-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
και οσο υπαρχουν νεοι ανθρωποι που πιστευουν οτι ολα τα προβληματα τους θα τα λυσει ο θεος
τη στιγμη που μπορει να τους τα λυσει κι ενα S3
πιστεψε με πιο πολλα προβληματα μου λυνει απο το θεο
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Youtube VideoΕιχε μαλλια ακομα!!!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Youtube Video -
τι καταρα σε αυτο το σοι η καραφλα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι καταρα σε αυτο το σοι η καραφλαΡε συνέντευξη του παίρνει η Ράγιου! Πόσο χρονών ήταν τότε;
(γενικώς, MILF κατάλληλο για μη απογαλακτισμένους κάποια στιγμή, κατέληξε βουλευτής, ενώ ας μην ξεχνάμε πως όταν έκανε ριάλιτι, κάποιος είχε αυτοκτονήσει μετά την συμμετοχή του στην εκπομπή... )
Και ο Γιωργάκης, είπε πως ήταν 37!
Τι ξέθαψε το θηρίο η Σεμίνα! -
To είπε ο άνθρωπος: έκανε μπάνιο στις παγωμένες λίμνες του Καναδά και της Σουηδίας γιατί η Χούντα τους είχε διώξει από τις παραλίες της πατρίδας, τις οποίες νοσταλγούσαν. Έτσι απέκτησαν σφρίγος και αντοχή στο κρύο οικογενειακώς. Εύγε κ. Γιώργο, πέσε και κάνε 50 κάμψεις για τον ελληνικό λαό!
-
ωρε my mother....
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To είπε ο άνθρωπος: έκανε μπάνιο στις παγωμένες λίμνες του Καναδά και της Σουηδίας γιατί η Χούντα τους είχε διώξει από τις παραλίες της πατρίδας, τις οποίες νοσταλγούσαν. Έτσι απέκτησαν σφρίγος και αντοχή στο κρύο οικογενειακώς. Εύγε κ. Γιώργο, πέσε και κάνε 50 κάμψεις για τον ελληνικό λαό!Ax, o βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Απ' ότι κατάλαβα η καινοτομία του Giorgakis Limited Corporation είναι ότι φορολογεί το εισόδημα από μετοχές κλπ το ίδιο με το εισόδημα των μισθωτών;
Την εκκλησία παντως την έχουν στην μπούκα του κανονιού και πιστέυω ότι θα τη βάλουν άγριο χέρι.
Την Εκκλησία μόνο μια Δεξιά Κυβέρνηση μπορεί να την διαχωρίσει από το κράτος και να σταματήσει να είναι βδέλλα του κρατικού προυπολογισμού....
Ηλπιζα οτι θα το έκανε ο Κωστάκής... αλλά είχε χρωστούμενα από τις ταυτότητες και κότεψε.....
-
Την εκκλησία δεξιά κυβέρνηση; Από πού και ως πού; Με τα δεξιά χείρα, ταυτότητες κλπ;
-
Παιδιά τα πουλιά πέφτουν οι τράγοι ποτέ . Οι μόνοι που άντεξαν χιλιετίες.
-
το ασφαλιστικό μπορεί να το λύσει καλύτερο το ΠΑΣΟΚ γιατί μπορεί να μειώσει τις αντιδράσεις εκ των εσώ. Για τον ίδιο λόγο τον διαχωρισμό θα τον κάνει η ΝΔ.... ή τουλάχιστον μπορεί να το κάνει καλύτερα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Παπάδες και την εκκλησία ... ας υπάρχουν για άλλα 1000 χρόνια ....
ΑΛΛΑ έχω πρόβλημα να δανείζεται το Ελληνικό κράτος και να με φορολογεί για να μπορεί να πληρώνει τους μισθούς τους.
Ας το κάνουν όπως παλία.. να γυρνάνε τον δίσκο στην Εκκλησία και ο καθένας να βάζει το περισσευμα του
-
Ούτε κ γω έχω πρόβλημα με τους παπάδες, ελευθερία έχουμε ανεξιθρησκεία ο καθένας ας κάνει και ας πιστεύει ότι θέλει ΑΛΛΑ όπως λες και εσύ γιατί να τους πληρώνει το κράτος? Τί είναι δημόσιοι υπάλληλοι? Και δεύτερον να φορολογηθεί η εκκλησιαστική περιουσία. Δεν μπορεί φτωχοί άνθρωποι να φορολογούνται και τα παπάδια να την βγάζουν καθαρή
-
ρε συ υπαρχει κοσμος που τι θεωρει φυσιολογικο αυτο!
θυμαμαι οταν ημουν μικρος στο χωριο μου (το οποιο μισο + εχει η εκκλησια ) μπαιναμε στα κτηματα της να παιξουμε και στηναμε αυτοσχεδιες κατασκευες και τρωγαμε κορομηλα (πολυ βλαχος μικρος )
και μας εβλεπε ο κοσμος και μας ελεγε οτι ειναι αμαρτια να τρωμε τα φρουτα της εκκλησιας και μερικοι μας κυνηγουσαν και μας εβριζαν που καταπατουσαμε την περιουσια της
και δε μιλαω για καλογερους (που δεν πατανε) αλλα για χωριανουςεδω υπαρχουν παιδια που εχουν χριστοπαναγιες (εικονες εννοω ) φοντο στο κινητο τους
-
Εδω εχουν περισσεψει Εβραιοι απο το Ολοκαυτωμα...Τσ,τσ τι να πεις
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
...Και δεύτερον να φορολογηθεί η εκκλησιαστική περιουσία. Δεν μπορεί φτωχοί άνθρωποι να φορολογούνται και τα παπάδια να την βγάζουν καθαρήΚι ομως η εκκλησιαστικη περιουσια φορολογηθηκε για πρωτη φορα με το Ε.Τ.ΑΚ.
Απο το ΦΜΑΠ κατα κανονα τη γλυτωναν γιατι καθε ναος ή μοναστηρι εχει διαφορετικο ΑΦΜ κι ετσι η πραγματι τεραστια ακινητη περιουσια συνολικα εσπαγε σε επιμερους κομματια η αξια των οποιων δεν εμπαινε στα κριτηρια του ΦΜΑΠ.
Κι επειδη ο Γιωργακης εχει συν τοις αλλοις μενος κατα της εκκλησιας( ) θα καταργησει το Ε.Τ.ΑΚ. και θα επαναφερει το ΦΜΑΠ (μαζι με το φορο γονικων παροχων κληρονομιας κλπ) ωστε να τη γλυτωσουν ΚΑΙ οι παπαδες.Ακομα παντως δεν εχω ακουσει να εχουν απαντησει στο ερωτημα αν θα εισπραξουν την εκτακτη εισφορα του Παπαθανασιου.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εδω υπαρχουν παιδια που εχουν χριστοπαναγιες (εικονες εννοω ) φοντο στο κινητο τους -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
εδω υπαρχουν παιδια που εχουν χριστοπαναγιες (εικονες εννοω ) φοντο στο κινητο τους
και οι παπάδες ψαλμούς ως ringtone...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
εδω υπαρχουν παιδια που εχουν χριστοπαναγιες (εικονες εννοω ) φοντο στο κινητο τους
Το desktop μου!
Εκλογές 2009