-
Έλα ρε ο Έλληνας στο έθνος το ανάδελφο ; Που όλοι κάπου έχουν κάποιο ξεχασμένο συγγενή και φίλο ; Που ότι και να του συμβεί θα σκεφτεί 'ποιον ξέρω εκεί πέρα για να με εξυπηρετήσει ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα' . Κι άμα του τάξουν ένα λαγό κι ένα πετραχίλι (που δεν ξέρω και πως γράφεται) όχι παραπάνω γίνεται το καλύτερο σκυλάκι ; Που έχει στείλει στη Βουλή των Ελλήνων τον Τσοβόλα και τον Σαμαρά , που έκανε ήρωα στον Στεφανόπουλο ; Για να μην πάμε και πιο πίσω !
-
Εδώ βέβαια ακούσαμε ότι το ΠΑΣΟΚ έστειλε άτομα στην εξορία.
Έκανα χαβαλέ ντινο και ελπίζω να το κατάλαβες...απλά μάλλον ήταν τροφή για να δημιουργηθεί εύκολο κλίμα...
Μιλάμε για σκάνδαλα...φυσικά και έγιναν σκάνδαλα τα όποια μαθεύτηκαν όλα όπως και θα έπρεπε άλλωστε και γιατί πρέπει να πληρώσουν όλοι...
Έλα όμως που αναρωτιέμαι εγώ γιατί τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ έχει λίγα σκανδαλακια γνωστα?Μηπως επειδή ολα τα καναλια ειναι στο αρμα τους και παρουσιαζουν τα παντα οπως θελουν?
Βγηκε ο Σημιτης και ειπε ευχαριστουμε την κυβερνηση των ΗΠΑ και την αλλη μερα τα καναλια επαιζαν την δηλωση ως υπονοουμενο του Σημιτη εναντια στη καπιταλιστικη αμερικη και ποσο εξυπνη δηλωση ηταν κτλ..αν το ιδιο ειχε κανει πρωθυπουργος απο την πλευρα της ΝΔ την επομενη μερα θα ειχαμε εμφυλιο ,485 αγνοουμενους και εκλογες..
2ο σκηνικό αποδεικνύεται οτι στελεχος του ΠΑΣΟΚ, και μετεπειτα Υπουργος γνωστος και ως Σουλτανα στους κυκλους του κομματος ,εδωσε φωτογραφια μονταρισμενη ωστε να κατηγορησει τον Μητσοτακη...αυτο αποδείχτηκε και πηρε τοσο μεγαλη εκταση απο τα καναλια που μετα εγινε 2 σερι φορες υπουργος ...Υπαρχουν απειρα παραδειγματα περι τετοιων θεματων οπως επισης οτι η ΝΔ εδωσε την κυβερνηση απο μλκια στο ΠΑΣΟΚ...
Τεσπα ειναι ο κυκλος που κανει η πολιτικη...ηρθε η ωρα του αλλου κομματος να ερθει κυβερνηση...να φάμε με χρυσά κουταλια, να αυξήσουμε το έλλειμμα ,να πουμε παλι τσοβολα δωστα ολα , να κλεισουμε το 60% των ελληνικων επιχειρησεων και μετα να ως αντιπολιτευση να κραζουμε για την κατασταση της οικονομιας...Δν σκοπευα να ψηφισω ΝΔ αυτη τη φορα αλλα με τις μλκιες που διαβαζω θα με κανετε να το ριξω...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δίνουμε άλοθι σε αυτούς που έκαναν γάμους αξίας εκατομμυρίων €€
Ας μιλησουμε σοβαρα τωρα... να εμενε μπακουρι δλδ? Τι λογος σου πεφτει εσενα ποσα θα δωσει για τον γαμο του? Εμπαθεια? Εμενα δεν με νοιαζει... ας κανει οτι γουσταρει στην προσωπικη του ζωη... φτανει να ειναι με δικα του χρηματα. Εχει αποδειχτει κάτι σχετικά?
Αν οχι απλα λασπολογεις...
Στις μιζες δε κοβονται ουτε τιμολογια ουτε Δελτια Παροχης Υπηρεσιων.
