-
Τα ηλεκτρικα ΔΕΝ ειναι οικολογικα αυτοκινητα.
Απλα μεταθετουν το προβλημα εκπομπης ρυπων απο ενα μερος σε ενα αλλο. -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Τα ηλεκτρικα ΔΕΝ ειναι οικολογικα αυτοκινητα.
Απλα μεταθετουν το προβλημα εκπομπης ρυπων απο ενα μερος σε ενα αλλο.εκτός κι αν το 'φουλάρεις' απ' το ρεύμα των φωτοβολταϊκών που ...έσπειρες στο χωράφι σου!
Μέχρι η τράπεζα στην οποία ξεβρακώθηκες να σου πάρει και το χωράφι και το ηλεκτροκίνητο τουτούνι σου... -
http://www.youtube.com/watch?v=G2E2h2EK ... re=related
-
Μια φωτογραφία πρόχειρα τραβηγμένη από το μπαλκόνι μου
-
Εχεις ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες???
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εχεις ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες???Ναι με ρύθμιση να κλείνουν αυτόματα με το κλείδωμα του αυτοκινήτου.
-
Μου θυμησες τον κολλητο που επειδη δεν εχω τετοιο συστημα οταν ειχαμε παει αεροδρομιο να αφησουμε το δικο μου, παει και κλεινει και τους 2 καθρεφτες μου!!!! 'Για να φαινεται οτι εχεις ηλεκτρ. αν/μενους' μου ειπε!!!!
-
Όχι.Το αστείο είναι ότι έχω κακομάθει με την handsfree καρτούλα και στο έτερο αυτοκίνητο της οικογένειας μου κακοφαίνεται.
-
Στο Octavia μας, εχουμε τετοιο συστημα αλλα προσωπικα δεν με πολυχαλαει και τοσο που δεν το εχω
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Στο Octavia μας, εχουμε τετοιο συστημα αλλα προσωπικα δεν με πολυχαλαει και τοσο που δεν το εχωΚοίτα αν το οδηγούσες κάθε μέρα μετά θα σου την έσπαγε που πρέπει να ψάξει το κλειδί ή να το βγάλεις από την τσέπη σου.Τώρα απλά πηγαίνω πιάνω το πόμολο τσουπ ανοίγει μπαίνω πατάω το κουμπάκι παίρνει μπροστά κι έφυγα.Ούτε πάτα τον τηλεχειρισμό μπες γύρνα την μίζα κλπ.Πολύ πρακτικό.Μέχρι κι ο πατέρας μου που μου έλεγε ότι αυτό το σύστημα είναι το πήρε 4 φορούλες και τώρα μου το πάιζει και ιστορία που δεν έχει κλειδί .Τι να πεις.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τώρα απλά πηγαίνω πιάνω το πόμολο τσουπ ανοίγει μπαίνω πατάω το κουμπάκι παίρνει μπροστά κι έφυγα.Ούτε πάτα τον τηλεχειρισμό μπες γύρνα την μίζα κλπ.Πολύ πρακτικό.Μέχρι κι ο πατέρας μου που μου έλεγε ότι αυτό το σύστημα είναι το πήρε 4 φορούλες και τώρα μου το πάιζει και ιστορία που δεν έχει κλειδί .Τι να πεις.Αυτό είναι το default σύστημα με την κάρτα που έχει κ το megane? Δεν βάζεις την κάρτα στην κατάλληλη υποδοχή;
Έχει μπαταρία η κάρτα; Κι όταν τελειώσει τι γίνεται;;; Δεν υπάρχει manual τρόπος να χρησιμοποιήσεις το αυτοκίνητο;; -
Λοιπόν η κάρτα έχει έτσι κι αλλίως μπαταρία για το τειλεχειρισμό που μπορεί να την αλλάξει ο οποιοσδήποτε.Υπάρχει και manual τρόπος αλλά και η λειτουργία handsfree που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός μπουτόν το οποίο βρίσκεται πάνω στο πόμολο του οδηγού.Το Megane την έχει προαιρετικά.Στάνταρ έχει την απλή κάρτα της Renault που λειτουργεί όπως η manual λειτουργία της Handsfree.Σ' εμένα ήταν στανταρ η Handsfree.Στην manual λειτουργία ξεκλειδώνεις από την κάρτα την τοποθετείς στην οπή που υπάρχει στο κάτω μέρος του ταμπλό και βάζεις μπροστά βάσει των υποδείξεων από το αυτοκινήτο .Με την Handsfree ανιχνεύει το αυτοκίνητο την κάρτα όταν πλησιάσεις σε απόσταση κοντινότερη των 2 μέτρων και ξεκλειδώνει με το που περάσεις το χέρι σου στο πόμολο οποιασδήποτε πόρτας ή πατήσεις το πλήκτρο του χώρου των αποσκευών.Έπειτα ακολουθείς την ιδια διαδικασία χωρίς βέβαια να χρειάζεται να τοποθετήσει την κάρτα στην θέση που ορίζεται.
