-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αυτο τον τυπο τον ψηλο τον ξερακιανο που ηταν στο κοματι με την ασφαλτο ενδιαμεσος ΞΕΡΟΛΑΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ τι τον φωναζετε ρε παιδια κατω απο το αυλακι για να κανει το κοματι του??? η να προσφερει στον αγωνα (και σε καθε αγωνα )το παληκαρι ειναι στη κοσμαρα του. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ. Μακιδες μονο κακο και αντιπαθειες κανουν στο χωρο.Καλο μονο στους τεμπελιδες που τους χρησιμοποιουν κανουν
Γραφω για τον κριτη που ηταν στο σπριντ του Ναυπλιου στο κομματι με την ασφαλτο το ατομο αυτο που περιγραφω ειναι για πολλες κλωτσιες ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ δε ειναι μερος της εκπαιδευσης των κριτων νομιζω. τωρα τη γνωριμιες εχει το παληκαρι ???(ο θεος να το κανει παλικαρι).Καθοταν κρινοντας συναδελφους του για τη δουλεια τους κανοντας τον ξερολα ο ανετος Ελληναρας ο ξεφτιλας μη μποροντας να κρινει την καμπουρα του.ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ (ΚΡΙΤΕΣ)για την ιστορια απο τον ασυρματο τον φωναζαν Μακη.ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.
Καλέ μου φίλε, μου κάνει μεγάλη εντύπωση, αυτά που αναφέρεις για το συγκεκριμένο άτομο. Είναι ευγενέστατος, γνώστης της δουλείας του, υπηρεσιακός. Κάνει την δουλεία του σωστά, και βοηθάει οπίων του το ζητήσει. Δεν κάνει μόνον την δουλεία του, μα και δουλείες που θα έπρεπε να κάνουν άλλοι, χωρίς κανένα συμφέρον.
Και αναρωτιέμαι: σκέψου φίλε μου καλύτερα, μήπως του ζήτησες να κάνει κάτι που δεν είναι σύννομο?. Τότε σίγουρα θα ‘μανουριασατε’!!!. Δεν θα σου κάνει την χάρη. Όπως άλλωστε και εγώ, με μόνη διάφορα ότι εγώ είμαι πιο παλιός, με μεγάλη πήρα, και βρίσκω ευκολότερα λύσεις κοινής αποδοχής. Οπωσδήποτε που ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ασφάλεια όπως την βλέπω εγώ και ο κανονισμός, όχι όπως την βλέπει ο απέναντι!!.
Φιλικά ΑΝΤΩΝΗΣ.κανει δουλειες αλλων??? και αυτο σημαινει οτι τισ κανει σωστα κρινοντας και κατακρινοντας αλλους κριτες ???antonis team???καμια χαρη ουτε κατι σχετικο απλα εχουμε αυτια και ακουμε τα διαφορα που σχολιαζε για αλλα ατομα στον αγωνα.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.μπορει να σκεφτει τι εικονα εδινε στον κοσμο ο Ελληναρας ο μαγκας ο καλυτερος.τωρα αν σασ κανει τισ δουλειες σασ μπραβο κρατειστε τον...
Έχεις απόλυτα δίκιο καλέ μου φίλε.
Δεν παραθέτω επάνω σου για να σου αντικρούσω τίποτα, μα θέλω να σε ενημερώσω.
Το ότι σχολίαζε κάποιους, είναι κατακριτέο. Και εγώ σχολιάζω κάποιους, μα συνήθως αφού τους το πω, και αναφέρω και στους πάνω από εμένα, και δεν δω αποτέλεσμα. ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩ κιόλας, για να μηνούν και να κριθούν οι κακές ενέργειες.
Επειδή είναι φίλος μου, και δεν συναντιόμαστε μόνον στους αγώνες, θα συζητήσουμε το θέμα. Για μένα «μηδενι δίκη δικάσεις, πλην αμφη μύθων ακούσεις».
Στην δουλεία του σαν κριτής η ενδιάμεσος, είναι γνώστης. Λόγο χρόνου που διαθέτει, τον ‘φορτώνουν’ και με το ‘ψάξιμο’ για την συμπλήρωση συνεργείων για της ιδικές και αλλού. Και αναμφίβολα φέρνει σε πέρας αυτήν την αποστολή, η οποία έχει καταντήσει δύσκολη. Και έχει καταντήσει δύσκολη, διότι τα χρήματα που διαθέτουν οι οργάνωσης για αυτήν τη δουλεία, είναι ελάχιστα. Τα τελευταία χρόνια οι οργάνωσης, προσπαθούν να μας πείσουν, ότι το κόστος των αγώνων είναι μεγαλύτερο από της εισπράξεις!.