Μετα πες μου εσυ ποσους πολιτικους μηχανικους (το επαγγελμα του Τσοχατζοτζοπουλου αν δε κανω λαθος) ξερεις που να εχουν να ασκησουν καμμια τριανταρια χρονια το επαγγελμα και μπορουν να κανουν γαμο στο Παρισι.Μη μου πεις απο τη βουλευτικη αποζημιωση γιατι μονιμως και διαπαραταξιακα οι βουλευτες μας πενονται και αυξανουν καθε τοσο τη Βουλευτικη αποζημιωση επειδη δε βγαινουν.σε αυτούς που κατάφεραν να οδηγήσουν παιδιά γυμνασίου να κάνουν καταλήψεις και δεν ξέρω κι εγώ σε πόσους ακόμα
Ποιος και πως? Αν και ειναι τελειως παιδικιστικη αιτιαση αυτο με τις καταληψεις... μιας και αποτελει παραδοση ποια... και γίνεται πλεον για μαλακιες...
Nα υποθεσω Στρουθοκαμηλισμος??Υποκινουμενες πολιτικα ηταν ειναι και θα ειναι οι 'καταληψεις'.Αυτο εξηγει γιατι δεν γινονται καταληψεις στα φροντιστηρια απο τους 'επαναστατες' που κοπτονται για τη δωρεαν παιδεια.
απλά και μόνο γιατί όταν κυβερνούσαν ΔΕΝ δήλωναν πως η διαφάνεια και η αξιοκρατία είναι προτεραιότητες τους !
ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ... να φανταστω ανηκεις και σε καποια απο τις γνωστες νεολαιες που ποτιζουν τα μυαλα? ?
Η διαφάνεια και η αξιοκρατεία είναι έννοιες αυτονοητες και συνηφασμενες με το πολιτευμα μας .&- Δεν χρειάζεται καν να τις επικαλείσαι...Κι ομως καποιοι εκει γυρω στη δεκαετια του 80 αλλα και στις χρυσες μερες του Χρηματιστηριου καταντησαν τη κοινωνια μας να ζητα αποδειξεις για τα αυταποδεικτα και εξηγησεις για τα αυτονοητα.
Για την ιστορια, πολυ ποιο προηγμενες χωρες και δημοκρατικα σε σχεση μας... έχουν διαφθορα! Απο την στιγμη που διοικουν ανθρωποι, παντα θα υπαρχουν και αυτοι με μικροτερους ηθικους φραγμους που παντα θα τα παιρνουν.
Ωραιο το αλλοθι.Και κοιτα να δεις κατι παραξενα.Ολες οι ιστοριες διαπλοκης και οικονομικων σκανδαλων εχουν πρωταγωνιστες συντροφους του Γιωργακη στη 'Σοσιαλιστικη Διεθνη'.Απο το μακαριτη το Κραξι μεχρι το Γκονζαλες και απο το το περιβαλλον του Μπλερ μεχρι το συντροφο Γκονζαλες.
Το θεμα ειναι τι κανεις για να ελεγχεις λιγο τα πραγματα, αλλα.... και τι κανεις οταν τα ανακαλυψεις. Ε λοιπον τμε το συμπαθειο αλλα η ΝΔ γαμηθηκε να τα καλυπτει ολα! ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ VODAFONE. Μας υποτιμα το αγαπημενο σου κομμα την νοημοσυνη, μην υποτιμας ομως και συ την δικη μας....
Ενω εσυ δεν υποτιμας τη δικη μας ετσι??Για πες μας ποια φυλακη ειναι γεματη με λαμογια που ανακαλυφθηκαν και συνεληφθησαν επι ΠΑΣΟΚ και ποσες εξεταστικες δημιουργηθηκαν επι Σοσιαλισμου στη Βουλη??
