-
[quote='IKE'][b]Καλά και το Κονγκό έχει ήλιο σε αφθονία αλλά δε σκοτώνεται κανείς για να ανοίξει σχεδιαστικό κέντρο εκεί [/b]
Καλιφόρνια , Νίκαια Γαλλίας κλπ κλπ....
Απλά Κωσταντίνε κάνε προεπισκόποιση γιατί νομίζω **11 στα 10 **ποστ σου έχουν κάποιο πρόβλημα με [img] κλπ
11 στα 10?? ...τι σκορ είναι αυτό!!!!!
Σήμερα έμαθα τα κόλπα..προσπαθώ να βελτιωθώ.Άλλο ένα δικό μου σχεδιάκι, λίγο παλαιότερο, για ένα snowmobil :
Μ αρέσει!!! -
Mερικά ακόμα σχέδια που ξέθαψα...(ολα με παραδοσιακά μέσα σχεδίασης)
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
λοιπόν παιδιά..θα βάλω μερικές φωτογραφίες με σκίτσα.
Για να έχει νόημα η όλη παρουσία μας εδω...να καθορίσουμε ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε σχετικά με το θέμα 'Σχεδιασμός'.
Συμφωνείτε?
αυτο πολυ καλο για Σουμπαρού
μπροστα βεβαια θελει λιγο περισσοτερες λεπτομέρειες, αλλά από side view και rendering σκιζει -
ζωντανεψε για τα καλά το τοπικ
Exterior Design και 'ζωντάνια' είναι ταυτόσημα πράγματα!!!
Εδώ άλλοι ξοδεύουν εκατομύρια για δημιουργία σχεδιαστικών κέντρων σε ηλιόλουστες περιοχές του πλανήτη , και εμείς που τον έχουμε σε αφθονία......τον ηλιο το εχουμε σε αφθονια, ομορφες πολεις σαν τις ιταλικές ή Βαρκελώνη δεν εχουμε να βλεπουμε ωραιες εικονες και να δημιουργούμε
-
vengas....μαζί σου!!!
Ευτυχώς εγω είμαι πλέον σε όμορφο περιβάλλον !!!
γι αυτό πάω σπιτι , στα σκυλιά μου (τη συζυγο δεν σας τη βαζω φωτο...χε χε)...και εχοντας σημερα ελευθερο απογευμα θα κάτσω να βγάλω κανένα σκιτσάκι!!
Καλό και δημιουργικό υπόλοιπο ημέρας για όλους σας!
-
Τελικά αναλώθηκα με άλλα θέματα , οπότε θα ποστάρω ένα παλιό σκίτσο..
-
I am back με δύο γρήγορα σχέδια τα οποία δεν ακολουθούν την σχεδιαστική φιλοσοφία κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας. Και τα δύο είναι οχήματα ελεύθερου χρόνου, δεν είμαι αρκετά ικανοποιημένος αφού τα σχέδια δείχνουν ξεπερασμένα αλλά ζηλεύω που ποστάρετε σχέδια εσείς και είπα να βάλω ότι έκανα σήμερα. Ο λόγος που απέχω τελευταία είναι η εξεταστική αλλά και το εξώφυλλο του cd του συγκροτήματός μου που μου τρώνε όλο το χρόνο! Σύντομα θα επιστρέψω στην ενεργό δράση με ανεβασμένα σχέδια σε τακτά χρονικά διαστήματα! Ο Κωσταντίνος μας έσωσε μπαίνοντας στο forum - μας έδωσε ζωή!!!!
-
Εφ όσον δεν ξάπλωσα ακόμα.....άντε ένα σκίτσο στο 5λεπτο!
-
Και τα δύο είναι οχήματα ελεύθερου χρόνου, Ο λόγος που απέχω τελευταία είναι η εξεταστική αλλά και το εξώφυλλο του cd του συγκροτήματός μου που μου τρώνε όλο το χρόνο! Σύντομα θα επιστρέψω στην ενεργό δράση με ανεβασμένα σχέδια σε τακτά χρονικά διαστήματα! Ο Κωσταντίνος μας έσωσε μπαίνοντας στο forum - μας έδωσε ζωή!!!!
Θάνο έχω ένσταση σχετικά με τον όρο Οχήματα Ελεύθερου Χρόνου!
Περιμένουμε να δούμε το εξώφυλλο!..και να ακουσουμε αν ειναι δυνατό και το συγκρότημα. -
Τελευταία προσπάθεια γι αυτό το βράδυ...
-
Στείρα η ημέρα σήμερα....ασχολουμαστε με σχεδιασμό επίπλων κουζίνας...
-
vengas....μαζί σου!!!
γι αυτό πάω σπιτι ,** στα σκυλιά μου (τη συζυγο δεν σας τη βαζω φωτο**...χε χε)...και εχοντας σημερα ελευθερο απογευμα θα κάτσω να βγάλω κανένα σκιτσάκι!!ακούγεται κάπως αυτό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
vengas....μαζί σου!!!
γι αυτό πάω σπιτι ,** στα σκυλιά μου (τη συζυγο δεν σας τη βαζω φωτο**...χε χε)...και εχοντας σημερα ελευθερο απογευμα θα κάτσω να βγάλω κανένα σκιτσάκι!!ακούγεται κάπως αυτό
...για πες πως ακουγεται?!
-
-
Ωραία λεπτομέρεια η μικρή εισαγωγή αέρα μπροστά από τα φωριστικά σώματα.
Θάνο....χρώμα και σκιές στα σκίτσα σου? -
πολυ καλό, απτα καλύτερα σου μαζι με το Σεατ κουπε
-
Τελικά αναλώθηκα με άλλα θέματα , οπότε θα ποστάρω ένα παλιό σκίτσο..
αυτο ειναι το μελλον.......... οι ροδες σε τετοια μορφη για να χωρανε και οι ηλεκτροκινητηρες σε καθε τροχο για να ναι πανευκολη η προσβαση σε αυτους!
-
Δύσκολη ημέρα στη δουλειά σήμερα....
Λοιπόν επανέρχομαι με ένα σκίτσο της τρέχουσας ώρας....
Για να μην ποστάρουμε όμως ολοσδιόλου τυχαία σχέδια , μάλλον πρέπει να...οργανωθούμε!
Τι λέτε? -
Δύσκολη ημέρα στη δουλειά σήμερα....
Λοιπόν επανέρχομαι με ένα σκίτσο της τρέχουσας ώρας....
Για να μην ποστάρουμε όμως ολοσδιόλου τυχαία σχέδια , μάλλον πρέπει να...οργανωθούμε!
Τι λέτε? -
για να δω...θα έχει τωρα το σωστό μέγεθος?.....
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου