-
Προχθες ηταν ο Παπαλουκας το βαρομετρο,ο συνηθως ακινδυνος και όντας μονιμα αμαρκαριστος στα 6 μετρα, εκανε αυτο που θα μπορουσε να κανει και ενας παγκιτης της Γ εθνικής με αξιοπρεπες σουτ
Ο Κλείζα ηταν αυτος που μετακινησε την ταφοπλακα στην θεση της οταν χρειαστηκε -
Ακριβώς. Όταν αλλάζει η άμυνα στο σκριν και βρεθεί η άμυνα σε ανισσοροπία, προφανώς ο Σπανουλης θα πάει σε ντράιβ.
Όσο για το Μήτσο, αναρωτιέμαι γιατί θεωρείται κωλόπαιδο. Θα έλεγα ότι όλοι οι σημερινοί παίκτες της Εθνικής είναι σε επίπεδο που είναι φίλοι μεταξύ τους, και αυτό βγαίνει στην παντελή ανυπαρξία τσακωμών στο παρκέ.
Φέτος μέχρι στιγμής ο Μήτσος κάνει εξαιρετικά καλή χρονιά.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ακριβώς. Όταν αλλάζεις στο σκριν και βρεθεί η άμυνα σε ανισσοροπία, προφανώς ο Σπανουλης θα πάει σε ντράιβ.Όσο για το Μήτσο, αναρωτιέμαι γιατί θεωρείται κωλόπαιδο. Θα έλεγα ότι όλοι οι σημερινοί παίκτες της Εθνικής είναι σε επίπεδο που είναι φίλοι μεταξύ τους, και αυτό βγαίνει στην παντελή ανυπαρξία τσακωμών στο παρκέ.
Φέτος μέχρι στιγμής ο Μήτσος κάνει εξαιρετικά καλή χρονιά.
Για όποιον γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο μπάσκετ του ΠΑΟ (εγώ είμαι Αεκτζής αλλά έχω τις άκρες μου) θα γνωρίζει πόσο καλό παιδί και πόσο πολύ καλός αθλητής είναι ο Διαμαντίδης. Ο άνθρωπος εκτός του ότι δεν διαθέτει ίχνος βεντετισμού επωμίσθηκε σχεδόν παρά τη θέλησή του το ρόλο του ηγέτη τα τελευταία χρόνια και το άγχος του μετατρέπεται σε εκνευρισμό σε κάποια παιχνίδια που δεν πάνε καλά. Σε κάποια άλλα (κυρίως ευρωπαικά) απλά το παίζει τζόρας γιατί το επιβάλλει η θέση του ως αρχηγός και γιατί ακολουθεί εντολές από άνωθεν. Και μόνο το γεγονός ότι μένει σε πολυκατοικία κοντά στο ΟΑΚΑ (στην ίδια έμενε μέχρι πρότινος και ο Χατζηβρέττας) και πάει στην προπόνηση 20-30 λεπτά πριν, δείχνει γιατί ξεχωρίζει και στο γήπεδο και γιατί έχει τόσο μεγαλη βελτίωση ακόμα και στα 29 του όταν οι περισσότεροι πιάνουν ταβάνι στα 25-26. Έχετε παρατηρήσει ότι φέτος ο Διαμαντίδης σουτάρει από τα 6.25 και εν κινήσει και όχι μόνο εν στάση?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
H ταπα στον ακερ μια χαρα ηταν , αλλα κ τo non-call του πηλοιδη δεν ξερω αν το θυμασαι φιλε μου.....Εν πασει περιπτωσει εγω χαιρομαι για οτι του κανουν του διαμαντιδη γτ ειναι απο τα μεγαλυτερα κωλοπαιδα που κυκλοφορουν κ κρυβεται σε μια ξενερωτη φατσουλα . Παικταρας σιγουρα , αλλα κ πολυ ανεντιμος παικτης , γτ για μενα στον non-call αφου θεωρεισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ βγες κ πες την αληθεια οτι εκανες φαουλ κ οτι ο ολυμπιακος αξιζε να κερδισει εκεινη την μερα . Αλλα οταν εχεις μαζι σου στρατους που τους φοβασαι πως να βγεις κ να μιλησεις....vargas εχεις σκεφθει ποτε ποσα φαουλς δεν δινονται σε καθε αγωνα?