-
edit mod
-
edit mod
-
Μπαρουτι μυριζει..
-
Ηρεμία κύριοι!!![mod]
-
Καθολου!
Αν παω σε αλλο τοπικο με νεο μοντελο και γραψω 'δε μ'αρεσει αυτο' και προσπαθησω να το γελοιοποιησω παρομιαζοντας το με ΚΙΑ και μετα απο 3 μηνες θυμηθω οτι 'μ'αρεσει'...μαλλον κατι τρεχει! Ολο και καποιος δικηγορος ομως θα πεταχτει...Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ηρεμία κύριοι!!![mod]+1
-
Δικαιωμα του καθενος να του μοιαζει η νεα c4 με kia και δεν ειναι καθολου γελοιοποιηση ο συσχετισμος αυτος..Τι το γελοιο εχουν τα kia δλδ? Εγω τουλαχιστον συμφωνω οτι ειναι ενα κοινοτυπο και ολιγον βαρετο σχεδιαστικα αυτοκινητο..
Γνωμη να αλλαζουμε αλλα να δικαιολογουμε γιατι την αλλαζουμε, συμφωνω..Ετσι σαν γενικες διαπιστωσεις αυτα..
-
Παιδάκια καταλάβετε ότι ο κόσμος δεν θέλει πρωτοποριακά σχέδια (κ εγώ μαζί του)
Δείτε πωλήσεις το Auris και το Golf και θα καταλάβετε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδάκια καταλάβετε ότι ο κόσμος δεν θέλει πρωτοποριακά σχέδια (κ εγώ μαζί του)Δείτε πωλήσεις το Auris και το Golf και θα καταλάβετε...
Καλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει ολοι οι υπολοιποι να μεινουμε μονο με αυτα.. Γι αυτο βεβαια εχουμε και την ds4..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δείτε πωλήσεις το Auris και το (edit: ) και θα καταλάβετε...Λιγα τα λογια σου για το Auris!
-
Blanc Ange η απάντηση μου δεν σε κάλυψε και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό πέρα απο το να το σεβαστώ. Μπορείς να παραμείνεις στις απόψεις σου για εμένα. Δευτερολογίες δεν χρειάζεται να δοθούν.
(Μεταξύ μας, αν ήξερα ότι θα προκληθεί θέμα ... δεν θα έβλεπα αρκετες φορές τις φωτογραφίες της C4 και δεν θα την συμπαθούσα παραπάνω αλλά θα έμενα στην αρχική μου θέση 'απλώς συμπαθητική' αλλά δεν μου αρέσει -ίσως έπρεπε να προσθέσω- 'για να την πάρω'! Ενδιαφέρομαι γενικά για αγορά μικρομεσαίου και ... ευτυχώς έχω πει εξαρχής ότι μου αρέσει τουλάχιστον η DS4)
Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει το topic με διαφωνίες και προσωπικές επιθέσεις (ψευτης, γελοιοποιημένος κλπ). Τουλάχιστον όχι απο εμένα!
-
cosneo
Δεν εχω θεμα μαζι σου...και για να εχω θα πρεπει να σε ξερω! Η θεση σου ηταν ξεκαθαρη στο προηγουμενο ποστ,
edit mod -
Θα σταματήσει αυτή η προσωπική κοντρίτσα; Γιατί αν δεν σταματήσει θα την σταματήσουμε εμείς. Παρομοίως και για τον Blanc Ange ο οποίος θα πρέπει να προσέχει πως εκφράζεται στο φόρουμ.
-
να πω και γω οτι το παραθυρο ειδικα στο προφιλ μου θυμίζει αυτό εδώ
η Φιατ ειχε δοκιμασει παλαιοτερα δυο σχεδια, ενα πιο ευρυχωρο και ενα πιο στυλατο νεανικό, μαγκια της Ψιτροέν που εκανε ενα και πενταθυρο και στυλατο σχεδιο για το DS4
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=12&art_id=11904
'... η υπερτροφοδοτούμενη C4 προσφέρεται μόνο με ημιαυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Αυτό ουσιαστικά ήταν και το μεγαλύτερο αν θέλετε μειονέκτημα του αυτοκινήτου, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος μετάδοσης μπορεί να λειτουργεί ομαλά στις περισσότερες συνθήκες, εντούτοις σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται κουραστικός για τους επιβάτες'
Πραγματικά. αυτο με ενοχλουσε στις προδιαγραφες (πριν καν διαβασω το παραπανω σχολιο), αυτοματοποιημενο μηχανικο κιβωτιο (με ενα συμπλεκτη δηλαδη που απλα κανει αυτοματα μονο του τις αλλαγες) τη στιγμη που ολοι πια βγαζουν αυτοματα διπλου συμπλεκτη? γιατι citroen?
Tι σημαίνει το παραπάνω;
ημιαυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων...Δηλαδή;
To γνωστό μονοσύμπλεκτο ρομποτικό 6αρι στην τελευταία του εκδοχή.
Οι μηχανικές μου γνώσεις είναι λίγες...
Μπορείς να μου εξηγήσεις (εσύ ή κάποιος άλλος) πως μπαινοβγαίνουν οι ταχύτητες σε ένα τέτοιο σύστημα; Ο χειρισμός δηλαδή πως γίνεται;
-
το gris fer πάντως δεν του πάει με τίποτα, ειδικά πίσω.
κερασί μόνο...
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11904
-
Ίσως τα φώτα θα έπρεπε να είχαν διαφορετική σχεδίαση ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ίσως τα φώτα θα έπρεπε να είχαν διαφορετική σχεδίαση ...Θυμιζουν Astra?
-
Η προέκταση πάνω στην πόρτα σίγουρα είναι σχεδόν ίδια...
-
Να σας θυμίσω
-
Να τος πάλι ο πωλητής...
Αδερφέ, τι γίνεται στον Φέσσα; Πώς πάνε οι πωλήσεις ;Όσον αφορά το κιβώτιο, είναι ρομποτικό. Στο μηχανοστάσιο λοιπόν υπάρχει ένας νάνος οπτιμους-πράιμ και μόλις λάβει εντολή (λεβιές->usb->ποπός optimus prime) κάνει την αλλαγή: με το ένα χέρι μετακινεί το δίχαλο του συμπλέκτη και με το άλλο τον επιλογέα πάνω στο σασμάν.
Citroen C4