-
Προσωπικά χέστηκα για το πρωτάθλημα, ας το ξαναπαρει ο ζελας στο ΟΑΚΑ με mvp λαρυ και σχιναδες κλπ οπως συνηθως...
Από αυτό και μόνο που γράφεις μετά από την εμφάνιση της ομάδας σου το Σάββατο δείχνει πόσο τραγικός είσαι σαν άτομο και πόσο άσχετος εν τέλει είσαι με το άθλημα όσα παμπαιδικά και παιδικά και εφηβικά να έχεις παίξει.
Νοοτροπία και σκεπτικό 7χρονου .&- -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
.........Χαλάρωσε τρελό αγόρι, γράψαμε ποιοι ξεχώρισαν. Αν μου κοβε μισθό ο Πρωταθλητής ή η ελλεινή Πράσινη, θα ξεκίναγα να γράφω για αντρίκειες νίκες και άλλα τέτοια ηρωικά. Θα εξύψωνα παίκτες που δε το κούνησαν από το πάγκο, λέγοντας πόσο πολύ ζούσαν τον αγώνα και συμπαραστέκονταν στους βασικούς.
Επίσης θα μπορούσα να γράφω για κάτι εξαιρετικές εμπνεύσεις των διαιτητών όπως από ένα φάουλ σε Πέκο, το 4ο και Μαυροκεφαλίδη, το 1ο. Φανταστείτε σφύριγμα με Σόφο και Σερμαντίνι πχ αντίστοιχα. Ω ρε τι θ' ακούγαμε.
Κάποιοι έκαναν μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟ (Τεόντοσιτς, Κλέιζα, Μπουρούσης, πολύ καλό κοουτσάρισμα Γιαννάκη κ.α.) και άλλοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν (Γιοτάμ, Σόφο). Τι να κάνω τώρα, τάπες έκοβε και ο Σον Μπράντλευ με τους Ντάλας. Να τον κάνω Χακίμ δε ντριμ; -
Ομολογω οτι μετα το παραπανω σχολιο ειδα την αληθεια... ευτυχως φιλε εδδιε_1024 μου ανοιξες τα ματια, αλλαζω αθλημα απο σημερα αφου δεν το κατεχω το ρημαδι.
Ειδικα η παυλα στο τελος με εκανε να συνειδητοποιησω το βαθος της δημοσιευσης και να κανω βαθια και ειλικρινη αυτοκριτικη... -
Καλά μου τα πες. Τρέχα παίξε τόμπολα τώρα με τα άλλα παιδάκια
-
-
Το να ασχολείται κανείς με τα φανατισμένα θέματα καταντάει ολοένα και πιο ανούσιο.......
-
Καποιοι 'ειδικοι' σχολιαστες, με πνευμα και γνωσεις ..........'ωριμοι'.....που πηγαν??????
Μπρε μπας και τουςδιωξατε με τις..................να μην πω που γραφετε....
αμαν πια με τα οπαδικα σας..........δεν θα τελειωσουν ποτε.....δεν τα γραφετε καπου αλλου καλυτερα να διαβασουμε και κατι ουσιαστικο .......
Τι συμβαινει με τον ΗΡΑ....???????????
-
Κακιούζαρος!
Μακράν ο κορυφαίος φέτος.
Μια χαψιά την έκανε την Αλμπα.Χατζηβρέτας-Ντικούδης πολύ κακοί.
Πάμε για Μπανταλόνα τώρα.
-
Και οι 2 κέρδισαν σήμερα. Μια χαρά . Το μόνο που είδα όμως ήταν το χαϊλάιτ δίποντο στο τέλος του Κλαρκ . Προτίμησε το ποδόσφαιρο η παρέα αλλά το πληρώσαμε πολύ ακριβά.
Τέσπα, ελπίζω να γεμίσει το ΟΑΚΑ τη Πέμπτη. Αν και δεν είμαι αισιόδοξος για νίκη του ΠΑΟ θα πάω για να ενισχύσω τη προσπάθεια. -
4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Θρύλο και βουρ για FF
Milos για άλλη μια φορά
-
Ήθελε να τον διώξει κιόλας το καλοκαίρι τον Milos .....
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ήθελε να τον διώξει κιόλας το καλοκαίρι τον Milos .....Πριν το καλοκαιρι ομως επαιζε στον Ολυμπιακο και ηταν μια του υψους και τρεις του βαθους.Ισως να μην ειχε γινει καλη δουλεια στην ψυχολογια;Να μπορεσε ο Ιβκοβιτς να βρει το κουμπι του;Παντως αυτη τη χρονια ειναι αλλος παικτης.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πριν το καλοκαιρι ομως επαιζε στον Ολυμπιακο και ηταν μια του υψους και τρεις του βαθους.Ισως να μην ειχε γινει καλη δουλεια στην ψυχολογια;Να μπορεσε ο Ιβκοβιτς να βρει το κουμπι του;Παντως αυτη τη χρονια ειναι αλλος παικτης.