εχεις δει κανεναν παικτη μετα το τελος να γυρισει κ να πει οτι στο ταδε κ ταδε κ ταδε σημειο της αναμετρησης εκανε φαουλ που κατεληξε ως non call(κ εν τελει μπορει να εκρινε κ την εκβαση του αγωνα με τα τοσα non calls)?κ μιας κ το εφερε η κουβεντα,ειδες τον τζορνταν να βγαινει κ να λεει οτι στον τελικο με την γιουτα εκανε επιθετικο στο τελευταιο σουτ?η μηπως κ αυτος ειναι κωλοπαιδο κ ανεντιμος(αν απο αυτο κρινεις χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας ενος αθλητη.. )?απο που κ ως που λοιπον περιμενεις να κανει κατι αναλογο ο δδ?μετα την σφαλιαρα στο προσωπο,στο προχθεσινο ματς,ειδες να βγαινει ο βασιλοπουλος κ να λεει οτι ηταν φαουλ στον δδ αλλα δεν το σφυριξαν οι διαιτητες?δεν νομιζω..αντιθετως σε εκεινη την φαση ο δδ δεχθηκε κ τεχνικη ποινη..οποτε καλο θα ηταν για το καλο της ομαδας που υποστηριζει ο καθενας μας,να μην προσπαθουμε να ανεβουμε ριχνωντας τους αλλους.αλλα με την δικη μας αξια..αλλιως τι να πουμε κ εμεις δηλαδη ..θα επρεπε να λεμε οτι ο οσφπ δεν αξιζει γιατι εκμεταλλευεται τα χρηματα κ τους καλυτερους ξενους στην ευρωπη κ ο παο επισης τα χρηματα κ τους καλυτερους (ελληνες κ μη) κοντους στην ευρωπη..κ σε εμας μενουν τα ψυχουλα..
το αν ειναι κωλοπαιδο-ανεντιμος,δεν το σχολιαζω περαιτερω,γιατι κατανοοω οτι μιλας με την μασκα του υποκειμενικου-οπαδου του οσφπ κ οχι του αντικειμενικου-φιλαθλου της καλαθοσφαιρισης..κ επειδη τυγχαινει να τον γνωριζω λιγο καλυτερα .. -
CLAB τι σχεση εχει η σφαλιαρα του βασιλοπουλου στον διαμαντιδη με το πρωταθλημα που μας εκλεψαν τοτε .Γτ αν δεν ηταν κλοπη αυτο το φαουλ που δεν δοθηκε τι ηταν ? Μην μιλησω για τα περσινα με τον παπαλουκα που ναι μεν εκανε βηματα αλλα εφοσον δεν σφυριχτηκαν, τι εγινε στο φαουλ του γιασικεβιτσιους βορεαδια εξισωση ?? Ναι για μενα ειναι ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ως παικτης ο ΔΔ γτ επρεπε να βγει κ να το πει οτι το πρωταθλημα αυτο ηταν του ολυμπιακου . Γτ αυτη ηταν η πραγματικοτητα , κ εφοσον εισαι μεγαλος παικτης πρεπει να ξερεις κ να χανεις κ οχι να κλεβεις .
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
CLAB τι σχεση εχει η σφαλιαρα του βασιλοπουλου στον διαμαντιδη με το πρωταθλημα που μας εκλεψαν τοτε .Γτ αν δεν ηταν κλοπη αυτο το φαουλ που δεν δοθηκε τι ηταν ? Μην μιλησω για τα περσινα με τον παπαλουκα που ναι μεν εκανε βηματα αλλα εφοσον δεν σφυριχτηκαν, τι εγινε στο φαουλ του γιασικεβιτσιους βορεαδια εξισωση ?? Ναι για μενα ειναι ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ως παικτης ο ΔΔ γτ επρεπε να βγει κ να το πει οτι το πρωταθλημα αυτο ηταν του ολυμπιακου . Γτ αυτη ηταν η πραγματικοτητα , κ εφοσον εισαι μεγαλος παικτης πρεπει να ξερεις κ να χανεις κ οχι να κλεβεις .Άμα ήταν να βγει να τα πει όλα αυτά ο Διαμαντίδης σκέψου τι θα έπρεπε να βγαίνουν και να πουν οι Djordjevic, Κόκκαλης, Γκαγκάτσης, Μητρόπουλος κτλ...
