-
Kalimeara se olous..Eimai teleios kainourios sto athlima ''veltiosi''.Exontas veltiomana ergaleia sta xeria mou eimai kalos......tora pou apoktisa ena 406 1.8 118hp thelw na to kano oso pio toympano boro!exw pisma megalo.Oi parees mou pou asxolounte me veltioseis kai '''ta kseroun ola''' mou dinoun simvoules.o kathenas omos diaforetiki.Kai apeuthinomai se esas pou vlepo oti kratate to forum poli enimeromeno kai egiro.Ti anartisi kai loipa (psalidia klp) prepei na valw sto autokinito mou?Einai 1500kg me 118hp(poli liga).Thelw na benw stis strofes kirios...xwris moutra,xwris kolous,xwsris na fovamai.thelw na vazw mesa tin oikogeneia mou kai na tous metaferw me asfaleia.Foraei tora tis mama anartiseis.Malaki rithmisi pou prosferei anesi aperioristi..Omos aniparkto kratima,megali klisi stis strofes kai moutra simvain oun poli sixna.TI PROTINETE? (thelw na paizo kai ligo stis strofes!lavete to ipopsin stin apantisi sas.to amaksi paei gia veltioseis kales) EUXARISTW POLY!
Καλως ηλθες στο φορουμ.Τα greeklish απαγορευονται ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.Mod bill33
-
Kalimeara se olous..Eimai teleios kainourios sto athlima ''veltiosi''.Exontas veltiomana ergaleia sta xeria mou eimai kalos......tora pou apoktisa ena 406 1.8 118hp thelw na to kano oso pio toympano boro!exw pisma megalo.Oi parees mou pou asxolounte me veltioseis kai '''ta kseroun ola''' mou dinoun simvoules.o kathenas omos diaforetiki.Kai apeuthinomai se esas pou vlepo oti kratate to forum poli enimeromeno kai egiro.Ti anartisi kai loipa (psalidia klp) prepei na valw sto autokinito mou?Einai 1500kg me 118hp(poli liga).Thelw na benw stis strofes kirios...xwris moutra,xwris kolous,xwsris na fovamai.thelw na vazw mesa tin oikogeneia mou kai na tous metaferw me asfaleia.Foraei tora tis mama anartiseis.Malaki rithmisi pou prosferei anesi aperioristi..Omos aniparkto kratima,megali klisi stis strofes kai moutra simvain oun poli sixna.TI PROTINETE? (thelw na paizo kai ligo stis strofes!lavete to ipopsin stin apantisi sas.to amaksi paei gia veltioseis kales) EUXARISTW POLY!
Καλως ηλθες στο φορουμ.Τα greeklish απαγορευονται ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.Mod bill33
-
-
Εχω αποκτησει στα χερια μου ενα Peugeot 406 1800cc 118hp. Θελω να το κανω το αυτοκινητο ΟΣΟ καλυτερο μπορω.Δεν εχω ιδεα τι ειναι τα μπουζι,τι αναρτησεις χρειάζομαι ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. Θελω να μπαινω στισ στροφες,θελω να καταπινω τα χλμ για πλακα θελω να σκιζω τα διλιτρα με ανεση.....Τα λεω περιεργα....Μην παρεξηγησετε τον τροπο μου ή αυτα που λέω, απλα θελω να καταλαβετε εσεισ που είστε γνώστες και θα μου πείτε τη γνώμη σας τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλω.....Επισης ξέρω οτι είναι δυσκολο με αυτο το αυτοκινητο να καταφερω πολλα.Απλα θέλω το καλύτερο δυνατό......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!!!!
-
Επειδή οι περισσότεροι θα σου προτείνουν να αλλάξεις αυτοκίνητο για να πετύχεις το στόχο σου (τάπα αλλά και παιχνιδιάρικα στις στροφές), εγώ θα σου προτείνω να επικοινωνήσεις με τον κύριο Luc Besson που έχει εμπειρία στο θέμα 406.