Δεν υπάρχουν διαφανείς διαδικασίες, και έτσι εγώ τους πιστεύω κατ ανάγκη, και βοηθάω όσο μπορώ. Μάλιστα πολλές φορές συμφωνώ, να μην μου πληρώσουν πχ ξενοδοχείο, για να βάλω και εγώ λίγο ‘πλάτη’ στο πρόβλημα. Όπως πχ στο σπριντ της Αμφίκλειας, όπου δέχτηκα να δώσουν τον ύπνο και την βενζίνη, ούτε διόδια, ούτε ημερήσια αποζημίωση, για να βοηθήσω τους φίλους μου, και να κάνουν αγώνα. Μα δεν συμφώνησα για τον τεχνικό έλεγχο, καθώς και με ορισμένα άλλα λάθει, και μου κόψανε και την καλημέρα!!. Και τον καφέ μου στην απονομή, τον πλήρωσα εγώ!!. Και πάντα πάμε με την γυναίκα μου, η οποία έχει εξελιχτεί σε γερο στέλεχος!!. (αν δεν παινέψω το σπίτι μου, θα πέσει και θα με πλακώσει!!). παντός και να μου πουν ότι δεν έχουν λεφτά, ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ. Δεν πάω για την οργάνωση, πάω για τον αγώνα που λατρεύω. Γι’ αυτόν το λόγο, την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια άξια στελέχη, διότι δεν μπορούν να πληρώνουν από την τσέπη τους, και έτσι ‘φθίνει’ το προσωπικό, το έμπειρο, και αναγκαζόμαστε να ψάχνουμε για προσωπικό στης ‘στάνες’ της περιοχής, μέσα από τα πρόβατα.
Και τώρα θα μου πεις, μα αυτοί δεν ξέρουν τίποτα για τον κανονισμό, δεν ξέρουν να επικοινωνήσουν γι’ αυτό και ακούμε μαλακίες στον ασύρματο, δεν ξέρουν να αναφέρουν, δεν ξέρουν να βγάλουν μια σημαία, και έτσι γίνετε το ατύχημα, και η σημαία βγαίνει αφού περάσουν και άλλοι τρις τέσσερις επόμενοι, με ότι σημαίνει αυτό για την ασφάλεια τους. και εάν εξαιρέσουμε 10 – 20 που ενδιαφέρονται ανιδιοτελώς, πόσοι άλλοι ενδιαφέρονται ανιδιοτελώς?. Και φτάνουν οι 10 – 20 και ΕΣΥ που τουλάχιστον τα γράφεις?. Ούτε μια ιδική δεν επανδρώνουν!. Όλο και κάποιος άσχετος θα συμπληρώσει το κενό, για να χαλάσει τον αγώνα. Για όλα φταίει Ο ΘΕΟΣ, Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, το γαμ… το πόδι μας δεν φταίει που δεν μπήκε το γκολ?!!
Εγώ λέω ότι είμαι ανιδιοτελείς, μα θυμώνω όταν βλέπω ότι η λέξη ΙΣΟΝΟΜΙΑ, δεν υπάρχει στο λεξικό των περισσοτέρων. Και γίνομε σκυλί ανήμερο, όταν βλέπω έκτροπα στην οργάνωση των αγώνων, όταν βλέπω μεροληπτικούς τεχνικούς έλεγχους, όταν βλέπω ανοργάνωτες ιδικές διαδρομές επικίνδυνες από πλευράς ασφάλειας σχεδιασμού και επάνδρωσης. Και τότε τι κάνω εγώ?. Φωνάζω βρίζω και γράφω εδώ μέσα και στο βιβλίο μου…. Κάποτε έπαιζα και ξύλο, μα τώρα δεν αντέχω με τετραπλό παι πας!.
Μην τα ρίχνουμε λιπών καλέ μου φίλε, που σε πιστεύω και σε καταλαβαίνω απόλυτα στον Μάκη, που τα λέει και των γράφουν στα ‘ουμπαλατους’.
