-
Τέλεια! Τι λετε να περιμένουμε αλλο λίγο η να ξεκινήσουμε; Αν ειναι ας δωσουμε μια προθεσμία δήλωσης συμμετοχών μέχρι μια μέρα ωστε να προλάβουν όσοι ενδιαφέρονται και δεν το εχουν δει ακόμα. Τι λέτε για την Πέμπτη 1 Οκτώβρη; Μετα ξεκινάμε να φτιάχνουμε τα σχέδιά μας και βάζουμε ένα deadline. Μία εβδομάδα καιρός - δηλαδή μέχρι την Πέμπτη 8 του μήνα πιστεύω είναι αρκετό - αν κάποιος θέλει περισσότερο ή λιγότερο χρόνο ας το πει μέχρι τις 1 του μήνα που θα αρχίσει επίσημα ο διαγωνισμός μας!
-
για να μη δημιουργηθουν αποκλίσεις από το αν καποιος χρησιμοποίησε υπολογιστή ή όχι προτείνω να τα κανουμε χωρίς τη χρηση υπολογιστή και μονο σχεδια με μολύβι...
ετσι πιστευω θα μπουνε και πιο πολλά άτομαθα βαλω μια από αυτες τις μέρες εικόνες που δείχνουν πως να κάνει κανείς ένα σκιτσο, θα δείχνουν τις βασικές αρχές για να κάνει κανείς ένα σωστό σκίτσο
πιστευω πως καλύτερα ειναι να δοθουν 15 μέρες για να γίνουν τα σχέδια
-
Δεκαπέντε πιστεύω ότι είναι αρκετές προκειμένου να παρουσιαστεί η γενική ιδέα από τους συμμετέχοντες. Προτείνω τα προσχέδια να συνοδεύονται και από μία μικρή περιγραφή.
Παρακαλώ τους συντονιστές να κάνουν το θέμα επισημασμένο για τη γρήγορη ανεύρεσή του κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
για να μη δημιουργηθουν αποκλίσεις από το αν καποιος χρησιμοποίησε υπολογιστή ή όχι προτείνω να τα κανουμε χωρίς τη χρηση υπολογιστή και μονο σχεδια με μολύβι...
ετσι πιστευω θα μπουνε και πιο πολλά άτομαΣωστος Αντε ας στειλω και εγω πμ.
-
5 συμμετοχές μέχρι στιγμής. Πολύ σωστός vengas. Σέ χαρτί λοιπόν με μολύβι (ή με στυλό). 15 μέρες είναι τέλεια για την διάρκειά του. Μόνο να δούμε από πότε θα ξεκινήσουν. Ας περιμένουμε λιγάκι ακόμα γιατί they keep coming!
Συμμετοχές στον διαγωνισμό σχεδιασμού:
- Thanas_4
- kotetsi
- vengas
- bab2112
- bihlas87
Θέμα (j.marr style) : Αυτοκίνητο πόλης. Όπως ξέρεις το παρκάρισμα είναι πρόβλημα, η κινηση επίσης και χίλια δυο αλλά. Οπότε θέλουμε κάτι μικρό (~2.5μ), στενό, ελαφρύ, οικονομικό, να μπορεί να μεταφέρει 2 τουλαχιστον ατομα και το βασικότερο να μην μοιάζει με αυγό (Βλ. Smart, T25, iQ κλπ)
-
βαλτε με και μενα , τωρα το ειδα... ελπιζω να μην ειναι αργα , θα στειλουμε τα σχεδια με mail ή τα δημοσιευουμε σε blog???
-
Welcome gto250swb! Δεν είναι καθόλου αργά, ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου. Τα σχέδια προτείνω να τα δημοσιεύσουμε σε ένα νέο topic που θα ανοίξω όταν ολοκληρωθεί το θέμα με τις συμμετοχές έτσι ώστε να μπορούν να τα δουν όλοι στο forum και να ψηφίσουν τον νικητή...
- Thanas_4
- kotetsi
- vengas
- bab2112
- bihlas87
- gto250swb
Θέμα (j.marr style) : Αυτοκίνητο πόλης. Όπως ξέρεις το παρκάρισμα είναι πρόβλημα, η κινηση επίσης και χίλια δυο αλλά. Οπότε θέλουμε κάτι μικρό (~2.5μ), στενό, ελαφρύ, οικονομικό, να μπορεί να μεταφέρει 2 τουλαχιστον ατομα και το βασικότερο να μην μοιάζει με αυγό (Βλ. Smart, T25, iQ κλπ)
-
ποτε ειναι το deadline για τα σχεδια?
-
Χμμμ... έχουμε πει για 15 ημέρες διάρκεια για τα σχέδια στο χαρτί. Θα μπορούσαμε να ορίσουμε λήξη στις 18 Οκτωβρίου.
Τι λέτε;
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Welcome gto250swb! Δεν είναι καθόλου αργά, ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου. Τα σχέδια προτείνω να τα δημοσιεύσουμε σε ένα νέο topic που θα ανοίξω όταν ολοκληρωθεί το θέμα με τις συμμετοχές έτσι ώστε να μπορούν να τα δουν όλοι στο forum και να ψηφίσουν τον νικητή...Συμμετοχές στον διαγωνισμό σχεδιασμού:
- Thanas_4
- kotetsi
- vengas
- bab2112
- bihlas87
- gto250swb
Εφόσον έχεις αφήσει μια θέση κενή λέω να γίνω ο 7ος της παρέας...
-
έγινε Vasgti - ας βάλουμε 20 Οκτωβρίου για σχέδια μήπως έχουμε συμμετοχή της τελευταίας στιγμής. Θα ανοίξω τοπικ με θέμα Διαγωνισμός Σχεδιασμού 4tforum και θα βάλουμε εκεί όλοι τα σχέδιά μας...
- Thanas_4
- kotetsi
- vengas
- bab2112
- bihlas87
- gto250swb
- Vasgti
-
3 ημέρες μένουν για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. Λέω να αφήσουμε το upload να γίνεται όλη την τελευταία μέρα (την Τρίτη) μέχρι τις 23.59 Δυστυχώς εγώ δεν είμαι έτοιμος ακόμα αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω να το ανεβάσω στην ώρα του το μικρό μου. Πρέπει να βρούμε κάποιο τρόπο να ψηφίσουμε πάντως!
-
Θα κάνουμε ένα poll την Τρίτη το βράδυ με τα σχέδια μαζεμένα, no worries.
-
Τι έγινε; Εγώ είμαι σχεδόν έτοιμος να ανεβάσω τα σχέδια για τον διαγωνισμό . Θα τα ανεβάσουμε εδώ ή σε άλλο topic με poll;
-
I'm out, δεν πρόλαβα να ετοιμαστώ κατάλληλα. Στον επόμενο πάλι...
-
στείλτε ρε οτι κανατε
θα δοθούν και δώρα βιβλία από τις συλλογές μελών του forum(
1ο Δώρο:** Θεωρία των Χρωμάτων** προσφορά του kouk
2o Δώρο: **Περιστέρια (δίτομο) **προσφορά του Kruzestern
3o Δώρο: Εισαγωγή στην Κομουνιστική Θεωρία προσφορά του manosk -
Λοιπόν, ανεβάζω πρώτος εγώ (αν και κανονικά έχει λήξει η προθεσμία) και θέτω παράταση υποβολής των σχεδίων έως την Κυριακή 18 του μήνα. Ελπίζω να μην βγω πρώτος επειδή δεν υπάρχει άλλος! Βάλτε όλοι τα σχέδιά σας εδώ - ακόμα και αν είναι σε πρώιμο στάδιο - και εμένα αυτό που ανέβασα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση! Θα προσπαθίσω να ανεβάσω βελτιωμένη έκδοση. Αν όχι θα μπω με αυτό στην ψηφοφορία.
Λοιπόν, σας παρουσιάζω το M, το αυτοκίνητο πόλης με μήκος 2,6 μέτρα, πλάτος 1,5 και ύψος 1,4 (οι διαστάσεις είναι περίπου). Μπορεί να φιλοξενήσει 2 επιβάτες και κινείται με ηλεκτρική ενέργεια την οποία παίρνει από συστοιχία μπαταριών τοποθετημένη μπροστά. Ο ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται πίσω και κινεί τους πίσω τροχούς. Νομίζω πως δεν μοιάζει με αυγό άρα είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση . Τα σχέδια έγιναν όλα πολύ γρήγορα με στυλό κατα την διάρκεια του μαθήματος! σήμερα στην σχολή - ίσως βα φάινεται από κάποια μικρολαθάκια. Προτίμησα να μην τα αλλάξω και απλά να τονίσω την αντίθεση γιατί δεν έχω χρόνο και γιατί έτσι φαίνονται πιο άμεσα και δυναμικά. Ελπίζω σύντομα να έχω και αντίπαλο στον διαγωνισμό
ΙΔΟΥ ΤΟ 'Μ'
-
well done thanas4.... πολυ ωραιο το 'Μ'.... keep it up
-
Γεια σας παιδια! Επιτέλους επέστρεψα στα ποστ μετά από αρκετό καιρό! Είναι που μου έπεσαν όλα μαζεμένα τώρα τελευταία. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Έτσι για αρχή σας βάζω μία BENTLEY σε SUV (σε σχεδιαστικά πρώτυπα της νέας Mulssane) και ένα RENAULT coupe που έκανα την ώρα του μαθήματος στην σχολή μου. Είναι λίγο περίεργα - μου φαίνεται χάνω τα λογικά μου τελευταία - αλλά σύντομα θα κάνω και κάτι πιο λογικό.
-
http://www.skroutz.gr/s/39362/Aiptek-14000U.html
http://www.skroutz.gr/s/40942/Trust-TB-7300.html
http://www.skroutz.gr/s/49100/Genius-G-Pen-M712.htmlΟι σελίδες των κατασκευαστών:
Aiptek, Trust, Genius (και Waltop, την οποία δε βρίσκω σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα).Φαινομενικά είναι η ίδια ταμπλέτα με άλλο logo. Πρακτικά υπάρχει κάτι παραπάνω στην ακριβότερη που δε βλέπω ή παίρνω τη φτηνότερη χωρίς δεύτερη σκέψη;
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου