-
Ο χρήστης physikos13 έγραψε:
Ασχετο..
Φυσικε ειχες ποτε αλλοτε citroen?η ιστορια μου με τα δικα μου αυτοκινητα εχει ως εξης (οδηγουσα και το nissan του πατερα μου):
1997-2004 saxo 1.4
2004-2007 honda jazz cvt
2007-2010 mercedes B 170 αυτοματη
2011-... C4 1.6 THP 155 MCP Exclusive+++περιμένω(ουμε) εντυπώσεις από τον τρόπο λειτουργίας του σασμάν της.
καλορίζικη. -
Τι ζαντούμπα είναι αυτή;
Τι διάσταση ζάντες φοράει; Πολύ όμορφο...
η γαλλιδουλα φοραει οντως ωραια παπουτσακια (225/40/R18) , ομως που να δεις και τον....εσωτερικο της κοσμο(ξερω ολοι τον εξωτερικο κοσμο κοιταμε πρωτα στις ...κυριες ,ομως λεει πολλα το εσωτερικο της, και στo λεει καποιος που ερχεται απο mercedes)
τρελλα!!!!! μετραω τις ωρες για να την παρωΠεριμένουμε φωτογραφίες αναλυτικές και από το εσωτερικο!!!!
Με το καλό να το παραλάβεις!!!!...
-
Ασχετο..
Φυσικε ειχες ποτε αλλοτε citroen?η ιστορια μου με τα δικα μου αυτοκινητα εχει ως εξης (οδηγουσα και το nissan του πατερα μου):
1997-2004 saxo 1.4
2004-2007 honda jazz cvt
2007-2010 mercedes B 170 αυτοματη
2011-... C4 1.6 THP 155 MCP Exclusive+++Άσχετο αλλά σε σχέση με την Β170 πως την βλέπεις την C4?Ποιοτικά, χωροταξικά.....
-
σε χωρους η b ειναι κορυφαια σε χωρους, αλλα ειναι διαφορετικο ειδος αυτοκινητου, αν εχεις παιδια καροτσια και παρκοκρεβατα (και τα λεφτα) σε βγαζει ανετα, αλλα σε ποιοτητα ειναι παρα παρα παρα πολυ καλη και η c4, οσο για εξοπλισμο, για να τα βαλεις ολα αυτα που εχω βαλει (exclusive+navi+orofh+18 ζαντες+αυτοματο), ακομα και στα 116 αλογα θα σκασεις 35000ευρω οχι 23000 που εδωσα, ασε που εχω155 αλογα και οχι 116, με καλυτερη( νομιζω) καταναλωση
λεω να τη βγαλω....σταμουλη (ο λοχιας....) χα χα χα -
σε χωρους η b ειναι κορυφαια σε χωρους, αλλα ειναι διαφορετικο ειδος αυτοκινητου, αν εχεις παιδια καροτσια και παρκοκρεβατα (και τα λεφτα) σε βγαζει ανετα, αλλα σε ποιοτητα ειναι παρα παρα παρα πολυ καλη και η c4, οσο για εξοπλισμο, για να τα βαλεις ολα αυτα που εχω βαλει (exclusive+navi+orofh+18 ζαντες+αυτοματο), ακομα και στα 116 αλογα θα σκασεις 35000ευρω οχι 23000 που εδωσα, ασε που εχω155 αλογα και οχι 116, με καλυτερη( νομιζω) καταναλωση
λεω να τη βγαλω....σταμουλη (ο λοχιας....) χα χα χαΚαλά εννοείται, για αυτό είπα ποιοτικά και χωροταξικά.τιμή και επιδόσεις.....
-
ενα βιντεακι απο χθες
Youtube Video -
Την πήρες όπως ακριβώς σκέφτομαι να την παραγγείλω κι εγώ εκτός της πανέμορφης 18άρας που θα την απέφευγα.
Κουκλάρα και φορτωμένη όπως την θέλω, την έζησα για μία μέρα μόνο και κόλλησα, καλορίζικη, καλοτάξιδη και πολλά πολλά άνετα,ήσυχα και ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι!