Δεν φταίει ο Μάκης που δεν διαφημίζουν, λόγο αδιαφορίας και ανικανότητας οι οργανώσεις, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ‘πατρονοι’ να τα ‘χώνουν’ και έτσι φτώχυνε το σπορ. Εδώ κολλάω υπό αίρεση και δυο λέξεις, ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, για εμένα είναι σχετικές, και δεν αφορούν το Μάκη!. Ο νοών νοητω!.
Ο Μάκης εκτελεί διαταγές, τρέχει σαν τον Βεγκο, και βοηθάει για να γίνει ο αγώνας. Ξέρεις πόσοι αγώνες δεν έγιναν φέτος?. Μετρώντας τα ‘κουκιά’, δεν τους ‘έβγαιναν’ και δεν ‘έδεσε’ η σούπα. Χαρείς εμάς, που πολλές φορές μας ΚΑΝΟΥΝ να αυτογινόμαστε ‘ρόμπες’, για τι είμαστε άνθρωποι και ‘σκάμε’, χαρείς εμάς λιπών γίνονται ακόμα αγώνες. Και ξέρεις γιατί?, γιατί είμαστε ‘ψωνάρες’ και επιμένουμε ακόμη, οραματιζόμαινοι την οποία βελτίωση, που σίγουρα θα γίνει, όταν πετάξουμε από το παράθυρο, ορισμένους καρεκλοκενταυρους σφετεριστές της οποίας εξουσίας έχουν στο άθλημα.
Αυτιά και μάτια ανοιχτά καλέ μου φίλε, και γράφε, σίγουρα θα ξυπνήσουν τα ‘ζωντανά’, θα οργανωθούν και θα κάνουν ‘ξου’ τους παρείσακτους. Μέσα στης οργανώσεις υπάρχουν πάμπολλα άξια στελέχη που φιμώνονται από τους παρείσακτους σφετεριστές της εξουσίας του σπορ.
ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, βάρδα να εγκαταλείψουμε την πολυθρόνα στο σπίτι και την καφετέρια!.
Φιλικά ΑΝΤΩΝΗΣ.Αν και εγραψα τη λεξη τελος νωριτερα επανερχομαι και σου λεω,ας τρεχει σα τον Βεγγο(αυτος μας κανει να γελαμε τουλαχιστον) ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ .Οσον αφορα τα λοιπα εαν εισαι Ελληνας πολιτης θα γνωριζεις οτι ελαχιστα ατομα κατεχουν θεσεις που γνωριζουν το αντικειμενο τους και πρατουν ΕΡΓΟ.Γνωριζω οτι εχει το χαρακτηρισμο του παιδιου για τις δουλειες που ειναι αγγαρια για ορισμενους αλλους... και οτι ολα ξεκινησαν κατα Μαρκοπουλο μερια κανοντας η μαλλον προσπαθοντας να κανει δουλεια αλλων.Το μεν σωμα προθυμο το δε πνευμα
-
τη λεξη τελος νωριτερα επανερχομαι και σου λεω,ας τρεχει σα τον Βεγγο(αυτος μας κανει να γελαμε τουλαχιστον) ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ .Οσον αφορα τα λοιπα εαν εισαι Ελληνας πολιτης θα γνωριζεις οτι ελαχιστα ατομα κατεχουν θεσεις που γνωριζουν το αντικειμενο τους και πρατουν ΕΡΓΟ.Γνωριζω οτι εχει το χαρακτηρισμο του παιδιου για τις δουλειες που ειναι αγγαρια για ορισμενους αλλους... και οτι ολα ξεκινησαν κατα Μαρκοπουλο μερια κανοντας η μαλλον προσπαθοντας να κανει δουλεια αλλων.Το μεν σωμα προθυμο το δε πνευμα
Είμαι έλληνας πολίτης, και ψηφίζω στην β Αθηνών, και επομένως, σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!….μα σε νιώθω και απόλυτα, γι’ αυτό συμφωνώ μαζί σου με το 100%
ΑΝΤΩΝΗΣ.Καλο Σαββοκυριακο antonis team. : eat:
-
Φιλε chr1rally...