Αφηνω στην ακρη το γεγονος οτι κανεις ακριβως το ιδιο για το οποιο κατακεραυνωνεις τον χρηστη .pik:
Για δωσε μας εσυ τις αποδειξεις οτι 'φαγανε φαγανε φαγανε'.Καποτε την ΝΔ την ψηφισα ( ο μαλακας που ναξερα) για να γλυτωσουμε απο το Πασοκ... πιστευα βλεπεις πως ηταν κακοι και διεφθαρμενοι. Εεεε ηρθε η ΝΔ και μου αποδειξε πως μπορουνε και χειροτερα... πολυ χειροτερα ομως!
Αναφαιρετο δικαιωμα σου ειναι να αναρωτηθεις για αλλη μια φορα 'ο μαλακας που ναξερα' μη το παιζεις ομως και τιμητης των αντιθετων με τις δικες σου αποψεις.
Ηρθαν πεινασμενοι και διψασμενοι για εξουσια... φαγανε φαγανε φαγανε... και τα και τωρα που σκασανε απο το φαι, πανε για αντιπολιτευση να μπορεσουν να τα χωνεψουν.
Και πρεπει να ξαναερθουν αυτοι που χωνεψαν τα οσα (κατα τη λογικη σου) 'φαγανε φαγανε φαγανε' οσο ηταν στην αντιπολιτευση για να 'ξαναφανε' ξαναφανε' 'ξαναφανε'.Ετσι δεν ειναι??
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
που έκανε ήρωα στον Στεφανόπουλο ; Για να μην πάμε και πιο πίσω !Στον Στεφανοπουλο θα διαφωνησω! Ηταν ενας εντιμος πολιτικος, που δεν μασησε τα λογια του οταν επρεπε, και επαιξε τον ρολο του ευσυνειδητα ως Προεδρος της Δημοκρατιας.
Το αν ηρωποιηθηκε αυτος ο ανθρωπος, ισως θα πρεπει να το αναζητησουμε στο ποσο σαπιοι ειναι ολοι οι αλλοι πολιτικοι! Μαλλον αποτελουσε οαση μεσα στην ερημο... γι αυτο και ειναι ψηλα στην συνειδηση του καθενος...
@ 88888:
Το μη χειρον βελτιστον... οποτε... εαν το Πασοκ ειναι η καλυτερη εφικτη λυση που μπορει να εχουμε... εεε τι να κανουμε... ας ξαναφανε αυτοι... αρκει να ειναι λιγοτερα! Ουτως η αλλως το 100% αγιοποιησης δεν μπορουμε να το πετυχουμε.Δεν αντιλαμβανομαι τιποτα περι στρουθοκαμιλισμων... εαν θες γινε αναλυτικος, αν και μου φαινεται καπως περιεργο ως αστειο να υποκινεις πολιτικα ενα παιδακι....
-
@ 88888 εσυ δλδ ποιος προτεινεις να ερθει;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
@ 88888 εσυ δλδ ποιος προτεινεις να ερθει; -
@ 88888 εσυ δλδ ποιος προτεινεις να ερθει;ΑΥΤΟΣ!!!
-
Μήπως μετράμε ποιός έχει το μεγαλύτερο... σκάνδαλο;
Και με ποια κριτήρια γίνεται αυτό; Από τον αύξοντα αριθμό των σκανδάλων ή το ποσό που εξαϋλώθηκε; Ποιος θα μετρήσει και αυτά που δεν θα δουν τη δημοσιότητα ποτέ;
Αν είναι έτσι ας βγει κανας καρατζαφέρης καμια παπαρήγα, που έχουν 0 στο κοντερ να αρχίζουμε τις μαζικές σαν το Jonestown -
πατρινε εισαι λιγο φευγατος μου φαινεται.
