-
Θα πάρω το 2ο με τη μούρη του 1ου... το πάνω τεραγωνίζει αρκετά και έχει περίεργες αναλογίες...
Τον κώλο δεν θα τον έβαζα και στο top-ten σου...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Θα πάρω το 2ο με τη μούρη του 1ου... το πάνω τεραγωνίζει αρκετά και έχει περίεργες αναλογίες...Τον κώλο δεν θα τον έβαζα και στο top-ten σου...
Ούτε εγώ...αλλά εχθές δεν υπήρχε έμπνευση!...
-
Καλησπέρα φίλοι μου, εδώ έχει πέσει άπειρη δουλειά! Σήμερα για παράδειγμα έφυγα στις 9 το πρωί και γύρισ 11.30 το βράδυ με μόνα διαλειμματα για φαγητό! Παρόλα αυτά πάντα βρίσκω χρόνο για λίγα σχεδιάκια. Σας παραθέτω όσα κατάφερα να βρω στο μπλοκ μου σήμερα:
Κωνσταντίνε τα 'κυριλέ' δεν σου πάνε και τόοσο πολύ, μου αρέσει περισσότερο το πρώτο από τα τελευταία. Εγώ από τα δικά σου σχέδια προτιμώ με διαφορά το κοκκινόασπρο κεντρομήχανο κουπέ. Είναι από τα αγαπημένα μου σχέδια γενικά.
-
Παρενέργειες τσίπουρου...
-
-
αυριο θα απλοποιησω τις γραμμες για να αναδεικνυονται τα σχεδιαστικά στοιχεια που θελω περισσοτερο γιατι τωρα δειχνει λιγο μπαχαλο -
Απο εσένα περιμένουμε και ένα καλό 3D... μην ξεχνιόμαστε...
-
αμα δεν ειμαι ικανοποιημενος από το αρχικό σχεδιο, μετα στο 3d θα ζοριστω να κανω αλλαγες
για Mustang μου βγαινει
-
Ωραίος vengas, άρχισες και εσύ να το εξασκείς περισσότερο. Νομίζω παρεπιπτόντως ότι βρήκα την πραγματική σου ταυτότητα κύριε Βασίλη Ανανεώνω το profile μου στο designerspace και είδα και το δικό σου και αναγνώρισα το κόκκινο bravo
απάντηση στο απο κάτω σχόλιο: Δυστυχώς όχι! Θα ξεκινήσω απο το καλοκαίρι να προσπαθώ για το β εξάμηνο του χρόνου, σίγουρα θα βρω σχολή να με δεχτεί το θέμα είναι να αξίζει
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Ωραίος vengas, άρχισες και εσύ να το εξασκείς περισσότερο. Νομίζω παρεπιπτόντως ότι βρήκα την πραγματική σου ταυτότητα κύριε Βασίλη Ανανεώνω το profile μου στο designerspace και είδα και το δικό σου και αναγνώρισα το κόκκινο bravoΑυτό λέγεται Βιομηχανική κατασκοπεία!!!!
Θάνο κανένα νέο από Coventry μεριά? -
-
Καλά το πας (αν και δυσκολεύομαι να κανανοήσω πλήρως του όγκους με το Λ.Λ. ρέντερ )...
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...Κωνσταντίνε, ΑΥΤΟ είναι βιομηχανική κατασκοπεία....
http://www.worldcarfans.com/11005242642 ... wphotos#13Ας πεί κάποιος στη Lancia να σταματήσει να μου κλέβει τα σχέδια...
-
http://www.worldcarfans.com/11005242642 ... wphotos#13Ας πεί κάποιος στη Lancia να σταματήσει να μου κλέβει τα σχέδια...
[/quote]
...ωραία ατάκα!!! -
Εεεμα, δεν τους βλέπεις... πήραν το σχέδιο μου, του έκαναν τις αλλαγές σου (φουσκωμένο καπό, εξαφάνιση αεραγωγού, τούμπα πίσω φώτα) και το παρουσίασαν σαν δικό τους... νισάφι πια!
-
μπαι δε γουέι
ποιο απο τα δυο tutorial για photoshop θεωρειτε το καλύτερο και γιατί?
1-->http://www.designertechniques.com/tutorials/husseinalattarphotoshoprendering01-page1.htm
2-->http://www.youtube.com/watch?v=3qlm4DNjZyo -
το πρώτο είναι πιο 'photoshopάδικο'... δεν χρειάζεται tablet, θα σου πάρει παραπάνω ώρα, αλλά με πιο φωτορεαλιστικό αποτέλεσμα...
το δεύτερο είναι πιο rough... χρειάζεται tablet, παίρνει λιγότερο χρόνο, με πιο ζωγραφικό αποτέλεσμα...Αν θέλεις να κάνεις ένα επιλεγμένο κομμάτι εντυπωσιακό πήγαινε με το 1ο...
Αν θέλεις να βγάζεις σκίτσα σε ρυθμούς Κωνσταντίνου (που λέει ο λόγος ) πήγαινε με το 2ο... -
-
επιστροφή από άλλο ένα σαββατοκύριακο στην αθήνα (αυτή τη φορά για ηχογράφηση νέου τραγουδιού!)
Είμαι αρκετά χαρούμενος γιατί έμαθα χθες ότι πήρα υποτροφία 1400 ευρω από το πανεπιστήμιό επειδή είμαι ο πρώτος που δικαιούται να την πάρει - μία υπέροχη βοήθεια για το erasmus που θέλω να κάνω του χρόνου...Για σήμερα σας έχω ένα fiatακι και μία mclaren τα οποία έκανα στο πλοίο ως συνήθως:
-
Μπράβο Θάνο.
Αυτά είναι καλά νέα!
και βελτίωσες και τη γωνία ενώ και οι γραμμές σου είναι λίγο πιο αβίαστες!
(μάλλον σου κάνει καλό η Αθήνα... ). -
Μπράβο Θάνο
Για τα σκιτσάκια θα συμφωνήσω με τον chief designer... όσο πάς ελευθερώνεις το χέρι σου... συνέχισε έτσι...
Και μια παρατηρησούλα, αν μου επιτρέπεις, που την βλέπω καιρό (αν και στα τελευταία 2 δεν είναι τόσο έντονο)... συνηθίζεις να κάνεις το μπροστά εξωτερικό φτερό (όπως το κοιτάμε, το αριστερό) λίγο πιο πάνω απο το εσωτερικό, με αποτέλεσμα να φαίνεται η μούρη λίγο 'στραβωμένη'...... βάση της συγκεκριμένης προοπτικής (που ο ορίζοντας σου είναι περίπου στο ύψος του πατώματος) θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κάτω...
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου