-
πλάκα έχει που όλοι ήδη ξέρουν τις ειδικές,,,,
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Άσε που το συγκεκριμένο σημείο στο φετινό αγώνα θα είναι με την ανάποδη φορά.Κατα τα λοιπά !!!!!
Το αστείο είναι ότι κάποιοι ξέρουν τις ειδικές εδώ και ένα μήνα.
Γκρίνια.................τσ,τσ,τσ.........!!!!!
-
Θα μπορουσες βεβαια ,Κωστα ,να απαντησεις ως αρμοδιος ,στο οχι κακο ερωτημα που εθεσε ο yugo και οχι μονο(περι αντικειμενικης επικινδυνοτητας του ΣΚ των εκλογων για αναγνωρισεις),
αλλα εδω δεν καταδεχεσαι σε προσωπικο μηνυμα να απαντησεις που σε ρωταω ποιες ειναι οι ειδικες ενα μηνα πριν,για να ξερω αν θα θελω να τρεξω και βεβαια ουδεμια απαντηση,ουτε καν μια του στυλ, οτι δεν μπορω να σου πω για να μην διαδοθουν
(οντως τις ξερουν και οι πετρες ,κλασσικα.....)Ελλαδαρα..... 'παιδια ,κρυφτειτε ολοι πισω απο το δαχτυλο σας ,....ενταξει,τωρα δεν σας βλεπει κανεις....'
Αλλα ας το γυρισουμε το θεμα παλι στο αστειο,γιατι μονο ετσι περναμε καλα και δεν στεναχωρουμε κανεναν....(ουτε εγω το θελω αλλωστε)
Αμα ειναι ετσι yugo(πας με το αγωνιστικο αναγνωρισεις), θα παρω την μασκα μου 'αρτεμης ματσας' και την καμερα μου,βεβαια μετα πιο πιθανο ειναι να βγαλω θεμα στο star 'ολοταχως στις καλπες' ,παρα κατι αλλο...
θα κερδισεις και....τηλεοπτικο χρονο!! -
Αυτά είναι.....Αντί η λέσχη να απαντήσει επί της ουσίας στα σοβαρά ερωτήματα των αγωνιζομένων τους ειρωνεύεται και από πάνω !!!!!!!!!!!!! Μπράβο
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
αλλα εδω δεν καταδεχεσαι σε προσωπικο μηνυμα να απαντησεις που σε ρωταω ποιες ειναι οι ειδικες ενα μηνα πριν,για να ξερω αν θα θελω να τρεξω και βεβαια ουδεμια απαντηση,ουτε καν μια του στυλ, οτι δεν μπορω να σου πω για να μην διαδοθουν
(οντως τις ξερουν και οι πετρες ,κλασσικα.....)Ελλαδαρα..... 'παιδια ,κρυφτειτε ολοι πισω απο το δαχτυλο σας ,....ενταξει,τωρα δεν σας βλεπει κανεις....'
Αλλα ας το γυρισουμε το θεμα παλι στο αστειο,γιατι μονο ετσι περναμε καλα και δεν στεναχωρουμε κανεναν....(ουτε εγω το θελω αλλωστε)
Αμα ειναι ετσι yugo(πας με το αγωνιστικο αναγνωρισεις), θα παρω την μασκα μου 'αρτεμης ματσας' και την καμερα μου,βεβαια μετα πιο πιθανο ειναι να βγαλω θεμα στο star 'ολοταχως στις καλπες' ,παρα κατι αλλο...
θα κερδισεις και....τηλεοπτικο χρονο!!Για πιο μήνυμα μιλάς ρε Μήτσο?????????
Ποιος είναι αυτός που με πήρε τηλ. και δεν του απάντησα και δεν θα σου απαντούσα σε μηνυμα?????.
Ολα τα άλλα που γράφεις δεν με αγγίζουν γιατι ξέρεις πολύ καλά οτι προσωπικά αλλά και κανείς απο τον ΑΟΠ δεν σκεφτεται έτσι.
Μάλλον εννοείς κάτι αλλο........................Πάντως ειλικρινά με ενοχλεί η μόνιμη γκρίνια................μόνο και μόνο για εντυπώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό πάει και στον JTGANG και αγαπητέ όποιος θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό και αγωνιζόμενο γράφει και το όνομα του απο κάτω........................... -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
θα κερδισεις και....τηλεοπτικο χρονο!!Για πιο μήνυμα μιλάς ρε Μήτσο?????????
Ποιος είναι αυτός που με πήρε τηλ. και δεν του απάντησα και δεν θα σου απαντούσα σε μηνυμα?????.
Ολα τα άλλα που γράφεις δεν με αγγίζουν γιατι ξέρεις πολύ καλά οτι προσωπικά αλλά και κανείς απο τον ΑΟΠ δεν σκεφτεται έτσι.