-
Ποια σκάνδαλα ποια δικαιοσύνη και ποια τιμωρία και ποια δημοσιότητα αφου όλοι μέσα σε εκείνο το μαγαζί έχουν κοινούς στόχους μεγάλη ζωή ρουσφέτι και κονόμα ! Που για όλα τα ζητήματα κάνουν εξεταστική επιτροπή για να μην πάει το θέμα στα δικαστήρια ! Γιατί το παιδί θαύμα φαγώθηκε να πάει η Siemens (το αναφέρω απλά επειδή είναι το πιο πρόσφατο και μην αρχίσουμε να επεκτεινόμαστε τώρα) σε εξέταστική επιτροπή ; Τα πράγματα είναι απλά : Οι ευθύνες είναι κάθε απόχρωσης και κανέναν δε συμφέρει η αλήθεια ! Έμενα με τρελαίνει ο Κωστάκης που όσο μπορεί δεν υποκύπτει σε εξεταστικές επιτροπές κι ακολουθεί το δρόμο της δικαιοσύνης ακόμα κι αν πρόκειται να καεί η δική του γούνα ! Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ευθυνόφοβος και για αυτούς που θα σπευσουν να απαντήσουν είναι σίγουρα ο λιγότερο ευθυνόφοβος από όλους !
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
διαχρονικά στα της σημερινής ελληνικής επικράτειας εδάφη, μια ισχυρή αυτοδυναμία σήμαινε, όχι αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο αλλά απλώς, 'κάνω ότι γουστάρω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν'. Είδα σε σχόλιο του Τάσου χθες, κάτι το οποίο περνάει απαρατήρητο από πολλούς νιρβανοποιημένους ψηφοφόρους. Η ψευδαίσθηση της συμμετοχής στα κοινά, με το να πας κάθε 4 ή λιγότερα χρόνια στο κουτάκι ρίχνοντας το χαρτί. Αυτό δεν συνέβη με παρθενογέννεση. Πάει πολύ πίσω στο χρόνο. Τότε που τα εδάφη της σημερινής Ελληνικής επικράτειας, ήταν απλώς τμήμα της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Αν λοιπόν ο οποιοσδήποτε 'κάνω ότι γουστάρω' (γιατί έχω αυτοδυναμία από την Υψηλή πύλη, από τον πασά, τον μπέη,τον τοπικό αρματωλό κλπ κλπ) εκείνης της περιόδου είχε κέφια και ήσουν απλώς ραγιάς, έπαιζε να μπορούσες να κρατήσεις το κεφάλι σου στη θέση του και να είχες φαί για σένα και την οικογένειά σου. Μάλιστα, ήσουν και ευχαριστημένος. Σήμερα, μια ισχυρή αυτοδυναμία σε ένα από τα δύο συνεταίρια, σημαίνει ακριβώς τα ίδια με τότε με μόνη διαφορά πως δίνεται η ψευδαίσθηση- μέσω εκλογών- ότι 'να ρε, στο χέρι τους έχω,κάτσε να έρθουν εκλογές και θα τους δείξω εγώ'. Στην πραγματικότητα βέβαια, επιλέγεις- ψηφίζοντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- αυτόν που θα σου κάνει τον πιο ανεπαίσθητο βιασμό. Φυσικά, σχεδόν ποτέ οι υποσχέσεις για ανεπαίσθητο βιασμό δεν τηρούνται και μονίμως ο βιασμός είναι επώδυνος. Βλέπεις, το να είσαι σε κατάσταση κεφιού ως κυβερνητική δύναμη δεν κρατάει πολύ και μετά όταν το κέφι φύγει, θυμάσαι πως για όλα φταίνε οι ραγιάδες με την ψήφο. Το γιατί όμως κάποιος είναι ραγιάς και του αρέσει, άσχετα αν δεν το παραδέχεται (γιατί η αλήθεια τσούζει αλλά λυτρώνει κιόλας) απαιτεί τεράστια συζήτηση. Ψάξε για αρχή, στην μυθολογία που διδάσκεται στα σχολεία με το ψευδώνυμο 'Ελληνική ιστορία νεότερη και σύγχρονη' της οποίας τα μυθεύματα αναμασώνται και καταναλώνονται με μεγάλη ευχαρίστηση, από ανθρώπους που η γκάμα των πραγμάτων που τους ενδιαφέρει είναι τραγικά περιορισμένη (τι