-
Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ασχημο μου φαινεται το κρουζ παντως..
-
Μπα σ' αυτο διαφωνώ
Το θεωρώ πολύ νευρώδες επιθετικό και αρκετά όμορφο θα μπορούσα να πω -
Αυτό λοιπόν
![](http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqZ,!i!E1KJoQUsfBNiv3nM0,w~~_27.JPG)![](http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqF,!g8E1fMgqV5zBNh5TT,+yw~~_27.JPG)
ή αυτό
EpQBMkLTOW8(w~~_27.JPG)
![](http://i.ebayimg.com/16/!!s01oeg!W0~$(KGrHqZ,!h4E)ql(1bFZBMkLTK,ktg~~_27.JPG)
Μια φορά πάντως για μένα πιο όμορφο είναι το κάτω
-
τα jetta γενικα στη χωρα μας δεν πολυπουλανε αλλα σε θεμα εξοπλισμου κτλ κτλ εχουν ψηλα συανταρ απο εκει και περα εχουν και καλυτερη μεταπωλητικη απο οτι τα γαλλικα.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
τα jetta γενικα στη χωρα μας δεν πολυπουλανε αλλα σε θεμα εξοπλισμου κτλ κτλ εχουν ψηλα συανταρ απο εκει και περα εχουν και καλυτερη μεταπωλητικη απο οτι τα γαλλικα.Καλά αυτό το ξέρουν και οι πέτρες πλέον
Εξοπλιστικά όμως δεεν -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγω εχω την εντυπωση οτι ειναι ιδιο passat...
Μεταξυ μας ομως καλυτερα να αντιγραφεις passat και a4 παρα samsung ε; (εξαιρουνται οι κατασκευαστες τηλεορασεων)
Γιατί ποια η διαφορά?
Τι είναι τα Samsung?
Renault με άλλα σήματα είναι προσαρμοσμένα σε απαιτήσεις άλλης αγοράς
Τώρα το αισθητικό είναι περι ορέξεως κατά γενική ομολογία
Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα αυτό που έχω από το καινούριο Jetta ή εναλακτικά ένα CruzeLive το νέο Jetta μοιάζει υπερβολικά το νέο Passat. Τόσο πολύ που ενοχλεί!
Στο Fluence οι Κορεάτες κατάφεραν και σχεδίασαν περισσότερο ένα Renault παρά ένα Samsung σε σχέση με τα άλλα μοντέλα τους (Koleos και Latidute).τα jetta γενικα στη χωρα μας δεν πολυπουλανε αλλα σε θεμα εξοπλισμου κτλ κτλ εχουν ψηλα συανταρ απο εκει και περα εχουν και καλυτερη μεταπωλητικη απο οτι τα γαλλικα.
Είσαι σίγουρος? Τα μικρομεσαία 4θυρα της VW εκτός ίσως από την δευτερη γενιά στην Ελλάδα τουλάχιστον πέρασαν ώς άκρως αποτυχημένα με πάρα πολύ μικρή ζήτηση ώς καινούρια και μηδενικό ενδιαφέρον ως μτχ. Στο καινούριο δε που σε βενζίνη το πασσάρουν μόνο ως 1,2 και ζητάνε 20.000€ το θεωρώ ώς την 100% αποτυχημένη επιλογή μικρομεσαίου 4θυρου.
-
Έλα λίγο με τις οδοντόκρεμες και τα μπρίκια...
Ας θυμηθούμε το ένδοξο παρελθόν:
φιλάκια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα λίγο με τις οδοντόκρεμες και τα μπρίκια...Ας θυμηθούμε το ένδοξο παρελθόν:
φιλάκια
Αχ να μην είμαι 60 να πάω να το πάρω
Πάντως αν δεν ασχολούμαστε με κιμπάρικα εδω μέσα κάτι παθαίνουμε -
Πάντως αν δεν ασχολούμαστε με κιμπάρικα εδω μέσα κάτι παθαίνουμεΣε κάποια υποκρύπτεται μια ... χλιδή που μόνο ο χρήστης και με την εμπειρία μπορεί να την εντοπίσει!!!
