-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κυριε Ορεστη επρεπε να ειχατε πισωκινητο να γουσταρετε
Να αναβετε κερακι στην Μερκ για το ESPΘα ανάβω
Ισα με το μπόι του Θωμά!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ισα με το μπόι του Θωμά!
Τοσο κοντη??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ισα με το μπόι του Θωμά!
Τοσο κοντη??
-
-
Τι ακριβώς να 'γουστάρει' με C200;
Όσο για το ESP, κι εγώ για τη Μερκ ανάβω... φωτιά.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τι ακριβώς να 'γουστάρει' με C200;Όσο για το ESP, κι εγώ για τη Μερκ ανάβω... φωτιά.
ΒΑΝ τωρα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βέβαια χθες το βράδυ είχαμε δράματα καθώς κατεβαίνοντας από Πεντέλη που ήμουν για καφέ με φίλο στις στροφούλες προς Γέρακα πάντα χωρίς κίνηση απο απέναντι) όντας λίγο πατημένος πάτησα χωματάκι που υπήρχει στο δρόμο και κόντεψε να γίνει μακελιό.Τεσπα με πολύ ESP και μερικές τιμονιές το γλιτώσαμε στο τσακ το κακό
Για πρόσεχε νεαρέ!!!
Θυμήσου και το QQ εκεί στο φαναρι του Lidl (απέναντι σας) που πάτησε λίγο χώμα και δεν συμπεριφέρθηκε κόσμια!!!Ελεγχόμενο drift ήταν. Ο οδηγός ήξερε καλά τι έκανε.
Τυπογραφικό λάθος ... ο οδηγός δεν φέρθηκε κόσμια!!!
-
Τα μισα να μου λεγε
-
Μήπως δε συμπεριφέρθηκε 'κόσνια';
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μήπως δε συμπεριφέρθηκε 'κόσνια';Μπα!!! Το QQ υπομονή κανει!!! Να δω ως πότε!
-
Τελικά μου είπαν ότι δεν είναι κάτι μεμπτό αφού τε γρατζούνισμα μετά από μερικές δοκιμές μειωνόταν συνέχεια και στο τέλος σταμάτησε
Είδωμεν
Βέβαια χθες το βράδυ είχαμε δράματα καθώς κατεβαίνοντας από Πεντέλη που ήμουν για καφέ με φίλο στις στροφούλες προς Γέρακα πάντα χωρίς κίνηση απο απέναντι) όντας λίγο πατημένος πάτησα χωματάκι που υπήρχει στο δρόμο και κόντεψε να γίνει μακελιό.Τεσπα με πολύ ESP και μερικές τιμονιές το γλιτώσαμε στο τσακ το κακόΤι ακριβώς σου έχει κάνει το αυτοκινητάκι ρε Ορέστη & θες να το 'αναμορφώσεις'; Λίγη προσοχή νεαρέ!
Το a/c είναι της πλάκας. Του παλιού μου sei ήταν αποδοτικότερο. Στους 35C λειτουργεί οριακά,
στα πιο ζεστά δε νομίζω να τα καταφέρει...Σήμερα στην Εθνική έφαγα πέτρα & το παρμπριζ χαιρέτησε. Πήρα DIM & μου είπαν πως δεν υπάρχει σε στοκ, πάει για
παραγγελία & θα έρθει σε τουλάχιστον 15 μέρες, αλλά ως τότε θα κοιτάξω μήπως το επισκευάσω προσωρινά με βεντούζα,
μέχρι να το αντικαταστήσω, γιατί την κάνω για διακοπές & το χρειάζομαι. Ευτυχώς που έχω θραύση κρυστάλλων, γιατί με τοποθέτηση & ΦΠΑ είναι 553€!!! -
Βέβαια χθες το βράδυ είχαμε δράματα καθώς κατεβαίνοντας από Πεντέλη που ήμουν για καφέ με φίλο στις στροφούλες προς Γέρακα πάντα χωρίς κίνηση απο απέναντι) όντας λίγο πατημένος πάτησα χωματάκι που υπήρχει στο δρόμο και κόντεψε να γίνει μακελιό.Τεσπα με πολύ ESP και μερικές τιμονιές το γλιτώσαμε στο τσακ το κακό
Αχ τι ωραιες στροφουλες που ειναι αυτες.. Στο κατεβασμα ειναι λιγο πιο ζορικες ειναι η αληθεια..Προσοχη αγορι,σα φορουμ εχουμε 3-4 αγορασμενα χωραφακια στη Πεντελη, πιο ψηλα προς Μαραθωνα..
Και προς θεου οχι τιμονιες με το esp..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αχ τι ωραιες στροφουλες που ειναι αυτες.. Στο κατεβασμα ειναι λιγο πιο ζορικες ειναι η αληθεια..Προσοχη αγορι,σα φορουμ εχουμε 3-4 αγορασμενα χωραφακια στη Πεντελη, πιο ψηλα προς Μαραθωνα..Και προς θεου οχι τιμονιες με το esp..