τουρμπίνα θα βάλω στο 'ρδέλο μου, ποιο λάστιχο πατάει καλύτερα, στα τέτοια μου ποιος θα βγει, αρκεί το επόμενο 'ρδελο που θα μου πάρει ο μπαμπάς να είναι 500 άλογα να'ουμ). Αν ξεκινήσει κάποιος από αυτό και απαλλαγμένος από μύθους, σοφιστείες και παραμορφωτικούς φακούς δει το πραγματικό είδωλό του στον καθρέφτη υπάρχει περίπτωση και να αλλάξει κάτι. Αλλά είπα και πριν πως δεν τρέφω αυταπάτες. Κάθε αμφιβολία μάλιστα διαλύθηκε, όταν είδα-είδαμε τα ποσοστά των δύο κομμάτων στα εκλογικά τμήματα των καμμένων στην Πελοπόννησο. Τώρα μόλις βλέπω καταστροφές στην Εύβοια, και με νεκρούς μάλιστα από τη βροχή. Υπάρχει καμιά αμφιβολία, για τα εκλογικά αποτελέσματα εκεί και αλλού; Δύο φράσεις τελικά μας ταιριάζουν και μας χαρακτηρίζουν πιο πολύ. 'Mακρυά απ'τον κώλο μας και όπου να 'ναι' και βέβαια η διαχρονική, 'σφάξε με πασά μου ν'αγιάσω'+1
Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα λέμε 'που είναι μια τρομοκρατική οργάνωση να αναλαμβάνει αυτούς που μας καταληστεύουν και δεν τους αγγίζει η δικαιοσύνη'...
-
@ 88888 εσυ δλδ ποιος προτεινεις να ερθει;Γιατι ντε και καλα να ειναι ενας αυτος που θα ερθει??
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω εχω ακουσει τη δικαιολογια οτι τα ελληνικα δεν ειναι η μητρικη του γλωσσα και δε μπορει να εκφραστει καλα με αυταΈτσι είναι τι γελάς. Μισός αμερικανός είναι ο άνθρωπος 1/4 Πολωνός και 1/4 Έλληνας.
Εμένα πάντως δεν με ενοχλούν τα σαρδάμ του. Με ενοχλεί που είναι βλάκας. Και αν ο Καραμανλής που είναι έξυπνος δεν κατάφερε να μεταρρυθμίσει τη χώρα όπως έλεγε, μόνο τον αλλοτρίωσε και αυτόν το σάπιο σύστημα, φανταστείτε τι έχει να πάθει αυτός.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
η Νατάσα είχε εξαφανιστεί για καιρό
Η Νατάσα έχει πια μεταστατικό καρκίνο και βρίσκεται στο Βερολίνο για Θεραπεία.... (τα τελευταία κουτσομπολιά). (όλα αυτά με τη λογική των φημών που έχουν ακουστεί όπως ο καρκίνος της Γιάννας κ.α).
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
εγω εχω ακουσει τη δικαιολογια οτι τα ελληνικα δεν ειναι η μητρικη του γλωσσα και δε μπορει να εκφραστει καλα με αυτα
Έτσι είναι τι γελάς. Μισός αμερικανός είναι ο άνθρωπος 1/4 Πολωνός και 1/4 Έλληνας.
Εμένα πάντως δεν με ενοχλούν τα σαρδάμ του. Με ενοχλεί που είναι βλάκας. Και αν ο Καραμανλής που είναι έξυπνος δεν κατάφερε να μεταρρυθμίσει τη χώρα όπως έλεγε, μόνο τον αλλοτρίωσε και αυτόν το σάπιο σύστημα, φανταστείτε τι έχει να πάθει αυτός.
Ο Γιώργος έχει συγκεκριμένη ατζέντα. Την οποία και θα τηρήσει. Τώρα το κατά πόσον η ατζέντα αυτή είναι κάτι που μας αρέσει ή όχι δεν είναι κάτι που τους απασχολεί.
-
Ατζέντα ; Τι μάρκα ; Μετατροπέα ισοτιμιών €/$ έχει ή έχει καμία της πλάκας ;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ 888888:
Το μη χειρον βελτιστον... οποτε... εαν το Πασοκ ειναι η καλυτερη εφικτη λυση που μπορει να εχουμε... εεε τι να κανουμε... ας ξαναφανε αυτοι... αρκει να ειναι λιγοτερα! Oυτως η αλλως το 100% αγιοποιησης δεν μπορουμε να το πετυχουμε.Γιαυτο θα μας πηδανε μια ζωη.