-
οποτε συμφωνα με την λογικη σου,επισης το ιδιο επρεπε να κανει κ ο τζορνταν κ ποσοι αλλοι που δεν μιλησαν..παντως εχω παρατηρησει οτι τετοιες (καθολα λογικες.. )απαιτησεις μονο στην ελλαδα υπαρχουν(κ εννοειται μονο εκει που μας συμφερει)..επειδη ολως τυχαιως δεν βλεπω τους παικτες του οσφπ στο ποδοσφαιρο να βγαινουν κ να λενε οτι τους βοηθησε η διαιτησια για τα πρωταθληματα που πηραν,ουτε τους οπαδους τους(παραξενο ε? )..ουτε τους γιουβεντινους ειδα να λενε κατι τετοιο..κ απο την αλλη δεν ειδα κανεναν να ζηταει ευθαρσως απο τον πιντουρικιο η τον νεντβεντ(η αντιστοιχως τον τζορτζεβιτς η τον στολτιδη) να πουν δημοσιως οτι τα πρωταθληματα τα ''εκλεβαν''..αλλα το σταματαω γιατι βγαινουμε εκτος θεματος..
τεσπα,δεν εχω σκοπο να το συνεχισω,εχεις δικαιο..μια παρατηρηση μονο..αντι να πεις ανεντιμο τον διαιτητη που εκανε λαθος(που κ παλι δεν καολλαει,ειτε το εκανε επιτηδες,ειτε αθελα του),χαρακτηριζεις ανεντιμο τον παικτη(που εμφανως-προφανως δεν τον γνωριζεις).οπως καταλαβαινεις..απλως μου δειχνεις οτι αντι να hate the game,you hate the player..ενω ξερεις πολυ καλα οτι το αντιστροφο επρεπε να συμβαινει..εντιτ,στεφανε το ιδιο πραγμα ειπαμε..
-
Από περιέργεια ρωτάω, έχεις δει κάποιον στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ή στο ΝΒΑ να βγαίνει και να λέει τέτοια πράγματα. Έπρεπε δλδ ο Παπαλουκάς να πει 'ναι κύριοι, έκανα βήματα, να με συμπαθάτε ...'. Θα πρέπει να τον χαρακτηρίζουμε αλήτη που δε το έκανε;;;
Παραπάνω ο CLAB σου είπε ότι δε δίνονται πολλά φάουλ (σαν αυτά που σφυρίζουν σε προηγούμενες φάσεις ή σαν το non-call). Βγήκε κανένας να πει τα παραπάνω; Και μη κολλάς στη κρισιμότητα ή μη της στιγμής. -
OXI κολλαω στην κρισιμοτητα της στιγμης....Γτ ηταν το τελευταιο δευτερολεπτο του αγωνα κ κρινονταν ολα ...Στο ποδοσφαιρο αν κ offtopic , 4-5 αρες τρωνε ολοι οι υπολοιποι απο τον ολυμπιακο κ δεν εχει κριθει ποτε μα ποτε στην τελευταια στιγμη ενα πρωταθλημα. Η μαλλον μια φορα που κριθηκε ο ευθυμιαδης ακομα μπουνιες τρωει απο τους ''ΥΓΙΕΙΣ'' για ενα καθαρο σφυριγμα....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
OXI κολλαω στην κρισιμοτητα της στιγμης....Γτ ηταν το τελευταιο δευτερολεπτο του αγωνα κ κρινονταν ολα ...Στο ποδοσφαιρο αν κ offtopic , 4-5 αρες τρωνε ολοι οι υπολοιποι απο τον ολυμπιακο κ δεν εχει κριθει ποτε μα ποτε στην τελευταια στιγμη ενα πρωταθλημα. Η μαλλον μια φορα που κριθηκε ο ευθυμιαδης ακομα μπουνιες τρωει απο τους ''ΥΓΙΕΙΣ'' για ενα καθαρο σφυριγμα....ΟΚ!
