-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
:eat:Tωρα χαζευα χαρακτηριστικα και τιμες για το Volvo, και εμεινα...
30κ για χαμηλες πτησεις αλα Σουηδικα και με ασφαλεια, δεν ειναι πολλα.
Το αντιθετο μαλιστα.
Εγω νομιζα οτι αυτα ξεκινουσαν απο 40κ παρα κατι.
Ενταξει, θα πρεπει να εχεις και μια καλη καβα για βενζινες, (λαστιχα αναρτησεις) και απο ρυπους ειναι λιγο πιο πισω σε σχεση με την μοδα, αλλα με τα 2.5λιτρα btw οι διαφορες σε σχεση με 2λιτρο σε φορους ασφαλιστρα πχ εχεις υπολογισει που βρισκονται? -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Να πάμε, να πάμε!!!Αν είναι έτσι, να πάμε στο Argentina...δε ξέρω αν το γνωρίζετε:
http://sakafiora.wordpress.com/2008/01/ ... %84%CE%BF/
Απλά δεν υπάρχει... ...είναι μπριζόλα ΓΙΓΑΣ και τη παραγγέλνεις κάνα δύωρο πριν πας γιατί θέλει αρκετή ώρα για να γίνει...άρα πρέπει να κανονίσουμε από πριν να έχουν σφάξει κανένα κοπάδι
Aυτο λεγανε οτι το ειχε ο Rotsa, ενα φεγγαρι, ειναι δικο του ακομα?
P.S Δεν ξερω αν ειναι αρνητικη φημη, αλλα κατι ειχα ακουσει για μια ουσια που βαζουν
σε πτωματα , την οποια χρησιμοποιουσαν και εκει(?) για να διατηρειται το
κρεας...Εχει ακουσει κανεις τιποτα σχετικο? -
Να πάμε, να πάμε!!!Αν είναι έτσι, να πάμε στο Argentina...δε ξέρω αν το γνωρίζετε:
Απλά δεν υπάρχει... ...είναι μπριζόλα ΓΙΓΑΣ και τη παραγγέλνεις κάνα δύωρο πριν πας γιατί θέλει αρκετή ώρα για να γίνει...άρα πρέπει να κανονίσουμε από πριν να έχουν σφάξει κανένα κοπάδι
γιγας ειναι, αλλα μια φορα που εφαγα δε μου αρεσε
-
έχω να πω καιρό στην Argentina αλλά τελευταία που πήγαινα είχε χαλάσει... πάντως είναι όντως τεράστιες οι μπριζόλες οπότε πάμε γιατί μετά από αυτά που θα έχουμε 'κάψει' θα πεινάμε πολύ!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Κατά τα άλλα, με το καλό να κανονίσουμε καμιά συνάντηση προς τα 'πάνω' να έχει και μπιζολο-κατάσταση.
ΥΓ:παιδιά (Νίκο και Γρηγόρη) θα σας έδινα κι εγώ το αμάξι μου να το πάτε καμιά βόλτα, μιας και κοιτάτε για DSG, αλλά δεν ήθελα (ελέω μικρο-προβλήματος) να σας άφηνε πικρή γεύση το σασμάν.
ΥΓ2:Τελικά το ψιλο-μετάνιωσα που δεν 'άνοιξα' με το Γιάννη για να δούμε τελικά στην πράξη ποιός είναι πιο γλήγορος: 1.4TSI ή 1.8TFSI με 160PS και τα δύο?Έετσι...μπριζολο-παϊδακο-κατάσταση!!
Φτιάξε το σασμάν και πάμε
Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον και το δικό σου άνοιγμα
ε μα με άδειο το στομαχάκι πως να χωρέψουν τα αρκούδια μας!?
να πάμε μέσω Μαραθώνα όμως να στρίψουμε κι λιγουλάκι... άσχετο...
εγώ σήμερα του έκανα μια ζυγοστάθμηση καλού κακού και τελικά είχαν φύγει στην μια ρόδα και η άλλη ζήτησε 15 γραμμάρια παραπάνω!
Αγαπημενη διαδρομη, ειδικα απο Παλαια Πεντελη προς Μαραθωνα
Μπορουμε να παμε και απο εκει μετα τα παϊδακια... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αγαπημενη διαδρομη, ειδικα απο Παλαια Πεντελη προς Μαραθωνα
Μπορουμε να παμε και απο εκει μετα τα παϊδακια...και ταναπαλιν!
