-
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ GTI,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΟ RC ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ,ΠΟΙΟ GTI ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ RC ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ 30000 ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2ΛΙΤΡΑ!
-
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ GTI,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΟ RC ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ,ΠΟΙΟ GTI ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ RC ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ 30000 ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2ΛΙΤΡΑ!
-
-
VW Scirocco 2.0L Turbo ξεφευγε τα 30??
-
RS εννοείς.
-
focus rs ?
-
Megane RS.Γραφει καπου RC.
-
Μην μου συγκρινετε καν το Megane RS με Scirocco...Δηλαδη υμαρτον ετσι! Φιλε μου για να κοιτας το Megane RS παει να πει οτι ψαχνεις για απολυτα οδηγοκεντρικο αυτοκινητο... Πραγματικα πιστευω οτι το μοναδικο ανταξιο του ειναι το Focus RS...
-
Και αμα βρει τωρα focus rs.......
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/325929/
Κουτα με το κλειδι στο χερι...Καλοριζικο! -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Μην μου συγκρινετε καν το Megane RS με Scirocco...Δηλαδη υμαρτον ετσι! Φιλε μου για να κοιτας το Megane RS παει να πει οτι ψαχνεις για απολυτα οδηγοκεντρικο αυτοκινητο... Πραγματικα πιστευω οτι το μοναδικο ανταξιο του ειναι το Focus RS...παυσιπονα για τη μεση να μην ξεχασει να παρει
-
Κουτα με το κλειδι στο χερι...Καλοριζικο!Προλαβαινει δεν το προλαβαινει!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μην μου συγκρινετε καν το Megane RS με Scirocco...Δηλαδη υμαρτον ετσι! Φιλε μου για να κοιτας το Megane RS παει να πει οτι ψαχνεις για απολυτα οδηγοκεντρικο αυτοκινητο... Πραγματικα πιστευω οτι το μοναδικο ανταξιο του ειναι το Focus RS...
παυσιπονα για τη μεση να μην ξεχασει να παρει
Δεν θα τα χρειαστει πιστεψε με εδω μιλαμε για αυτοκινητα μελετημενα με αναρτησεις σχεδιασμενες απο μηχανικους με Muchas Maracas...Ισως δραμαμινες για τα G...
-
Κουτα με το κλειδι στο χερι...Καλοριζικο!Ακριβώς οτι ζητάει ο φίλος... μέχρι 2lt και 30Κ...
-
O φιλος ζηταει αμαξι ανταξιο του RS...E το μονο ανταξιο του RS ειναι το εταιρο RS...
-
παυσιπονα για τη μεση να μην ξεχασει να παρει
Δεν θα τα χρειαστει πιστεψε με εδω μιλαμε για αυτοκινητα μελετημενα με αναρτησεις σχεδιασμενες απο μηχανικους με Muchas Maracas...Ισως δραμαμινες για τα G...
ξερω και κατι αλλους μηχανικους με μεγαλυτερο budget που δεν χρησιμοποιουν ημιακαμπτο και δε σου σπανε τη μεση χωρις λογο
α ναι στριβουν και καλυτερα(λιγο πιο ανατολικα κοιτα )
-
GTI που να μπορει εστω να ακολουθησει Megane RS και Focus RS δεν γνωριζω κανενα αλλο...Εκτος κι αν δεν μιλαμε για καθαροαιμο οδηγοκεντρικο αυτοκινητο αλλα για μουρικο all around...O οδηγος που θα επιλεξει ενα RS (οποιοδηποτε απο τα 2...) θα απογοητευτει απο ενα πιο ''φλωρικο'' π.χ. Leon, Civic, Golf κτλ...Και το ιδιο ισχυει κι απο την αναποδη...Ο ανθρωπος που ειναι πιο chill δεν θα μπορεσει να εκτιμησει μια πολεμικη μηχανη και θα ξενερωσει με το θορυβο, τις σκληρες αναρτησεις κτλ...
-
με 38Κ (αντε 41 με λιγα εξτρα) παιρνεις ενα s3 και μια χαρα τα ακολουθεις, ειδικα αν γλιστραει
αλλα ξεχασα, εδω στην ελλαδα εχουμε τελεια ασφαλτο και τα δικινητα τα σπανε
-
Αν απο τα 30.000 ανεβεις στα 41.000 ε...? Ωραια σκεψη ! Σωστο δεν το ειχα σκεφτει ετσι! Αν βαλεις αλλα 4.000 δηλαδη και παρεις STI θα εισαι ακομα πιο μαγκας...! Ρε συ QsisVTS μην λεμε μπαρουφες! Τι σχεση εχει ενα (πολυ) γρηγορο hatchback με ενα τρομερα εξελιγμενο GTI...? Καμια επαφη ουτε απο οδηγικη αισθηση ουτε απο αποτελεσματικοτητα επι της ουσιας...Να σου θυμισω οτι τα ανωτερω αναφερομενα αυτοκινητα πλησιαζουν (ή ακομα και ξεσκιζουν) σε χρονους πολυ πιο ακριβα ζμπορ αυτοκινητα....
-
Και στην καλή άσφαλτο πίστας...
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... a7e3125a10
πόσο δε σε δρόμο...Αλλά πάει μάλλον προς το 'μούρικο all-around'...
Αν απο τα 30.000 ανεβεις στα 41.000 ε...? Ωραια σκεψη !ΥΓ: Το focus II RS έχει 30Κ...?
megane rs 2009