-
Μαστρο Αντωνη
Σε ΟΣΟΥΣ αγωνες εχω παει, ειδικά ως δοκιμος ΤΕ, εχω παει ( ως προβλεπεται θα μου πεις) Ιδιοις εξοδοις....ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ
καποιοι οργανωτες, και γι αυτο τους σεβομαι, καλυψαν ειτε το φαγητό, ειτε τον υπνο.
Καποιος καλυψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ....., να του ζητησω αμοιβη??? εδω μου γεμισε 2 ρεζερβουαρ ( Χ 60 λιτρα το ρημαδι..) για 450 χλμ συνολο με τα πηγαινε ελα στο διστομο + φαγητα. Δηλ οταν μου ειπε επειγωντων να παω 20 χλμ πιο κει να κανω επειγοντως ΣΕΔ γιατι ο κριτης κολλησε τι επρεπε, να ζητησω..... διπλή αμοιβη????
Σα δε ντρεπόμαστε...Πηγα, σε αλλο αγωνα ακομα και ως θεατης 'προσκεκλημενος' ( λεμε τωρα ) ομαδας αγωνιζομενων φιλων μου - εννοειται με δικα μου τα εξοδα δωματια κ.λ.π.. Που κατεληξα???
αφου ο οργανωτης με ρωτησε αν θελω, εννοειται και παλι με δικα μου εξοδα και κινδυνο ( και θα καταλαβεις το γιατι ) εκανα το camera van, ακολουθοντας κατα ενα μεγαλο κομμάτι τον αγωνα ΜΕΣΑ στον αγωνα.. ( να ο κινδυνος να παρω το αμαξι φετες..). Γιατι???
Για την 'καυ.α' μου, γιατι το γουσταρω...Δυστυχως πλεον δεν μπορω να βαλω απο τσεπη πολλά... παντως σιγουρα δεν παω για μεροκαματο, να βγαλω κι απο πανω...
'να μη μπω μεσα' ( πολυ τουλαχιστον!!!!!!) κι ειμαι παρον...
Ετσι το βλεπω...Ουτως ή αλλως οι ωρες που 'διαβαζω' να ειμαι οσο κατεβαζει η κουτρα μου ενημερος και σωστός, δεν κοστολογουνται..
και το 30αρι απο την τσεπη μου το εβαλα
κι οταν η Λεσχη μου ειπε να μου το επιστρεψει δεν το δεχτηκα με τιποτα.
τα... βιτσια πληρονονται, δε βγαζουν μεροκαματακι...
και το Εφοριλικι αφου δε με παιρνει να τρεξω ειναι το χομπι μου.. οχι το 'επαγγελμα' μου -
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Kαλά, βγάλε κάτι!
Οι αθεόφοβοι έβαλαν στη λίστα και κριτές που ανήκουν σε λέσχη που δε διοργανώνει καν αγώνα.
Καλέ μου φιλέ, αυτή καθ’ εαυτή η λέξις –ιδέα – αντικείμενο ΚΡΙΤΗΣ, δεν ανήκει σε καμία λέσχη!!. Ανήκει στην αρχή του σπορ, η οποία εξουσιοδότησε της λέσχες, να μαζέψουν της εγγραφές, για να μην μαζευτούν έξω από την μεσογείων 400 άτομα, και θεωρηθεί απεργία η στάση!!!!!!!.....
Παράλληλα ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΩΣ ΣΟΣΤΑ, ΣΕ ΒΑΘΩΣ ΧΡΟΝΟΥ, βοηθά για οποίους θέλουν, επαναλαμβάνω ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ, να πλαισιώσουν λέσχες, για το συμφέρον του σπορ!!!!.... ΑΠΟΛΙΤΑ ΣΟΣΤΟ.
Οι λέσχες χωρίς μελή, είναι ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, και κατά συνέπια ‘έρμαια’ ορισμένων επιτήδειων, που καπηλεύονται το σπορ .
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Καλέ μου Φωκίωνα, δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω!.
Πέταξα το niva 3000E . πέταξα το astra 5000Ε . παρά λίγο να πετάξω και το mikra 2000ε, και τώρα έχω βάλει και το νέο Suzuki tzimny…… 18000e …….. είμαι φανατικός μ@λ@κ@ς!!!!...... εεεεεεεεεε όχι είμαι ψωναρα με το σπορ, και τα χρήματα που κερδίζω από τους αγωνιζόμενους, δεν τα χαλώ για τα μπουζούκια….. κοντά τους με την αγάπη μου….
