-
Ξαδερφε το ιδιο επαθα και εγω.Για καλη μου τυχη ομως οπως κανω παντα δεν αργω στις ελευθερες και δεν παω ποτε τελευταια στιγμη στο ρολοι.Βεβαια λεω για καλη τυχη γιατι ο μπροστινος μου ηταν οκ και λεω τι εγινε.Αλλιως ποιος ακουγε τον μεγαλο ξαδερφο.Τελος παντων αφου πηγαν ολα καλα.Συγχαρητιρια και απο μενα για την νικη και με καπελλο.Μεγαλη επιδοση οδηγου και συνοδηγου.
PS.ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ.ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. -
Τα ίδια λένε και οι τερματοφύλακες
-
Φθιωτιδας 2010 και το γνωστο πατριωτακι (παραγοντας στο σπορ βλεπεις!) ξανα στις επαλξεις ψαχνει σε καφενεια, στανες, λογγους και ραχουλες στη Ρουμελη να μαζεψει ατομα που καλουνται να παιξουν τον ρολο του κριτη, ενα εργο που το εχουμε ξαναδει με τα ευτραπελα του που ομως δεν εγιναν γνωστα! Ορμα και στις ρεματιες μεγαλε Μ..η κατι θα βρεις! οπως παντα η αρχη (ΠΙΑ ΑΡΧΗ??? )θα κανει ΞΑΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.
Καποιοι καποτε ετρωγαν το χρονο τους για να αποκτησουν την ιδιοτητα του κριτη και μετα στα βουνα κατω απο ολες τις καιρικες συνθηκες εδιναν παρων κανοντας αυτο του αγαπουσαν και τωρα στα αζητητα... -
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ...?
-
Περιμενω τη θεση να δω τη θεση του νεου οργανου κ της ηγεσιας του σπορ σχετικα με τους καταλογους κριτων που βαση αυτων(???) τοποθετουνται σε εναν αγωνα,γιατι παλι αρχισε το ψαξιμο κ ο νοων νοητω...
Τελικα η ιδιοτητα που αποκτησαμε πριν καποια χρονια καπου χαθηκε εν μεσω κρισης.
Χ.ΚΟΥΤΡΑΣ -
Σε αναμονη λοιπον,να δουμε εαν θα παιξει ξανα το παιχνιδι που αρχισε στο Φωκιδος συνεχισε στο Ελπα περσι και πλεον αγωνες εκτος Αττικης γιοκ!!!
Εαν λοιπον υπαρξει αγωνας(???) θα γινει ξανα βαση του ιδιου σχεδιου κ μιλω για τον μοναδικο για φετος διεθνη μας αγωνα.
Περιμενω λοιπον απαντηση απο τα αρμοδια οργανα και απο τις δυο πλευρες οργανωτων και αγωνιζομενων.
Χ.ΚΟΥΤΡΑΣ
Υ.Γ.Αντωνη σε ευχαριστω για την τοποθετηση σου. -
Θα επανελθω με παραδειγματα κ στιγμες κομικοτραγικες απο προσωπικες εμπειριες και οχι απο οτι ακουσα στο ραδιο αρβυλα και σε διαφορες στιγμες στα πηγαδακια εδω κ 'κει.
Ενα παραδειγμα τραγικα αστειο,Ρ.Α.2009 ε.δ.Λουτρακι,ωραιοτατη δεσποινιδα ΚΡΙΤΗΣ με πολυτελες τζιποειδες εκοβε βολτες με την παρεα της ψαχνοντας την θεση της στην ε.δ. Αγ.Θεοδωρων εν μεσω ε.δ.Λουτρακιου σε ερωτηση μου για τον ρολο της βολτας της σε αλλο τοπο κ χρονο ελαβα με απαξιωτικο τροπο την απαντηση,τι θες κριτη??? Εαν λοιπον ΣΟΑΑ- οργανωτες θελουν αυτα τα ατομα να καταλαμβανουν θεσεις τοτε τα σχολια ειναι δικα σας.