Πολύ περιέργεια με τρωει να σε κάνω μια ερωτησιςςςς
Εισαι θεατής;
Αγωνιζόμενος;Ετσι, εμπειρικά ρωτάω, αν θελεις απάντησέ μου...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Φιλε chr1rally...Πολύ περιέργεια με τρωει να σε κάνω μια ερωτησιςςςς
Εισαι θεατής;
Η ερωτηση σου θελει να φερει μια αλλη ερωτηση μπορεις να την κανεις anna1976gr,σιγουρα παντος δε ειμαι δικαστης απλα καποια κακως κειμενα σχολιαζουμε εδω μεσα,τωρα αν ενοχλουν οι αληθειες μπορει κανεις να μη τις διαβαζει απλα!
-
Φιλε chr1rally...
Πολύ περιέργεια με τρωει να σε κάνω μια ερωτησιςςςς
Εισαι θεατής;
Η έγκυρη ενημέρωση, δεν έχει σημασία από πού προέρχεται, φίλη Χανιώτισσα. Άλλωστε υπάρχουν και οι μυστικοί αστυνομικοί. Ο παρατηρητής της ΕΘΕΑ πχ, δεν είναι ρουφιάνος. Αν δεν υπήρχε αυτός τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα. Αν ο φίλος chr ήταν και δικαστής, το γεγονός που ανέφερε, που είναι γεγονός γιατί το συζήτησα, θα μας έλεγε και νομικά που εμπίπτει το θέμα.
Κάποια στιγμή, πρέπει να τα κουβεντιάζουμε όλα ευθαρσώς. Τότε θα υπάρξουν και λιγότερα διαζύγια!. θα απομονωθούν οι παράτυπη παράνομη επιλεκτικοί – αρπακτικά. Όπως και θα επανέλθουν στην ταξί, άνθρωποι με προσόντα, όποιας αξίας και να είναι αυτά.
Παλιά θύμωνα για το ανώνυμο του forums, γι’ αυτό πάντα λέω το όνομα μου, και την ιδιότητα που τελικά όλοι γνωρίζεται, μα παίρνοντας ο καιρός έμαθα από εδώ μέσα τόσα πολλά, που η ΠΛΑΣΤΙΓΚΑ μετάξι θυμού και μάθησης, έγειρε προς την μάθηση. Πάρα πολλά πράγματα που αναφέρω, μου τα πληροφορούν φίλοι, που για κάποιο λόγο, δεν θέλουν να τα γράψουν αυτοί, σεβαστό. Αν τα έγραφα όλα?…….
Καλό απόγευμα
ΑντώνηςTο θέμα της 'ανωνυμίας' με βρίσκει απόλυτα αντίθετη στο να κριβομαστε πίσω απο ενα ψευδώνυμο κ να πετάμε απο δω κ απο κει κατηγορίες και παρατηρήσεις... Εγώ προσωπικά θέλω να ξέρω 'ποιός με κρίνει' για να ξέρω με τί 'βαρύτητα' θα παρω την παρατήρηση και αν αξίζει να την ακούσω, ή απλά να μην την διαβάσω κάν...
Στην συγκεκριμενη φαση θα ήθελα να ακουσω με τί ιδιοτητα 'είδε' τον ψηλο-ξερακιανο-ξερολα, κ τον εκρινε αχρηστο για αυτη τη δουλεια... Τιποτα παραπάνω!!!Φιλιά απο την Κρήτη!!!
-
Δηλαδή μια σωστή παρατήρηση από έναν γελοίο έχει μικρότερη αξία από μία μπούρδα από έναν σοβαρό ? (και τα δύο μπορούν να συμβούν).
-
φίλε, chr1rally,
Ο χρήστης chr1rally έγραψε:
απλα καποια κακως κειμενα σχολιαζουμε εδω μεσα,τωρα αν ενοχλουν οι αληθειες μπορει κανεις να μη τις διαβαζει απλα!Το ερώτημα είναι ρητορικό : ποιός ορίζει εδώ μέσα τι είναι αλήθεια και τι όχι ;
εσύ ή εγώ ; η μήπως η αλήθεια κτίζεται κοματάκι - κοματάκι σάν πάζλ και απο τους δυό μας...ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ (ΚΡΙΤΕΣ)για την ιστορια απο τον ασυρματο τον φωναζαν Μακη.ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.
Αντί να απευθύνεσαι γενικά και αναρμόδια προς όλους μας, στείλε μιά αναφορά προς την διοργανώτρια λέσχη, με την έκθεση του περιστατικού και ζήτα να επιληφθούν του θέματος και να σου απαντήσουν.
