-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Έτσι όπως το έγραψες με μπέρδεψες και νόμιζα πως εννοούσες ότι το diesel δεν κάνει για σπορ, φάουλ μου. Πάντως το συγκεκριμένο μοτέρ της bmw είναι και αυτό διπλότουρμπο και μου έλεγε φίλος που το έχει σε χ5 πως το ένα είναι κομπρέσορας και το άλλο συμπιεστής καυσαερίων. Λες τα 2 σαλιγκάρια να γίνονται μόδα στο πετρέλαιο;
Δεν είναι και περίεργο καθώς βελτιώνει πολύ την απόδοση του μοτέρ η χρήση η σαλίγκαρων και από άποψης ροπής-ισχύος αλλά και ρυθμισημότητας στην λειτουργία του μοτέρ
Το Gruppo έχει ήδη έναν διπλότουρμπο στα 1.9 κυβικά(εξαιρετικό μοτέρ)Το 1.9 (1910 κυβικά) έχει εξελιχθεί στο 2.0 (1956 κυβικά), χωρίς αυτό να σημαίνει πως το 1.9 που το φοράει πια μόνο η δέλτα και το σάαμπ 9-3 είναι κακό μοτέρ. Το 2.0 το φοράνε πχ 159, 9-5, insignia κλπ...
Πάω και εγώ για λάδια-φίλτρο από βδομάδα, κοντεύω 45.000 (σε 10 μηνάκια και κάτι...)
-
Τα 45.000 ήρθαν & πέρασαν & η αλλαγή λαδιών (10w-40 fully synthetic ΕLF) με φίλτρο στο σερβις DIM στη Λυκόβρυση ήταν 69€, με ΦΠΑ. Όπως δείχνουν τα πράγματα η χρονιά θα κλείσει στο πενηντάρικο +/- & θα κάνουμε μίνι ανασκόπηση τότε.
Ορέστη κάνε χιλιόμετρα, μόνο 15.000; Άστρωτο είναι ακόμα! Πότε πρέπει να βγει κάρτα καυσαερίων, ξέρει κανείς;
-
Η καρτα καυσαεριων πρεπει να βγαινει καθε ενα χρονο.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Η καρτα καυσαεριων πρεπει να βγαινει καθε ενα χρονο.Με έναρξη την συμπλήρωση του πρώτου έτους απο την αγορά του.
-
Εγώ την έβγαλα λίγο αργότερα
Ο χρήστης paddler έγραψε:
Τα 45.000 ήρθαν & πέρασαν & η αλλαγή λαδιών (10w-40 fully synthetic ΕLF) με φίλτρο στο σερβις DIM στη Λυκόβρυση ήταν 69€, με ΦΠΑ. Όπως δείχνουν τα πράγματα η χρονιά θα κλείσει στο πενηντάρικο +/- & θα κάνουμε μίνι ανασκόπηση τότε.Ορέστη κάνε χιλιόμετρα, μόνο 15.000; Άστρωτο είναι ακόμα! Πότε πρέπει να βγει κάρτα καυσαερίων, ξέρει κανείς;
Πολύ καλή τιμή paddler
Ε που να πάω κι εγώ ποια
Όντως αστρωτο είναι και θα είναι για πολύ ακόμα(περίπου μέχρι τις 40-50000 χλμ) λόγο κινητηρήρα.
Το έχουν γενικά τα Renault-μοτέρια αυτό -
Υπήρξε ένα μικρό θέμα με το Aircon ου αυτοκινήτου
Όταν ξεκινάει να δουλευει υπάρχει ένα μικρό γρατζούνισμα
Δεν υπάρχει βέβαια πτώση στην απόδοση
Μόνο αυτό το γρατζούνισμα
Αύριο με είπαν 7μιση το πρωί να πάω να δούμε τι είναι
Δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό παντως απ' ότι κατάλαβα
Αντε να χαλάσει ότι είναι να χαλάσει να τα τελιώνουμε με τα παιδικά προβλήματα μέσα από την εγγύηση -
Τελικά μου είπαν ότι δεν είναι κάτι μεμπτό αφού τε γρατζούνισμα μετά από μερικές δοκιμές μειωνόταν συνέχεια και στο τέλος σταμάτησε
Είδωμεν
Βέβαια χθες το βράδυ είχαμε δράματα καθώς κατεβαίνοντας από Πεντέλη που ήμουν για καφέ με φίλο στις στροφούλες προς Γέρακα πάντα χωρίς κίνηση απο απέναντι) όντας λίγο πατημένος πάτησα χωματάκι που υπήρχει στο δρόμο και κόντεψε να γίνει μακελιό.Τεσπα με πολύ ESP και μερικές τιμονιές το γλιτώσαμε στο τσακ το κακό -
Βέβαια χθες το βράδυ είχαμε δράματα καθώς κατεβαίνοντας από Πεντέλη που ήμουν για καφέ με φίλο στις στροφούλες προς Γέρακα πάντα χωρίς κίνηση απο απέναντι) όντας λίγο πατημένος πάτησα χωματάκι που υπήρχει στο δρόμο και κόντεψε να γίνει μακελιό.Τεσπα με πολύ ESP και μερικές τιμονιές το γλιτώσαμε στο τσακ το κακόΓια πρόσεχε νεαρέ!!!