Αντι να τους στειλουμε το 'μηνυμα' οτι
'Μαλακες τερμα η κοροϊδια και η μασα'
ειμαστε ετοιμοι να ανεχτουμε αυτον που θα τρωει λιγοτερα και θα μας πηδαει το ιδιο.
Το 100% της αγιοποιησης δε θα το πετυχουμε αλλα η λογικη σου αρκειται να παει απο το 5% στο 5,00001%.Δεν αντιλαμβανομαι τιποτα περι στρουθοκαμιλισμων... εαν θες γινε αναλυτικος, αν και μου φαινεται καπως περιεργο ως αστειο να υποκινεις πολιτικα ενα παιδακι....
Το ξεκινας ως χαβαλε και παιχνιδι που καταλαβαινουν τα 'παιδακια' και καταληγεις στο
'Η αναλγητη πολιτικη της (οποιας) κυβερνησης στη παιδεια εχει οδηγησει τη νεολαια μας (τα 'παιδακια' δηλαδη) σε αδιεξοδα με αποτελεσμα αυτη τη στιγμη να βρισκονται υπο καταληψη χχχχ σχολεια σε ολη τη χωρα.Καλουμε τον υπουργο να παραιτηθει και το πρωθυπουργο να προκυρηξει εκλογες'.
Θες κι αλλη αναλυση?? -
Το βράδυ η ομιλία Παπανδρέου στη ΔΕΘ
ΑΘΗΝΑ 12/09/2009Τα 'χαρτιά' του για το κυρίαρχο θέμα στην πολιτική ατζέντα, την Οικονομία, 'ανοίγει' το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου στη διάρκεια της ομιλίας του στη ΔΕΘ. Προβάδισμα με αυτοδυναμία δείχνει νέα δημοσκόπηση για το κόμμα, ενώ συζητήσεις έχει προκαλέσει η μη συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στα εκλογικά ψηφοδέλτια.
Σε συνέντευξή του, που παραχώρησε στην Ημερησία του Σαββάτου, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι βασική αρχή που διέπει την οικονομική πολιτική του κόμματος είναι να μην υπάρξει επιβάρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων καθώς και 'η σταδιακή δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και φορολογικών αρχών'.
Ειδικότερα, όσον αφορά τη φορολόγηση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι τα ατομικά εισοδήματα από κάθε πηγή θα ενταχθούν σε μια ενιαία προοδευτική κλίμακα φορολογίας για όλα τα φυσικά πρόσωπα, η οποία θα αναπροσαρμόζεται με βάση τον πληθωρισμό.
Ο ίδιος συμπληρώνει ότι οι τόκοι των καταθέσεων θα εξακολουθούν να φορολογούνται αυτοτελώς, ενώ ο Ενιαίος Φόρος Ακίνητης Περιουσίας θα αντικατασταθεί με την προοδευτική φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε επίσης ότι **προβλέπεται καθιέρωση φορολόγησης του εισοδήματος από επιχειρηματικές δραστηριότητες της Εκκλησίας **και φορολόγησης της υπεραξίας από βραχυχρόνιες χρηματιστηριακές συναλλαγές.
Όσον αφορά τον υπουργό Οικονομίας, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι θα είναι πρόσωπο κύρους, με σύγχρονες αντιλήψεις.
Άσχετο: Κανένα scoreboard με το τι είπαν και το τι έκαναν στην πράξη τόσα χρόνια και οι μεν και οι δε παίζει να βρούμε?..
-
Ο ίδιος συμπληρώνει ότι οι τόκοι των καταθέσεων θα εξακολουθούν να φορολογούνται αυτοτελώς, ενώ ο Ενιαίος Φόρος Ακίνητης Περιουσίας θα αντικατασταθεί με την προοδευτική φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε επίσης ότι **προβλέπεται καθιέρωση φορολόγησης του εισοδήματος από επιχειρηματικές δραστηριότητες της Εκκλησίας **
TAMEIAKEΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!! >Όσον αφορά τον υπουργό Οικονομίας, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι θα είναι πρόσωπο κύρους, με σύγχρονες αντιλήψεις.
