-
ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΕΟ AUDI TT 1.8 TFSI.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩ ΦΩΣ ΤΟΥΣ ΦΡΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ,ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΝ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ )ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΞΑΝΑ ΤΙ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΦΩΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ...
Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΘΑ ΕΚΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ(ΘΕΩΡΩ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝ.ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ).... -
ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΕΟ AUDI TT 1.8 TFSI.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩ ΦΩΣ ΤΟΥΣ ΦΡΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ,ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΝ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ )ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΞΑΝΑ ΤΙ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΦΩΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.
Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΘΑ ΕΚΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ(ΘΕΩΡΩ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝ.ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ).... -
τα λογια ειναι απο ενα παιδι που εχει audi και ειπε να τα μεταφερω...μιας και δεν εχω audi...λοιπον φιλε εχεις ξεκαθαρα μισοκαμμενη αντισταση στη λαμπα σου και πρεπει απλα να αλλαξεις λαμπα. αυτα με τις εσωτερικες επαφες ειναι ατοπα!!! 2 ευρω κανει η λαμπα , πηγαινε αλλαξε την και θα λυθει το θεμα σου.
το ιδιο ειχε παθει και στο δικο του audi ενας φιλος μου και λυθηκε ετσι απλα -
Φίλε μου τελικά ηταν ετσι οπως μου τα είπες!!! η λάμπα ειχε πρόβλημα και μόλις μου έβαλαν σήμερα νέα, 1,75 ευρω τελικά λύθυκε το μυστήριο... Ευχαριστω....
-
Πρεπει να ενιωσαν πολυ βλακες οταν τους ειπες να αλλαξουν τη λαμπα...
-
παρακαλω....αλλα το ευχαριστω παει στον qsis
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πρεπει να ενιωσαν πολυ βλακες οταν τους ειπες να αλλαξουν τη λαμπα...Μονο βλακες!!!
AUDI TT