-
αν αυτό που έγραψα είναι ελληνικά σφυρίχτε μου κλέφτικα! εννοω κι όταν ανεβαίνει κανείς είναι ωραίο!
-
:eat:
Tωρα χαζευα χαρακτηριστικα και τιμες για το Volvo, και εμεινα...
Το αντιθετο μαλιστα.
Ενταξει, θα πρεπει να εχεις και μια καλη καβα για βενζινες, (λαστιχα αναρτησεις) και απο ρυπους ειναι λιγο πιο πισω σε σχεση με την μοδα, αλλα με τα 2.5λιτρα btw οι διαφορες σε σχεση με 2λιτρο σε φορους ασφαλιστρα πχ εχεις υπολογισει που βρισκονται?Γρηγορη τo R βρηκες τοσο ή σαν το δικο μου?
-
Παιδια η επομενη συναντηση πρεπει να γινει Χαλκιδα και μαλιστα στην διαδρομη προς Αγιο Ιωννη τον
Ρωσσο.Εκει να δειτε απιστευτη στροφοδιαδρομη μεσα στα ελατα και με απιστευτες ταβερνες.Αλλα το
κλου της ολης φασης ειναι οτι θα τα στησουμε εξω απο την εκκλησια και θα βγει ο παπας να μας τα
ευλογησει με ειδικη ευχη για τα αμαξια και να ριξει αγιασμο στο δοχειο που ριχνουμε το νερο για τα
τζαμια -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
αν αυτό που έγραψα είναι ελληνικά σφυρίχτε μου κλέφτικα! εννοω κι όταν ανεβαίνει κανείς είναι ωραίο!Σιγουρα εσυ με τα 300+ ατια θα το ευχαριστιεσαι περισσοτερο.
Εγω με τα μαστιγωμενα 100 και τα ψιλοφαγωμενα λαστιχα, το χαιρομαι περισσοτερο
απο Πεντελη προς Μαραθωνα που στο μεγαλυτερο μερος της κατηφοριζει.
Στην επιστροφη και ταπα να πηγαινω (που λεει ο λογος) ειναι σαν να πηγαινω ελαφρως...
βιαστικα. -
:eat:
Tωρα χαζευα χαρακτηριστικα και τιμες για το Volvo, και εμεινα...
Το αντιθετο μαλιστα.
Ενταξει, θα πρεπει να εχεις και μια καλη καβα για βενζινες, (λαστιχα αναρτησεις) και απο ρυπους ειναι λιγο πιο πισω σε σχεση με την μοδα, αλλα με τα 2.5λιτρα btw οι διαφορες σε σχεση με 2λιτρο σε φορους ασφαλιστρα πχ εχεις υπολογισει που βρισκονται?Γρηγορη τo R βρηκες τοσο ή σαν το δικο μου?
To δικο σου σε momentum καινουργιο 31κ, και το S60R, μτχ παλι γυρω στα 30-31κ, ειχα δει ενα που φαινοταν καλο, σαν και αυτο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/358330/
αλλα το τσιμπισανε, γιατι δεν το βρηκα τωρα...
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Παιδια η επομενη συναντηση πρεπει να γινει Χαλκιδα και μαλιστα στην διαδρομη προς Αγιο Ιωννη τον
Ρωσσο.Εκει να δειτε απιστευτη στροφοδιαδρομη μεσα στα ελατα και με απιστευτες ταβερνες.Αλλα το
κλου της ολης φασης ειναι οτι θα τα στησουμε εξω απο την εκκλησια και θα βγει ο παπας να μας τα
ευλογησει με ειδικη ευχη για τα αμαξια και να ριξει αγιασμο στο δοχειο που ριχνουμε το νερο για τα
τζαμιαAλλη μια ΚΟΡΥΦΑΙΑ διαδρομη. Μαλλον η καλυτερη που εχω κανει μεχρι στιγμης, την οποια
μπορεις να ευχαριστηθεις ακομα και με αδυναμο σχετικα αυτοκινητο, αρκει να ειναι
σχετικα καλα στημενο.
Αλλα λιγο μακρια για μενα , για να την επισκεπτομαι
συχνα. Σε καποιο αλλο meeting παντως, αξιζει οντως ενα τουλαχιστον περασμα
απο εκει. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Αλλα το
τζαμιακάτι σαν αγιασμό να βγεί από μέσα τους το κακό το πνεύμα?
