-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
rε δε μου αρέσουν τα στησίματα αλλά εντάξη, πάμε μια βόλτα κι ότι βγεί... τα έκανα παλιά αυτά με κάτι Evo που έπεφταν στα χέρια μου κ τελικά το πιο γρήγορο απλά βγαίνει μπροστά! Το νέο RS είναι σαφώς πιο δυνατό στις μεσαίες κι πιο ελαφρύ από το δικό μου οπότε δεν έχει νόημα.Αν θες πάμε ευθεία Θηβών να τα τελικιάσουμε... Εκεί θα φανεί σε ποιές ταχύτητες είναι πιο δυνατό το ένα από το άλλο.
Octavia RS με S3 setup και διαφορα περιφερειακα...ειστε κοντα στα αλογα...
Ετσι κι αλλιως κυριως για βολτα παμε....αφου τα 'παμε -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Μαυρη ηταν,ηταν γνησια ειχε κατι φρεναρες και εναν ηχο....αφου μιλησαμε κιολας με το παιδι και μας ειπε οτι δεν υπαρχουν πολλεςΕ βέβαια...ποιός να δώσει όσα ένα S3 για να πάρει τον master της υποστροφής?
Κάνα βιντεκάκι από τις υπερασφαλείς δοκιμές σας στην πίστα ( ) τραβήξατε να το ανεβάσετε σε κάνα tube??
η αληθεια ειναι οτι δε βγαλαμε καν φωτο ολα τα αυτοκινητα της συναντησης
...όντως! Τα στήσαμε και τα κοιτάζαμε
Tην επομενη πρεπει να βγαλουμε προγραμμα για να μη ξεχασουμε τιποτα
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ
19:00 - 19:15: Συνάντηση/προσέλευση
19:15 - 21:00: Καφές/μπύρα
21:00 - 21:20: Φωτογραφίες
21:20 - 21:50: Βίντεο
21:50: Σπίτι (όχι κόντρες και μ@λ@κίες )Μπορει να μην ειχαμε 'ψυχη' αλλα περασαμε ωραια! Χαρηκα πολυ για την γνωριμια...βαλαμε και τα προσωπα πισω απο τα ονοματα...συντομα να το ξανακανονισουμε και οι αλλοθρησκοι ειναι ευπροσδεκτοι
Οσο για τον Nikos120i τον βλεπω VolvoNikos...θα χαρει κι η πεθερα..
Και το Kotetsi πολυ αδικιμενος ρε παιδια...αλλα δεν μιλας κι εσυ...την αλλη φορα ετοιμασου!!
jntaras η ζωνη στο πισω καθισμα επιβαλετε εχουμε και υπενθυμιση!! Αλλα ετσι οπως το λες ειναι σαν να φοβηθηκες? Δεν τρεχαμεΥΓ: Ρε γιωργο νομιζα οτι θα εστριβες μαζι μου για αιξωνη...
Όντως περάσαμε τέλεια!
Την επόμενη φορά θέλουμε ολόκληρη την Ευρώπη...και Γάλλους και Ιταλούς...όχι μόνο Γερμανούς και Σουηδούς και Βραζιλιάνους (ή Ιταλίδα είναι kotetsi?)
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο kouk να κανονίσει μπριζολο-κατάσταση στα Καλύβια?
Πέρα απ'τη πλάκα και με αφορμή το παραπάνω ποστ του vellerefontis έχοντας γράψει αρκετά περί ανοιγμάτων κλπ, προσοχή στο δρόμο παιδιά και σε καμία περίπτωση δε χρειάζονται τρέλες και υπερβολές. Πολλά γίνονται εκεί έξω! ...ό,τι κάναμε το κάναμε σε ευθεία και με πλήρη συνείδηση.
Υ.Γ. Να γράψω τίποτα στο 'Οδήγησα...' για κάτι S3, Scirocco & Volvo S40 T5?
Υ.Γ2. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ τα 10 emoticons per post -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
[...]Την επόμενη φορά θέλουμε ολόκληρη την Ευρώπη...και Γάλλους και Ιταλούς...όχι μόνο Γερμανούς και Σουηδούς και Βραζιλιάνους (ή Ιταλίδα είναι kotetsi?)
[...]
Εχμ, κοίτα... με συμφέρει να λέω ότι είναι Βραζιλιάνικο όταν μαζεύονται ιταλικά τριγύρω. Ούτως ή άλλως το δικό μου δε χαλάει. Την επόμενη φορά θα έρθω με τη βέρα Ιταλίδα, που παραδόξως ούτε αυτή χαλάει.