Αχ να μην είμαι 60 να πάω να το πάρω
Βάλε άλλη μια 10ετία. Στα 60 το 5θυρο θα σου αρεσει. Το 4θυρο θα το βρίσκεις ακόμα ... κλασικό για μεγαλύτερες ηλικίες!
-
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα τις ακούσουν τις παναγίτσες τους για την τσιμούχα της πόρτας
Μα ένα μήνα αναμονή για ένα λάστιχο πόρτας που έρχεται απο Τουρκία.
Αν ερχόταν από πιο μακριά πόσο θα έκανε δηλαδή?
Το συμπέρασμα βέβαια είναι ότι δεν ξαναπάω στο συνεργείο αυτό και τέλιωσε -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγω εχω την εντυπωση οτι ειναι ιδιο passat...
Μεταξυ μας ομως καλυτερα να αντιγραφεις passat και a4 παρα samsung ε; (εξαιρουνται οι κατασκευαστες τηλεορασεων)
Γιατί ποια η διαφορά?
Τι είναι τα Samsung?
Renault με άλλα σήματα είναι προσαρμοσμένα σε απαιτήσεις άλλης αγοράς
Τώρα το αισθητικό είναι περι ορέξεως κατά γενική ομολογία
Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα αυτό που έχω από το καινούριο Jetta ή εναλακτικά ένα CruzeLive το νέο Jetta μοιάζει υπερβολικά το νέο Passat. Τόσο πολύ που ενοχλεί!
Στο Fluence οι Κορεάτες κατάφεραν και σχεδίασαν περισσότερο ένα Renault παρά ένα Samsung σε σχέση με τα άλλα μοντέλα τους (Koleos και Latidute).Τώρα το είδα αυτό
Κώστα δεν το έχουν σχεδιάσει Κορεάτες.Σχεδιαστικό κέντρο της Renault στην Κορέα είναι με προισταμένους Γάλλους.
Άρα μάλλον υπό την καθοδήγηση αυτών βγήκε όπως και το Koleos που όταν παρουσιάστηκε ήταν σαν ψηλό αδερφάκι του Espace(εννοώ ότι έφερνε πολύ σχεδιαστηκά ειδικά στο μπροστά μέρος)
Το θέμα πάντως είναι πως προέκυψε το SM5.Αυτό πραγματικά θα ήθελα να μπορούσα να είχα έναν άνθρωπο απο κει μέσα να μου πει τι σκέφτονταν και το έκαναν έτσι -
Τα μοίρασαν φαίνεται. Ένα αυτοί, ένα οι άλλοι. Οι Γάλλοι το Fluence και το SM5 να 'δείχνει' προς Nissan.
Εξαρχής πάντως -παρά τις όποιες αντιρρήσεις- το Fluence μου φάνηκε πολύ 'γαλλικό' στην σχεδίαση. -
Paddler και Orestisren ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Είχα κάποια προβλήματα που πήγαν λίγο πίσω το θέμα της αγοράς νεου αυτοκινήτου αλλά αυτή τη βδομάδα θα το παραγγείλω. Κλίνω προς το fluence 1.5 κυρίως λόγου χώρων, κόστος χρήσης-συντήρησης αλλά και τιμής κτήσης αφού ως τρίτεκνος είναι στα 18000 με πληρέστατο εξοπλισμό (privellege). Ότι το μοτερ ειναι euro4 και δεν παίζει απόσυρση δεν με απασχολεί μια και ως τρίτεκνος ξεχνώ τέλη ταξινόμησης.
Αυτό που με προβληματίζει είναι η οδηγική συμπεριφορά μην έχοντας πρότερη εμπειρία από Γαλλικό αυτοκίνητο. Φοβάμαι μήπως δε συνηθίσω το αρκετά χαλαρό στήσιμο, αν και η αλήθεια είναι ότι οδηγώ αρκετά 'οικογενειακά' οπότε ίσως και να μου αρέσει.