Αν εγώ θέλω να μείνει διαβολεμένο, τι γίνεται?
@Γρηγόρη (Κίκιζα), αν η διαδρομή είναι 'σωστή', δε χρειάζεσαι άλογα για να τη χαρείς.
(βέβαια δεν ξέρω τη διαδρομή προς την Άη Γιάννη το Ρώσσο πώς είναι )Να γίνει όμως η διαδρομή μια μέρα που θα έχει τουμπρόκαιρο ( - ποιός την πρωτοπέταξε αλήθεια αυτή την ατάκα?) και να έχει βρέξει για να χαρούμε κι εμείς οι 'μπροστοκούνα' (αν και θα γίνουν σκ@τ@ τα αμάξια μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας )
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
τζαμιαειδικά αν πρόκειται να έρθει και ο Πάσχος μη τα ματιάσει...
εγώ μέσα πάντως με όποια διαδρομή κ όποια μπριζόλα!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αλλα το
@Γρηγόρη (Κίκιζα), αν η διαδρομή είναι 'σωστή', δε χρειάζεσαι άλογα για να τη χαρείς.
(βέβαια δεν ξέρω τη διαδρομή προς την Άη Γιάννη το Ρώσσο πώς είναι )Να γίνει όμως η διαδρομή μια μέρα που θα έχει τουμπρόκαιρο ( - ποιός την πρωτοπέταξε αλήθεια αυτή την ατάκα?) και να έχει βρέξει για να χαρούμε κι εμείς οι 'μπροστοκούνα' (αν και θα γίνουν σκ@τ@ τα αμάξια μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας )
Γιωργο η ευχη ειναι μονο για τα κακα ματια και για τον οδηγο.Η διαβολοσυνη(sic)δεν φευγει με
τιποτα ουτε με εξορκισμοΤην διαδρομη αυτη πρεπει να την κανει οπωσδηποτε καποιος που εχει εστω και στο ελαχιστο το
μικροβιο του στριψιματος.Στα συν μαλιστα ειναι και η πολυ καλη ασφαλτος που εχει. -
To δικο σου σε momentum καινουργιο 31κ, και το S60R, μτχ παλι γυρω στα 30-31κ, ειχα δει ενα που φαινοταν καλο, σαν και αυτοhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/358330/
Για το R ειναι μια χαρα τα λεφτα...Το δικο μου καινουριο εστω και στη βασικη εκδοση σιγουρα τοσο το βρηκες? Μηπως ειχε και την αποσυρση μεσα?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αλλα το
Aυτο ακριβως εγραψα, αν δεις πισω, γι Αϊ Γιαννη Ρωσο, (την εχω κανει τρεις φορες) ειπα οτι δεν χρειζεσαι πολλη δυναμη,
την χαιρεσαι οπως και να εχει , για την αλλη διαδρομη ομως που λεγαμε,
απο Μαραθωνα-Παλαια Πεντελη, (την επιστροφη δηλαδη απο αυτη που αρχικα θα καναμε πχ) στο μεγαλυτερο μερος της ειναι ανηφορικη, και χρειαζεσαι
σιγουρα πολλα παραπανω απο 100αλογα για να πεις οτι 'καταλαβες' απο διαδρομη... -
καλό σκ παιδιά!
-
To δικο σου σε momentum καινουργιο 31κ, και το S60R, μτχ παλι γυρω στα 30-31κ, ειχα δει ενα που φαινοταν καλο, σαν και αυτο
Για το R ειναι μια χαρα τα λεφτα...Το δικο μου καινουριο εστω και στη βασικη εκδοση σιγουρα τοσο το βρηκες? Μηπως ειχε και την αποσυρση μεσα?
Eτσι γραφει σε τευχος Οκτωβριου...
S40 T5 AWD Momentum - 30.719
V50 T5 AWD -//- - 32.902 -
Eτσι γραφει σε τευχος Οκτωβριου...
S40 T5 AWD Momentum - 30.719
V50 T5 AWD -//- - 32.902Δεν το γνωριζω....αλλα με εβαλες σε σκεψεις και θα περασω να ρωτησω...παντως δεν ηταν τοσο λιγο ουτε με την μειωση του φορου...
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)