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr -
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Την πήρες όπως ακριβώς σκέφτομαι να την παραγγείλω κι εγώ εκτός της πανέμορφης 18άρας που θα την απέφευγα.
Κουκλάρα και φορτωμένη όπως την θέλω, την έζησα για μία μέρα μόνο και κόλλησα, καλορίζικη, καλοτάξιδη και πολλά πολλά άνετα,ήσυχα και ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι!
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hrκαι εγω τις 16αρες ή το πολυ τις 17αρες ζαντες θα ηθελα, αλλα υπηρχε αυτο ετοιμοπαραδοτο(τελωνειο) και δεν ηθελα να περιμενω 3 μηνες παραγγελια, ασε που λογω ετοιμοπαραδοτου μου ηρθαν τζαμπα οι ζαντες (το ποσο τζαμπαβεβαια θα φανει στην πορεια, και κυριως στους υπεροχους δρομους μας )
σε ευχαριστω για τις ευχες,αντε με το καλο να το παρεις και εσυ -
-
και καποιες φωτο, αν τις ανεβασα σωστα
[img=http://s2.postimage.org/2vfca3s4/DSC02394.jpg]
more photos please
-
-
Όμορφα σχεδιασμένη ζάντα
-
θα ανεβασω περισσοτερες απο το εσωτερικο που ειναι απαιχτο, εχω παθει πλακα
αυριο επισης θα βγαλω και αλλα βιντεακια αν προλαβω -
προσπάθησε να πουλήσεις ζάντες/λάστιχα τώρα που είναι καινούρια
έχω πάθε ψύχωση λέμε με τους ελληνικούς κ@λόδρομους και τα λεπτά προφίλ. -
παρασκευη απογευμα το πηρα, σαββατο πρωι του εβαλα μεμβρανες llumar
(180 ευρω μπρος πισω ), τα πισω ηταν απο κατασκευης λιγο σκουρα, περασαμε μια μεμβρανη ακομα και μια λιγο πιο σκουρα μπροστα για να ισορροπησει καπως -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
προσπάθησε να πουλήσεις ζάντες/λάστιχα τώρα που είναι καινούρια
έχω πάθε ψύχωση λέμε με τους ελληνικούς κ@λόδρομους και τα λεπτά προφίλ.αν καποιος τα θελει δεν τραβαω ζορι, δεχομαι p.m.
και εγω φοβαμαι ειναι η αληθεια, παντως απο εκει που το αγορασα δεν μου τις κρατουσαν, γιατι δεν τις φοραει αλλο μοντελο, αρα θα τους εφευγαν δυσκολα -
μπες σε κανένα citroen club να ποστάρεις αγγελία. μπορεί να βρεις να κάνεις και ανταλλαγή.
τι προφίλ είπαμε έχουν τα λάστιχα? -
παιδες συγχαρητηρια για το φορουμ σας το διαβαζω καιρο τωρα και ειχα κανει ενα ποστ για ενα κια που κοιταζα κτ μηνες πριν..τελικα τωρα μετα απο καιρο ξαναποσταρω διοτι
παραγκειλαμε την νεα c4 1,6 trent plus μαυρο χρωμα.. μεχρι το πασχα μαλλον πως θα την εχουμε.. ..την περιμενω πως και πως την κουκλα..ειναι πανεμορφη..το εσωτερικο ειδικα δεν υπαρχει...ηρθε ο καιρος να εγκαταλειψω το σαξο...θα μου λειψει το ατιμο δεν λεω...:p -
και καποιες φωτο, αν τις ανεβασα σωστα
Δεν το έχω δει από κοντά... αλλά ρε σεις στις φωτογραφίες το αυτοκίνητο είναι κούκλα...!...
Και η ζαντούμπα φοβερή...!....Εγώ δεν θα την έβγαζα τόσο γρήγορα. Θα το έβλεπα πως πάει για ένα διάστημα και αν μετά έβλεπα ότι με κουράζει θα έβαζα κάποια μικρότερη...
Επιπλέον από την πρώτη φωτό βλέπω και σημειώνω ότι το αυτοκίνητο δεν κροσοβερίζει όπως η DS4... Θετικό αυτό.Πανέμορφο! Καλοτάξιδο ρε συ φίλε!!!!
Citroen C4