-
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Ανακοινωσεις με λαθος τροπο, σε λαθος τοπο,σε λαθος χρονο απο λαθος ανθρωπους που διψουν για ηγεσιες κ λοιπες π...ριες εκθετουν ανεπανορθωτα κ χωρις ουσια λογο μια κινηση στον χωρο των κριτων που μονο σκοπο εχει η ειχε,την κοινη πορεια για τη αναπτυξη του σπορ που κανει η ηγεσια του αθληματος.Κυριε Κουτρα καλημερα
Αναφερεστε σε???? κατι που ειναι ( ηταν?? ) προγραματισμενο για αυριο???? -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Ανακοινωσεις με λαθος τροπο, σε λαθος τοπο,σε λαθος χρονο απο λαθος ανθρωπους που διψουν για ηγεσιες κ λοιπες π...ριες εκθετουν ανεπανορθωτα κ χωρις ουσια λογο μια κινηση στον χωρο των κριτων που μονο σκοπο εχει η ειχε,την κοινη πορεια για τη αναπτυξη του σπορ που κανει η ηγεσια του αθληματος.
Κυριε Κουτρα καλημερα
Αναφερεστε σε???? κατι που ειναι ( ηταν?? ) προγραματισμενο για αυριο????Ειναι σαφες οτι κανω αναφορα για ενα θεμα που απλα δεν ειναι ετοιμο αλλα βασιζεται σε μια καλοπροαιρετη μεταξυ φιλων προσπαθεια συγκροτησης σωματος κριτων.Περιμενω κ εγω να μαθω κ να παρω θεση.
-
Οκ ευχαριστω. Απο οτι καταλαβαινω οντως μιλαμε για το ιδιο πραγμα - αυτη ηταν η απωρεια μου
Παντως ¨μεταξυ φιλων' και δημοσια αναρτηση σε φορουμ... Συναδουν?? Κι απο την αλλη μερια καποιος φιλος χρονια κριτης δεν ειχε ιδεα???
-
Οκ ευχαριστω. Απο οτι καταλαβαινω οντως μιλαμε για το ιδιο πραγμα - αυτη ηταν η απωρεια μουΠαντως ¨μεταξυ φιλων' και δημοσια αναρτηση σε φορουμ... Συναδουν?? Κι απο την αλλη μερια καποιος φιλος χρονια κριτης δεν ειχε ιδεα???
Τωρα τι να γραψω??? δουλειες του ποδαριου???η κατι αλλο...
-
Οκ ευχαριστω. Απο οτι καταλαβαινω οντως μιλαμε για το ιδιο πραγμα - αυτη ηταν η απωρεια μουΠαντως ¨μεταξυ φιλων' και δημοσια αναρτηση σε φορουμ... Συναδουν?? Κι απο την αλλη μερια καποιος φιλος χρονια κριτης δεν ειχε ιδεα???
ΜΕ ΤΟ 100%!.
Έκανες την ερώτηση , έδωσες την απάντηση , σχολίασες σωστά! . Και ναι, όσο και να σου φαίνεται παράξενο, δεν είχα ιδέα……..
A. -
Ειπαμε του ποδαριουυυυ...
-
Κυριε Αντωνη ( δυστυως δεν ξερω το επωνυμο - ειμαι του 4χ4 οχι των ραλλυ οσο κι αν μου αρεσουν) δεν εννοουσα εσας ετσι???
το φορουμ στο οποιο αναφερθηκε το γεγονος ειναι... 'εξηδικευμενο'
-
Κυριε Αντωνη ( δυστυως δεν ξερω το επωνυμο - ειμαι του 4χ4 οχι των ραλλυ οσο κι αν μου αρεσουν) δεν εννοουσα εσας ετσι???το φορουμ στο οποιο αναφερθηκε το γεγονος ειναι... 'εξηδικευμενο'
Σωστα,οταν εχεις να κανεις μια ανακοινωση,την κανεις (ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ) εκει που πρεπει κ οχι οπου σου κατσει,αν δε γνωριζεις ρωτας και μαθαινεις!
Οταν λες συναντηση για 10-15 ατομα!!! για να ορισουμε εναν τροπο συναντησης με ολους τους φορεις ωστε να βρουμε τους καλυτερους τροπους να παμε ολοι μαζι το σπορ μπροστα και κανεις ανακοινωσεις καλωντας οσους ησαν κριτες στον παρελθον(???)προφανος και δε θα ενδιαφερει η αποψη των εν ενεργεια κριτων,ΞΕΚΙΝΑΣ ΛΑΘΟΣ!
Οταν κανεις ανακοινωση που ερχεται σε αντιθεση με αυτα που δηλωνεις,ΞΕΚΙΝΑΣ ΛΑΘΟΣ!