Αυτα τα λιγα χωρις τη παραμικρη διαθεση για αντιπαλοτητες με κανεναν,απλα με εκνευριζουν καποια παιδακια που το παιζουν παραγοντες.ΤΕΛΟΣ
Ακούγεται σαν να μιλάς απαξιωτικά για τους νεότερους. Προσωπικά δεν κρίνω το έργο κάποιων ανθρώπων απο την ηλικία τους , αλλά από την αποτελεσματικότητά τους.
Και στο τέλος ποιός μπορεί να πεισθεί ότι ένας ενδιάμεσος - φύλακας σ΄ενα ράλλυ σπρίντ θεωρείται 'παράγοντας'...ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ. Μακιδες μονο κακο και αντιπαθειες κανουν στο χωρο.Καλο μονο στους τεμπελιδες που τους χρησιμοποιουν κανουν
Συμφωνούμε βεβαίως , αλλά η απορία δημιουργείται αντανακλαστικά σχεδόν :
ΕΣΥ, προσωπικά, με ποιά ιδιότητα προσφέρεις στον χώρο ; διότι εάν η προσφορά σου περιορίζεται στην κριτική που κάνεις, απόντος μάλιστα του κρινόμενου, θεωρώ ότι με αυτού του είδους την κριτική ερωτοτροπούμε σχεδόν όλοι, διότι είναι πολύ ελκυστική και ανέξοδη...
ταυτόχρονα όμως είναι και μη γόνιμη... , εκτός και εάν συνοδεύεται με θετικό τρόπο σκέψης, προτάσεις και καλοπροαίρετες τοποθετήσεις...φιλικά
(τις Mme M. Mouton - Mme F. Pons, τις περίμενα και εγώ να βγούν με το Audi Quattro , απο το ferry , νικήτριες στο 29ο Ράλλυ Ακρόπολις 1982 ...)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή μια σωστή παρατήρηση από έναν γελοίο έχει μικρότερη αξία από μία μπούρδα από έναν σοβαρό ? (και τα δύο μπορούν να συμβούν).Προσωπικά, κριτική για την 'αρνάκι στο φούρνο' που έφτιαξα θα προτιμήσω απο τον Μαμαλάκη και την Βέφα και όχι απο φανατικό vegetarian του Δυτ. Μανχάταν...
και....
φίλε, chr1rally,
απλα καποια κακως κειμενα σχολιαζουμε εδω μεσα,τωρα αν ενοχλουν οι αληθειες μπορει κανεις να μη τις διαβαζει απλα!
Το ερώτημα είναι ρητορικό : ποιός ορίζει εδώ μέσα τι είναι αλήθεια και τι όχι ;
εσύ ή εγώ ; η μήπως η αλήθεια κτίζεται κοματάκι - κοματάκι σάν πάζλ και απο τους δυό μας...ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ (ΚΡΙΤΕΣ)για την ιστορια απο τον ασυρματο τον φωναζαν Μακη.ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.
Αντί να απευθύνεσαι γενικά και αναρμόδια προς όλους μας, στείλε μιά αναφορά προς την διοργανώτρια λέσχη, με την έκθεση του περιστατικού και ζήτα να επιληφθούν του θέματος και να σου απαντήσουν.
Αυτα τα λιγα χωρις τη παραμικρη διαθεση για αντιπαλοτητες με κανεναν,απλα με εκνευριζουν καποια παιδακια που το παιζουν παραγοντες.ΤΕΛΟΣ
Ακούγεται σαν να μιλάς απαξιωτικά για τους νεότερους. Προσωπικά δεν κρίνω το έργο κάποιων ανθρώπων απο την ηλικία τους , αλλά από την αποτελεσματικότητά τους.
Και στο τέλος ποιός μπορεί να πεισθεί ότι ένας ενδιάμεσος - φύλακας σ΄ενα ράλλυ σπρίντ θεωρείται 'παράγοντας'...ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ. Μακιδες μονο κακο και αντιπαθειες κανουν στο χωρο.Καλο μονο στους τεμπελιδες που τους χρησιμοποιουν κανουν
ΕΣΥ, προσωπικά, με ποιά ιδιότητα προσφέρεις στον χώρο ; διότι εάν η προσφορά σου περιορίζεται στην κριτική που κάνεις, απόντος μάλιστα του κρινόμενου, θεωρώ ότι με αυτού του είδους την κριτική ερωτοτροπούμε σχεδόν όλοι, διότι είναι πολύ ελκυστική και ανέξοδη...