-
περιεργεια,εχεις αγωνιστει ποτε σε ομαδα?
απο ποδοσφαιρο δεν γνωριζω(αλλα ως ομαδικο αθλημα εν νομιζω να διαφερει κ πολυ),αλλα επειδη ειμαι χρονια αθλητης,ξερω οτι ενας αγωνας,ειδικα στην καλαθοσφαιριση,δεν κρινεται ποτε απο το σφυριγμα μιας φασης-στιγμης,ακομα κ αν αυτη ειναι η τελευταια(ανεξαρτητως του τι φαινεται στο λιγοτερο ειδικευμενο κοινο)..εστω κ οτι ηταν φαουλ του δδ.ποσα φαουλς ελαβαν χωρα κατα τη διαρκεια του αγωνα η αντιστοιχως ποσα νον κολς?σκεψου λοιπον,οτι αν για καθε νον κολ η καθε ομαδα εβαζε καλαθι,μπορει εντελει να μην εφταναν τον αγωνα στο τελευταιο δευτερολεπτο με διαφορα μολις ενος ποντου-καλαθιου,αλλα με διαφορα 10 ποντων..οποτε το νον κολ στην τελευταια φαση,δεν θα ειχε καμια σημασια..ελπιζω να αντιλαμβανεσαι τι εννοω..αν σε ολο το ματς η διαιτησια ηταν χαλαρη στα φαουλς,κ ο οσφπ δεν καταφερε(εφοσον ηταν καλυτερος οπως λες ,κ σας το εκλεψαν) να παρει διαφορα,γιατι να κλαιγεστε για το τελευταιο σφυριγμα-μη σφυριγμα?η κ απο την αλλη,θα μπορουσε ο παο να κλαιγεται που σε ολο τον αγωνα υπηρχαν τοσα νον κολς η φαουλς,εξαιτιας των οποιων,δεν καταφερε να παρει διαφορα ασφαλειας,ωστε να μην φτασει στο κρισιμο τελευταιο δευτερολεπτο με μηδαμινη διαφορα..
οπως κ να εχει,επειδη ειμαι πιθανων απο τους ελαχιστους φιλαθλους κ σχεδον καθολου οπαδος(τι να κανω,ειμαι φλωρος..),δεν εχω σκοπο να το συνεχισω..ειτε κερδισει ο παο ειτε ο οσφπ,για μενα το ιδιο ειναι..υποστηριζω αμφοτερες τις ομαδες στην ευρωπη,στα μεταξυ τους παιχνιδια απολαμβανω προπονητικη(κυριως ζοτς,λιλτζον για γελια,αλλα παλαιοτερα ειχαν γκερσον που αξιζε) κ δεν υποστηριζω καμια απο τις 2-υποστηριζω θεαμα κ οταν παιζουν με την ομαδα μου,υποστηριζω την ομαδα μου(οχι φανατικως εννοειται,ειμαι νοημων ανθρωπος με αποψη κ κριτικη ικανοτητα..),αλλα δεν εγινε κ τιποτα αν χασει..
αυτο το λεω,για να δηλωσω οτι δεν εχω σκοπο να μαλωσω με κανεναν,απλως συζητηση κανουμε κ λογικο ειναι καπου να διαφωνουμε.. -
+1000 ειδικά στην αρχή. Ακόμα και με τσάμπα φάουλ να χρεωθεί ένας παίκτης στο μπάσκετ και να πάει από το 3ο στο 4ο , γίνεται προσεκτικότερος και σίγουρα πιο αναποτελεσματικός στην άμυνά του.
