-
Μερικά ερωτηματα αν εχετε την καλοσυνη.
Καποιοι ΔΕΝ ειναι μελη σε καποια λεσχη. Πρεπει να γραφτουν?
Στην φορμα δεν ειδα καπου Δοκιμου ΤΕ, ειδα ΤΕ και Δοκιμου Κριτη.Αν φετος ΔΕΝ εχει αγωνα (αλλα εχει 6 το 2009 και επεισεις συμετοχή και στα αντιστοιχα σεμινάρια) μεχρι την ημερομηνια ληξης της δηλωσης μπορει και παλι να υποβαλλει την φορμα?
Σας ευχαριστω.
-
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Απο εδω μεσα εχω ζητησει τη θεση των αρμοδιων οργανων στο θεμα αυτο,απαντηση, θεση, γνωμη ΜΗΔΕΝ !αλλά νομίζω ότι το 4T Forum δεν είναι ο πρέπων τρόπος για να πάρεις την 'αρμόδια' απάντηση που ζητάς. Καλύτερα στείλε μια επιστολή 'αρμοδίως' και πληροφόρησε και τους υπόλοιπους για την απάντηση.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απο εδω μεσα εχω ζητησει τη θεση των αρμοδιων οργανων στο θεμα αυτο,απαντηση, θεση, γνωμη ΜΗΔΕΝ !
αλλά νομίζω ότι το 4T Forum δεν είναι ο πρέπων τρόπος για να πάρεις την 'αρμόδια' απάντηση που ζητάς. Καλύτερα στείλε μια επιστολή 'αρμοδίως' και πληροφόρησε και τους υπόλοιπους για την απάντηση.
Μεσα απο εδω ολοι μας εκφραζουμε αποψεις ,γνωμη για τα διαφορα τεκτενομενα στον χωρο,αυτες οι γραμμες γνωριζουμε οτι διαβαζονται απο ανθρωπους ειτε σχετικους ειτε ασχετους αλλα και περιστασιακους στον χωρο,αυτο δεν εμποδιζει κανεναν να εκφρασει κοσμια την αποψη του,κ οπως εγραψα και πιο πανω διαβαζονται!
Οσο λοιπον για την απαντηση μετα απο αναφορα στο πλεον αρμοδιο οργανο που αναλαβανει απο το 11τα ηνια του σπορ,ειναι οτι το ψαχνουμε και γινονται ενεργειες προς αυτη την κατευθυνση. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μερικά ερωτηματα αν εχετε την καλοσυνη.Καποιοι ΔΕΝ ειναι μελη σε καποια λεσχη. Πρεπει να γραφτουν?
Στην φορμα δεν ειδα καπου Δοκιμου ΤΕ, ειδα ΤΕ και Δοκιμου Κριτη.Αν φετος ΔΕΝ εχει αγωνα (αλλα εχει 6 το 2009 και επεισεις συμετοχή και στα αντιστοιχα σεμινάρια) μεχρι την ημερομηνια ληξης της δηλωσης μπορει και παλι να υποβαλλει την φορμα?
Σας ευχαριστω.
-
Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε κάποια λέσχη για τη συμμετοχή (ως στέλεχος / κριτής ή ως αγωνιζόμενος) σε αγώνες και ορθώς η ΟΜΑΕ το πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Οι λέσχες (βασικά οι Αθηναϊκές και δευτερευόντως οι Θεσσαλονικιές, διότι στην επαρχία συνεχίζουν να είναι) πρέπει να (ξανα)γίνουν τα κύτταρα της ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και μέσω των λεσχών οι εμπλεκόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν.
Προφανώς και η ΟΜΑΕ προς τα εκεί το πάει.
Μου φαίνεται ότι θέλουν να επικαιροποιήσουν και να 'ξεκαθαρίσουν' τα μητρώα στελεχών (και ορθώς). Απλά θα έπρεπε να εξετάζεται η συμμετοχή σε αγώνες για περισσότερες από μία χρονιές, πχ. δύο ή τρεις.
-
Μηπως γνωριζετε ποτε (και αν) υπαρξουν σεμιναρια για νεους κριτες? Ευχαριστω
-
Ο χρήστης varni έγραψε:
Μηπως γνωριζετε ποτε (και αν) υπαρξουν σεμιναρια για νεους κριτες? ΕυχαριστωΜια ερωτηση προς την ΟΜΑΕ στην ηλεκτρονικη της διευθυνση η ακομα και στις κατα τοπους λεσχες και πιθανον θα παρεις την απαντηση στην ερωτηση σου.Γενικοτερα δεν εχει ακουστει κατι.