ταυτόχρονα όμως είναι και μη γόνιμη... , εκτός και εάν συνοδεύεται με θετικό τρόπο σκέψης, προτάσεις και καλοπροαίρετες τοποθετήσεις...φιλικά
Αυτά ακριβώς θα τον ρωτούσα μετά την απάντησή του απλά με τη γνωστή πιπίλα 'ενας φίλος του σπορ'!!! Κ αν ποτέ προσπάθησε να βοηθήσει μια Οργανωτική Επιτροπή εκτός με το να 'κρίνοντας' τον κάθε Μάκη, να προσπαθήσει αυτός να καλύψει ορθά εκείνη τη θέση!!!
Με καλύψατε απόλυτα!!!
-
...Προσωπικά, κριτική για την 'αρνάκι στο φούρνο' που έφτιαξα θα προτιμήσω απο τον Μαμαλάκη και την Βέφα και όχι...Αννούλα, άμα δεν είμαι ΕΓΩ εκεί να κρίνω το αρνάκι και το φούρνο και περιμένεις από Μαμαλάκηδες και Βέφες...
...μπούρδες κριτικές θα ακούσεις
...έχω ειδικότητα στα αρνάκια, πως να το κάνομεν......ΤΕΛΟΣ κεφάλια μέσα...
-
ΚΑΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ αδιαφιλονίκητα!!!….να σαι καλά ρέ φίλε, μας άνοιξες την όρεξη !!!
-
Δηλαδή μια σωστή παρατήρηση από έναν γελοίο έχει μικρότερη αξία από μία μπούρδα από έναν σοβαρό ? (και τα δύο μπορούν να συμβούν).
Προσωπικά, κριτική για την 'αρνάκι στο φούρνο' που έφτιαξα θα προτιμήσω απο τον Μαμαλάκη και την Βέφα και όχι απο φανατικό vegetarian του Δυτ. Μανχάταν...
και....
φίλε, chr1rally,
απλα καποια κακως κειμενα σχολιαζουμε εδω μεσα,τωρα αν ενοχλουν οι αληθειες μπορει κανεις να μη τις διαβαζει απλα!
Αυτά ακριβώς θα τον ρωτούσα μετά την απάντησή του απλά με τη γνωστή πιπίλα 'ενας φίλος του σπορ'!!! Κ αν ποτέ προσπάθησε να βοηθήσει μια Οργανωτική Επιτροπή εκτός με το να 'κρίνοντας' τον κάθε Μάκη, να προσπαθήσει αυτός να καλύψει ορθά εκείνη τη θέση!!!
Με καλύψατε απόλυτα!!!
anna1976 μιλας για ανωνυμια εσυ που υπογραφεις με ψευδωνυμο!τωρα για πιπιλες μαγειρεματα και διαφορα σχετικα ας τα καλυτερα γιατι εκει κατω μαζι με τον αγωνα σας πριν λιγες υπηρχε και το ιστορικο φθινοπορινο και δεν θελατε να βαλετε ουτε ενα πανω του ιστορικου μη καπακοσει τον αγωνα σας και καλα! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ???η δε το γνωριζεις???ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
φίλε, chr1rally,απλα καποια κακως κειμενα σχολιαζουμε εδω μεσα,τωρα αν ενοχλουν οι αληθειες μπορει κανεις να μη τις διαβαζει απλα!
(τις Mme M. Mouton - Mme F. Pons, τις περίμενα και εγώ να βγούν με το Audi Quattro , απο το ferry , νικήτριες στο 29ο Ράλλυ Ακρόπολις 1982 ...)
Απαξιωτικα δε μιλω για κανεναν, ενα ατομο σχολιασα με βαση τη συμπεριφορα του απεναντι σε αλλους κριτες παρουσια κοσμου,η μηπως αυτο το ατομο μπορει να απαξιωνει αλλους κριτες και να βρισκεται στη φαση λεω οτι θελω και κανω οτι γουσταρω???Σιγουρα λοιπον δεν ειμαι θεατης,σιγουρα προσφερω απο οποια θεση μου ζητηθει εδω και χρονια και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ.Τωρα αν γουσταρετε κριτες μεσημβρινης τηλεοπτικης ζωνης ειναι αλλο θεμα.
-
...πριν λιγες υπηρχε και το ιστορικο φθινοπορινο......ααααστο φιλαράκι, μιλάς για τον ξεπεσμό της αρχής του σπορ, δεν έχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ κάτι πιο πρόχειρα οργανωμένο...