-
Ο χρήστης abba έγραψε:
Εχω αποκτησει στα χερια μου ενα Peugeot 406 1800cc 118hp. Θελω να το κανω το αυτοκινητο ΟΣΟ καλυτερο μπορω.Δεν εχω ιδεα τι ειναι τα μπουζι,τι αναρτησεις χρειαζομαι ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. Θελω να μπαινω στισ στροφες,θελω να καταπινω τα χλμ για πλακα θελω να σκιζω τα διλιτρα με ανεση.....Τα λεω περιεργα....Μην παρεξηγησετε τον τροπο μου ή αυτα που λέω, απλα θελω να καταλαβετε εσεισ που είστε γνώστες και θα μου πείτε τη γνώμη σας τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλω.....Επισης ξέρω οτι είναι δυσκολο με αυτο το αυτοκινητο να καταφερω πολλα.Απλα θέλω το καλύτερο δυνατό......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!!!!Αν δεις πως στρίβει το 406 θα χάσεις τον ύπνο σου.
Αν επίσης δεν έχεις ιδέα ,τι είναι μπουζί κλπ σου συνιστώ να αποκτήσεις 'χέρια',το αυτοκίνητο κάνει παπάδες.
Είναι σίγουρο ότι αν μπει χέρι πάνω (ειδικά στην ανάρτηση) το συγκεκριμένο αμάξι θα γίνει χειρότερο.Εγώ είπα και ελάλησα,εσύ ότι θες κάνε....
-
Ο χρήστης abba έγραψε:
...thelw na to kano oso pio toympano boro!... -
Το παλευω το αμακσι αρκετα....δεν το φτανω στα ακρα σε στροφιλικια...ως εκει καλα...οταν το πιεζω πολυ τα μουτρα πανε βολτα....ισιωνει απιστευτα ευκολα αλλα θελω να το κανω τουμπανο οπως ειπα....προτεινεισ δλδ εργοστασιακη αναρτηση?
-
Ο χρήστης abba έγραψε:
Το παλευω το αμακσι αρκετα....δεν το φτανω στα ακρα σε στροφιλικια...ως εκει καλα...οταν το πιεζω πολυ τα μουτρα πανε βολτα....ισιωνει απιστευτα ευκολα** αλλα θελω να το κανω τουμπανο οπως ειπα**....προτεινεισ δλδ εργοστασιακη αναρτηση?Αρα άλλαξε τον τίτλο και γράψε 'πως θα καγκουρέψω το 406 μου'.
-
ποιος κανει πλακα??
-
Δεν καταλαβες.Στο αυτοκινητο θα αρχισουν βελτιωσεις.Οταν το αυτοκινητο παρει αλογα(ενδεχεται να μπει ακομα και 2λιτρο μοτερ) θα χρειαστει ΠΡΟΦΑΝΩΣ αλλαγη σε φρενα αναρτηση διασταση ελαστικών προσθηκη ζαντων(εχω σιδερενιες τωρα).Δεν μπορω να δωσω επιπλεον 30 αλογα και να παραμείνω με φρενο λαστιχο αναρτηση ΜΑΜΑ!Καγκουρας ΔΕΝ ημουν δεν ειμαι και δε θα υπαρξω.Μου αρεσει η φινετσα σε συνδιασμο με ταχυτητα.Θελω αυτα να συνυπαρξουν στο 406 μου που το λατρευω σαν αυτοκινητο.Κλασσικο,φινετσατο και ανετο!
-
Αν επιτρέπεται, η ηλικία σου?