Χρ.Κουτρας -
Μια ερωτηση προς την ΟΜΑΕ στην ηλεκτρονικη της διευθυνση η ακομα και στις κατα τοπους λεσχες και πιθανον θα παρεις την απαντηση στην ερωτηση σου.Γενικοτερα δεν εχει ακουστει κατι.
Χρ.Κουτρας
Καλέ μου χρηστό, εάν ξέρεις γράψε μου την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΟΜΑΕ.
Πάντως η θέση του ΝΑΣΟΥ, σίγουρα με εκπροσωπεί, ενίσχυση των λεσχών, διότι σίγουρα αυτές κάνουν τους αγώνες. Υπάρχουν και βεβαίως και αυτές που πληρώνουν για να τους κάνει τον αγώνα η Αθήνα. Μα και αυτές με καλή διάθεση, μπορούν να μετασχηματιστούν, από σφραγίδες σε σοβαρούς πόλους εξέλιξης του σπορ.
Το 30αρι, θα το δώσω, διότι έτσι αποκτάς το δικαίωμα να κρίνεις τα τεκταινόμενα στο αντικείμενο.
Σίγουρα μια ασφάλεια, δεν μπορώ να καταλάβω εν πρώτης, πόσο μπορεί να βοηθήσει έναν κριτή. Μέχρι σήμερα δεν έχω διαπιστώσει την ανάγκη της. Μα ίσος τον καλύπτει νομικά σε περίπτωση μ@λ@κιας του!!!....
Εδώ σίγουρα χρειάζεται!!!...
Τώρα, ροτόντας τους αγώνες που υπηρετήσαμε το 2010 και μόνον, είναι αψυχολόγητο. Εκτός από μετρικούς που έγιναν το 10, με πενιχρά οικονομικά, και χωρίς να ελεγχθεί εάν οι κριτές, ήταν από της γειτονικές στάνες, τι ψάχνουν?. Μήπως θέλουν τους εντελώς ημέτερους?.
Σίγουρα στης παραθέσεις σου διαβλέπω μια ηττοπάθεια. «όλοι είναι εξαιρετικοί κύριοι» όλοι είναι «γνώστες».
Εκεί είναι το πρόβλημα?. Η μετριοπάθεια φίλε μου, στην παρούσα κατάσταση, δεν βρίσκω που βοηθά. Η μετριοπάθεια ΧΡΗΣΤΟ μου είναι ΆΧΡΗΣΤΗ , ακόμα.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μια ερωτηση προς την ΟΜΑΕ στην ηλεκτρονικη της διευθυνση η ακομα και στις κατα τοπους λεσχες και πιθανον θα παρεις την απαντηση στην ερωτηση σου.Γενικοτερα δεν εχει ακουστει κατι.
Χρ.Κουτρας
Καλέ μου χρηστό, εάν ξέρεις γράψε μου την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΟΜΑΕ.
Πάντως η θέση του ΝΑΣΟΥ, σίγουρα με εκπροσωπεί, ενίσχυση των λεσχών, διότι σίγουρα αυτές κάνουν τους αγώνες. Υπάρχουν και βεβαίως και αυτές που πληρώνουν για να τους κάνει τον αγώνα η Αθήνα. Μα και αυτές με καλή διάθεση, μπορούν να μετασχηματιστούν, από σφραγίδες σε σοβαρούς πόλους εξέλιξης του σπορ.
Το 30αρι, θα το δώσω, διότι έτσι αποκτάς το δικαίωμα να κρίνεις τα τεκταινόμενα στο αντικείμενο.
Σίγουρα μια ασφάλεια, δεν μπορώ να καταλάβω εν πρώτης, πόσο μπορεί να βοηθήσει έναν κριτή. Μέχρι σήμερα δεν έχω διαπιστώσει την ανάγκη της. Μα ίσος τον καλύπτει νομικά σε περίπτωση μ@λ@κιας του!!!....
Εδώ σίγουρα χρειάζεται!!!...
Τώρα, ροτόντας τους αγώνες που υπηρετήσαμε το 2010 και μόνον, είναι αψυχολόγητο. Εκτός από μετρικούς που έγιναν το 10, με πενιχρά οικονομικά, και χωρίς να ελεγχθεί εάν οι κριτές, ήταν από της γειτονικές στάνες, τι ψάχνουν?. Μήπως θέλουν τους εντελώς ημέτερους?.
Σίγουρα στης παραθέσεις σου διαβλέπω μια ηττοπάθεια. «όλοι είναι εξαιρετικοί κύριοι» όλοι είναι «γνώστες».
Εκεί είναι το πρόβλημα?. Η μετριοπάθεια φίλε μου, στην παρούσα κατάσταση, δεν βρίσκω που βοηθά. Η μετριοπάθεια ΧΡΗΣΤΟ μου είναι ΆΧΡΗΣΤΗ , ακόμα.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.omaeautokart@gmail.com Δε το βλεπω σαν ηττοπαθεια σταση αναμονης θα το ελεγα,ολοι τους ειναι γνώστες, το τι θα πραξουν και με πιο τροπο αυτο θελω να δω!Παντως υπαρχει θεληση.Σχετικα με το τριανταρι τωρα,να δωσω και περισοτερα,εαν ομως συμβει αυτο που παιζει εως σημερα,θα πληρωσω την ασφαλεια του καθε περαστικου στο χωρο για να μη δωσω τον παραπανω χαρακτηρισμο σου.Το 10 εχω κανει τρεις αγωνες Λαμια ,Ιτεα και οπου αλλου επαιξαν οι παραπανω,σε ερωτηση μου τι μου διασφαλιζει οτι θα ειμαι εγω παρων κ οχι οι ντοπιοι αναπληρωτες πηρα την απαντηση οτι, δεν διασφαλιζεται αυτο!Θα μου φαινοταν λογικοτερο να μου ελεγαν,αυτο το ποσο ειναι για ανανεωση αδειας κριτου.
Χρηστος -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απο εδω μεσα εχω ζητησει τη θεση των αρμοδιων οργανων στο θεμα αυτο,απαντηση, θεση, γνωμη ΜΗΔΕΝ !
αλλά νομίζω ότι το 4T Forum δεν είναι ο πρέπων τρόπος για να πάρεις την 'αρμόδια' απάντηση που ζητάς. Καλύτερα στείλε μια επιστολή 'αρμοδίως' και πληροφόρησε και τους υπόλοιπους για την απάντηση.
Νάσο ο Χρήστος έχει δίκιο, στο φόρουμ υπάρχουν από πολλούς αρμόδιους και μη, χιλιάδες τοποθετήσεις και απαντήσεις επί παντός επιστητού ,αλλά κανένας -ειδικός-δεν απάντησε και δεν πήρε θέση στο πιο πάνω θέμα.
-
Ο χρήστης Δ.ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ έγραψε:
Νάσο ο Χρήστος έχει δίκιο, στο φόρουμ υπάρχουν από πολλούς αρμόδιους και μη, χιλιάδες τοποθετήσεις και απαντήσεις επί παντός επιστητού ,αλλά κανένας -ειδικός-δεν απάντησε και δεν πήρε θέση στο πιο πάνω θέμα.
Δημητρη,ετσι ακριβως ειναι,ας μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας!
-
Το 30άρι που ζητάνε δεν το κατάλαβα...
Έτσι και αλλιώς ασφαλισμένοι δεν ήταν οι κριτές σε κάθε αγώνα μέσω της ασφαλιστικής που είχε συμφωνήσει με τη λέσχη;Ετσι ακριβως, βαση του παροντος κανονισμου ισχυει.Το ζητημα ειναι το εξης, να να δωσουμε οκ,υπαρχει καποια διασφαλιση οτι θα μας παρουν σε εναν, δυο, τρεις...δεκατρεις αγωνες? η θα συμβει οτι και στην Ιτεα αλλα και αλλου,που μαζεψαν ντοπιους κ πατριωτακια απο τη ευρυτερη περιοχη της Γκιωνας κ Οιτης. Ειναι σαφες οτι τα παιδια της περιοχης δε φερουν ευθυνη, τους προτειναν και δεχθηκαν ο καθενας για τους γνωστους αγνωστους λογους.Καμια σχεση λοιπον με αυτο που ζητα η ομοσπονδια απο εμας,συμφωνω να πληρωσω τι θα γινει μετα? μια απο τα ιδια για λογους οικονομιας.Απο εδω μεσα εχω ζητησει τη θεση των αρμοδιων οργανων στο θεμα αυτο,απαντηση, θεση, γνωμη ΜΗΔΕΝ ! Απο την αλλη το dvd του συνδεσμου μιλα για την ασφαλεια κ προετοιμασια των εμπλεκομενων απο την οποια θεση.