...αααστο καλύτερα...
Καληνύχτα τώρα... -
ΦΙλε ΑΣΤΟ πραγματι ΑΣΤΟ γιατι τα φιλαρακια σου που διοργανωσαν το ιστορικο πρεπει το λιγοτερο να κρυφτουνε γιατι αυτο δεν ηταν αγωνας ηταν επιεικως .......Και αν μαθευτει το παρασκηνιο.... ΑΣΤΟ να παει στο διαολο βραδυατικα.
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
ΦΙλε ΑΣΤΟ πραγματι ΑΣΤΟ γιατι τα φιλαρακια σου που διοργανωσαν το ιστορικο πρεπει το λιγοτερο να κρυφτουνε γιατι αυτο δεν ηταν αγωνας ηταν επιεικως .......Και αν μαθευτει το παρασκηνιο.... ΑΣΤΟ να παει στο διαολο βραδυατικα.Απο νο να γραφετε αστο γραψτε λοιπον το παρασκηνιο...εμπρος λοιπον!
-
...Απο νο να γραφετε αστο γραψτε λοιπον το παρασκηνιο...εμπρος λοιπον!Εγώ σαν επισκέπτης αυτού του αγώνα, είδα την ανοργανωσιά και την προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο.
...και όλα αυτά με τις ευλογίες του προέδρου (μας)!
... η παραπάνω εικόνα λέει πολλά!
Όσο για το παρασκήνιο είναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία απ’ ότι μαθαίνω, δεν είναι όμως του παρόντος θέματος, αφού το παρόν θέμα έχει να κάνει με κριτές.
Α, παρεμπιπτόντως και οι κριτές του συγκεκριμένου ... φιάσκου, δανικοί από τον ΑΟΚ ήτανε... όπως και πολλά πολλά άλλα
ΤΕΛΟΣ -
Με καλύψατε απόλυτα!!!
anna1976 μιλας για ανωνυμια εσυ που υπογραφεις με ψευδωνυμο!τωρα για πιπιλες μαγειρεματα και διαφορα σχετικα ας τα καλυτερα γιατι εκει κατω μαζι με τον αγωνα σας πριν λιγες υπηρχε και το ιστορικο φθινοπορινο και δεν θελατε να βαλετε ουτε ενα πανω του ιστορικου μη καπακοσει τον αγωνα σας και καλα! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ???η δε το γνωριζεις???ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
Kαθόλου ανώνυμα δεν γράφω, αν ανατρέξεις στις δημοσιευσεις μου θα μάθεις ακόμα και την ομάδα αίματός μου!!! Κ την 'επωνυμία' μου την εχω 'πληρώσει' με πολλά μπλεξίματα, αλλά συνεχίσα έτσι, δεν έφτιαξα δευτερο κρυφό λογαριασμό οπως συνηθίζεται....!
Κ δυστυχώς, δεν ήταν 'δικός μου' αγώνας αυτός που λες, 'δανεική' πήγα απλά για βοήθεια, την ημέρα του αγώνα!!! Αυτό μπορούσα, αυτό έκανα!Επειδή εγώ δεν είμαι στη θέση σου, φίλοι του σπόρ του τύπου 'είναι-όλοι-αχρηστοι-δεν ξέρετε-τί-σας-γίνεται,-άδικο-το-φραπεδάκι-που-πήρα-να-πιω-στο-βουνό', αλλά πάω και ΒΟΗΘΑΩ με όποιο τρόπο μπορώ!!!
.......όσο για το άλλο.....
...Απο νο να γραφετε αστο γραψτε λοιπον το παρασκηνιο...εμπρος λοιπον!
Εγώ σαν επισκέπτης αυτού του αγώνα, είδα την ανοργανωσιά και την προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο.
...και όλα αυτά με τις ευλογίες του προέδρου (μας)!
... η παραπάνω εικόνα λέει πολλά!
Όσο για το παρασκήνιο είναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία απ’ ότι μαθαίνω, δεν είναι όμως του παρόντος θέματος, αφού το παρόν θέμα έχει να κάνει με κριτές.
Α, παρεμπιπτόντως και οι κριτές του συγκεκριμένου ... φιάσκου, δανικοί από τον ΑΟΚ ήτανε... όπως και πολλά πολλά άλλα
ΤΕΛΟΣ...με κάλυψε (για αλλη μια φορά) ο Δαμανογιώργης...!!!