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΕ, βγάζω σπυράκια. Σε λήγω το βιβλίο μου, θα σου εξηγήσει πολλά πράγματα. Μα περιμένω πατροναρίσματα, για να δοθεί ‘πόρτα πόρτα’ , και τότε το γέλιο που θα πέσει θα είναι πολύ…..
Μα Θέλω να καταλάβεις , ότι οι κριτές, είμαστε βιτσιόζοι άνθρωποι, και όποιος μας επιβουλευτεί, θα «δαγκώσει το κ@υλη του…..». δεν εξαρτώμεθα, είμαστε τον Α και το Ω της διεκπεραιώσεις ενός αγώνα, αγαπάμε τον οργανωτή, τον στηρίζουμε, των αγαπάμε, είναι αδελφός μας. Σίγουρα είμαστε συνεργάτες του.
Καλέ μου φιλέ Φωκίωνα, οι επιλογές, είναι επισφράγισμα ενεργού Βοήθιος, για το σπορ, που εσύ λατρεύεις. ΠΑΣΑ ΘΕΣΗ, έχει θετικό πρόσημο…..
ΑΝΩΝΗΣ. -
Αυτο που θα πρεπει να προβληματισει τους ειδικους αναλυτες που γελουν και κατεχουν θεση... ( ξερουν τι θεση και που ) ειναι η κατασταση των Ελληνικων αγωνων που πανε απο το κακο στο χειροτερο απο το να βγαζουν κραυγες γεματες μισος μειωνοντας κανοντας σχολια απο δω κ εκει.
Αντωνη σημερα οι αποφασεις για τους αγωνες που θα παρθουν ελπιζω να ειναι αυτες που πρεπει για το 2011 σε πρωτη φαση αλλα να με τη σκεψη του αυριο να ειναι απο κοντα.
Kαι κατι αλλο, υπαρχει καπου γραμμενο οτι για να ειναι κριτης καποιος πρεπει να ειναι μελος λεσχης η οποια εχει αγωνα στο προγραμμα της ??? Αρα με βαση τα γραφομμενα των ειδικων αναλυτων, εφοσον καποιος δεν ειναι μελος λεσχης δεν εχει και δικαιωμα να ειναι κριτης! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
«Αντωνη σημερα οι αποφασεις για τους αγωνες που θα παρθουν ελπιζω να ειναι αυτες που πρεπει για το 2011 σε πρωτη φαση αλλα να με τη σκεψη του αυριο να ειναι απο κοντα.»
Καλέ μου φιλέ, ούτε ψύλλος στον κόρφο τους!!!!..... καλούνται να διαχειριστούν το χάος…..
Το ότι μερικοί έχοντες και κατέχοντες δεν ‘στήριξαν’ το ΕΛΠΑ, έχασαν την ευκαιρία του διπλού αγώνα, που θα διόρθωνε το ελλειμματικό από πλευράς αγώνων πρωτάθλημα.
Σίγουρα, άλλο να έχει περιοριστή λόγο κρίσης οικονομικής το φαί ενός αγωνιζόμενου, και άλλο να περιοριστή η παντεσπάνι του άλλου…….«Kαι κατι αλλο, υπαρχει καπου γραμμενο οτι για να ειναι κριτης καποιος πρεπει να ειναι μελος λεσχης η οποια εχει αγωνα στο προγραμμα της ??? Αρα με βαση τα γραφομμενα των ειδικων αναλυτων, εφοσον καποιος δεν ειναι μελος λεσχης δεν εχει και δικαιωμα να ειναι κριτης!»
Από ότι συζήτησα καλέ μου φίλε, και από ότι κατάλαβα και εγώ, η ‘λίστα’ υπάρχει μόνον στην εθεα. Αυτή διατίθεται στης λέσχες, από την οποία επιλέγουν κριτές.
Σίγουρα θα επιλέξουν τους κριτές που είναι και μέλη τους, είναι λογικό.