Θυμήσου και το QQ εκεί στο φαναρι του Lidl (απέναντι σας) που πάτησε λίγο χώμα και δεν συμπεριφέρθηκε κόσμια!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βέβαια χθες το βράδυ είχαμε δράματα καθώς κατεβαίνοντας από Πεντέλη που ήμουν για καφέ με φίλο στις στροφούλες προς Γέρακα πάντα χωρίς κίνηση απο απέναντι) όντας λίγο πατημένος πάτησα χωματάκι που υπήρχει στο δρόμο και κόντεψε να γίνει μακελιό.Τεσπα με πολύ ESP και μερικές τιμονιές το γλιτώσαμε στο τσακ το κακό
Για πρόσεχε νεαρέ!!!
Θυμήσου και το QQ εκεί στο φαναρι του Lidl (απέναντι σας) που πάτησε λίγο χώμα και δεν συμπεριφέρθηκε κόσμια!!!Δεν θα το ξανακάνω.
Φοβήθηκα αρκετά να πω την αλήθεια -
Αυριο πήγαινε στα ΚΤΕΛ του Κηφισού ... σου στέλνω σε πακέτο ένα Arosa για τιμωρία να ξεκαλοκαιριάσεις!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυριο πήγαινε στα ΚΤΕΛ του Κηφισού ... σου στέλνω σε πακέτο ένα Arosa για τιμωρία να ξεκαλοκαιριάσεις!!!Όχι ευχαριστώ αλλά με το VW αδερφάκι του έχω δοκιμάσει δέντρο με φίλο με καμια 70ρια χιλιόμετρα πριν 3μιση χρόνια
Έχω μπλέξει με κακές παρέες -
Τελικά μου είπαν ότι δεν είναι κάτι μεμπτό αφού τε γρατζούνισμα μετά από μερικές δοκιμές μειωνόταν συνέχεια και στο τέλος σταμάτησε
Είδωμεν
Βέβαια χθες το βράδυ είχαμε δράματα καθώς κατεβαίνοντας από Πεντέλη που ήμουν για καφέ με φίλο στις στροφούλες προς Γέρακα πάντα χωρίς κίνηση απο απέναντι) όντας λίγο πατημένος πάτησα χωματάκι που υπήρχει στο δρόμο και κόντεψε να γίνει μακελιό.Τεσπα με πολύ ESP και μερικές τιμονιές το γλιτώσαμε στο τσακ το κακόΠολύ προσοχή αυτή την εποχή οπου έχει χωματάκι.
Θυμάμαι πριν 11 χρόνια το τουμπάρισμά μου -
Μου έφυγε η ψυχή
Δεν μου έχει ξανααντιδράσει έτσι αυτοκίνητο
Εν το μεταξύ τρόμαξα με την επέμβαση του ESP καθώς ενώ το έχω δει να δουλεύει χθες είχαμε βίαιη επέμβαση σε σημείο που ενώ ξεκίνησα να διορθώνω πριν μπει επεναίβει και με τρόμαξε μ' αποτέλεσμα να τα ψιλοχάσω και να δω το αυτοκίνητο να βγαίνει στο εκτός δρόμου(στο αντίθετο εννοείται) για να ξαναντιδράσω και να το μαζέψω.
Ευτυχώς το λέω και πάλι δεν έγινε τίποτα γιατί είχα και ξένο άνθρωπο μέσα(αυτό με το Lupo που με είχε πετάξει στο δέντρο ) -
Ε , του το χρωστούσες!
Δέντρο είχε ή μόνο κολώνες της ΔΕΗ(μαυρο ξέρω) τέλος καλό όλα καλά.
-
Ε, μία του και μία σου.
Καλά, τα παντώς είδους χωματάκια που δεν περιμένεις - σε συνδυασμό, ειδικά - με τη ζέστη και την αυξημένη ολισθηρότητα του δρόμου με αυτή, θένε πολλή προσοχή. Από την άλλη 'γλεντάς' ευκολότερα...
Edit: Φτου, με πρόλαβε το σεσουάρ.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
τέλος καλό όλα καλά.Και απο την άλλη φορά περισσότερη προσοχή
δεν είχε ούτε δέντρα ούτε κολώνες.Σε βραχο θα έπεφτα
-
Κυριε Ορεστη επρεπε να ειχατε πισωκινητο να γουσταρετε
Να αναβετε κερακι στην Μερκ για το ESP -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βέβαια χθες το βράδυ είχαμε δράματα καθώς κατεβαίνοντας από Πεντέλη που ήμουν για καφέ με φίλο στις στροφούλες προς Γέρακα πάντα χωρίς κίνηση απο απέναντι) όντας λίγο πατημένος πάτησα χωματάκι που υπήρχει στο δρόμο και κόντεψε να γίνει μακελιό.Τεσπα με πολύ ESP και μερικές τιμονιές το γλιτώσαμε στο τσακ το κακό
Για πρόσεχε νεαρέ!!!
Θυμήσου και το QQ εκεί στο φαναρι του Lidl (απέναντι σας) που πάτησε λίγο χώμα και δεν συμπεριφέρθηκε κόσμια!!!Ελεγχόμενο drift ήταν. Ο οδηγός ήξερε καλά τι έκανε.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Κυριε Ορεστη επρεπε να ειχατε πισωκινητο να γουσταρετε
Να αναβετε κερακι στην Μερκ για το ESPΘα ανάβω
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για πρόσεχε νεαρέ!!!
Θυμήσου και το QQ εκεί στο φαναρι του Lidl (απέναντι σας) που πάτησε λίγο χώμα και δεν συμπεριφέρθηκε κόσμια!!!Ελεγχόμενο drift ήταν. Ο οδηγός ήξερε καλά τι έκανε.
Renault Fluence