-
παντως αμα ημουν παικτης (πως λεμε αμα ειχα ροδες θα μουν πατινι) θα μου αρεσε να παιξω στην αγκυρα..εξαιρετικη προκληση!
-
Πορτορίκους, σχιστομάτηδες και ελέφαντες τους έχουμε ευκόλως, με τους Τούρκοι μες την Άγκυρα σφίγγει ο κώλος.
Οι Ρώσοι δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν
Στο Παγκόσμιο πάντως ποτέ δεν είναι δύσκολοι οι αρχικοί όμιλοι.
Ήδη από την φάση τον 16 έχει χιαστί;
Μπαρούφα. -
Μαρουσάρα μας κούφανε, κέρδισε στη Ρώμη με +13 και πήρε και τη διαφορά της ήττας του -12 στο ΟΑΚΑ.
Μαρουσάρα Final Four
Καλά μην βαράτε -
Το Μαρουσι αν εχει κερδισε εκεινο το ματς με την ΤΣΣΚΑ εντος,τωρα θα ηταν χαλαρα στο Top 16...
Εχει παντως δυσκολτερο προγραμμα στη συνεχεια απο τη Ρομα με Καχα εκτος και Μακαμπι εντος....
Η Ρομα εχει Ολυμπια μεσα και Mακαμπι εξω... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Το Μαρουσι αν εχει κερδισε εκεινο το ματς με την ΤΣΣΚΑ εντος,τωρα θα ηταν χαλαρα στο Top 16...
Εχει παντως δυσκολτερο προγραμμα στη συνεχεια απο τη Ρομα με Καχα εκτος και Μακαμπι εντος....
Η Ρομα εχει Ολυμπια μεσα και Mακαμπι εξω...Αν η Ρόμα χάσει στο εκτός από την Μακάμπη, που είναι φυσιολογικό, το Μαρούσι πρεέπι απλά να κάνει το 1 στα 2, με το 2 να είναι το εντός με την αδιάφορη Μακάμπη. Φαντάσου το ΟΑΚΑ να βράζει από 1748 κολασμένους οπαδούς (νέο πανμαρουσιακό ρεκόρ εισιτηρίων)
-
εχει κανεις ιδεα ποσο κανουν τα εισητηρια για παο - ρεαλ;
-
Ωραιο το ματσακι που εδειξε ο Σκαις σημερα...
Αυτο γινεται οταν σε παιζουν 50-50 οι διαιτητες, εστω και για 3 10λεπτα...
Τα χαλασε τα παιδια παντως, δεν το εχουν συνηθισει... -
Τώρα αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το σχόλιό σου..? Μάλλον από μπάσκετ δεν κατέχεις... Αλλιώς είμαστε τυφλοί όλοι οι υπόλοιποι ή είμαστε άσχετοι με το άθλημα...
-
Αυτά έχουν οι καγκουριές του σουπερντουπερ προέδρου με τα κατοστάρικα.
Ασφαλώς και δε χάσαμε από τη διαιτησία φυσικά, όπως και δεν κερδίζουμε από τη διαιτησία τόσα χρόνια. Έχει δρόμο η χρονιά, ΠΟΛΥ δρόμο
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ωραιο το ματσακι που εδειξε ο Σκαις σημερα...
Αυτο γινεται οταν σε παιζουν 50-50 οι διαιτητες, εστω και για 3 10λεπτα...
Τα χαλασε τα παιδια παντως, δεν το εχουν συνηθισει...Έτσι.
-
Κρίμα ρε γμτ. Φέτος που σταμάτησε να πλερώνει τους διαιτητάς ο Παυλάρας στας Ευρώπας δεν θα σηκώσουμε κούπα...
-
Άσε πια μ' αυτόν τον ταβερνιάρη που έχουμε στον πάγκο, τον καρκίνο θα βγάλουμε πάλι
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κρίμα ρε γμτ. Φέτος που σταμάτησε να πλερώνει τους διαιτητάς ο Παυλάρας στας Ευρώπας δεν θα σηκώσουμε κούπα...quoted
Τα λέμε τον Μάη. -
Εγώ πιστεύω ότι φέτος με τον Σάρας τελειωμένο είμαστε δυστυχώς χειρότεροι από πέρσι. Ωστόσο, και 0/3 να έχουμε, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.... Το 'τα λέμε το Μάη' έχει ειπωθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές τα τελευταία χρόνια, και φέτος είναι πολύ πιθανότερο από άλλες φορές να κάτσει η μπίλια στο κόκκινο
-
mod
-
Tα βάζω απο τώρα αφιέρωμα στου 'φίλους' μας για τις φάπες που έρχονται και τελειωμό δεν έχουν όπως δεν είχαν τα τελευταία χρόνια!
ΠΟυ είναι ο Γουέιφερ οέο;;;;
-
Μέχρι στιγμής ΕΣΥ μετράς φάπες για φέτος...και μάλιστα ΠΑΝΤΟΥ, γιαυτό χαλάρωσε λιγάκι....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
:offtopicviii:mod
Αμ δε...
Και τα 5 πληρωμένα με κομμένα τιμολόγια στο όνομα της ΒΙΑΝΕΞ...
Φέτος που έχασε το Ρυθμονόρμ και το Ζεκλαρέν δεν του φτάνουν του ανθρώπου, οπότε κούπα δεν έχει. Τα παμε αυτά... -
Αν και Αεκτζής χθες ήμουν στο γήπεδο γιατί γουστάρω το καλό μπασκετάκι! Εξ αρχής ήταν φανερό ότι οι γκρι είχαν αποκλειστικό σκοπό να δώσουν κάποιο μήνυμα στον ΠΑΟ. Πρώτη φορά μάλιστα σηκώθηκα και φώναζα σε γήπεδο που παρακολουθούσα ομάδα πλην της δικιάς μου. Επίσης είδα μια τρομερή ανεκτικότητα στο Μεσίνα ο οποίος καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού βρισκόταν ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο με αποκορύφωμα μια φάση που σχεδόν έπαιξε άμυνα το Σπανούλη. Δεν ξέρω αν η τηλεοπτική κάλυψη τα έδειξε όλα αυτά αλλά ήταν πρωτόγνωρα για μάτς του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Πάντως ο πελάτης του Ζοτς, Μεσίνα, φαίνεται ότι τσούζει πολύ για την ανικανότητά του να πάρει τρόπαια από τον Γκαστόνε και χθες το έδειξε όσο μπορούσε! Σε διάφορες φάσεις πάντως ο Ομπράντοβιτς τον κάρφωνε κοκκινισμένος για 20-30 δευτερόλεπτα και ο άλλος δεν τολμούσε να σηκώσει τα μάτια του απτο παρκέ!
-
Ο Καλάθης γενικά πώς τα πάει?Προσαρμόζεται?
Δυστυχώς, δεν προλαβαίνω και πολλά!
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)