Πάντως μην πας σε κανά 'μάστορα' κ του πεις κάτι τέτοιο. (μου θύμισε το ανέκδοτο με το yugo)
-
Γιατί δεν κοιτάς για καμιά έτοιμη λύση;
Απλά δεν ξέρω εάν κυκλοφορεί σαν κιτ -
Ρε παιδια μη με δουλευετε!!!!!Το είπα εξ αρχης:ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ 406 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.Το γνωριζω καλά.ΑΠΛΑ θέλω να το φτιαξω ΟΣΟ μπορω.Ας ανεβει και 1 αλογο μονο.Μπορω αν ήθελα να παρω ενα τουμπανο 106 ή μια 146 ή ΟΤΙ αλλο εσεις θεωρείτε Τουμπανο ή αμαξι για στοφες ή οτι αλλο νομιζεται.ΖΗΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 406.Αυτο μου επιτρεπει η τσεπη μου να εχω και στην τελικη αυτο μου αρεσει.ΑΠΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ 406 ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.εχω καποιο ποσο που ειμαι διτεθιμενος να χαλασω για το αμαξι.αμαρτια ειναι να το ξοδεψω σε καποιον απατεωνα ανιδεο και να εχω ασχημα αποτελεσματα στο δρομο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης abba έγραψε:
Εχω αποκτησει στα χερια μου ενα Peugeot 406 1800cc 118hp. Θελω να το κανω το αυτοκινητο ΟΣΟ καλυτερο μπορω.Δεν εχω ιδεα τι ειναι τα μπουζι,τι αναρτησεις χρειάζομαι ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. Θελω να μπαινω στισ στροφες,θελω να καταπινω τα χλμ για πλακα θελω να σκιζω τα διλιτρα με ανεση.....Τα λεω περιεργα....Μην παρεξηγησετε τον τροπο μου ή αυτα που λέω, απλα θελω να καταλαβετε εσεισ που είστε γνώστες και θα μου πείτε τη γνώμη σας τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλω.....Επισης ξέρω οτι είναι δυσκολο με αυτο το αυτοκινητο να καταφερω πολλα.Απλα θέλω το καλύτερο δυνατό......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!!!!το πουλάς... και παίρνεις κάτι άλλο....
κρίμα είναι να πετάς λ7 για βελτιώσεις κ.τ.λ. που δεν θα κάνουν συνολικά, καλύτερο το 406
-
Ο χρήστης abba έγραψε:
Ρε παιδια μη με δουλευετε!!!!!Το είπα εξ αρχης:ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ 406 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.Το γνωριζω καλά.ΑΠΛΑ θέλω να το φτιαξω ΟΣΟ μπορω.Ας ανεβει και 1 αλογο μονο.Μπορω αν ήθελα να παρω ενα τουμπανο 106 ή μια 146 ή ΟΤΙ αλλο εσεις θεωρείτε Τουμπανο ή αμαξι για στοφες ή οτι αλλο νομιζεται.ΖΗΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 406.Αυτο μου επιτρεπει η τσεπη μου να εχω και στην τελικη αυτο μου αρεσει.ΑΠΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ 406 ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.εχω καποιο ποσο που ειμαι διτεθιμενος να χαλασω για το αμαξι.αμαρτια ειναι να το ξοδεψω σε καποιον απατεωνα ανιδεο και να εχω ασχημα αποτελεσματα στο δρομο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΤι εμπειρια εχεις απο οδηγηση;Ποσα χρονια οδηγας;
-
4 χρονια.Εμαθα με ενα corsa-c 1,4 με 90hp.Το πηγαινα πολυ καλα και ήμουν μες στην τρελή χαρα που καθαριζα ολα σχεδον τα 1400αρακια.κατα καιρους επαιξα με αλφα146 και 147 φτιαγμενες ενος φιλου απο αλφιστι!η 146 καλα στημενη για πιστα το ιδιο καλη και η 2λιτρη 147 του.Εδω και ενα χρονο εχω το 406.
Το ειδα σαν προκληση να το φτιαξω λιγακι για να κανω το κεφι μου και να συνεχισω να εχω την ανεση που μου παρεχει στα ταξιδια(εν αντιθεση με το κορσα και την 146).