Όταν η τότε λέσχη μου, η ΑΛΑ του μεγάλου ΙΚΑΡΟΥ έκανε αγώνες, είμαστε απολύτως αυτάρκης, και μόνον ένας παρατηρητής της εθεα, ήταν από έξω!!!...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΟΣ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΙΘΟΥΝ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Και αυτό για να έχουμε αγώνες. Σίγουρα η επάνδρωση τους με κριτές, τους κατ εξοχήν ιδικούς σε μια αγωνιστική διεκπεραίωση, θα ανεβάσει τον πήχη στους αγώνες.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Αυτο που θα πρεπει να προβληματισει τους ειδικους αναλυτες που γελουν και κατεχουν θεση... ( ξερουν τι θεση και που ) ειναι η κατασταση των Ελληνικων αγωνων που πανε απο το κακο στο χειροτερο απο το να βγαζουν κραυγες γεματες μισος μειωνοντας κανοντας σχολια απο δω κ εκει.Αντωνη σημερα οι αποφασεις για τους αγωνες που θα παρθουν ελπιζω να ειναι αυτες που πρεπει για το 2011 σε πρωτη φαση αλλα να με τη σκεψη του αυριο να ειναι απο κοντα.
Kαι κατι αλλο, υπαρχει καπου γραμμενο οτι για να ειναι κριτης καποιος πρεπει να ειναι μελος λεσχης η οποια εχει αγωνα στο προγραμμα της ??? Αρα με βαση τα γραφομμενα των ειδικων αναλυτων, εφοσον καποιος δεν ειναι μελος λεσχης δεν εχει και δικαιωμα να ειναι κριτης! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επειδή από την τελευταία παράγραφω συμπεραίνω οτι μιλάς για μενα, θα σου απαντήσω.
Δεν είπα πουθενά οτι δεν έχει δικαίωμα ο κάθε κριτής να ανήκει ΟΠΟΥ θέλει. Αυτό που καυτηρίασα είναι το γεγονός οτι στη λίστα υπάρχουν άνθρωποι που ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να μην πλησιάσουν καν αγώνα μέσα στο 2011, για να λέμε οτι έχουμε μια λίστα με σχεδόν 400 κριτές. Αν διαφωνείς δικαίωμά σου, όπως δικαίωμά μου να βλέπω τα πράγματα αλλιώς. Η φράση όμως 'ειδικοί αναλυτές' είναι ατυχής εντελώς. Δεν το παίζω αναλυτής, όχι περισσότερο απ' οτι εσύ και οι υπόλοιποι που γράφουν εδώ μέσα. Ούτε μισώ κανέναν, δεν έχω λόγο εξάλλου. Όσο για τη θέση που αναφέρεις... μάλλον έχεις μπερδευτεί. Αλλού να κοιτάξεις για καρεκλοκένταυρους. -
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Αυτο που θα πρεπει να προβληματισει τους ειδικους αναλυτες που γελουν και κατεχουν θεση... ( ξερουν τι θεση και που ) ειναι η κατασταση των Ελληνικων αγωνων που πανε απο το κακο στο χειροτερο απο το να βγαζουν κραυγες γεματες μισος μειωνοντας κανοντας σχολια απο δω κ εκει.
Αντωνη σημερα οι αποφασεις για τους αγωνες που θα παρθουν ελπιζω να ειναι αυτες που πρεπει για το 2011 σε πρωτη φαση αλλα να με τη σκεψη του αυριο να ειναι απο κοντα.
Επειδή από την τελευταία παράγραφω συμπεραίνω οτι μιλάς για μενα, θα σου απαντήσω.
Δεν είπα πουθενά οτι δεν έχει δικαίωμα ο κάθε κριτής να ανήκει ΟΠΟΥ θέλει. Αυτό που καυτηρίασα είναι το γεγονός οτι στη λίστα υπάρχουν άνθρωποι που ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να μην πλησιάσουν καν αγώνα μέσα στο 2011, για να λέμε οτι έχουμε μια λίστα με σχεδόν 400 κριτές. Αν διαφωνείς δικαίωμά σου, όπως δικαίωμά μου να βλέπω τα πράγματα αλλιώς. Η φράση όμως 'ειδικοί αναλυτές' είναι ατυχής εντελώς. Δεν το παίζω αναλυτής, όχι περισσότερο απ' οτι εσύ και οι υπόλοιποι που γράφουν εδώ μέσα. Ούτε μισώ κανέναν, δεν έχω λόγο εξάλλου. Όσο για τη θέση που αναφέρεις... μάλλον έχεις μπερδευτεί. Αλλού να κοιτάξεις για καρεκλοκένταυρους.Ουδεν σχολιο! Αποψεις ανταλασουμε κ δε δικαζουμε εδω μεσα και γραφουμε επωνυμα τη γνωμη μας.