Χ.ΚΟΥΤΡΑΣ
Υ.Γ.συντομα κ αλλα γεγονοτα για κλαματα κ οχι για γελια. -
Περιμενω να δω θα παρει θεση κανεις?(πιστευω πως οχι, τσαμπα εκτειθομαστε) περιοδος διακοπων οι μερες που διανυουμε, θα περιμενω και τη θεση του συνδεσμου οδηγων γιατι μαλλον ΞΕΧΑΣΑΝ οτι πριν λιγα χρονια ΔΕΝ συμμετειχαν σε αγωνες για θεματα ασφαλειας.
Ενας απο τους λογους τοτε, ε.δ. για το Ελληνικο πρωταθλημα με 6-8 ατομα μεσα και η ιδια ε.δ. σε διεθνες επιπεδο 15-20+ ατομα!!! -
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Περιμενω να δω θα παρει θεση κανεις?(πιστευω πως οχι, τσαμπα εκτειθομαστε) περιοδος διακοπων οι μερες που διανυουμε, θα περιμενω και τη θεση του συνδεσμου οδηγων γιατι μαλλον ΞΕΧΑΣΑΝ οτι πριν λιγα χρονια ΔΕΝ συμμετειχαν σε αγωνες για θεματα ασφαλειας.
Ενας απο τους λογους τοτε, ε.δ. για το Ελληνικο πρωταθλημα με 6-8 ατομα μεσα και η ιδια ε.δ. σε διεθνες επιπεδο 15-20+ ατομα!!!Να σου θυμίσω την κριτική που ασκησες στις 22/6/2009 για το σχολιο μου πανω στο θέμα αυτό . βλέπεις τώρα πόσο δικοιο είχα ::
-
Ο χρήστης ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΟΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Ενας απο τους λογους τοτε, ε.δ. για το Ελληνικο πρωταθλημα με 6-8 ατομα μεσα και η ιδια ε.δ. σε διεθνες επιπεδο 15-20+ ατομα!!!Να σου θυμίσω την κριτική που ασκησες στις 22/6/2009 για το σχολιο μου πανω στο θέμα αυτό . βλέπεις τώρα πόσο δικοιο είχα ::
Καλημερα,η κριτικη που γραφεις αφορα τους κριτες τουρισμου αλλα και τους αλεξιπτωτιστες που σκανε κατα καιρους,καλο θα ηταν και ειναι καλο να μη βαζουμε τους παντες σε ενα καλαθι γιατι απλα γνωριζουμε ολοι στο χωρο υπαρχουν και οι δυο πλευρες.
Κριτικη στο ατομο σου εκανα με τη λογικη του οτι δεν απαξιωνουμε το συνολο αλλα τις μοναδες που πλεον υπερτερουν.Εδω κ ενα χρονο περιπου απο το Φωκιδος και μετα παρουσιαστηκαν οι και τοπικοι αλεξιπτωτιστες σε καθε διοργανωση, αφηνοντας εξω ολους εμας που εχουμε γραψει εκατονταδες χλμ στις ε.δ. αφηνοντας οικογενειες κ εργασια σε δευτερο ρολο.
Μια στιγμη για κλαματα ακομα! Ε.Δ.Κλενια πρωτο περασμα,σε βαθος ο ηχος της C4 του Loeb πλησιαζει και ξαφνικα ενα δυο μπαμ και ο ηχος χαθηκε κ οι θεατες φωναζαν, εχει εξοξο, εχει εξοδο ημουν στα 700μ-800μ πιο κατω απο το σημειο,στα 300μ μετα το σημειο υπηρχε φυλακας οπως και μαζι μου υπηρχε ενας φυλακας στο σημειο που ειμουν ενδιαμεσος,αμεσα ενημερωσα μεσω ασυρματου οτι κατι εχει συμβει στο Νο1 κ θεατες πανε προς το σημειο στελνοντας και τον φυλακα που ειχα μαζι μου,800μ ανηφορα 120 κιλα ανθρωπος εκανε χρονο ρεκορ να φτασει στο σημειο εξοδου! το παλικαρι που ηταν στα 300μ απλα δεν ειχε παρει χαμπαρι τιποτε οπως μου ειπε ο φυλακας που εστειλα.