Οταν κανεις ανακοινωση σε χωρο που δεν εχει σχεση με το θεμα πρεπει να γνωριζεις οτι ΞΕΚΙΝΑΣ ΛΑΘΟΣ!
Οταν γραφεις προσεχεις γιατι ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ θα πρεπει να γνωριζεις οτι ΞΕΚΙΝΑΣ ΛΑΘΟΣ!
Τελος ο τροπος που παρουσιαζεις αυτο που θελεις να πεις ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!
Αυτη ειναι η αποψη μου αγαπητοι φιλοι μου
Χ.Κουτρας
Υ.Γ. Αστο καλυτερα...! -
ΑΝΤΩΝΗΗΗΗ
-
Κυριε Αντωνη ( δυστυως δεν ξερω το επωνυμο - ειμαι του 4χ4 οχι των ραλλυ οσο κι αν μου αρεσουν) δεν εννοουσα εσας ετσι???το φορουμ στο οποιο αναφερθηκε το γεγονος ειναι... 'εξηδικευμενο'
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, μα είπες μια αλήθεια.
Βεβαίως όταν αποτίνεσαι στο εξειδικευμένο topic μας, ‘τσιμπάμε’!, θετικά.«έτσι??? »….αυτό δεν το κατάλαβα?. Πρέπει να ντρέπομαι που τσίμπησα?. Και εμένα να εννοούσες έκανες πολύ σωστά.
Το «εξηδικευμενο» 4Χ4 που εννοείς, είναι μέρος των επαγγελματικών μου ενασχολήσεων. Είμαι fan και διαθέτω 4Χ4.«ειμαι του 4χ4 οχι των ραλλυ οσο κι αν μου αρεσουν»
Σε προσκαλώ λοιπόν να έρθεις σε ραλλύ, για να απολαύσεις τα ‘περάσματα’ των τετρακίνητων.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΒΕΛΤΙΩΤΗΣ.
Κριτής ΤΕ -
Κυριε Παπανικολάου Προς Θεου δεν ηταν σχολιο-μομφη ή οτιδηποτε αλλο να 'τσιμπισετε' ουτε ο σκοπός ηταν αυτος ηταν απλά προς αποφυγη παρεξηγησεων γενικως και αοριστως για αυτο που λεμε 'για οποιον τον αφορα'..
Απο κει και περα??? ( χιουμορ τωρα ) το εχω 'παρατηρησει' οτι εχετε ενα Jimny που εχει θεμα με την καταναλωση.... !!!!!
-
Κυριε Παπανικολάου Προς Θεου δεν ηταν σχολιο-μομφη ή οτιδηποτε αλλο να 'τσιμπισετε' ουτε ο σκοπός ηταν αυτος ηταν απλά προς αποφυγη παρεξηγησεων γενικως και αοριστως για αυτο που λεμε 'για οποιον τον αφορα'..Απο κει και περα??? ( χιουμορ τωρα ) το εχω 'παρατηρησει' οτι εχετε ενα Jimny που εχει θεμα με την καταναλωση.... !!!!!
Καλέ μου φίλε, για της γρήγορες μετακινήσεις έχω τα πολλά μου αλόγα. Για της δυναμικές μετακινήσεις, έχω τα πολλά κυβικά σε ένα τέρας που δεν κάνει για δρόμο. Για tweedy, λαϊκή super market τράπεζες εν γένη ψώνια, έχω ένα παλιό του 92.
Το Jimny το αγόρασα για ήρεμες μετακινήσεις γενικής μορφής.
Η SUZUKI γραφεί στο επίσημο φιλάδιο της, «Αυτοκινητόδρομος λίτρα/ 100 χλμ 6,2 6,6.» εγώ κάνω περίπου 6.8 λίτρα/100κμ. Δεν έγραψα υπερβολή, μάλιστα μετρημένο από το σημειωματάριο μου σε 6000κμ!. Για εμένα δεν είναι μονοφόρη, και ξερώ να οδηγώ και τι θέλω!.
Το αυτοκίνητο το αγόρασα για να αντικαταστήσω το lada niva στους αγώνες που συμμετέχω στην οργάνωση.
Μάλιστα τους είπα ότι ο μασπιες που πουλάνε στα διάφορα ‘μαγαζάκια’ τους, περιορίζει την εδαφική ανοχή!!, άρα το πέρασμα ενός ψηλού σαμαριού, που συναντώ συχνά στους αγώνες.
Τους παρακάλεσα να μου γράψουν αν γνωρίζουν, πως δεν θα το παίρνει ο αέρας, διότι πολλές φορές, με στέλνουν σε άλλες ειδικές διαδρομές από την οργάνωση, και πρέπει να εκμηδενίσω την απόσταση, και δεν μου απάντησαν. θα τα βρω μόνος μου.