Αυτα τα λιγα. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«Αντωνη σημερα οι αποφασεις για τους αγωνες που θα παρθουν ελπιζω να ειναι αυτες που πρεπει για το 2011 σε πρωτη φαση αλλα να με τη σκεψη του αυριο να ειναι απο κοντα.»
Καλέ μου φιλέ, ούτε ψύλλος στον κόρφο τους!!!!..... καλούνται να διαχειριστούν το χάος…..
Το ότι μερικοί έχοντες και κατέχοντες δεν ‘στήριξαν’ το ΕΛΠΑ, έχασαν την ευκαιρία του διπλού αγώνα, που θα διόρθωνε το ελλειμματικό από πλευράς αγώνων πρωτάθλημα.
Σίγουρα, άλλο να έχει περιοριστή λόγο κρίσης οικονομικής το φαί ενός αγωνιζόμενου, και άλλο να περιοριστή η παντεσπάνι του άλλου…….«Kαι κατι αλλο, υπαρχει καπου γραμμενο οτι για να ειναι κριτης καποιος πρεπει να ειναι μελος λεσχης η οποια εχει αγωνα στο προγραμμα της ??? Αρα με βαση τα γραφομμενα των ειδικων αναλυτων, εφοσον καποιος δεν ειναι μελος λεσχης δεν εχει και δικαιωμα να ειναι κριτης!»
Από ότι συζήτησα καλέ μου φίλε, και από ότι κατάλαβα και εγώ, η ‘λίστα’ υπάρχει μόνον στην εθεα. Αυτή διατίθεται στης λέσχες, από την οποία επιλέγουν κριτές.
Σίγουρα θα επιλέξουν τους κριτές που είναι και μέλη τους, είναι λογικό.
Όταν η τότε λέσχη μου, η ΑΛΑ του μεγάλου ΙΚΑΡΟΥ έκανε αγώνες, είμαστε απολύτως αυτάρκης, και μόνον ένας παρατηρητής της εθεα, ήταν από έξω!!!...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΟΣ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΙΘΟΥΝ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Και αυτό για να έχουμε αγώνες. Σίγουρα η επάνδρωση τους με κριτές, τους κατ εξοχήν ιδικούς σε μια αγωνιστική διεκπεραίωση, θα ανεβάσει τον πήχη στους αγώνες.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Aντωνη γραφεις, σίγουρα θα επιλέξουν τους κριτές που είναι και μέλη τους, είναι λογικό.
Στη πραξη δε γινεται, απ' οσο γνωριζεις πολλες λεσχες δεν εχουν το δυναμικο για εναν πρωταθληματικο αγωνα με αναγκες που φτανουν τα 60-70 ατομα,κανεις δε λεει οτι οι λεσχες πρεπει να ειναι αυτο που λενε σφραγιδα.
Οι λεσχες μεχρι τωρα (?) αναθεταν σε συνεργεια και καλυπταν ορισμενες θεσεις απο το δυναμικο τους το γνωριζεις αριστα.
Τωρα αν υπαρξει αυριο και γινουν οι οποιοι αγωνες, η γνωμη μου ειναι οτι καπως ετσι θα γινει.
Οι αναγκες εχουν περασει σε αλλο επιπεδο οι αγωνες πλεον γινονται σε περιοχες γεματες οικισμους ο κοσμος εχει παραξενιες η και πραγματικες αναγκες,οικολογοι φωναζουν ισως κ με το δικιο τους ορισμενες φορες τα σκουπιδια ξεπερνουν καθε οριο.
Ολοι μας εχουμε παραδειγματα που διαφοροι ανθρωποι ερχονται κανουν φασαριες του τυπου εγω θα περασω και τα σχετικα.
Σε αναμονη αποφασεων τωρα... -
«Αυτό που καυτηρίασα είναι το γεγονός οτι στη λίστα υπάρχουν άνθρωποι που ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να μην πλησιάσουν καν αγώνα μέσα στο 2011, για να λέμε οτι έχουμε μια λίστα με σχεδόν 400 κριτές.»
Και σίγουρα έχεις δίκιο φιλέ μου!. Ούτε το 11, ούτε το 12, ούτε το 13…..
Οι κριτές που έχουν δώσει δήγματα γραφείς, και εμπνέουν εμπιστοσύνη στους τσιφ, δεν είναι πολλοί.
Μα και μια επιμόρφωση 400 ατόμων, είναι δύσκολο πράγμα!!!!.....
Θέλει θέληση των ιθυνόντων, για να μας πλαισιώνουν με αυτούς, και να τους κάνουμε ‘τσακάλια’!.
Βασικά να υπάρχουν αγώνες……..«Οι αναγκες εχουν περασει σε αλλο επιπεδο οι αγωνες πλεον γινονται σε περιοχες γεματες οικισμους ο κοσμος εχει παραξενιες η και πραγματικες αναγκες,οικολογοι φωναζουν ισως κ με το δικιο τους ορισμενες φορες τα σκουπιδια ξεπερνουν καθε οριο.
Ολοι μας εχουμε παραδειγματα που διαφοροι ανθρωποι ερχονται κανουν φασαριες του τυπου εγω θα περασω και τα σχετικα.
Σε αναμονη αποφασεων τωρα...»
Πάντως η ενόχληση στης κατοικημένες περιοχές, έχει περιοριστή, λόγο μειωμένου θορύβου των αγωνιστικών. Λόγο του μειωμένου αριθμού αυτών. Και σίγουρα τα μαγαζιά μας χρειάζονται….. ένεκα ΔΝΤ!.
Τους οικολόγους εν περίοδο κρίσης του έχω χ.......ς. Μπούχτισα με τα πράσινα άλογα και της πράσινες μ@λ@κιες, και της πράσινες διακυβερνήσεις, (όχι πως οι προηγούμενοι που είναι δικοί μου ,ήταν καλύτεροι…) οψόμεθα.
Όσο άφορα τα σκουπίδια, όταν ο κριτής δεν είναι ‘ταγάρι’, ζητά και παίρνει σακουλές, της τοποθετεί, κάνει παράκληση στους θεατές, και δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάποτε τύπωνα και την φίρμα μου σε τέτοιες σακουλές!. Μα και από super market έχω ζητήσει και μου έδωσαν
Οπωσδήποτε ένας κριτής δεν πρέπει να την έχει δει καρδινάλιος!!!.... δεν έχει πιάσει τον Πάπα από τα….. γκέμια. Εξηγεί, πείθει, δεν κάνει χάρες, είναι ευγενικά αμετάκλητος. Τώρα εάν είναι και διαστάσεων σφαιροβόλου….. την ‘έκατσε’ ο ‘εχθρός’!!!!!!.......
Εγώ πάντοτε προσπαθούσα να δημιουργώ φιλίες…… μόνον ‘σαλιάρες’ δεν του έδινα!!!!.....καλή η ιδέα φιλέ, όπως στης σκανδιναβικές χώρες.
Και τώρα το επίμαχο: ξύπνησα το πρωί και το σκεπτόμουν. όλη μέρα δεν έφυγε από το μυαλό μου. Έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι. Περιμένω τον άσπρο καπνό από την τσιμινιέρα της μεσογείων. Δεν μπορώ να την ‘βγάζω’ μόνον με ψάρεμα και κυνήγι…… είμαι πορεμένος!!.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«Αυτό που καυτηρίασα είναι το γεγονός οτι στη λίστα υπάρχουν άνθρωποι που ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να μην πλησιάσουν καν αγώνα μέσα στο 2011, για να λέμε οτι έχουμε μια λίστα με σχεδόν 400 κριτές.»
Και σίγουρα έχεις δίκιο φιλέ μου!. Ούτε το 11, ούτε το 12, ούτε το 13…..
Οι κριτές που έχουν δώσει δήγματα γραφείς, και εμπνέουν εμπιστοσύνη στους τσιφ, δεν είναι πολλοί.
Μα και μια επιμόρφωση 400 ατόμων, είναι δύσκολο πράγμα!!!!.....
Θέλει θέληση των ιθυνόντων, για να μας πλαισιώνουν με αυτούς, και να τους κάνουμε ‘τσακάλια’!.
Βασικά να υπάρχουν αγώνες……..«Οι αναγκες εχουν περασει σε αλλο επιπεδο οι αγωνες πλεον γινονται σε περιοχες γεματες οικισμους ο κοσμος εχει παραξενιες η και πραγματικες αναγκες,οικολογοι φωναζουν ισως κ με το δικιο τους ορισμενες φορες τα σκουπιδια ξεπερνουν καθε οριο.
Σε αναμονη αποφασεων τωρα...»
Πάντως η ενόχληση στης κατοικημένες περιοχές, έχει περιοριστή, λόγο μειωμένου θορύβου των αγωνιστικών. Λόγο του μειωμένου αριθμού αυτών. Και σίγουρα τα μαγαζιά μας χρειάζονται….. ένεκα ΔΝΤ!.
Τους οικολόγους εν περίοδο κρίσης του έχω χ.......ς. Μπούχτισα με τα πράσινα άλογα και της πράσινες μ@λ@κιες, και της πράσινες διακυβερνήσεις, (όχι πως οι προηγούμενοι που είναι δικοί μου ,ήταν καλύτεροι…) οψόμεθα.
Όσο άφορα τα σκουπίδια, όταν ο κριτής δεν είναι ‘ταγάρι’, ζητά και παίρνει σακουλές, της τοποθετεί, κάνει παράκληση στους θεατές, και δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάποτε τύπωνα και την φίρμα μου σε τέτοιες σακουλές!. Μα και από super market έχω ζητήσει και μου έδωσαν
Οπωσδήποτε ένας κριτής δεν πρέπει να την έχει δει καρδινάλιος!!!.... δεν έχει πιάσει τον Πάπα από τα….. γκέμια. Εξηγεί, πείθει, δεν κάνει χάρες, είναι ευγενικά αμετάκλητος. Τώρα εάν είναι και διαστάσεων σφαιροβόλου….. την ‘έκατσε’ ο ‘εχθρός’!!!!!!.......
Εγώ πάντοτε προσπαθούσα να δημιουργώ φιλίες…… μόνον ‘σαλιάρες’ δεν του έδινα!!!!.....καλή η ιδέα φιλέ, όπως στης σκανδιναβικές χώρες.
Και τώρα το επίμαχο: ξύπνησα το πρωί και το σκεπτόμουν. όλη μέρα δεν έφυγε από το μυαλό μου. Έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι. Περιμένω τον άσπρο καπνό από την τσιμινιέρα της μεσογείων. Δεν μπορώ να την ‘βγάζω’ μόνον με ψάρεμα και κυνήγι…… είμαι πορεμένος!!.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Καλες οι αποφασεις να δουμε τωρα και στη πραξη θα ειναι το ιδιο καλες??? Πιστευω πως ειναι λιγο καλυτερα.
-
«Καλες οι αποφασεις να δουμε τωρα και στη πραξη θα ειναι το ιδιο καλες??? Πιστευω πως ειναι λιγο καλυτερα.»
Και είναι καλύτερα καλέ μου φίλε. Το μονό που μπορούσαν να κάνουν.
Ένα ακόμα θετικό, η αναβάθμιση δυο ακόμα λεσχών, που δυναμώνουν πρωταθληματικά.
Αρνητικό, μια ιστορική λέσχη, εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύει ότι σαμποτάρετε από το κύκλωμα, ότι έχασε της γνωριμίες της – υποστηρικτές της, ΑΔΙΝΑΤΕΙ. Και είναι λυπηρό, την πρώτη ελληνική λέσχη, να την έχουν φέρει σε αυτήν την θέση, ένα δυο γεροφάσκελα.
Το νέο αγωνιστικό ΔΣ, χρειάζεται να κινηθεί πολύ και γρήγορα. Σίγουρα χρειάζεται και επιφανή ονόματα, για να προσελκύσουν πάροχους.
Τους εύχομαι ολόψυχα να είναι καλά, να έχουν δύναμη, ταχύτητα, υπομονή, απεριόριστη διάθεση, και σύμπνοια μετάξι τους. Θέλω την ΕΛΠΑ να ξανά ανεβεί στο βάθρο που τους ανήκει.
Antonis-team.
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)