Τα σχολια δικα σου. -
Δεν υπαρχει ευθυνη - εμπλοκη σε καμια περιπτωση των ανθρωπων αυτων γιατι πολυ απλα οι εν λογο κριτες διδονται με ΛΙΣΤΑ στον επικεφαλης της καθε ομαδας! Οι εκαστοτε Κωστας , Σπυρος , Μπαμπης κ οποιοι αλλοι γνωριζουν αριστα τα ατομα που συνεργαζονται και γι αυτο τα επιλεγουν,τα επιπλεον ατομα στην περιπτωση ερχονται να καλυψουν τις εκτακτες αναγκες με τη μορφη του αλεξιπτωτιστη. Αναγκες καλυπτουν χωρις να δινω δικαιολογια σε αυτους ,η μοδα η οποια ομως αναφερθηκα ειναι ΤΟΠΙΚΟΙ κριτες που πλεον εχουν παρει τις θεσεις κανονικων κριτων χωρις αυτο να σημαινει οτι και μεταξυ μας δεν υπαρχουν ατομα που δεν αρμοζουν στον χωρο,υπαρχουν παραδειγματα οπως φιλος,δικος μου!!! φιλος κριτης στο Ρ.Α.του 08 σε εξοδο ιταλικου πληρωματος στη ε.δ.Θηβα ηταν σε λιγοτερο απο 100 μ. απο το σημειο δεν εκανε ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ουτε πλησιασε στο σημειο που εγινε το συμβαν και τοτε υπηρξε κα η σχετικη αντιπαραθεση μεσα εδω με καποιους παροντες στο σημειο.Στην ιδια διαδρομη το 09 ο Φ... στο πεδιο βολης μετα το περασμα του αυτ/του της FIA εβγαλε τη σαλιαρα πηρε τη φωτο του κ εγινε πληρωμενος θεατης ακομα κ οταν εγκατελειψε Φιλανδικο πληρωμα απο το CUP των evo μπροστα του εκανε τον τουρισμο του,μαζι του ηταν ενας δικος μου φιλος αλεξιπτωτιστης αναγκων αλλα αυτος επραξε το καθηκον του.
Θα ηθελα να δω λοιπον την απαντηση - θεση των οργανων που πρεπει. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν είναι έτσι καλέ μου φίλε, με το 100%.
Εάν δεν θέλεις, στήλτα μου με ΡΜ.
Μα μην κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, διότι η κάθε περίπτωση έχει της ιδιαιτερότητες της!!.
Εάν μου πεις, θα δώσω απάντηση. Αλλιώς η ερώτηση σου είναι ρητορική!!!!.....
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ανωνυμιες δεν υπαρχουν,ο τομεαρχης και ο υπευθυνος του καθε συνεργειου (απο τη χρονια που ο αγωνας ειχε εδρα το Μαρκοπουλο) οριζουν ΜΟΝΟ τους ενδιαμεσους και τα τραπεζακια μονο!!! (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ) τα υπολοιπα ατομα τα μαζευει αλλος ανθρωπος οπως συμβαινει εδω και ενα χρονο και στους υπολοιπους αγωνες με εντολη του εκαστοτε οργανωτη. Με τι κριτηρια...???Το κοστος!!! ο φιλος μας ο Μακης στην προκειμενη περιπτωση κανει αυτο που του αναθετουν δε πηρε το δικαιωμα μονος του.
-
Με τον Μακη δεν εχω τιποτε απολυτος!!! ο ανθρωπος κανει οτι του ανεθεσαν.
Τωρα οι ανθρωποι που φωναζαν για σεμιναρια κριτων,κακη εως μετρια φυλαξη των διαδρομων με ατομα που γνωριζαν ελαχιστα η τιποτε απ' οτι τους ανεθεταν να κανουν, πια ειναι η θεση τους, αυτο θα ηθελα. Στις ιντριγκες και τα σχετικα ξερεις οτι απεχω, ΕΚΑΝΑ αυτο που αγαπουσα και την εβρισκα με αυτο , ολα εχουν αρχη και τελος.
Σιγουρα θα εχω κανει κ εγω λαθη,οπως ολοι μας.
Οπως εχω κρινει ,ετσι θα εχω κριθει κ εγω.
Με οποιον ομαδαρχη τομεαρχη δουλεψα ολοι τους ΚΥΡΙΟΙ.