Μάλλον εννοείς κάτι αλλο........................Πάντως ειλικρινά με ενοχλεί η μόνιμη γκρίνια................μόνο και μόνο για εντυπώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό πάει και στον JTGANG και αγαπητέ όποιος θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό και αγωνιζόμενο γράφει και το όνομα του απο κάτω...........................Γιατί πρέπει να είμαι αγωνιζόμενος για να δώ και να σχολιάσω ότι τόσο κόσμος κάνει καίριες ερωτήσεις για τον αγώνα και αντί να απαντήσεις/απαντήσει η λέσχη έστω κάνεις τον έξυπνο και ειρωνεύεσαι τον yugo ο οποίος γενικά δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για κάτι τέτοιο ???
Άντε αφού θές και όνομα
Γιάννης Τσιώτος
-
Οι πολυπόθητες ιδικές του Rally Αχαιός είναι οι εξής:
Σαββάτο 10/10
1 Σαλμενίκο
2 Πιτίτσα
Πάτρα
3 Σαλμενίκο
4 ΠιτίτσαΚυριακή 11/10
**1 **Φτέρη 25 χλμ.
2 Μάνεσι 14 χλμ.
Πάτρα
3 Φτερη 25 χλμ.
4 Μάνεσι 14 χλμ. -
Ωραία μάθαμε και τις ειδικές...δήλωση συμμετοχής θα βρούμε κάπου;
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Ωραία μάθαμε και τις ειδικές...δήλωση συμμετοχής θα βρούμε κάπου;ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΜΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΕ . ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠ΄ΟΛΑ ΣΤΟ SITE . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΤΟ MICRΑ ΚΑΤΩ . ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΣΦΥΡΑ ΚΛΕΦΤΗΚΑ ..... ΝΙΚΟΣ - ΠΑΤΡΑ .
-
Ο χρήστης Jmalous έγραψε:
Οι πολυπόθητες ιδικές του Rally Αχαιός είναι οι εξής:Σαββάτο 10/10
1 Σαλμενίκο
2 Πιτίτσα
Πάτρα
3 Σαλμενίκο
4 ΠιτίτσαΚυριακή 11/10
**1 **Φτέρη 25 χλμ.
2 Μάνεσι 14 χλμ.
Πάτρα
3 Φτερη 25 χλμ.
4 Μάνεσι 14 χλμ.Καλησπέρα οι πρώτες 2 ειδικές πόσα χλμ είναι γιατί μάλλον δεν είναι οι περσινές
αλλίωw δεν βγαίνουν τα 120km Που αναφέρθηκαn στο πρώτο Postη δευτερη μέρα είνια 2χ25+2χ14=78 οπότε λείπουν 42 ενώ οι 2 περσινές Βραδυνές) ήταν 2x9.8+2x4.5 οπότε λείπουν περίπου 20.
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Γ. Σκανδάλης
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
yugo έγραψε:
Άσε που το συγκεκριμένο σημείο στο φετινό αγώνα θα είναι με την ανάποδη φορά.Κατα τα λοιπά !!!!!
yugo έγραψε:
Το αστείο είναι ότι κάποιοι ξέρουν τις ειδικές εδώ και ένα μήνα.Γκρίνια.................τσ,τσ,τσ.........!!!!!
Αγαπητέ Koulis1,
επειδή δεν υπήρξε καμία απάντηση στην έκκλησή μου για να δημοσιοποιηθούν οι ε.δ. νωρίτερα, απλά πήρα τηλέφωνο φίλο από την Αχαϊα, και μάλιστα πολύ νέο στο χώρο, ο οποίος μου είπε τις ειδικές σύμφωνα με την πληροφόρησή του.
Όλως τυχαίως, η πληροφόρησή του αναφέρει ακριβώς ίδιες ε.δ. με τούτες που αναφέρονται εδώ από τον jmalous με μόνη εξαίρεση το Σελινούντα (Φτέρη) ο οποίος θα τελειώνει στο χωριό Πετσάκοι και είναι κάπως μεγαλύτερος. Μάλιστα, σύμφωνα με τον άνθρωπο αυτό, υπήρξαν αγωνιζόμενοι που έκαναν δοκιμές στις εν λόγω διαδρομές στα τέλη Ιουλίου, κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ να μην πιστέψω.Το σχόλιό μου για το συγκεκριμένο σημείο (στάση Αχλάδας) ήταν απόλυτα εσκεμμένο και άκρως ειρωνικό απέναντι στη θεσμοθετημένη 'μυστικότητα' των ε.δ. γενικά και σε καμία περίπτωση δε στρεφόταν εναντίον του ΑΟΠ. Αν εγώ, που δεν έχω καμία επαφή με τον κύκλο 'αγωνιζόμενοι-λέσχες', μπορώ να μαθαίνω τις ε.δ. τόσο εύκολα από έναν ντόπιο που έχει κάνει 2 αγώνες στη ζωή του, τότε η 'μυστικότητα' είναι κάτι που μόνο βλάπτει και τίποτε άλλο.