Παρακολούθησες τον εκνευρισμό που μου προκάλεσαν. Και τελικά έγραψα για άνθρωπο ΜΙΑ λέξη, που δεν έχω γράψει στο δημοκρατικό forum των 4Τ, ΠΟΤΕ.
Μα εδώ οι mod, μανατζάρουν την όλη υπόθεση σωστά και έτσι δεν φτάνουμε στα έκτροπα.
Μα έστειλα mail στην Ιαπωνία, και θα πάρω έγκυρες απαντήσεις για να εξασφαλίσω καλύτερο εργαλείο για τους αγώνες.
Σίγουρα αυτοί χάσανε, της συμβουλές ενός βελτιωτή, με πήρα 50+ χρόνια!!!.....
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Αντωνη ( μου επιτρεπεις τον ενικο ???) καταλαβα.
Απλά ειμαστε offtopic και τον 'βλεπω' τον mod ετοιμο να μας... 'στολισει' αχαχα! -
Την Πέμπτη 25/11/2010 στις 18:00, στο Περιστέρι στην οδό Κρέσνας 82 & Τζών Κέννεντυ 30, στο Kafe-Bar Momento τηλ. 210-5750987, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - ομιλία για σύσταση σε ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (AUTO-MOTO-KART)Σ.Ε.Κ.Μ.Α. Καλούνται ενδιαφερόμενοι κριτές, αγωνοδίκες, τεχνικοί έφοροι κλπ να παραβρεθούν. Πληροφορίες: 6944-985545_(Δελτίο Τύπου)
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=fast-news
Δεν ξέρω πότε βγήκε το δελτίο τύπου αλλά η ειδοποίηση 2 μέρες πριν είναι πολύ καθυστερημένη
-
και σίγουρα δεν ξέρουμε τι έγινε.
ΑΝΤΩΝΗΣ -
Το υπο ιδρυση Σωμα Ελληνων Κριτων μηχανοκινητου αθλητισμου καλει τον οποιο φιλο εχει διαθεση και κεφι σε συγκέντρωση
την Πέμπτη 25/11/2010 στις 18:00, στο Περιστέρι στην οδό Κρέσνας 82 & Τζών Κέννεντυ 30, στο Kafe-Bar Momento τηλ. 210-5750987, στη συζητηση για σύσταση ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ενδιαφερόμενοι,ολοι κριτές, αγωνοδίκες, τεχνικοί έφοροι κλπ . ΣΚΟΠΟΣ Η ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΡΕΙΑ προς οφελος των αγωνων.
Φιλικα
Χρηστος Κουτρας -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
και σίγουρα δεν ξέρουμε τι έγινε.
ΑΝΤΩΝΗΣAντωνη υπαρχει λοιπον ο χορος για τοποθετηση για οποιον θελει μεσα στο χωρο που μας φιλοξενει.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Την Πέμπτη 25/11/2010 στις 18:00, στο Περιστέρι στην οδό Κρέσνας 82 & Τζών Κέννεντυ 30, στο Kafe-Bar Momento τηλ. 210-5750987, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - ομιλία για σύσταση σε ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (AUTO-MOTO-KART)Σ.Ε.Κ.Μ.Α. Καλούνται ενδιαφερόμενοι κριτές, αγωνοδίκες, τεχνικοί έφοροι κλπ να παραβρεθούν. Πληροφορίες: 6944-985545_(Δελτίο Τύπου)
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=fast-news
Δεν ξέρω πότε βγήκε το δελτίο τύπου αλλά η ειδοποίηση 2 μέρες πριν είναι πολύ καθυστερημένη
Εγω φωναζα...αλλα...καλιο αργα παρα ποτε.
-
Το βράδυ που τέλειωσε το Παλάδιο, στο προφίλ του φίλου taurus στο facebook είδα την παρακάτω δημοσίευση, η οποία κατά μεγάλο ποσοστό με βρίσκει και εμένα σύμφωνο, καθώς έχω περάσει από τη θέση του κριτή και είμαι και εγώ ένας από τους απογοητευμένους με την όλη κατάσταση. Με την άδειά του λοιπόν, την παραθέτω και εδώ, μια και ο ίδιος δεν έχει μπει στη διαδικασία της πιστοποίησης για να γράψει σε αυτή τη θεματική ενότητα.
Το Παλάδιο αισίως τελείωσε και το συμπέρασμα είναι οτι δεν ξέρω αν περνάω καλά σαν κριτής πια... Όσοι έχουν απορία γιατί, ας ρωτήσουν τους νέους σε ηλικία κριτές που πέταξαν μαύρη πέτρα πίσω τους.