Καλες διακοπες -
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=omae-article
Λοιπον εφτασε η ωρα να δουμε ΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΛΙΣΤΑ ΟΜΑΕ ΟΙ NTOΠΙΟΙ απο το δημοτολογιο της περιοχης του αγωνα???
Ποιοι θα κανουν θεσεις στους αγωνες??? -
Το 30άρι που ζητάνε δεν το κατάλαβα...
Έτσι και αλλιώς ασφαλισμένοι δεν ήταν οι κριτές σε κάθε αγώνα μέσω της ασφαλιστικής που είχε συμφωνήσει με τη λέσχη; -
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Το 30άρι που ζητάνε δεν το κατάλαβα...
Έτσι και αλλιώς ασφαλισμένοι δεν ήταν οι κριτές σε κάθε αγώνα μέσω της ασφαλιστικής που είχε συμφωνήσει με τη λέσχη;Ετσι ακριβως, βαση του παροντος κανονισμου ισχυει.Το ζητημα ειναι το εξης, να να δωσουμε οκ,υπαρχει καποια διασφαλιση οτι θα μας παρουν σε εναν, δυο, τρεις...δεκατρεις αγωνες? η θα συμβει οτι και στην Ιτεα αλλα και αλλου,που μαζεψαν ντοπιους κ πατριωτακια απο τη ευρυτερη περιοχη της Γκιωνας κ Οιτης. Ειναι σαφες οτι τα παιδια της περιοχης δε φερουν ευθυνη, τους προτειναν και δεχθηκαν ο καθενας για τους γνωστους αγνωστους λογους.Καμια σχεση λοιπον με αυτο που ζητα η ομοσπονδια απο εμας,συμφωνω να πληρωσω τι θα γινει μετα? μια απο τα ιδια για λογους οικονομιας.Απο εδω μεσα εχω ζητησει τη θεση των αρμοδιων οργανων στο θεμα αυτο,απαντηση, θεση, γνωμη ΜΗΔΕΝ ! Απο την αλλη το dvd του συνδεσμου μιλα για την ασφαλεια κ προετοιμασια των εμπλεκομενων απο την οποια θεση.
Τελος σαν βαση αυτο που ζητουν ειναι σωστο και δεν ειναι κατι νεο,αλλωστε και η εθεα βαση των οσων γραφει ο κανονισμος εξεδιδε καταλογο κριτων που εφτανε σε καθε λεσχη καθε αγωνιστικη χρονια,ολα τα αλλα ειναι γνωστα στη συνεχεια. -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=omae-articleΛοιπον εφτασε η ωρα να δουμε ΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΛΙΣΤΑ ΟΜΑΕ ΟΙ NTOΠΙΟΙ απο το δημοτολογιο της περιοχης του αγωνα???
Ποιοι θα κανουν θεσεις στους αγωνες???
Ωραίο αυτό και θα ξεραθούμε στα γέλια…….
Για την ιστορία ο φίλος Αποστολής στα Γιάννενα, έχει κάνει 2 σεμινάρια κριτών. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ . Εάν και αυτοί είναι μέλη της λέσχης Ιωαννήνων, θα φτιάξουν αγώνες σωστούς και οικονομικούς και θα τους χαρούμε όλοι.
Είσαι αθεράπευτα ρομαντικός, μα πολλές φορές η ιστορία απέδειξε, ότι δεν είχες λάθος……οψώμεθα.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Σε συνεχεια πιστευω οτι ειναι κατι που μπορει να λυθει,οι ανθρωποι που θα κινουν τα νηματα ειναι γνωστες και σιγουρα θα το δουν και θα ακουσουν αποψεις.
Αποψεις που ομως πρεπει να διατυπωθουν και να διατυπωθουν επωνυμα. -
Σε συνεχεια πιστευω οτι ειναι κατι που μπορει να λυθει,οι ανθρωποι που θα κινουν τα νηματα ειναι γνωστες και σιγουρα θα το δουν και θα ακουσουν αποψεις.
Αποψεις που ομως πρεπει να διατυπωθουν και να διατυπωθουν επωνυμα.
+100000000000.....
A.
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)