-
30 χρονακια στα βουνα σου λενε κατι anna1976 ??? μη μου γραφεις για προσφορες και κοινωνια αδικη και διαφορες κραυγες τυπου εγω κανω το ενα κ το αλλο!ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ.
Υ.Γ.η κουβεντουλα αυτη εγινε για μεσημβρινη ζωνη πια,ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΝΤΙΟ -
30 χρονακια στα βουνα σου λενε κατι anna1976 ??? μη μου γραφεις για προσφορες και κοινωνια αδικη και διαφορες κραυγες τυπου εγω κανω το ενα κ το αλλο!ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ.
Υ.Γ.η κουβεντουλα αυτη εγινε για μεσημβρινη ζωνη πια,ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΝΤΙΟΠεταμε την μ......α και τωρα η κουβεντουλα κουραζει.Βεβαια κουραζει και τρομαζει εσενα και τα φιλαρακια σου που σου ειπαν για πανο και τετοια μην τυχον και μαθει ο κοσμος τις γελοιοτητες που φτανουν στα ορια της εξαπατησης.Αχ βεργιδι που χρειαζετε
ΦΙλε ΑΣΤΟ πραγματι ΑΣΤΟ γιατι τα φιλαρακια σου που διοργανωσαν το ιστορικο πρεπει το λιγοτερο να κρυφτουνε γιατι αυτο δεν ηταν αγωνας ηταν επιεικως .......Και αν μαθευτει το παρασκηνιο.... ΑΣΤΟ να παει στο διαολο βραδυατικα.
Απο νο να γραφετε αστο γραψτε λοιπον το παρασκηνιο...εμπρος λοιπον!
Κατσε να επιβεβαιωσω το παρασκηνιο μεσα απο αγωνιζομενους(που δυστυχως για εσας δεν τους ελεγχετε) που το εζησαν αλλα και απο την πλευρα του αρμοδιου αντιδημαρχου και εννοια σου θα κανω ξεχωριστο θεμα για ραμπες πανο μικροφωνα χορηγιες και με τι τροπο παρθηκαν ολα αυτα κλπ οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι στου κρεμασμενου για σκοινι.......
Τελος αν ανηκεις και εσυ στους παραπανω ΕΛΠΑΤΖΗΔΕΣ στο καλο πηγαινε να κρυφτεις οχι για κανενα λογο αλλα η κουβεντουλα αυτη κουραζει υπερβολικα σε σημειο που μπορει να σε τελειωσει εντελως μιας και εισαι σε επικινδυνη ηλικια αν κρινω απο τα 30 χρονια προσφορας στα βουνια καλε μου φιλε. -
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Υ.Γ.η κουβεντουλα αυτη εγινε για μεσημβρινη ζωνη πια,ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΝΤΙΟΠεταμε την μ......α και τωρα η κουβεντουλα κουραζει.Βεβαια κουραζει και τρομαζει εσενα και τα φιλαρακια σου που σου ειπαν για πανο και τετοια μην τυχον και μαθει ο κοσμος τις γελοιοτητες που φτανουν στα ορια της εξαπατησης.Αχ βεργιδι που χρειαζετε
Απο νο να γραφετε αστο γραψτε λοιπον το παρασκηνιο...εμπρος λοιπον!
Κατσε να επιβεβαιωσω το παρασκηνιο μεσα απο αγωνιζομενους(που δυστυχως για εσας δεν τους ελεγχετε) που το εζησαν αλλα και απο την πλευρα του αρμοδιου αντιδημαρχου και εννοια σου θα κανω ξεχωριστο θεμα για ραμπες πανο μικροφωνα χορηγιες και με τι τροπο παρθηκαν ολα αυτα κλπ οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι στου κρεμασμενου για σκοινι.......
Τελος αν ανηκεις και εσυ στους παραπανω ΕΛΠΑΤΖΗΔΕΣ στο καλο πηγαινε να κρυφτεις οχι για κανενα λογο αλλα η κουβεντουλα αυτη κουραζει υπερβολικα σε σημειο που μπορει να σε τελειωσει εντελως μιας και εισαι σε επικινδυνη ηλικια αν κρινω απο τα 30 χρονια προσφορας στα βουνια καλε μου φιλε.Στα βουνα,στα βουνα...
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)