-
αυτη η νεα μοδα στο καμουφλαζ κρυβει σχεδον τα παντα(αυτος ειναι ο σκοπος της αλλωστε ) ...
-
Update....
http://www.carmagazine.co.uk/Secret-new ... andinavia/
....
Under the bigger bonnet will be a range of petrol and – yes – diesel engines. The SLK range starts with a turbocharged 1.8-litre four with 201bhp, progressing up to a 3.5-litre V6 with 288bhp, and topped by a 496bhp 6.2-litre AMG model. Oil-burning fans only get one option, a 201bhp twin-turbo 2.1-litre four-pot.But with Merc working flat out on its next generation of engines, 12 months after launch the SLK line-up will look quite different. The entry level lump will become a direct-injection 2.0-litre with 235bhp, a twin-turbo 3.0-litre V6 will offer 302bhp or 349bhp, and the AMG engine will become a smaller capacity blown V8. The diesel engine will also be boosted to 222bhp in 2012.
....
-
-
Σαν να μακραίνει λίγο! Οι διαστάσεις και των 2 γενεών ήταν πάρα πολύ καλές και ισορροπημένες και ένα ... μακρύ και χαμηλό καπό δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα όμορφο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σαν να μακραίνει λίγο! Οι διαστάσεις και των 2 γενεών ήταν πάρα πολύ καλές και ισορροπημένες και ένα ... μακρύ και χαμηλό καπό δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα όμορφο!Συμφωνω... Ειδικα η τωρινη γενια εχει πολυ ωραιες γραμμες..... Μου φαινεται οτι αυτο θα ειναι μια μικρογραφια της Sls amg δηλαδη μακρυ χαμηλο καπο και θα χασει τις καμπυλες της τωρινης.....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σαν να μακραίνει λίγο! Οι διαστάσεις και των 2 γενεών ήταν πάρα πολύ καλές και ισορροπημένες και ένα ... μακρύ και χαμηλό καπό δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα όμορφο!Συμφωνώ κι εγώ. Δείχνει να μακραίνει και στο προφίλ δείχνει να επανέρχεται στο στυλ της πρώτης SLK, με τις απότομες κάπως επιφάνειες. Κρίμα γιατί η τωρινή είναι κούκλα
-
Νεα spyshots....
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Eγω θεωρω το design απαισιο...
το συγκεκριμενο ντιζαϊν ή γενικα την slk??
και τα δυο
-
-
μου φαινεται πιο μακρυ και πιο φαρδυ απο το τρεχων μοντελο
-
Εμένα μου φαίνεται ένα απλό facelift, ανάλογο της CLC
-
Και ενα βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=3reStxBQ ... _embedded#!
Στο 3:07 εχει κατι ωραια κοντινα του αυτοκινητου...
-
-
Via : http://www.worldcarfans.com/11009242859 ... owphotos#8
-
Μου αρεσει που κάλυψανε το σημα και δεν φαίνεται ποιο αμαξι ειναι
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μου αρεσει που κάλυψανε το σημα και δεν φαίνεται ποιο αμαξι ειναιΣωστο αλλα μηπως το εχουν ετσι γιατι προκειται να ανανεωσουν και το αστερι?
Μια υποθεση κανω.....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μου αρεσει που κάλυψανε το σημα και δεν φαίνεται ποιο αμαξι ειναι
Σωστο αλλα μηπως το εχουν ετσι γιατι προκειται να ανανεωσουν και το αστερι?
Μια υποθεση κανω.....
Τι να ανανεωσουν στο αστερι? Μια ζωη ιδιο ηταν. Απλα το καμουφλαρανε λιγακι
-
SLίζει υπερβολικά με αυτό το μούτρο.
Σε άσπρο με μπεζ δέρμα θα είναι σλουρπ. Έχω την εντύπωση ότι εμφανισιακά θα υπερτερεί της Ζ4... -
Πάρα πολύ ωραία. Συνεχίζει την παράδοση των ωραίων σχεδίων και με την τρίτη γενιά
-
Déjà vu ?
2012 Mercedes-Benz Slk