Προς Θεού, δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο σήμερα (Μάκη σ’ ευχαριστώ και χρόνια πολλά ετεροχρονισμένα, τώρα το πήρα χαμπάρι), το γεγονός είναι οτι υπήρχε μια καλή παρέα που κοιτάγαμε να περνάμε καλά και να ευχαριστιόμαστε το ΧΟΜΠΙ μας, κάνοντας παράλληλα και όσο πιο καλή και υπεύθυνη δουλειά γινόταν. Κάποιοι όμως ποτέ δεν κατάλαβαν οτι αυτό είναι ένα χόμπι, μια τρέλα και φρόντισαν να φερθούν σ’αυτά τα παιδιά σαν εργοδότες-προϊστάμενοι και όχι σαν «συνάδελφοι στην τρέλα» αυτή.
Αυτό μπορεί κάποιοι παλιότεροι -βολεμένοι ίσως σε καταστάσεις- να το ανέχτηκαν και να το ανέχονται ακόμα, αλλά τα παιδάκια που φτύνουν αίμα από το πρωί ως το βράδυ για 750 ευρώ αρνούνται να το υπομένουν ΚΑΙ στα σαββατοκύριακά τους, τα οποία προτιμούσαν να τα «χαλαλίσουν» σε ένα βουνό με ζέστες, κρύα, βροχές και λάσπες, παρά στο κρεβάτι τους και την τηλεόραση. Όχι πια όμως...
Με αφορμή το Παλάδιο τα γράφω αυτά, καθώς 6 χρόνια πριν –ακριβώς από αυτό το ράλλυ- ξεκίνησε μια ιδέα από την Ανίτα και δημιουργήθηκε μια ομάδα, ένας πυρήνας από παιδιά που ο μ.ο. ηλικίας δεν ξεπερνούσε τα 23 χρόνια με κοινό σημείο ένα: την αγάπη για τους αγωνες. Καλές και κακές στιγμές υπήρξαν, λάθη έγιναν (ποιος έχει το αλάθητο άραγε), αλλά αυτή η παρέα για κάποια πράγματα σίγουρα δεν μπορούσε να κατηγορηθεί: έλλειψη ενδιαφέροντος, οκνηρία, ωχαδερφισμό, συμφέρον.
Αυτά ποτέ δεν τα εκτίμησαν κάποιοι και ενώ θα είχαν τώρα διαθέσιμη μια ομάδα σχεδόν 30άρηδων με εμπειρία, ιδέες, ενθουσιασμό και τσαγανό, κάνουν αγώνες με ανθρώπους που είναι έμπειροι μεν, κουρασμένοι-μπουχτισμένοι όμως δε (και με το δίκιο τους, δεν τους κατηγορώ). Και το χειρότερο... έχουμε φτάσει στο σημείο να μαζεύουμε μέχρι και τα πρόβατα από τις στάνες για να απαρτίσουμε μια ε.δ. –ελλείψει ατόμων- με ό,τι συνεπάγεται στον τομέα της ασφάλειας. Βοήθειά μας δηλαδή.
Άχαρο πάντως γμτ να πηγαίνεις στην ειδική μόνος και να γυρίζεις μόνος, αυτό το κάνεις και στο πήγαινε-έλα στη δουλειά σου...
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ευχαριστώ πολύ. -
Αυτη ειναι η αληθεια.Αυτά ποτέ δεν τα εκτίμησαν!!!
Τωρα για το μαζεμα δεξια κ αριστερα ονομαζοντας κριτες τα οποια ατομα τα εχω πει τα εχω ξαναπει, ειναι σε γνωση, αυτοι που πρεπει να ειναι σε γνωση!!!
Αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ.
Παρουσια δημοσιογραφου του χωρου προχθες προσπαθουσα εν μεσω ε.δ. και 50' πριν το πρωτο να εξηγησω σ' ενα παληκαρι
τι ηταν αυτο το χαρτι με τα τετραγωνακια κ τα σχηματα που ειχαν βελακια που κρατουσε στα χερια του κ το κοιτουσε σα χαμενος,για να παει στη θεση του,αυτο το παιδι ηταν κριτης κατα περισταση!!! Ο Μιχαλης γελουσε κουνοντας το κεφαλι του.
Βεβαια μονο αυτο το παιδι δεν ειχε ευθυνη αλλα ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ!!!
Αν, λεω, αν γινοταν κατι???
Καπως ετσι λοιπον, εμεις γραφουμε και αλλοι μας γραφουν κανονικοτατα, μεχρι που καποια μερα θα γινει κατι μια δυο φορες θα γινουν αυτα που πρεπει να γινουν και μετα ξανα τα καθεκαστα.
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)