Συγχρονες αντιληψεις=ακρατος νεοφιλελευθερισμος και τα σπασμενα στο κρατος.
Ωρε θα κλαψουνε μανουλεεεεεςΟ χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο Γιώργος έχει συγκεκριμένη ατζέντα. Την οποία και θα τηρήσει. Τώρα το κατά πόσον η ατζέντα αυτή είναι κάτι που μας αρέσει ή όχι δεν είναι κάτι που τους απασχολεί.
Ωραια πραματα.Σημερα το πρωϊ ειδα τον Καρδιναλιο Παπακωνσταντινου.
Υποσχεθηκε αυξησεις ανω του πληθωρισμου (0,8% υπενθυμιζω) ωστε να τονωθει η ζητηση.
Υποσχεθηκε να πιεσει τις τραπεζες ωστε να εφαρμοσουν το σχεδιο ρευστοτητας.
Αυτο το κακο που χαρισε στους τραπεζιτες 28 δις για οσους δεν το θυμουνται
Υποσχεθηκε οτι δε θα βαλουν εκτακτη εισφορα αλλα θα εισπραξουν τη κακια εισφορα του επαρατου Παπαθανασιου
Υποσχεθηκε οτι θα βοηθησει τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια σε συνεργασια με τις τραπεζες.Περα απο την απαγορευση των πλειστηριασμων που ηδη ισχυει, μαλλον θα παρακαλεσει τις τραπεζες να χορηγησουν νεα δανεια για να αποπληρωθουν τα παλια.
Ολα σε ενα.Απλα και νοικοκυρεμενα
Οσοι περιμενατε την αποσυρση ξεχαστε τη.
Δε θα πληρωσετε ομως και περιβαλλοντικο φορο.
Επισης ειπε οτι δε θα αυξησουν και τα τελη κυκλοφοριας που λογω του ως ανω φορου θα εμεναν σταθερα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kαι το πασοκ ισχυρή αυτοδυναμία είχε, και δεν το εμπόδισε τπτ να κάνει τα σκανδαλάκια τουkai ούτε θα το εμποδίσει τίποτα και τώρα. Θα ....ανιχνεύσουν το έδαφος και σε λίγους μήνες
Αυτό άλλωστε γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Τα αστικά καθεστώτα είναι συνειφασμένα με την διαπλοκή/διαφθορά.Τα σκάνδαλα είναι όμως η μια παράμετρος και κατά τη γνώμη μου η λιγότερο σημαντική. Αν εξαιρέσεις αυτόν τον τύπο της Siemens που ουσιαστικά τον φυγάδευσαν γιατί ήξεραν ότι οι Γερμαναραίοι δεν πρόκειται να τον εκδώσουν τα άλλα είναι ....του συρμού.
Το θέμα είναι ότι αποδείχτηκαν παντελώς ανίκανοι να κάνουν μια σωστή διαχείριση. Δε μιλάμε πλέον για παραγωγή πολιτικής. Αυτά έχουν παρέλθει. Μιλάμε για μια απλή διαχείριση.
Όταν αναθέτει το ΥΠΕΘΟ στον πλέον αποτυχημένο υπουργό Ανάπτυξης και Εμπορίου μεταπολιτευτικά είναι δείγμα ότι έχουν χάσει τη μπάλα.
Το άλλο είναι ότι ήταν μια τόσο σκληρά ταξική κυβέρνηση που μπροστά τους ο Μητσοτάκης φάνταζε κάτι σαν τον Φιντέλ περίπου.
Βέβαια τα ραδιοκάναλα τα σκάνδαλα παίζουν , διότι αυτά είναι τα πλέον ακίνδυνα και κάνουν και 'ντόρο'. Τα άλλα κάνουν 'τζιζ'.
Εκλογές 2009