-
Απο οτι ξερω ως τωρα...το δευτερο. Εκτός έχει βγει κάτι τόσο ριζοσπαστικό και μου έχει διαφύγει.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασα χθες σπαστά persol φίλου μου που είχαν ανάλογο σκούρο πράσινο χρώμα φακού με τα δικά μου.
Αν και μου άρεσε πολύ το σχέδιο τους, ο φακός τους δε με εντυπωσίασε σε σχέση με το δικό μου για να τρελαθώ και η ποιότητα του σκελετού αν και είχε καλά υλικά με απογοήτευσε γιατί ήταν βαριά και ο μηχανισμός για να διπλωνουν πολύ ευαίσθητος (μπουρδελο σχεδόν σε σχέση με τα wayfarer )
Βέβαια ήταν πολύ όμορφα, αλλά θα το σκεφτόμουν πολύ πριν τα πάρω
-
Καποιος μου τα ματιασε...ραντ...
Send from my 4.4.2 Note 3
-
-
Ας ξεθάψω άλλο ένα θεματάκι...
Βασικά ούτε εδώ πάει αλλά πού αλλού να ρωτήσω ?Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και φόρεσα κι εγώ γυαλιά καθώς έχω θέμα με.... τα πολύ κοντινά γράμματα. Αγόρασα λοιπόν κάτι γυαλιά αλλά μου έδωσαν μια θήκη η οποία ήταν τελείως άβολη. Σε τσέπη δεν έμπαινε με τίποτα. Πήγα πίσω στο μαγαζί και μου έδωσαν μια μικρότερη θήκη αλλά πάλι δεν μου κάνει τη ζωή εύκολη στη δουλειά. Έχω ήδη 2 μικρά κορδονάκια με τα οποία κρεμάω τα γυαλιά στο λαιμό μου. Και πάλι όμως η φύση της δουλειάς είναι τέτοια που κάποια στιγμή σε κάποια πόρτα, κάποιο έπιπλο θα χτυπήσουν και θα σπάσουν.
Μου είπε κάποιος ότι υπάρχει κάτι σαν προέκταση η οποία επιτρέπει να βάζω τα γυαλιά και όταν τα βγάζω να 'πιάνονται' στο λαιμό μου. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο ή που μπορώ να το βρω αυτό? -
Βαλτα στο κεφαλι ........σαν ηλιακο ενα πραμα!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Βαλτα στο κεφαλι ........σαν ηλιακο ενα πραμα!Εκεί είναι που θα τα χάσω/ σπάσω σε χρόνο d t
-
Υπάρχουν τα Croakies που είναι πολύ βολικά για εκδρομές, αθλητισμό, μαστορέματα. Φυσικά υπάρχουν και πολύ φτηνότερα. Και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και απλό ελαστικό σωλήνα.
Στα κρατάνε στη θέση τους ακόμα κι αν είσαι σε περίεργη στάση και όταν τα βγάλεις τα γυαλιά κάθονται στο λαιμό σου χωρίς να περισσεύουν/κρέμονται. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Υπάρχουν τα Croakies που είναι πολύ βολικά για εκδρομές, αθλητισμό, μαστορέματα. Φυσικά υπάρχουν και πολύ φτηνότερα. Και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και απλό ελαστικό σωλήνα.
Στα κρατάνε στη θέση τους ακόμα κι αν είσαι σε περίεργη στάση και όταν τα βγάλεις τα γυαλιά κάθονται στο λαιμό σου χωρίς να περισσεύουν/κρέμονται.Να υποθέσω θα τα βρω σε καταστήματα οπτικών ή φαρμακείων ή καλύτερα στο ίντερνετ?
-
Γυαλια all around για μενα ειναι τα oakley...
https://www.google.gr/search?q=oakley+g ... 60&bih=519Πολυ καλη εφαρμογη ανετα αντιθαμβωτικα και για ολες τις ωρες και παντου. Τα χρησιμοποιω στη μηχανη χωρις ελαστικο κορδονι η κορδονι και δεν λενε να πεσουν . Καθρεπτες ......
Μια καλη επιλογη πιστευω... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Γυαλια all around για μενα ειναι τα oakley...
https://www.google.gr/search?q=oakley+g ... 60&bih=519Πολυ καλη εφαρμογη ανετα αντιθαμβωτικα και για ολες τις ωρες και παντου. Τα χρησιμοποιω στη μηχανη χωρις ελαστικο κορδονι η κορδονι και δεν λενε να πεσουν . Καθρεπτες ......
Μια καλη επιλογη πιστευω...Για ηλιου συμφωνω και επαυξανω.......για ορασεως ειναι τσιρκο!!!!
-
Για ηλιου ειναι η προταση μου! Ευτυχως δεν χρειαστηκε- προς το παρον - να αγορασω ορασεως!!
-
Δημοσίευσηαπό Scotch » 04 Αύγ 2014 10:16
Έχω εδώ και πολλά χρόνια. Μεγάλη ευκολία.
Τώρα περιμένω τα καινούργια (Maui Jim), τα οποία θα είναι και πολωτικά (ή πολαριζέ ή polarised ή και... Polaroid ).
Sent from my SM-N9005Φανταστικά γυαλιά τα Maui Jim, ίσως ο καλύτερος φακός που έχω φορέσει
Εγώ έχω αυτά
www.lenshop.gr/gyalia-iliou/467-maui-jim-2372m
και νομίζω ότι δε θα τα αλλάξω ποτέ. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ -
Ο χρήστης nikar έγραψε:
Φανταστικά γυαλιά τα Maui Jim, ίσως ο καλύτερος φακός που έχω φορέσει
- 1000!! Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν καλύτερα γυαλιά ηλίου. Έχω 2 ζευγάρια, ένα κανονικό και ένα μυωπίας (το οποίο δυστυχώς είναι πανάκριβο) και δεν τα αλλάζω με τίποτα. Σημειώνω (για να πώ ότι έχω μέτρο σύγκρισης) ότι στο παρελθόν είχα γυαλιά ηλίου: Rayban, REVO (επίσης κορυφαία), Oakley.
Περί γυαλιών ηλίου...