Τελος σαν βαση αυτο που ζητουν ειναι σωστο και δεν ειναι κατι νεο,αλλωστε και η εθεα βαση των οσων γραφει ο κανονισμος εξεδιδε καταλογο κριτων που εφτανε σε καθε λεσχη καθε αγωνιστικη χρονια,ολα τα αλλα ειναι γνωστα στη συνεχεια.Καλό θα ήταν να γίνει γνωστό το συμβόλαιο για την ασφαλιστική κάλυψη των κριτών [καλύψεις-υποχρεώσεις-θα είναι ομαδικό? η ασφαλιστική εταιρεία κλπ.] έτσι ώστε να μην επαναληφθούν περιπτώσεις όπως παλιά βλέπε Γ.Μονογιός, Α Γαρδέλης για να μην πούμε τώρα τι κάλυψη υπήρξε.
-
Ο χρήστης Δ.ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ έγραψε:
Το 30άρι που ζητάνε δεν το κατάλαβα...
Έτσι και αλλιώς ασφαλισμένοι δεν ήταν οι κριτές σε κάθε αγώνα μέσω της ασφαλιστικής που είχε συμφωνήσει με τη λέσχη;Ετσι ακριβως, βαση του παροντος κανονισμου ισχυει.Το ζητημα ειναι το εξης, να να δωσουμε οκ,υπαρχει καποια διασφαλιση οτι θα μας παρουν σε εναν, δυο, τρεις...δεκατρεις αγωνες? η θα συμβει οτι και στην Ιτεα αλλα και αλλου,που μαζεψαν ντοπιους κ πατριωτακια απο τη ευρυτερη περιοχη της Γκιωνας κ Οιτης. Ειναι σαφες οτι τα παιδια της περιοχης δε φερουν ευθυνη, τους προτειναν και δεχθηκαν ο καθενας για τους γνωστους αγνωστους λογους.Καμια σχεση λοιπον με αυτο που ζητα η ομοσπονδια απο εμας,συμφωνω να πληρωσω τι θα γινει μετα? μια απο τα ιδια για λογους οικονομιας.Απο εδω μεσα εχω ζητησει τη θεση των αρμοδιων οργανων στο θεμα αυτο,απαντηση, θεση, γνωμη ΜΗΔΕΝ ! Απο την αλλη το dvd του συνδεσμου μιλα για την ασφαλεια κ προετοιμασια των εμπλεκομενων απο την οποια θεση.
Τελος σαν βαση αυτο που ζητουν ειναι σωστο και δεν ειναι κατι νεο,αλλωστε και η εθεα βαση των οσων γραφει ο κανονισμος εξεδιδε καταλογο κριτων που εφτανε σε καθε λεσχη καθε αγωνιστικη χρονια,ολα τα αλλα ειναι γνωστα στη συνεχεια.Καλό θα ήταν να γίνει γνωστό το συμβόλαιο για την ασφαλιστική κάλυψη των κριτών [καλύψεις-υποχρεώσεις-θα είναι ομαδικό? η ασφαλιστική εταιρεια κλπ.] έτσι ώστε να μην επαναληφθούν περιπτώσεις όπως παλιά βλέπε Γ.Μονογιός, Α Γαρδέλης για να μην πούμε τώρα τι κάλυψη υπήρξε.
Δε πιστευω οτι θα παρεις απαντηση Δημητρη.
-
Μην το προεξοφλούμε Χρήστο μου.
Άλοστε και μόνον εάν μάθουμε την ασφαλιστική, και υπάρχει και μόνον προσφορά, θα το δημοσιεύσω.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μην το προεξοφλούμε Χρήστο μου.
Άλοστε και μόνον εάν μάθουμε την ασφαλιστική, και υπάρχει και μόνον προσφορά, θα το δημοσιεύσω.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Να δουμε,παντως η ταση που υπαρχει ειναι αρνητικη για το τριανταρι για τον απλουστατο λογο οτι δε δεσμευει τιποτε κανεναν, κ ξαναλεω ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ συμβει το παιχνιδι με τους αλεξιπτωτιστες απο Ρουμελη μερια το τριανταρι θα παει γι αυτους???τοτε οχι ! εαν ολα γινουν οπως πρεπει οχι μονο τριαντα.
-
Tελευταια νεα, η νεα αυτη κατασταση με τους ρουμελιωτες μαλλον παιρνει μονιμο χαρακτηρα επομενος για ποιο λογο να παει το τριανταρι,οχι.Κριμα για τα ξενυχτια στα βουνα , τις ζημιες στα αυτ/τα μας, και βεβαια εκτος των υποχρεωσεων μας.
Αντωνη μη μου γραψεις για ηττοπαθεια,γιατι ξερεις οτι απλα καποια πραγματα δε τα παλευεις με τιποτε.
