον καναπέ μου, με ντεπόν τσάι και σούπες
-
αρρωστησες βαζελακο?
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)