Τέσπα κλείνοντας (δε πρόκειται αλλιώς να τελεσφορήσει η συζήτηση), ούτε αλήτης, ούτε κωλόπαιδο είναι ο ΔΔ ή ο ΘΠαπ που δεν σταμάτησε το μπάσιμο πέρυσι λόγω βημάτων. Του Κόμπι μπορείς να του προσάψεις αλητεία ή μλκ για ότι θες, όχι όμως για τα άπειρα φάουλ που του χαρίζουν οι διαιτητές. Ούτε του Γκασόλ, του αρχιφλόπερ Τζινόμπιλι, του Σπανούλη, του Σερβάκου του ΟΣΦΠ και πάει λέγοντας. -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
OXI κολλαω στην κρισιμοτητα της στιγμης....Γτ ηταν το τελευταιο δευτερολεπτο του αγωνα κ κρινονταν ολα ...Στο ποδοσφαιρο αν κ offtopic , 4-5 αρες τρωνε ολοι οι υπολοιποι απο τον ολυμπιακο κ δεν εχει κριθει ποτε μα ποτε στην τελευταια στιγμη ενα πρωταθλημα. Η μαλλον μια φορα που κριθηκε ο ευθυμιαδης ακομα μπουνιες τρωει απο τους ''ΥΓΙΕΙΣ'' για ενα καθαρο σφυριγμα....Και φαινόσουν μετριοπαθής...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
OXI κολλαω στην κρισιμοτητα της στιγμης....Γτ ηταν το τελευταιο δευτερολεπτο του αγωνα κ κρινονταν ολα ...Στο ποδοσφαιρο αν κ offtopic , 4-5 αρες τρωνε ολοι οι υπολοιποι απο τον ολυμπιακο κ δεν εχει κριθει ποτε μα ποτε στην τελευταια στιγμη ενα πρωταθλημα. Η μαλλον μια φορα που κριθηκε ο ευθυμιαδης ακομα μπουνιες τρωει απο τους ''ΥΓΙΕΙΣ'' για ενα καθαρο σφυριγμα....Έλεος ρε φίλε.....
Έλεος......
Btw μου αρέσει που όπου θέλεις βλέπεις συγκεντρωτικά φάσεις και όπου θέλεις αποσπασματικά! Και πάνω απο όλα, αντικειμενικά!
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ -
καλα ρε παιδες,δεν ειναι αναγκη να μαλωσουμε κιολας για ομαδες..τι ελεος κ χαζομαρες λετε?ο ανθρωπος την αποψη του ειπε,το δικαιουται..εδω δεν μαλωνουν οι παικτες μεταξυ τους,μιας κ ειναι φιλοι,θα φτασουμε να μαλωσουμε εμεις για το κερδος(η το ξεπλυμα χρηματων) αλλων?σιγα το πραγμα..ας απολαυσουμε το παιχνιδι κ ας μην αναλωνομαστε σε χαζομαρες..
-
http://s1021.photobucket.com/albums/af3 ... titled.jpg
-
**
Τα θεματα του ποδοσφαιρου εχουν κλειδωθει ,κανονιστε να κλειδωθει και αυτο . [MOD]
** -
Μη το κλειδώνεις. Προσωπικά διαβάζω ωραίες απόψεις κατά καιρούς. Είναι τυχαίο ότι και αυτό έγινε ρδελομπου μετά από ΠΑΟ-ΟΣΦΠ;;
Σβήνε ότι προσβάλει, ρίξε κανένα μπανάκι, αλλά υπάρχουν μερικοί που γράφουν κάνοντας ωραιες αναλύσεις π.χ. hellenic
Φιλικά και χωρίς να θέλω να παρέμβω στο moderating -
...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μη το κλειδώνεις. Προσωπικά διαβάζω ωραίες απόψεις κατά καιρούς. Είναι τυχαίο ότι και αυτό έγινε ρδελομπου μετά από ΠΑΟ-ΟΣΦΠ;;
Σβήνε ότι προσβάλει, ρίξε κανένα μπανάκι, αλλά υπάρχουν μερικοί που γράφουν κάνοντας ωραιες αναλύσεις π.χ. hellenic
Φιλικά και χωρίς να θέλω να παρέμβω στο moderating+1908
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)