Το θέμα είναι ότι άργησε να μπει εγώ έκανα διόρθωση για να το μαζέψω κι αυτό και το βλαμένο μπήκε την ώρα που διόρθωνα και κοντεψε να με στείλει για χόρτα.Μετά έμεινα για μερικά δέκατα άναυδος την στιγμή που το Esp έδινε το ρεσιτάλ του καθώς με την διόρθωση(ο θεός να την κάνει) που έκανε σάστησα και το αυτοκίνητο άρχισε να 'βαρκάρει' και το esp να τρελένεται και στο τέλος το μάζεψα λίγο πριν σκάσω στο βράχο αριστερά
Τι ακριβώς σου έχει κάνει το αυτοκινητάκι ρε Ορέστη & θες να το 'αναμορφώσεις'; Λίγη προσοχή νεαρέ!
Το a/c είναι της πλάκας. Του παλιού μου sei ήταν αποδοτικότερο. Στους 35C λειτουργεί οριακά,
στα πιο ζεστά δε νομίζω να τα καταφέρει...Σήμερα στην Εθνική έφαγα πέτρα & το παρμπριζ χαιρέτησε. Πήρα DIM & μου είπαν πως δεν υπάρχει σε στοκ, πάει για
παραγγελία & θα έρθει σε τουλάχιστον 15 μέρες, αλλά ως τότε θα κοιτάξω μήπως το επισκευάσω προσωρινά με βεντούζα,
μέχρι να το αντικαταστήσω, γιατί την κάνω για διακοπές & το χρειάζομαι. Ευτυχώς που έχω θραύση κρυστάλλων, γιατί με τοποθέτηση & ΦΠΑ είναι 553€!!!Δεν πας σε καμία Carglass να σου βάλουν αθερμικό καλύτερα να μην ψήνεσαι κιόλας κι όχι το μαμά που είναι απλό κρύσταλο
Paddler δεν πας να κοιτάξει αν έχεις χάσει freon.Εμένα με τα 40αρια ήταν ψυγείο το αμάξι με την θερμοκρασία στους 22-23
Επίσης έχει ένα θέμα καθώς μπαίνει πολύ ζέστη από τα κρυσταλα καθώς δεν εχουν καμία αντιλιακή προστασία κι αν σε χτυπάει ο ήλιος με πολύ ζέστη ψήνεσαι και το AC είναι σαν να μην δουλεύει ενώ ο αέρας που βγάζει είναι παγωμένος
Εγώ θα πάω για μεμβράνες οπωσδήποτε.Είναι και μάυρο και δεν παλεύεται η κατάσταση -
Οπου το δικο μου κλιο του 2002 και στη χειροτερη τοτε εκδοση εχει αθερμικο και η λαγκουνα μας εν ετει 98...τωρα τους επιασε η τσιγκουνια;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Οπου το δικο μου κλιο του 2002 και στη χειροτερη τοτε εκδοση εχει αθερμικο και η λαγκουνα μας εν ετει 98...τωρα τους επιασε η τσιγκουνια;Ναι από το 2007 και μετά κάτι πάθανε (μπήκε ο Ghosn CEO τότε )
-
Πάντως όλες οι εταιρείες το χουν κόψει, οι τουλάχιστον οι περισσότερες...δεν πειράζει πιάνει το epass όμως σε σας γιατί σε μένα με τίποτα...
-
Πάντως όλες οι εταιρείες το χουν κόψει, οι τουλάχιστον οι περισσότερες...δεν πειράζει πιάνει το epass όμως σε σας γιατί σε μένα με τίποτα...Αυτό το έχω ξανακούσει.
Ρε παιδιά εμένα όλα μια χαρά πιάνανε στο Laguna μας που είχε αθερμικό
Γιατί σε σας δεν πιάνουν -
Οπου το δικο μου κλιο του 2002 και στη χειροτερη τοτε εκδοση εχει αθερμικο και η λαγκουνα μας εν ετει 98...τωρα τους επιασε η τσιγκουνια;Και το Megane του 99' είχε. Είχα θέμα όμως με αυτό. 'Μωβ'ιζε και ήταν αίσχος στα ανοιχτόχρωμα. Στο δικό μου μαυρο δεν φαινόταν και τόσο η διαφορά χρώματος από τα άλλα πλευρικά παραθυρα. Δουλειά πάντως έφτιαχνε!
Και με το epass δεν είχα πρόβλημα. Επιανε κανονικά. -
εμενα απο μεσα πιανει μονο απο ενα τετραγωνακι που εχει χαμηλα αλλα για να μαι σιγουρος παντα εξω απ το παραθυρο και βουρ...
-
Δίπλα απο τον καθρέφτη το είχα στο σημείο που είναι τζάμι και όχι εκεί που είχε ... μαυρες βούλες! Μάλιστα 2. Ενα για Εθνική Οδό και ένα για την Αττική Οδό. (Αλλη χαζομαρα και εκείνη τότε. Δεν ξέρω αν έγιναν ενιαία μετά απο 5,6 χρόνια!!!)
Renault Fluence