Ελπίζω να σε κάλυψα. -
Δηλαδή, δεν ξέρεις ποτέ αν το αυτοκίνητο σου ειναι κλειδωμένο
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δηλαδή, δεν ξέρεις ποτέ αν το αυτοκίνητο σου ειναι κλειδωμένοΕμμμμμμμμ.Κάπως έτσι
-
Δηλαδή, δεν ξέρεις ποτέ αν το αυτοκίνητο σου ειναι κλειδωμένο
Εμμμμμμμμ.Κάπως έτσι
Το δικό μου πάντως κλειδώνει αυτόματα μόλις απομακρυνθώ, πάντα!
& 2 γρήγορες παραθέσεις:
- τι έχει το σαμπανί χρώμα? (σε diesel ήταν μονόδρομος!)
- η μάσκα στην αφρικάνικη έκδοση μάλλον επιτρέπει να διέρχεται περισσότερος αέρας διαμέσου της,
πράγμα λογικό, δεδομένου του κλίματος
-
Ο χρήστης paddler έγραψε:
& 2 γρήγορες παραθέσεις:- τι έχει το σαμπανί χρώμα? (σε diesel ήταν μονόδρομος!)
- η μάσκα στην αφρικάνικη έκδοση μάλλον επιτρέπει να διέρχεται περισσότερος αέρας διαμέσου της,
πράγμα λογικό, δεδομένου του κλίματος
- Πολύ όμορφο χρώμα είναι και του πάει.
- Τεχνικά δεν γνωρίζω αλλά η κύρια εισαγωγή για το ψυγείο του αυτοκινήτου είναι κάτω χαμηλά στον προφυλακτήρα. Η αφρικάνικη μάσκα νομίζω είναι ... αισθητική έκπτωση προέλευσης Κορέας. Έβαλαν το σήμα της Renault στην ήδη υπάρχουσα μάσκα και τελείωσαν με τις αλλαγές για την Αφρική.
-
Είδα ένα σήμερα στο δρομο...
Ότι πιο αδιάφορο κυκλοφορεί σε 4 τροχούς...
Άκομψο ατολμο και πλήρως αδιάφορο ... Το περίμενα καλύτερο ...
Ένα σιρ δίπλα του έδειχνε ΠΟΛΥ πιο κομψό ... -
Καλό το σαμπανιζέ αλλά νομίζω το χοντραίνει λίγο ενώ ας πούμε τα σκούρα σαν να το μαζεύουν κάπως.Και το κορεάτικο έβλεπα κάτι βίντεο και έκανα το σταυρό μου που παίρνουμε την έκδοση που παίρνουμε κί όχι την κορεάτική με άλλα σήματα.Μου φάνηκε αρκετά τσίπικο.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ένα σιρ δίπλα του έδειχνε ΠΟΛΥ πιο κομψό ...Νομίζω είσαι υπερβολικός ολίγον τι.
Άκομψο και πλήρως αδιάφορο δεν το λες επ ουδενί.Άτολμο ναι μπορείς να το πεις.
Και έλεος το Scirocco κομψότερο μην τρελαθούμε -
Ένα σιρ δίπλα του έδειχνε ΠΟΛΥ πιο κομψό ...Νομίζω είσαι υπερβολικός ολίγον τι.
Άκομψο και πλήρως αδιάφορο δεν το λες επ ουδενί.Άτολμο ναι μπορείς να το πεις.
Και έλεος το Scirocco κομψότερο μην τρελαθούμεδεν εννοούσα το σιρόκο αλλά το κια σιτ...(kia shit)...
με το σιρόκο δεν το συγκρίνω καν... το σιρόκο είναι όμορφο 4τροχο...
Renault Fluence