-
700 (νομίζω ) πρέπει να είναι το μέγιστο πλάτος για να μην στις κόβει
με 640 δεν στις κόβει πάντος
BTW υπάρχει και edit
-
Δεν σας βλέπω να συμμετέχεται και.......
Θάνος που είσαι βρε?!!!! -
Καλημέρα σας κύριοι!
-
Βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με την εξωτερική εμφάνιση, θα πιάσω λοιπόν σιγά-σιγά διαμόρφωση εσωτερικού και θα τα κάνουμε join στο τέλος.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με την εξωτερική εμφάνιση, θα πιάσω λοιπόν σιγά-σιγά **διαμόρφωση εσωτερικού **και θα τα κάνουμε join στο τέλος.Βρίσκω την κίνηση πολύ σωστή!!!
-
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Εδώ ειμαι και εγώ! Ανάμεσα στα διαγωνίσματα και στις εργασίες κάνω κανα σχέδιο. Αυτό είναι με κλασσικό μολύβι - είχα μήνες να κάνω κάτι με μολύβι!http://img203.imageshack.us/img203/6901/p2050002.th.jpg[/img][/url]
Καλοοοοό!!!
-
Πρόσφατα σχέδια (εννοώ 2009-2010) θα βλέπετε μόνο σε βραδυνές ώρες!
Προς το παρόν περιορίζομαι σε παλιά σχέδια (προ του 2005).
-
Σχεδίαση σε 3Dstudio πίσω στα 'ηρωικά' χρόνια (1994) για το διαγωνισμό σχεδίασης ηλεκτρικού οχήματος που είχε προκυρήξει ο Δήμος Αθηναίων.
πίσω στο 2001 άν θυμάμαι καλά...
-
πίσω στο 2001 άν θυμάμαι καλά...
[/quote]Μάλλον κάνω λάθος.... ...του '96 πρέπει να είναι.
-
Πολυ ωραιο το τελευταιο...
Συμφορουμιστη υπαρχει δεξια η επιλογη edit.....
-
-
Για σήμερα το βράδυ αποφάσισα να επιστρέψω στις παλιές μου συνήθειες κάνοντας σχέδια για συγκεκριμένες μάρκες. Να λοιπόν ένα πολυμορφικό Audi κάτι το οποίο δεν έχουμε δει μέχρι τώρα - ίσως το υπέροχο Α2 ήταν ένα μικρό δείγμα. Δεν μου αρέσει τόσο ο τρόπος που χειρίστηκα τις γραμμές του προφυλακτήρα αλλά δεν πειράζει για αυτό είναι τα σχέδια! Ελπίζω κάποια μέρα να δω ένα πανέμορφο πολυμορφικό από την Audi όπως ελπίζω και το καινούριο A3 να μην με απογοητεύσει
P.S. Κωνσταντίνε, πολύ όμορφη η λεπτομέρεια της εξάτμισης στο τελευταίο σχέδιό σου! Επίσης είναι φανταστικός ο τρόπος που χειρίζεσαι τις επιφάνειες στα coupe τέτοιου στυλ -τα κάνει να δείχνουν ιδιαίτερα μυώδη και ισχυρά.
-
Μπράβο σε όλους. Δεν φαντάζεστε πόσο σας θαυμάζω. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να κάνω κάποιο σχέδιο αμαξώματος (και στο χέρι και στο pc) με παταγώδη αποτυχία. Είναι σίγουρα κάτι που θέλει (και) ταλέντο.
Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν.
-
Δεν μου αρέσει τόσο ο τρόπος που χειρίστηκα τις γραμμές του προφυλακτήρα αλλά δεν πειράζει για αυτό είναι τα σχέδια!
Θάνο , δώσε λίγο όγκο στις γραμμές χρησιμοποιώντας σκιές. Τόνισε το στοιχείο της μελέτης που θέλεις να φαίνεται.
Γίνε λίγο πιο τολμηρός στις γραμμές σου γενικά.
Μ αρέσει που τα 'κοιτάς' από χαμηλά αλλά έλα πιο κοντά σε μια κανονική 3/4 όψη. -
Επειδή όσοι ασχολούμαστε με το Automotive Design χρειαζόμαστε ερεθίσματα και εικόνες και από άλλα βιομηχανικά προιόντα , δείτε μερικές παλαιότερες ενασχολήσεις με διάφορα είδη ?(όλα με ρόδες πάντως!).....
-
Θάνο;;;;;
-
Θάνος μόλις πριν λίγο στο Traction! Πςςς, πώς γράφεις έτσι στην κάμερα!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Θάνος μόλις πριν λίγο στο Traction! Πςςς, πώς γράφεις έτσι στην κάμερα!Και εγω μολις τωρα το ειδα...Εχω να πω πως τα σχεδια του παιδιου ειναι ποιο ρεαλιστικα σε σχεση με τα σχεδια του αλλου παιδιου που ειχα δει πριν μια ή δυο εβδομαδες...Κατευθειαν ξεχωρισα την alfa που ειχε σχεδιασει το παλικαρι και λεω λες?Παντος πρεπει να αφησες καλη εντυπωση στον Ζαπατινα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Θάνος μόλις πριν λίγο στο Traction! Πςςς, πώς γράφεις έτσι στην κάμερα!
Και εγω μολις τωρα το ειδα...Εχω να πω πως τα σχεδια του παιδιου ειναι ποιο ρεαλιστικα σε σχεση με τα σχεδια του αλλου παιδιου που ειχα δει πριν μια ή δυο εβδομαδες...Κατευθειαν ξεχωρισα την alfa που ειχε σχεδιασει το παλικαρι και λεω λες?Παντος πρεπει να αφησες καλη εντυπωση στον Ζαπατινα.
Τον ειδα και εγω.... Τα σχολια του Ζαπατινα ηταν κολακευτικα για τα σχεδια του...
Μπραβο Thanas_4
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου