-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Κατά πάσα πιθανότητα ο MS θα είναι το ίδιο ή λιγότερο γρήγορος του KR με ένα μονοθέσιο το οποίο δεν θα έχει καμία εξέλιξη.
Αυτό δε παίζει με τίποτα.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Τον φοβάστε πολύ, ε;
Είδες εσύ ΜΒΕ και τσίμπησες ε?
Ναι, ναι...το 'φοβόμαστε' (τι εννοείς δε καταλαβαίνω, αλλά πάμε...). Τον 'φοβόμαστε' τόσο πολύ, που θα μέχρι και χάνει το πρωτάθλημα ο Button επειδή πήρε τη πρώτη του νίκη. Λες να πάει για τον δεύτερο τίτλο φέτος?
Δεν μου απάντησες που κολλάει ο MBE σε αυτά που δήλωσε ο Michael.
Ήλπιζα ότι θα το καταλάβαινες.
Στην έλλειψη off-track tactics, συμπεριφοράς και PR. Έχει δρόμο ακόμα για να γίνει ο 'πρωταθλητής' που είναι ο Σούμι.
===============================
Διάβασα πάντως ότι θα τον εκπαιδεύσουν.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
μα το θεο, δεν βαρεθηκες να προσπαθεις να την πεις σε ολους και να βγεις και ξυπνιος; Συνελθε λιγο ρε φιλαρακι και σταματα το τρολλαρισμα. Αιντε μπραβο
Το ΜΒΕ ειναι ειρωνια, οπως ειρωνια αξιζουν και σε διαφορα προβατα που βλεπουν τα παντα με παρωπιδες και σωνει και καλα πανε να μας πεισουνε οτι ο λιουης ειναι κλασεις ανωτερος απο σεννα, σουμι κλπ. Ημαρτον δηλαδη, 1 χρονο βλεπεις φ1;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για άλλη μια φορά αποδεικνύει ο άνθρωπος ότι είναι team playerΚατά τα άλλα μπράβο του γιατί θέλει κάκαλα μια τέτοια απόφαση. Περιμένω με αγωνία να δω πως θα τα πάει απέναντι στη 'νέα γενιά' (τρομάρα της... ).
-
Schumi is back Εκπληκτικο νεο, οι 4 εβδομαδες μεχρι το επομενο GP ελπιζω να περασουν γρηγορα!
Το μονο παραπονο μου ειναι που δεν ειχε το ιδιο θαρρος το 2006... Εκ των υστερων, τζαμπα αποχωρησε τελικα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για άλλη μια φορά αποδεικνύει ο άνθρωπος ότι είναι team player
...για λόγους πίστης στην ομάδα δεν μπορώ να αγνοήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή...
-
...για λόγους πίστης στην ομάδα δεν μπορώ να αγνοήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή...
Τρελός team player...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τρελός team player...
OK...ίσως το κάνει για τη φουκαριάρα τη μάνα του...
-
Τρελός team player...
OK...ίσως το κάνει για τη φουκαριάρα τη μάνα του...
Όχι δεν το κάνει για τα λεφτά...
Όχι δεν το κάνει για τη δημοσιότητα...
Για την φουκαριάρα την φερραρί το κάνει...
Δεν γίνεται να είσαι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ αφελής (για να το πω ευγενικά)...
-
Τον φοβάστε πολύ, ε;
Είδες εσύ ΜΒΕ και τσίμπησες ε?
Ναι, ναι...το 'φοβόμαστε' (τι εννοείς δε καταλαβαίνω, αλλά πάμε...). Τον 'φοβόμαστε' τόσο πολύ, που θα μέχρι και χάνει το πρωτάθλημα ο Button επειδή πήρε τη πρώτη του νίκη. Λες να πάει για τον δεύτερο τίτλο φέτος?
Ήλπιζα ότι θα το καταλάβαινες.
Στην έλλειψη off-track tactics, συμπεριφοράς και PR. Έχει δρόμο ακόμα για να γίνει ο 'πρωταθλητής' που είναι ο Σούμι.
Αυτή την έλλειψη μόνο εσύ (μπορεί και ο Karagounis) την έχεις δει...
μα το θεο, δεν βαρεθηκες να προσπαθεις να την πεις σε ολους και να βγεις και ξυπνιος; Συνελθε λιγο ρε φιλαρακι και σταματα το τρολλαρισμα. Αιντε μπραβο
Σε σένα την είπα πάντως.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Θα πάω πάλι σε GP!!!
Έλα ρε αρχηγόπουλο να τους θυμίσεις πώς γίνεται!!!Οδικώς δε μπορώ φέτος, αλλά το ψήνουμε?
-
Προς φ1νμ:
Ειμαι πλεον σιγουρος οτι απευθυνομαι σε παιδακι 2ας γυμνασιου. Αν οχι, τοτε φιλαρακι εχεις μεγαλο προβλημα κομπλεξισμου, ψαχτο λιγακι γιατι καταντας αστειος (με την κακη εννοια)Για την ιστορια, δεν μου ειπες τιποτα. Οπως ειπα (τουλαχιστον την γνωμη μου), τον σουμαχερ δεν τον βαφτισα** εγω** βασιλια της Φ1, ο ιδιος το εχει αποδειξει με τα 7 πρωταθληματα, τις 91 νικες του και τις 68 πολ ποζισιονς. Ποιο πανω απο αυτον ειναι μονο ο Σεννα.
Εσυ αντιθετα μας πετας κατα καιρους πως ο ΜΒΕ ειναι καλυτερος και απο τους δυο. Μονος σου εκτιθεσαι απο τετοιες δηλωσεις -
Πάντως και ο Κίμι άρχισε να ξυπνάει. Για να δούμε πως θα αποδίδει με ομόσταυλο τον θρύλο.
-
Όχι, ο Lewis δεν είναι Schumi, Senna κτλ (τουλάχιστον ως τώρα) αλλά αυτή τη στιγμή είναι ό,τι πιό κοντινό υπάρχει οδηγικά. Θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε δίπλα σε κάποιον με ανάλογη και υψηλότερη ικανότητα σε μάχες.
Δυστυχώς, βέβαια, δε μιλάμε για τον Schumi των κορυφαίων του χρόνων. Ελπίζω να είναι σε αξιόμαχη κατάσταση.
'I really can't tell you if his neck would be fine to drive an F1 race - and remember he is a 40-year-old man, too,' Schumacher's spokeswoman Sabine Kehm warned.
Ο άνθρωπος μας κάνει να ξεχνάμε παραμέτρους που σε άλλους θα θεωρούσαμε καταδικαστικές για επάνοδο στις πίστες. Αυτό αποδεικνύει το impact και το μέγεθος του ανθρώπου στο χώρο... να έχει μείνει στο μυαλό όλων σαν σταθερή αξία.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Για την ιστορια, δεν μου ειπες τιποτα. Οπως ειπα (τουλαχιστον την γνωμη μου), τον σουμαχερ δεν τον βαφτισα** εγω** βασιλια της Φ1, ο ιδιος το εχει αποδειξει με τα 7 πρωταθληματα, τις 91 νικες του και τις 68 πολ ποζισιονς.Είπες ότι ο Hamilton θα δει από κοντά τι σημαίνει 'βασιλιας της φ1'. Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα εμφανιστεί στην πίστα σαν βασιλιάς, δηλαδή θα τους ξεσκίσει όλους. Γιατί αν δεν εμφανιστεί σαν βασιλιάς πως θα δει ο άλλος το τι σημαίνει βασιλιάς; Κατάλαβες τώρα ή να στο ξαναεξηγήσω;
Εσυ αντιθετα μας πετας κατα καιρους πως ο ΜΒΕ ειναι καλυτερος και απο τους δυο. Μονος σου εκτιθεσαι απο τετοιες δηλωσεις
Ποτέ δεν έγραψα τέτοιο πράγμα. (ξανά )
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Είπες ότι ο Hamilton θα δει από κοντά τι σημαίνει 'βασιλιας της φ1'. Αυτό τι σημαίνει; Ό,τι θα εμφανιστεί στην πίστα σαν βασιλιάς, δηλαδή θα τους ξεσκίσει όλους. Γιατί αν δεν εμφανιστεί σαν βασιλιάς πως θα δει ο άλλος το τι σημαίνει βασιλιάς; Κατάλαβες τώρα ή να στο ξαναεξηγήσω;
Ειπα εγω οτι θα τους ξεσκισει ολους;; Ρε για Φ1 μιλαμε, οχι για σουπερμαν
Το ειπα με την εννοια του οτι οι διαφοροι φερελπιδες νυν οδηγοι (και ιδιαιτερα αυτος που εσυ θεωρεις ως μεγα αστρο) θα εχουν την ευκαιρια να αγωνιστουν απεναντι σε εναν θρυλο του σπορ, ετσι για να δουμε πως θα τα πανε και για να βγαλουμε πιο σωστα συμπερασματα για την αξια τους.
Σιγουρο ειναι πως δεν θα ειναι ο σουπερ σουμι του 2000-2004, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι αξιος αντιπαλος και οι αλλοι θα γελασουνε μαζι του (οπως ειπες). Του αξιζει σεβασμος για οσα πετυχεΠοτέ δεν έγραψα τέτοιο πράγμα. (ξανά )
χμ, οντως εχεις δικιο σε αυτο, λαθος μου που ανεφερα ανακριβεια
Παντως απο το πρωτο ποστ σου εδω μεσα δεν ασχολεισαι με τπτ αλλο εκτος του τσαμπιον ΜΒΕ (βασικα με ειρωνικο τονο και τσαμπουκα απεναντι σε ολους τους αλλους) -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Θα πάω πάλι σε GP!!!
Έλα ρε αρχηγόπουλο να τους θυμίσεις πώς γίνεται!!!Οδικώς δε μπορώ φέτος, αλλά το ψήνουμε?
Κοίτα, Abu Dhabi οδικώς ούτε εγώ μπορώ.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Το ειπα με την εννοια του οτι οι διαφοροι φερελπιδες νυν οδηγοι (και ιδιαιτερα αυτος που εσυ θεωρεις ως μεγα αστρο) θα εχουν την ευκαιρια να αγωνιστουν απεναντι σε εναν θρυλο του σπορ, ετσι για να δουμε πως θα τα πανε και για να βγαλουμε πιο σωστα συμπερασματα για την αξια τους.Bασικά μόνο στο Hamilton αναφέρθηκες και όχι σε όλους τους φερέλπιδες. Αυτό μάλλον κομπλεξισμό δείχνει.
-
ας πουμε οτι αυτος ειναι ο leader των φερελπιδων
-
Αυτο και αν ηταν νεο!!!
Εμαθε οτι θα λειπει ο Αλονσο και επεστρεψε το πουλακι μου ε???
Μακαρι να ακολουθησει ολη την χρονια και οχι μονο στην βαρετοπιστα της Βαλενθια!
Επιστροφή Schumacher