-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΤΟ ΣΑΞΟ. ΕΝΩ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ. ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΙΜΜΟΜΠΙΛΑΙΖΕΡ, ΚΕΡΑΙΑ ΙΜΜΟΜΠΙΛΑΙΖΕΡ, ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΤΟ ΣΑΞΟ. ΕΝΩ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ. ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΙΜΜΟΜΠΙΛΑΙΖΕΡ, ΚΕΡΑΙΑ ΙΜΜΟΜΠΙΛΑΙΖΕΡ, ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
-
-
Ίσως κάποια κόλληση σε πλακέτα ή σε ρελέ (πχ αντλίας βενζίνης) κάνει επαφή μόνο όταν είναι κρύα (η κόλληση).
-
Φίλε μου όταν λες σβήνει εννοείς καθώς κινείσαι ?? Καλού κακού κοίτα αισθητήρα στροφών στο στρόφαλο και πολλαπλασιαστή ... Είχα παρόμοιο πρόβλημα σε 106 και ήταν και τα 2 ...
-
ειχα παρομιο προβλημα και εγω με το αυτοκινητο μου.βρηκα μια σελιδα στο ιντερνετ http://www.immobilizerserres.gr που εγραφε οτι διορθωνει τα παντα και σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπε φερτο εδω θα το διορθωσουμε.το πηγα εκει μου πηρε 200 ευρω χωρις αποδειξη για μιση ωρα δουλεια.το προβλημα ομως συνεχιζοταν.το ξαναπηγα και μου ξαναζητησε 100ευρω για την ιδια δουλεια,τι να κανω ξαναπληρωσα,αλλα το προβλημα εξακολουθουσε.τελικα το πηγα καπου αλλου και το προβλημα λυθηκε αμεσως γιατι οι ανθρωποι εχουν τεχνογνωσια.ξαναμιλησα με τον immobizerserres και μου ειπε οτι δεν αναγνωριζει τιποτα ,και που το ξερει οτι αλλος το διορθωσε και λοιπα.μονο που δεν με εδειρε.τσαμπα 300 ευρω.απατη ο τυπος.τετοια αλητεια και αντιεπαγγελματισμο πρωτη φορα βλεπω.κακως εχει σελιδα ανεβασμενη.στο κατω-κατω ο τυπος τσαγκαρης ειναι και αγορασε ενα προγραματιστη eprom παει να κοψει κεφαλια.λυπηρο.
-
Ο χρήστης jhonny έγραψε:
ειχα παρομιο προβλημα και εγω με το αυτοκινητο μου.βρηκα μια σελιδα στο ιντερνετ http://www.immobilizerserres.gr που εγραφε οτι διορθωνει τα παντα και σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπε φερτο εδω θα το διορθωσουμε.το πηγα εκει μου πηρε 200 ευρω χωρις αποδειξη για μιση ωρα δουλεια.το προβλημα ομως συνεχιζοταν.το ξαναπηγα και μου ξαναζητησε 100ευρω για την ιδια δουλεια,τι να κανω ξαναπληρωσα,αλλα το προβλημα εξακολουθουσε.τελικα το πηγα καπου αλλου και το προβλημα λυθηκε αμεσως γιατι οι ανθρωποι εχουν τεχνογνωσια.ξαναμιλησα με τον immobizerserres και μου ειπε οτι δεν αναγνωριζει τιποτα ,και που το ξερει οτι αλλος το διορθωσε και λοιπα.μονο που δεν με εδειρε.τσαμπα 300 ευρω.απατη ο τυπος.τετοια αλητεια και αντιεπαγγελματισμο πρωτη φορα βλεπω.κακως εχει σελιδα ανεβασμενη.στο κατω-κατω ο τυπος τσαγκαρης ειναι και αγορασε ενα προγραματιστη eprom παει να κοψει κεφαλια.λυπηρο.Κριμα, αλλα τουλαχιστον τωρα ξερεις οτι ειναι κακός μαστορας, τουλαχιστον εφτιαξες το αυτοκινητο σου. Σχετικο-ασχετο, αν διαβασεις τη διεθνη βιβλιογραφια, θα δεις οτι οι προγραμματιστες eprom ευθυνονται για το 80% των αιφνιδιων πυρκαγιων σε εργασιακους χωρους. Επισης τα χημικα που χρησιμοποιουν στα τσαγκαραδικα εχουν αποδειχτει εξαιρετικα ευφλεκτα και η χρηση τους κοντα σε φλογα πολυ συχνα δημιουργει ανεξελεγκτες εστιες που σβηνουν δυσκολα.
-
Σβήνει ο κινητήρας εν κινήσει; Τότε το πιο πιθανό είναι να είναι ο αισθητήρας στροφών. Αν πατάς το γκάζι και πάλι σβήνει; Και πριν σβήσει αναβοσβήνει η ένδειξη του immobilizer; Αν δοκίμασεις να παρακάμψεις το immobilizer;
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Σβήνει ο κινητήρας εν κινήσει; Τότε το πιο πιθανό είναι να είναι ο αισθητήρας στροφών. Αν πατάς το γκάζι και πάλι σβήνει; Και πριν σβήσει αναβοσβήνει η ένδειξη του immobilizer; Αν δοκίμασεις να παρακάμψεις το immobilizer;3 χρόνια μετά;
-
Ωχ!! Τώρα είδα την ημερομηνία στο πρώτο ποστ. Ξεγελάστηκα κι από τα επόμενα... Κι έτσι τη πάτησα.
saxo 1.4 vts