Η επόμενη συνάντηση πρέπει να γίνει στα βόρεια του νομού και απαραιτήτως με φωτογράφιση όλων των οχημάτων.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
...
jntaras η ζωνη στο πισω καθισμα επιβαλετε εχουμε και υπενθυμιση!! Αλλα ετσι οπως το λες ειναι σαν να φοβηθηκες?.....Εισαι καλα ρε?Ειμαι ανιωθος απο τετοια ...το μονο που ειπα ηταν οτι θα πηγαινα περα-δωθε κατα τ'αλλα δε χαμπαριαζω Κοτετσι δε μας ειπες για αλλη Ιταλιδα...τι ειναι?
-
viewtopic.php?p=1546948#p1546948
-
ΥΓ: Ρε γιωργο νομιζα οτι θα εστριβες μαζι μου για αιξωνη...
ειδες που πηγα να πεσω πανω στον αλλο που ηταν απο πισω σου...μετα αγχωθηκα και προχωρησα...
σορρυ φιλε, αλλα μερικες φορες τον -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειδες που πηγα να πεσω πανω στον αλλο που ηταν απο πισω σου...μετα αγχωθηκα και προχωρησα...
σορρυ φιλε, αλλα μερικες φορες τονΧαμπαρι δεν πηρα...ειδα μονο οτι εβγαλες φλας για να ακολουθησεις...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1546948#p1546948Τουλαχιστον ειναι γνησιο αυτο ή βραζιλιανα???
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σορρυ φιλε, αλλα **μερικες φορες τον **Οχι ρε στο αμαξι,εχεις και τα μπαοκτσιδικα δερματα και δε λεει...
-
σορρυ φιλε, αλλα μερικες φορες τονΧαμπαρι δεν πηρα...ειδα μονο οτι εβγαλες φλας για να ακολουθησεις...
ημουν μεσαια εσυ δεξια και οπως παω να χωθω εκει που στριψες πηγα να αγκαλιαστω με εναν που σε ακολουθουσε
μου κορναρει, του κανω συγγνωμη και συνεχισα ευθεια..μπορουσα να τον αφησω να περασει και να χωθω , αλλα λειτουργησα με πανικο...
τεσπα το θεμα ειναι οτι ειμαστε γειτονακια, δε το ειχα παρει χαμπαρι τοσο καιρο(για αυτο μου ξερεις απο λιμανακια παλικαγκουρα , νομιζα οτι μενεις μακρια και περνας μια στο τοσο απο κει και οτι απλα εισαι τοοοοσο ταλενταρα )
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Οχι ρε στο αμαξι,εχεις και τα μπαοκτσιδικα δερματα και δε λεει...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μαυρη ηταν,ηταν γνησια ειχε κατι φρεναρες και εναν ηχο....αφου μιλησαμε κιολας με το παιδι και μας ειπε οτι δεν υπαρχουν πολλες
Σιγά τα φρένα...ο Κιούσης έχει μεγαλύτερα! Όσο είναι οι ζάντες της GTA είναι οι δίσκοι του Κιούση!!
Nταξει καθεσαι και πιστευεις οτι ατομο που εχει αγορασει gta αυθεντικη και ΔΕΝ ειναι καγκουρας που δεν ξερει τι οδηγει του αρεσε το ψοροκο.. Ουτε κατα διανοια.. Στα υπολοιπα οσο ειναι οι δισκοι του κιουση ειναι οι πισω δισκοι της αλφα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στα υπολοιπα οσο ειναι οι δισκοι του κιουση ειναι οι πισω δισκοι της αλφα..
Νταξει... Με λίγη φαντασία κάτι γίνεται.
-
καλά ρε καμμένοι...1 μέρα έκανα να μπω στο forum και προσθέσατε σχεδόν 5 σελίδες...
@περί vag com:
όντως ξεχαστήκαμε.Κι εγώ (που υποτίθεται ότι το έφερα κιόλας) το θυμήθηκα όταν έφτασα σπίτι.@Γιάννη, αν του Γιώργου (Qsis) σου φάνηκε γλήγολη η βόλτα, έπρεπε να σε πάει μία (και) ο Κωνσταντίνος (vellerefontis) σε μερικές στροφές...
Μιλάμε ότι το κατέχει το αμάξι.