Μου αρεσουν τα σιβικ,τα 106, τα σαξο, οι Μ3, οι πισοκούνες ΟΛΑ τα καλα αυτοκτινητα.
Το να παρω ενα αμαξι κατηγοριοποιημενο ομως δεν το θελα.
Ηθελα να προτοτυπησω στην παρεα,στη γειτονια,στην πολη............
Να παρω ενα αμαξι που ολοι θεωρουν παππουδιστικο,αργο,αχρηστο και να το κανω ενα αμαξι καλο.
Γρηγοροτερο καλυτερο στο στριψιμο και στην εμφανιση ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ...
Δεν περιμενω ποτε οτι θα παρω στο φαναρι μια 159 ή ενα Μ3,ουτε καν ενα 2λιτρο της σειρας που λεει ο λογος.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ για το 406 μου. -
λοιπον αν ειναι να γινει χαμος τουρμπισε το.. δε ξερω ποσο θα αντεξει αλλα και γκαζι θα εχεις και θα προτοτυπησεις
-
Ροϊκή εξέλιξη
Κατέβασμα στο καπάκι
Εξαπετάλουδο
Νέος άγραφος εγκέφαλος
Εξάτμιση απο κεφαλή μέχρι τελικό
Αγωνιστικός καταλύτηςΑνάρτηση Proflex
Αντιστρεπτική εμρπός απο το V6Τετραμπίστονα Willwood εμπρός και δυμπίστονα πίσω.
Ζάντες / λάστιχα 205-45/17 -
Ο χρήστης abba έγραψε:
4 χρονια.Εμαθα με ενα corsa-c 1,4 με 90hp.Το πηγαινα πολυ καλα και ήμουν μες στην τρελή χαρα που καθαριζα ολα σχεδον τα 1400αρακια.κατα καιρους επαιξα με αλφα146 και 147 φτιαγμενες ενος φιλου απο αλφιστι!η 146 καλα στημενη για πιστα το ιδιο καλη και η 2λιτρη 147 του.Εδω και ενα χρονο εχω το 406.
Το ειδα σαν προκληση να το φτιαξω λιγακι για να κανω το κεφι μου και να συνεχισω να εχω την ανεση που μου παρεχει στα ταξιδια(εν αντιθεση με το κορσα και την 146).
Μου αρεσουν τα σιβικ,τα 106, τα σαξο, οι Μ3, οι πισοκούνες ΟΛΑ τα καλα αυτοκτινητα.
Το να παρω ενα αμαξι κατηγοριοποιημενο ομως δεν το θελα.
Ηθελα να προτοτυπησω στην παρεα,στη γειτονια,στην πολη............
Να παρω ενα αμαξι που ολοι θεωρουν παππουδιστικο,αργο,αχρηστο και να το κανω ενα αμαξι καλο.
Γρηγοροτερο καλυτερο στο στριψιμο και στην εμφανιση ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ...
Δεν περιμενω ποτε οτι θα παρω στο φαναρι μια 159 ή ενα Μ3,ουτε καν ενα 2λιτρο της σειρας που λεει ο λογος.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ για το 406 μου.Αφού επιμένεις ( και καλά κάνεις ) και θέλεις να ξεχωρίζεις και να μη σου φάει τα λεφτά κάποιος πονηρός που δε θα σου κάνει σωστή δουλειά, στρώσου στο διάβασμα να μάθεις αυτά που πρέπει για να μπορείς να ξεχωρίζεις τι είναι το ένα εξάρτημα και τι το άλλο και τι δουλειά κάνουν, μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχεις μάθει τα βασικά, μετά προσθέτεις στο Budget και κάτι ακόμα από το δώρο των Χριστουγένων και έχεις το 406 που ονειρεύεσαι.
ΒΟΗΘΕΙΑ!ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΟ 406 ΜΟΥ?