Ο ιβκοβιτς η οποιοσδηποτε αλλος προπονητης τετοιου επιπεδου θα μπορουσε να βρει το κουμπι του...το μπαναωτη ομως πετουσε αετο...αυτο ειναι το θεμα
-
Ο Milos περισυ μολις εχανε σουτ εβγαινε στον παγκο..οπως και ο μαυρουκος που πηραμε φετος εριξε 2-3 σουτ και επειδη τα εχασε τον στειλαμε πισω στο ΝΒΑ
Εχουμε δειξει τεραστια υπομονη στο θεμα προπονητη,και μηδενικη ανοχη στους παιχτες. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολυ αναπτυγμενοι οι μαθητες που ηταν στις κερκιδες
Ασε που ακομα και στον εθνικο υμνο δεν σταματησαν να αλαλαζουνΔεν ίσχυσε καν αυτό που λέγαν ότι θα δοθούν σε σχολεία. Τα εισιτήρια διατέθηκαν κανονικά από τις ΚΑΕ.Ο παο έδωσε και τα 700 στη 13 και ο ολυμπιακός 300 στην 7 και τα υπόλοιπα στα διαρκείας.
Τραγικό που οι οπαδοί του παο φώναζαν συνθήματα κατά την διάρκεια του εθνικού ύμνου (μάλλον το κάναν τότε γιατί τότε μόνο θα μπορούσαν να ακουστούν) σε αντίθεση με την τεράστια πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού που δεν έβγαζαν κιχ.Όλα τα λεφτά που πάει ο μεταλλαγμένος να τον κόψει!!!!! που πας ρε φουκαρά. δεν είναι άκερ αυτός.
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟ
ΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕ!0/4
-
Καθίζηση ο ΠΑΟ.Αν χασει παλι και την Κυριακη με τον ΟΣΦΠ θα χαθει τελειως η μπάλα,δεν θα εχουν ψυχολογια για τιποτα μετα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πριν το καλοκαιρι ομως επαιζε στον Ολυμπιακο και ηταν μια του υψους και τρεις του βαθους.Ισως να μην ειχε γινει καλη δουλεια στην ψυχολογια;Να μπορεσε ο Ιβκοβιτς να βρει το κουμπι του;Παντως αυτη τη χρονια ειναι αλλος παικτης.
Ο Μπαναώτης (c) (μου άρεσε θα το χρησιμοποιώ) ΔΕΝ ξέρει μπάσκετ ....
Και ο Μιλος μιά χαρά μπασκετ ήξερε και πέρσι όπως και ο Τσιλτνρεσ απλά ο τον Τσιλντρες τον πλήρωσαν ακριβά τα αφεντικά και είπαν στον Μπαναώτη να τον βάζει να παίζει και ας έριχνε τουβλά ....
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι η συζήτηση έχει ως εξης:
- Παίξει τόπι αφάνα, αφάνα ακριβό , γκεγκέ ????
Μπαναώτης : Ουγκ.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ο Μπαναώτης (c) (μου άρεσε θα το χρησιμοποιώ) ΔΕΝ ξέρει μπάσκετ ....Says who ? Αν το μικρό σου είναι Νικ ή άντε Φάνης, ΟΚ. Διαφορετικά λίγη αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια στις δηλώσεις όλων ημών των παικτών / προπονητών / στρατηγών του καναπέ και του Forum είναι νομίζω επιβεβλημένη
-
O Γιαννάκης ήταν από τους παίκτες-'προπονητές'. Αυτό έλεγαν τον καιρό που έπαιζε στον Άρη και ήταν ίσως ο κορυφαίος γκαρντ στην Ευρώπη. Μάλλον δεν είναι από τους κορυφαίους προπονητές, αλλά δεν νομίζω ότι ξέχασε το άθλημα όταν φόρεσε κουστούμι.
-
εμένα θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω αν και μπασκετικός αριανός από κούνια, ο Γιαννάκης κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη, δεν ήταν καλός παίκτης ήταν, έπαιζε με ψυχή και τα έδινε όλα στο παιχνίδι, αυτό δεν τον κάνει γνώστη του αθλήματος !!! Το παίκτης προπονητής το έλεγαν γιατί έριχνε μπινελίκια και πώρωνε τους υπόλοιπους ... Κατά τά άλλα σουτ τουβλέ με ταμπλό, μπασίματα σαν τη γιαγιά μου χωρίς κανένα στυλ και κάποιες ασιστ ...
@Μανος. όχι και κορυφαίος guard στην Ευρώπη ο Γιαννάκης εκείνη την εποχή , μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον άλλους 10 καλύτερους !!!!
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)