(εξάλλου εδώ όλοι λένε ότι ο Γιώργος είναι και ψιλο-άμπαλος )Κατά τα άλλα, με το καλό να κανονίσουμε καμιά συνάντηση προς τα 'πάνω' να έχει και μπιζολο-κατάσταση.
@Γιάννη
όντως το σκέφτεσαι για LSD doors ή κάνεις πλάκα?
Α!Και άστους να λένε ρε συ!!!Το χρώμα στο αμάξι σου 'τα σπάει'
ΥΓ:παιδιά (Νίκο και Γρηγόρη) θα σας έδινα κι εγώ το αμάξι μου να το πάτε καμιά βόλτα, μιας και κοιτάτε για DSG, αλλά δεν ήθελα (ελέω μικρο-προβλήματος) να σας άφηνε πικρή γεύση το σασμάν.
ΥΓ2:Τελικά το ψιλο-μετάνιωσα που δεν 'άνοιξα' με το Γιάννη για να δούμε τελικά στην πράξη ποιός είναι πιο γλήγορος: 1.4TSI ή 1.8TFSI με 160PS και τα δύο? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Κατά τα άλλα, με το καλό να κανονίσουμε καμιά συνάντηση προς τα 'πάνω' να έχει και μπιζολο-κατάσταση.ΥΓ:παιδιά (Νίκο και Γρηγόρη) θα σας έδινα κι εγώ το αμάξι μου να το πάτε καμιά βόλτα, μιας και κοιτάτε για DSG, αλλά δεν ήθελα (ελέω μικρο-προβλήματος) να σας άφηνε πικρή γεύση το σασμάν.
ΥΓ2:Τελικά το ψιλο-μετάνιωσα που δεν 'άνοιξα' με το Γιάννη για να δούμε τελικά στην πράξη ποιός είναι πιο γλήγορος: 1.4TSI ή 1.8TFSI με 160PS και τα δύο?Έετσι...μπριζολο-παϊδακο-κατάσταση!!
Φτιάξε το σασμάν και πάμε
Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον και το δικό σου άνοιγμα
-
Κατά τα άλλα, με το καλό να κανονίσουμε καμιά συνάντηση προς τα 'πάνω' να έχει και μπιζολο-κατάσταση.
ΥΓ:παιδιά (Νίκο και Γρηγόρη) θα σας έδινα κι εγώ το αμάξι μου να το πάτε καμιά βόλτα, μιας και κοιτάτε για DSG, αλλά δεν ήθελα (ελέω μικρο-προβλήματος) να σας άφηνε πικρή γεύση το σασμάν.
ΥΓ2:Τελικά το ψιλο-μετάνιωσα που δεν 'άνοιξα' με το Γιάννη για να δούμε τελικά στην πράξη ποιός είναι πιο γλήγορος: 1.4TSI ή 1.8TFSI με 160PS και τα δύο?Έετσι...μπριζολο-παϊδακο-κατάσταση!!
Ετσι, παμε για κανενα παΪδι προς Πεντελη , και αφου χωνεψουμε, εχει και παιδικη
χαρα λιγο πιο πανω, να 'παιξουμε' μετα... -
-
Κατά τα άλλα, με το καλό να κανονίσουμε καμιά συνάντηση προς τα 'πάνω' να έχει και μπιζολο-κατάσταση.
ε μα με άδειο το στομαχάκι πως να χωρέψουν τα αρκούδια μας!?
να πάμε μέσω Μαραθώνα όμως να στρίψουμε κι λιγουλάκι... άσχετο...
εγώ σήμερα του έκανα μια ζυγοστάθμηση καλού κακού και τελικά είχαν φύγει στην μια ρόδα και η άλλη ζήτησε 15 γραμμάρια παραπάνω!
-
15 γραμαρια .
πρεπει να ειναι αρκετα στραβουτσικες -
Να πάμε, να πάμε!!!
Αν είναι έτσι, να πάμε στο Argentina...δε ξέρω αν το γνωρίζετε:
http://sakafiora.wordpress.com/2008/01/ ... %84%CE%BF/
Απλά δεν υπάρχει... ...είναι μπριζόλα ΓΙΓΑΣ και τη παραγγέλνεις κάνα δύωρο πριν πας γιατί θέλει αρκετή ώρα για να γίνει...άρα πρέπει να κανονίσουμε από πριν να έχουν σφάξει κανένα κοπάδι
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)