Τέλος, είδα και το CEED XL 1.6. Έχει και αυτό πλούσιους χώρους και τουλάχιστον εφάμιλλη ποιότητα κατασκευής. Αν και βενζίνη, συνυπολογίζοντας το χαμηλότερο κόστος αγοράς (16000 με αντίστοιχο εξοπλισμό) και το χαμηλότερο κόστος συντήρησης + 7 χρόνια εγγύηση, ίσως σε λογικό χρονικό ορίζοντα να αποδεικνύεται πιο συμφέρουσα οικονομικά αγορά, ακόμα και αν κάνεις 25000 + χλμ το χρόνο. Άσε δε που μπορείς πάντα να το γυρίσεις και σε αέριο, με την αβεβαιότητα των ημερών μας.....
Θα θελα την άποψη σας.
-
Η δικιά μου γνώμη είναι να πας στο diesel
Υπάρχουν πολλά προβλήματα με την aftermarket τοποθέτηση υγραερίου αυτή τη στιγμή.Αν ήταν μαμά εγκατάσταση τότε έπρεπε να το είχες κλίσει ήδη αλλά με την εγκατάσταση μετά υπάρχουν πολλά προβλήματα μέχρι στιγμής
Επίσης τσέκαρε αυτό για το τριτεκνικό(και το δικό μου έτσι είναι αγορασμένο) γιατί έβαλαν φορολογικά κριτήρια
Τώρα για την χαλαρή οδηγική συμπεριφορά σ' εσένα δεν ξέρω αν θα αρέσει αλλά αυτοί που κουβαλάς θα το λατρέψουν
Αν οδηγείς σε οικογενειακούς ρυθμούς που λες τότε θα εκτιμησεις και την ποιότητα κύλισης και την άνεση που προσφέρει το αυτοκίνητο οι οποίες νομίζω πως είναι στο άνω ακρο της κατηγορίας και σίγουρα υπάρχουν μεσαία ακριβότερα αυτοκίνητα που θα ζήλευαν τα δύο αυτά χαρακτηριστηκά στο εν λόγω αυτοκίνητο.Βέβαια πάλι θα γέρνει στις στροφές κι αυτό δεν αλλάζει
Μπορείς πάντως να βρεις ένα για test drive και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου
Πάντως δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα παρα μόνο στην αρχή.Μετά θα δεις ότι το αυτοκίνητο δεν μασάει και στρίβει και θα το συνηθήσεις -
Ενημέρωσα παραπάνω
edit αν το πάρεις να μπαίνεις να μας γράφεις εντυπώσεις -
Φιλε προχωρα αφοβα για το Fluence. Και ασε το ΚΙΑ που θα ειναι στοκ...... . Ο Γαλλος ειναι κορυφαιος και θα τον εκτιμησεται εσυ και η οικογενεια σου . Η εκδοση Privilege εχει κουρτινακια??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Φιλε προχωρα αφοβα για το Fluence. Και ασε το ΚΙΑ που θα ειναι στοκ...... . Ο Γαλλος ειναι κορυφαιος και θα τον εκτιμησεται εσυ και η οικογενεια σου . Η εκδοση Privilege εχει κουρτινακια??Ναι είναι αυτή που είχαμε στην έκθεση αυτοκινήτου
Με τα μπεζ ημιδερματικά κι όλα τα άλλα καλούδια -
Φιλε προχωρα αφοβα για το Fluence. Και ασε το ΚΙΑ που θα ειναι στοκ...... . Ο Γαλλος ειναι κορυφαιος και θα τον εκτιμησεται εσυ και η οικογενεια σου . Η εκδοση Privilege εχει κουρτινακια??
Ναι είναι αυτή που είχαμε στην έκθεση αυτοκινήτου
Με τα μπεζ ημιδερματικά κι όλα τα άλλα καλούδιαΕ τοτε μην το ψυριζει πολυ! ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ
-
Άσε τον άνθρωπο ρε να το ψάξει
Εδώ είμαστε για να βοηθάμε όχι να επιβάλουμε -
Άσε τον άνθρωπο ρε να το ψάξει
Εδώ είμαστε για να βοηθάμε όχι να επιβάλουμεΑμα ηταν να το επιβαλλω θα του ελεγα να παρει Μερκ
Renault Fluence