-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Απολαυστε τα κλεμενα σας βαζελακια σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. Αυτο που ειδατε σημερα ηταν η αρχη. Απο εδω και περα στα σπιτια της πρασινης παραγκας θα κανουμε επεισοδια. Σημερα ηταν η εναρξη της επαναστασης
Λυπάμαι....
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Aλλη μια ηττα για τους Αγγελοπουλους. Αεροβολα χτυπανε τους φροντιστες του Ολυμπιακου στο Οακα, αντικειμενα ,πετρες χτυπανε τον Μπορουση και δεν κουνιεται φυλο στο Οακα. Εδω χωρις κανενας να χτυπηθει διακοπτουν τον αγωνα. Εγω μονο nba θα βλεπω πλεον
Απολαυστε τα κλεμενα σας βαζελακια σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. Αυτο που ειδατε σημερα ηταν η αρχη. Απο εδω και περα στα σπιτια της πρασινης παραγκας θα κανουμε επεισοδια. Σημερα ηταν η εναρξη της επαναστασης
σίγουρα κάνεις πλάκα ε????είστε μόνοι σας στο γήπεδο,εσείς κάνετε τα επεισόδια και ρίχνετε το φταίξιμο σε εμάς???έλεος φίλε eleos.......
Τραυματιστηκε με σφαιρες φροντιστης του Ολυμπιακου ? ΝΑΙ Η ΟΥ? Τραυματιστηκε ο Μπουρουσης? Εχουν χτυπηθει παικτες μας? Εκκενωθηκε ποτε το κοτετσι σας? Δεν εχω προβλημα να εκκενωνονται ολα τα γηπεδα ΑΛΛΑ ΟΛΑ
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Τραυματιστηκε με σφαιρες φροντιστης του Ολυμπιακου ? ΝΑΙ Η ΟΥ? Τραυματιστηκε ο Μπουρουσης? Εχουν χτυπηθει παικτες μας? Εκκενωθηκε ποτε το κοτετσι σας? Δεν εχω προβλημα να εκκενωνονται ολα τα γηπεδα ΑΛΛΑ ΟΛΑ
με συγχωρείς αλλά τέτοια λογική δεν μπορώ να την δεχτώ..κρίμα
άντε να δούμε πότε θα ξαναξεκινήσει το ματς...
-
τραγικα πραγματα...
-
Aστεια πραματα...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Aστεια πραματα...Ηλίθια πράγματα. Και ακόμα πιο ηλίθιος (...) αυτός/οι που δεν τους μαζεύουν όλους αυτούς.
-
Ντροπή!
Οι παίκτες του γάβρου κάνουν τόση προθέρμαση, ενώ του ΠΑΟ κοιμούνται μέσα στα αποδυτήρια για να είναι πιο φρέσκιοι!
Να φέρουμε ξένους οπαδούς λέω εγώ καλύτερα, όχι διαιτητές!RT @freddos: Γι' αυτό οι αθλητές που έρχονται Ελλάδα, ξενυχτάνε. Για να μπορούν να παίζουν κ μετά τη 01:00 αν χρειαστεί
-
Απορία (αφελής): Κάθονται οι Αγγελόπουλοι, οι παίχτες, αι παράγονται, ο αραχνοϋφαντος Φασούλας κλπ και εκλιπαρούν τον κόσμο να σηκωθεί να φύγει. Αυτοί έχουν μουλαρώσει και τους λένε τι ακριβώς και δεν φεύγουν; Πέρασε η ώρα και χάσαν το τελευταίο τρένο;
Δεν το έχω πιάσει αυτό το ζήτημα, ειλικρινά. -
Αν όμως αρχίσει η αστυνομία να ΔΕΡΝΕΙ, (να ΔΕΡΝΕΙ όμως) θα έχουμε τους οργανωμένους ΑΛΗΤΕΣ να διαμαρτύρονται για τα 'αδέρφια τους'.
-
Τι γίνεται ρε γμτ, τόση ώρα κάναμε να τυπώσουμε τα μπλουζάκια;;;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Καλά αυτά τα κάνουν και οι δικοί μας... (σε μικρότερη έκταση)....
-
Οι βαζελοι ειστε τραγικοί...
Στο ΟΑΚΑ έχουν γίνει άπειρες φορές τρισχειρότερα αίσχη και δεν εκκενώθηκε ποτέ..
Μαλιστα καποτε απειλουσαν με μηδενισμο οι φιλοι σας οι γκρι τον Ολυμπιακο αν δε βγουν απ' τα αποδυτηρια...
Τωρα πέφτουμε απ' τα σύννεφα και καλά... -
Τεοντοσιτς για πολλα χλεπονια ειναι...καραγκιοζιλικια
-
2 φαουλ ανυπαρκτα σε μπουρουση παντως...ελεεινα
-
πολυ ωραιο ματς μετα τη διακοπη παντως!
-
Άντε έχουμε να σηκωθούμε πρωϊ αύριο!
Ας τελειώσει και ας το πάρει και ο ΠΑΟ! -
Διαιτησία είπαμε έ;;;;;;;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Διαιτησία είπαμε έ;;;;;;;1000000000000000000000
-
Ανύπαρκτο αμυντικό φάουλ και ανύπαρκτο μπρος-πίσω στο Γιασικεβίτσιους... Καλά πάμε...
-
street ball
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)