Η άποψή μου είναι ότι οι ε.δ. πρέπει να δημοσιοποιούνται τουλάχιστον 4-5 μέρες πριν τη λήξη των συμμετοχών προκειμένου:- να μπορούν οι αγωνιζόμενοι να αποφασίσουν αν θέλουν/μπορούν ή δε θέλουν/μπορούν να τρέξουν στο συγκεκριμένο αγώνα (π.χ. εγώ δε θέλω με τίποτα να πληρώσω για να κάνω Καράβωμα ανηφόρα).
- από τη στιγμή που πρόκειται για κανονικά ράλλυ και όχι μίνι ράλλυ, οπότε σίγουρα δεν επαρκούν αναγνωρίσεις το σάββατο πριν τον αγώνα, να δίνεται η δυνατότητα επιλογής σαββατοκύριακου. Καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλοι αργόσχολοι, ούτε έχουμε την άνεση να παρατάμε τις υποχρεώσεις μας όποτε γουστάρουμε.
Υ.Γ. Για το ΕΛΠΑ υπήρχαν 3 πληρώματα που έκαναν δοκιμές 3 βδομάδες νωρίτερα (και το ξέρω γιατί το είδα με τα μάτια μου). Ε και τι έγινε;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Παντα ειχες ελλειψεις στο στησιμο εσυ .........Ακου ενα στησιματακι .... καλο
Βαζεις την φωτο του ενος αρχηγου στο καπω , του αλλου ... στην κωλοπορτα , και τα μικρα κοματα στις πλαινες ....
εχεις κερδισει .... τουλαχιστον τα απορημενα χαζοβλεματα , χωρις μουτζα !
με τεσσερα κλικ , καθαρισες
6 και μπορει και 7 ετοιμοι , για φορτωμα ........ηδη
περιμενετε , μην βιαζεστε , η λεσχη ακομα μαζευει τζερσευ , μερικα θα βαλει και στην σταση (την γνωστη ) γιατι εμαθε οτι καποιος ετοιμαζεται να περασει με 6η σκασμενη
ΜΕ ΕΒΔΟΜΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΟΥ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΦΕΤΟΣ(ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ) ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΝΕΛ ......
ΠΡΙΝΕΑΣ-ΑΙΓΙΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ(ΤΟΝ ΒΕΡΓΗ) ΑΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ.....
ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΕ ΚΡΥΨΟΥ! -
Για να διαβαζω συμμετοχες δυνατες που θα τρεξουν Αχαιο ...........
Τυφλα ν'αχει το Σαν Ρεμο ... θα γινει της αλεπους απο διεκδικητες - μετρ της ασφαλτου , λεει καποιος ..........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Για να διαβαζω συμμετοχες δυνατες που θα τρεξουν Αχαιο ...........Τυφλα ν'αχει το Σαν Ρεμο ... θα γινει της αλεπους απο διεκδικητες - μετρ της ασφαλτου , λεει καποιος ..........
Το θέμα είναι να είναι το σασμάν έτοιμο.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Για να διαβαζω συμμετοχες δυνατες που θα τρεξουν Αχαιο ...........
Τυφλα ν'αχει το Σαν Ρεμο ... θα γινει της αλεπους απο διεκδικητες - μετρ της ασφαλτου , λεει καποιος ..........
Το θέμα είναι να είναι το σασμάν έτοιμο.....
Τι να τα κανεις τα σαζμαν Σπυρακο μου , οταν η ........... αητος φτανει στα συνεφα
kαι για να σας σηκωθει η τριχα καγκελο .................http://www.youtube.com/watch?v=OcEe8eC1E4Q
-
stissimo perfetto!!
-
τυφλα να εχει το σανρεμο,αλλα σανρεμο βαζουμε να ζεσταθουμε,εεεε???
-
Οι συμμετοχες τελειωνουν σε λιγο ........ κοριτσια
Εχει πολλες απ'οτι ακουσα .........μην περιμενετε , παραταση
προλαβαινετε ..............
Φτερη με Πετσακους μαζι βρεεεεεε να εχετε να λετε στα εγγονια σας ............(και στα παιδια σας οι νεοτεροι )
-
62 ? Καλα ειναι .........
Καλο μηνα .....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
62 ? Καλα ειναι .........Καλο μηνα .....
69 ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
34o ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2009