-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Δούλευες στου Zagato ;;Πολύ καλή!
Όχι... 'Σα κατ'...
Κι εμένα μ' άρεσε! Όπως και η 038 του Θάνου, βέβαια!
-
-
Με τη συνδρομή καλού (νέου) φίλου και συνεργάτη ετοιμάστηκε και η 3d παρουσίαση της συμμετοχής μου στο διαγωνισμό της Vencer. Προς το παρόν βέβαια οι εικόνες δεν ανεβαίνουν στο site αλλά ok θα το ξεπεράσουμε
http://vencer.nl/contest/view/65
-
Πολύ όμορφο από αυτή την όψη αλλά θέλουμε και άλλα rendering για να το εκτιμήσουμε! Μακάρι να λυθεί και το πρόβλημα με το site της vencer γιατί καταντάει κουραστικό. Ελπίζω να προχωρήσει ο διαγωνισμός. Αν βρω χρόνο ίσως κάνω και το δικό μου σε 3d για να έχουμε εσωτερικό ανταγωνισμό
-
-
-
Αναβίωση της Μόντρεαλ;
-
-
-
-
καλημέρα κι από μένα..έχοντας κι εγώ το μικρόβιο του σχεδιασμού αυτοκινήτων, ανέβασα στον διαγωνισμό της vecner τα δικά μου σχέδια. Το μοντέλο είναι φτιαγμένο στο Google Sketchup (freeware) και η φωτοσκίαση έγινε με τη δοκιμαστική έκδοση του iRender nXT..
ολόκληρη η σελίδα με τα σχέδια μου στο διαγωνισμό εδώ
-
Καλησπέρα σε όλους! Ποστάρω μερικά ακόμα δοκιμαστικά σχέδια που κάνω ψάχνοντας αισθητική κατεύθυνση για τα 3 concepts (με διαφορετική διάταξη κινητήρα - θέσεων το καθένα) ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που πρέπει να δημιουργήσω. Δεν παίζει τόσο ρόλο η αισθητική στο συγκεκριμένο όχημα αλλά δεν γίνεται να το αφήσω και έτσι
Φίλε kws είμαι στη Σύρο, στη σχολή Μηχανικών Σχεδίασης Προιόντων και Συστημάτων (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) που είναι ΑΕΙ πενταετούς φοίτησης.
-
Φίλε αν επιτρέπεται σε πιο σχολή βρίσκεσαι?
-
-
Ρε πστ μου όταν βλέπω τέτοια σχέδια από μερικούς ανθρώπους, θυμάμαι τον μαθηματικό μου που έλεγε να πάρω χάρακα για να φτιάχνω τα κλάσματα...
-
-
-
Ορίστε τα concept 2 και 3 λίγο περισσότερο δουλεμένα. Και τα δύο αφορούν το κάτω άκρο της κατηγορίας Light Commercial Vehicle. Διαφέρουν στην διάταξη αφού το concept 3 είναι 'cab forward' με τον οδηγό πάνω στον μπροστινό άξονα. Και τα δύο είναι κεντρομήχανα (το concept 1 που δεν σας έχω δείξει ακόμα είναι με μπροστά τον κινητήρα).
concept 2:
concept 3:
-
-
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου