«Αυτό που καυτηρίασα είναι το γεγονός οτι στη λίστα υπάρχουν άνθρωποι που ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να μην πλησιάσουν καν αγώνα μέσα στο 2011, για να λέμε οτι έχουμε μια λίστα με σχεδόν 400 κριτές.»
Και σίγουρα έχεις δίκιο φιλέ μου!. Ούτε το 11, ούτε το 12, ούτε το 13…..
Οι κριτές που έχουν δώσει δήγματα γραφείς, και εμπνέουν εμπιστοσύνη στους τσιφ, δεν είναι πολλοί.
Μα και μια επιμόρφωση 400 ατόμων, είναι δύσκολο πράγμα!!!!.....
Θέλει θέληση των ιθυνόντων, για να μας πλαισιώνουν με αυτούς, και να τους κάνουμε ‘τσακάλια’!.
Βασικά να υπάρχουν αγώνες……..
«Οι αναγκες εχουν περασει σε αλλο επιπεδο οι αγωνες πλεον γινονται σε περιοχες γεματες οικισμους ο κοσμος εχει παραξενιες η και πραγματικες αναγκες,οικολογοι φωναζουν ισως κ με το δικιο τους ορισμενες φορες τα σκουπιδια ξεπερνουν καθε οριο.
Ολοι μας εχουμε παραδειγματα που διαφοροι ανθρωποι ερχονται κανουν φασαριες του τυπου εγω θα περασω και τα σχετικα.
Σε αναμονη αποφασεων τωρα...»
Πάντως η ενόχληση στης κατοικημένες περιοχές, έχει περιοριστή, λόγο μειωμένου θορύβου των αγωνιστικών. Λόγο του μειωμένου αριθμού αυτών. Και σίγουρα τα μαγαζιά μας χρειάζονται….. ένεκα ΔΝΤ!.
Τους οικολόγους εν περίοδο κρίσης του έχω χ.......ς. Μπούχτισα με τα πράσινα άλογα και της πράσινες μ@λ@κιες, και της πράσινες διακυβερνήσεις, (όχι πως οι προηγούμενοι που είναι δικοί μου ,ήταν καλύτεροι…) οψόμεθα.
Όσο άφορα τα σκουπίδια, όταν ο κριτής δεν είναι ‘ταγάρι’, ζητά και παίρνει σακουλές, της τοποθετεί, κάνει παράκληση στους θεατές, και δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάποτε τύπωνα και την φίρμα μου σε τέτοιες σακουλές!. Μα και από super market έχω ζητήσει και μου έδωσαν
Οπωσδήποτε ένας κριτής δεν πρέπει να την έχει δει καρδινάλιος!!!.... δεν έχει πιάσει τον Πάπα από τα….. γκέμια. Εξηγεί, πείθει, δεν κάνει χάρες, είναι ευγενικά αμετάκλητος. Τώρα εάν είναι και διαστάσεων σφαιροβόλου….. την ‘έκατσε’ ο ‘εχθρός’!!!!!!.......
Εγώ πάντοτε προσπαθούσα να δημιουργώ φιλίες…… μόνον ‘σαλιάρες’ δεν του έδινα!!!!.....καλή η ιδέα φιλέ, όπως στης σκανδιναβικές χώρες.
Και τώρα το επίμαχο: ξύπνησα το πρωί και το σκεπτόμουν. όλη μέρα δεν έφυγε από το μυαλό μου. Έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι. Περιμένω τον άσπρο καπνό από την τσιμινιέρα της μεσογείων. Δεν μπορώ να την ‘βγάζω’ μόνον με ψάρεμα και κυνήγι…… είμαι πορεμένος!!.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.