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ας μας πουν ομως για να ξερουμε. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μερικά ερωτηματα αν εχετε την καλοσυνη.Καποιοι ΔΕΝ ειναι μελη σε καποια λεσχη. Πρεπει να γραφτουν?
Σας ευχαριστω.
Υπεύθυνη για την τήρηση μητρώων , την εκπαίδευση, την έκδοση/ανανέωση των καρτών καθώς και αρμόδια για τον έλεγχο και επιβολή ποινών μέχρι τώρα είναι η ΕΘΕΑ.
Με την δημιουργία και ενεργοποίηση της ΟΜΑΕ οι ευθύνες και οι αρμοδιότητες αυτές μεταβιβάζονται στην ΕΠΑ/ΕΘΕΑ.
Πιστεύω πως είναι η ευκαιρία να μπεί μία και καλή τάξη. Θέλει πολύ δουλειά και καλή δύναμη σ' αυτούς που θα το κάνουν.Μέχρι τώρα ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό οι άνθρωποι που στελεχώνουν τους Αγώνες (κριτές, Τ.Ε., Αλυτάρχες κλπ) να είναι μέλη κάποιας Λέσχης.
Πιστεύω πως η ΟΜΑΕ θα πρέπει να διευκρινίσει εάν θα παραμείνει αυτό ή εάν θα είναι υποχρεωτικό να είναι μέλη Λέσχης.Πάντως , δια στόματος του προέδρου της ΟΜΑΕ , του κ. Χαλιβελάκη , στο ράδιο ΣΟΑΑΒΕ την περασμένη Τετάρτη, θα μπορούν οι Λέσχες να έχουν στους Αγώνες τους κριτές μόνον όσους θα είναι στα νέα μητρώα.
Αυτό που θα πρέπει να γίνει, είναι να αποφασίσει η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, για κάθε μορφή Αγώνα, πόσοι κριτές με κάρτα θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι σε κάθε ειδική.(Υπ' όψιν : η νέα κάρτα θα έχει -όπως και παλιότερα- την φωτογραφία του κατόχου.)
Αποστόλης Νούσιας
-
Καλά, μερικοί κριτές είναι τόσο φραγκοφονιάδες που αν ακούσουν για 30άρι, θα γίνει επανάσταση.
Από την άλλη, σιγά μην ασχοληθεί μια λέσχη αν έχει τη νέα κάρτα ο Χ κριτής που είναι κάτι χρόνια στις επάλξεις και πολύ έμπειρος. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία, έτσι και αλλιώς οι ίδιοι και οι ίδιοι πάνε κάθε φορά, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Η όλη ιστορία πάντως μου λέει οτι σε κάποιους δεν έχουν φτάσει τα πάρα πολλά χρήματα που έχουν βγάλει από την υπόθεση αγώνες-κριτές. -
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Καλά, μερικοί κριτές είναι τόσο φραγκοφονιάδες που αν ακούσουν για 30άρι, θα γίνει επανάσταση.
Από την άλλη, σιγά μην ασχοληθεί μια λέσχη αν έχει τη νέα κάρτα ο Χ κριτής που είναι κάτι χρόνια στις επάλξεις και πολύ έμπειρος. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία, έτσι και αλλιώς οι ίδιοι και οι ίδιοι πάνε κάθε φορά, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Η όλη ιστορία πάντως μου λέει οτι σε κάποιους δεν έχουν φτάσει τα πάρα πολλά χρήματα που έχουν βγάλει από την υπόθεση αγώνες-κριτές.Αγαπητε γραψε μας τα ονοματα των κριτων που εχουν βγαλει τα χρηματα που λες να τα μαθουμε κ εμεις,να δουμε αξιζει τον κοπο.Τωρα για το τριανταρι που γραφεις η επανασταση λοιπον αν θελεις να μαθεις θα γινει οχι για το ποσο που γραφεις με τοσο σιγουρια αλλα για το λογο που εχει αναφερθει πιο πανω ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ! Τα υπολοιπα που γραφεις σχετικα με το πως κ ποιοι καπως ετσι ειναι.Τελος καλο θα ηταν να μας γραψεις απο πια θεση μιλας και επωνυμα,και σαφεστατα τις προτασεις κ τις ιδεες σου.
-
Τα ερωτηματα δεν απαντηθηκαν..
Και μια ακομα ερωτηση
ο αριθμός λογαριασμου τι ονομα πρεπει να βγαλει ως κατοχου του λογαριασμου?
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)