-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Kαλα εννοειται οτι θα μας κανεις με το ξερατο σου βολτα! Το S3 ειναι το μονο γληγορο που δεν εχω μπει -
εγω σας κανω, απλα οδηγω λιγο περιεργα τωρα τελευταια.. ελπιζω να μη σας ανακατεψω (με την κακη εννοια)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω σας κανω, απλα οδηγω λιγο περιεργα τωρα τελευταια.. ελπιζω να μη σας ανακατεψω (με την κακη εννοια) -
εγω σας κανω, απλα οδηγω λιγο περιεργα τωρα τελευταια.. ελπιζω να μη σας ανακατεψω (με την κακη εννοια)Θα γυρίσω σπίτι μου, στη γυναίκα μου, ε?
-
ναι ρε αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παω πολυ γρηγορα , παω σκατα
αλλα μια ιδεα θα παρεις
-
ναι ρε αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παω πολυ γρηγορα , παω σκαταΕπιτέλους είπες την αλήθεια...
-
Τελικά θα έρθω και εγώ στις 7
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Τελικά θα έρθω και εγώ στις 7τέλεια!
Λοιπόν παιδιά...τα λέμε εκεί
edit:
Θα μετακινήσω τον aserf (Αντρέα) γιατί τράκαρε (είναι που είναι ο ανάπηρος-άμπαλος γι'αυτό ) και τον αδερφό μου ο οποίος ακόμα το σκέφτεται. -
Άντε να ξεκινάω σιγά σιγά κι εγώ γιατί έχω δρόμο μέχρι την άλλη άκρη που το κανονίσατε...
-
Παιζει να αργησω λιγο λογω δουλειας...Που θα σας βρω αν εχετε φυγει απο το σημειο συναντησης?
-
σε κανα συνεργειο
-
Καρεντα στην αλιμου που ειναι και διπλα..
-
ρε σεις λαθος κανετε και πατε τετοια γιατι τα συνεργεια στις 6 κλεινουν.
-
Παιδιά, περάσαμε υπέροχα.
Πραγματικά πέρασα πολυ καλά.βέβαια μερικοί μαζί με τον καφέ,ήπιαν κι ενα τσάι.Κωνσταντίνε,σ'ευχαριστώ για τη βόλτα!για σένα μπορεί να μην ήταν τίποτα, όμως για μένα ήταν πολύ διασκεδαστική η βόλτα!(αν και σύντομη )
Γιάννη αναμένω με χαρά τις φωτογραφίες! (αν και μάλλον δε θα είμαι ο μόνος )
-
Πριν 5 μπήκα σπίτι (γρήγορα επέστρεψα νομίζω ) ...ήταν τέλεια παιδιά! Ωραία περάσαμε!
Ευχαριστώ ξανά όλα τα παιδιά για τις βόλτες!
-
στα πρακτικα να γραφτει οτι αποφασισαμε πως τα ιταλικα ειναι γτπ ειδαμε μια αλφα που εκανε παραξενους ηχους καθως εστριβε και ο βολβοδιας παρατηρησε και ενα φιατ που ειμεινε στα λιμανια..
επισης παραμενω κουλος σε σχεση με το βολβοδια (αλλα εχω βελτιωθει πιστευω )
ο νικος120i πρεπει γρηγορα να αλλαξει ονομα και να γινει **nikos3 **χαρηκα που γνωρισα ολα τα παιδια, περασαμε πολυ ωραια
το κοτετσι μου φαινεται οτι αδικηθηκε στις βολτες την επομενη φορα προσωπικα θα επανορθωσω
επισης ο κικιζας επιτελους καταλαβε πώς δουλευει η ψευτοτετρακινηση που λεγεται haldex
τρεμετε 3 διαφορικα -
Χαίρομαι που τα περάσατε καλά (μακριά από ιταλικά ) και ας μην ήμουν και εγώ.
Την επόμενη φορά κανονίστε να μπορώ και 'γω αλλιώς θα βρείτε καμία πατάτα στην εξάτμηση σας όμως!!
-
εννοειται οτι εγω ειμαι μεσα
πασχο εχασες που δεν ηρθες, θελαμε αντιλογο
και να σου διναμε καμια βολτα να σου ελεγα μετα αν θα ξαναοδηγουσες τα κονσερβοκουτια
αυτο που σκεφτομαι και γελαω απο αποψε ειναι η ατακα του βοβλοδια..
'μην γυρισουμε απο τα λιμανακια , εχει καγκουρες και πανε του σκοτωμου'και περασε ο,τι υπηρχε (και γω απο πισω κουτσα κουτσα ) αεροπορια
καγκουρα
-
ο νικος120i πρεπει γρηγορα να αλλαξει ονομα και να γινει **nikos3 **- Sportback (S-tronic)
-
να βαζεις τα κουτσουβελα πισω να τους ανακατεβεις τα αντερα
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)