-
Ο εσκεναζι ηξερε καλο μπασκετ θυμαμαι. Μετα επαιξε και στη λαμψη.
Το ματς με το Μουμογλου που εβαλε το ρεκορ το ειχε δει κανεις σας η ειστε ολοι πολυ μικροι;
-
-
Ο χρήστης Corsasport έγραψε:
Ο εσκεναζι ηξερε καλο μπασκετ θυμαμαι. Μετα επαιξε και στη λαμψη.Το ματς με το Μουμογλου που εβαλε το ρεκορ το ειχε δει κανεις σας η ειστε ολοι πολυ μικροι;
Ειχε παει ο πατερας μου (εγω ημουν 1 ετους). Μολις ειχαμε δει οτι τον επαιρνε για το ρεκορ κοντρα στην πιτσιρικαρια του ΒΑΟ, ολη η ομαδα επαιζε για το ρεκορ, μου ελεγε
-
Συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο! Ήταν ίσως τυχερός στον πρώτο αγώνα, ωστόσο χθες έδειξε χαρακτήρα. Άξιος.
Δεύτερη ήττα για τον Άρη από την 'εύκολη' Βαλένθια. Μεγάλη μπουκιά φάε που λένε... -
Και τωρα Παρίσι !!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τωρα Παρίσι !!!Bill33 και εσυ ολυμπιακος εισαι?
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο! Ήταν ίσως τυχερός στον πρώτο αγώνα, ωστόσο χθες έδειξε χαρακτήρα. Άξιος.
Δεύτερη ήττα για τον Άρη από την 'εύκολη' Βαλένθια. Μεγάλη μπουκιά φάε που λένε...Ποιος είπε εύκολη την Βαλένθια;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεύτερη ήττα για τον Άρη από την 'εύκολη' Βαλένθια. Μεγάλη μπουκιά φάε που λένε...Ποιος είπε εύκολη την Βαλένθια;
Ε οχι και ευκολη η βαλενθια...το μεγαλο φαβορι ειναι
-
Στα ρεπορτάζ του Άρη στις 23 και 24/3, πριν τον πρώτο αγώνα με τη Βαλένθια, μιλάνε για νίκη με διαφορά μέσα στο Αλεξάνδρειο.
-
To τι λεει ο καθε δημισιογραφισκος για να μαζεψει κοσμο στο γηπεδο απεχει απο την πραγματικοτητα
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Στα ρεπορτάζ του Άρη στις 23 και 24/3, πριν τον πρώτο αγώνα με τη Βαλένθια, μιλάνε για νίκη με διαφορά μέσα στο Αλεξάνδρειο.Στα ρεπορτάζ του Άρη λέγανε ότι η Βαλένθια είναι η πιο ισχυρή ομάδα του eurocup και πολύ ισχυρή στην έδρα της, οπότε αν θέλει ο Άρης να την αποκλείσει πρέπει να κερδίσει στο Αλεξάνδρειο με μεγάλη διαφορά.
Τέλος πάντων τζάμπα συζητάμε, έτσι κι αλλιως ομάδα Άρης φέτος δεν υπάρχει.
-
-
Μπραβο στα κοριτσια!!
-
Οι άλλες γιατί δεν κατέβηκαν στην απονομή?
-
μόλις έλαβα ενημέρωση απ τον druze vlada για το andriatika cup που είχε χτες μεταξύ parizan-cibona
ΧΑΟΣ
όχι τπτ άλλο, αλλά οι παρτιζάνοι παίζουν εναντίον του ακατανόμαστου, θα πάω να πανηγυρίσω στο παρίσι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όχι τπτ άλλο, αλλά οι παρτιζάνοι παίζουν εναντίον του ακατανόμαστου, θα πάω να πανηγυρίσω στο παρίσι
Πρόσεξε γιατί στην επόμενη συνάντηση(η οποία δεν αργεί και πολύ ) θα φύγεις αγνώριστος.
-
Koίτα μη χρειαστεί να σε ταϊσουμε ηρεμιστηκά για τον πο@λο που έρχεται
-
edit
Δεν υπαρχει λογος για προκλησεις [mod]Παμε Παρτιζαν
-
δε μας παίρνει να συφιλιάσουμε τον BEAMS
άστον να συφλιαστεί μόνος του
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Koίτα μη χρειαστεί να σε ταϊσουμε ηρεμιστηκά για τον πο@λο που έρχεταιΠοιον εμένα; Εδώ δεν έχω πάρει ηρεμιστικά για πολύ σοβαρότερα, σιγά μην πάρω αν χάσει ο Ολυμπιακός.
Εσύ όμως πράσινο τρολλ, θα παρακολουθήσεις το Final Four από εδώ:
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)