-
Κι ο αδελφός μου έχει το ίδιο πρόβλημα με τη Laguna του. Θέλει να την επιστρέψει και να πάρει το Clio GT, αλλά δεν υπάρχει κανείς να την 'παραλάβει' και του ζητούν τα 10.700 € που είναι η τελευταία δόση... Άλλωστε η PGA δεν αναγνωριζει κάν το τρίτο έτος εγγύησης που έδινε ως αντιπροσωπεία η MAVA, ενώ η εργοστασιακή εγγύηση ήταν 2 έτη. ΧΑΟΣ!!!
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Καταρχήν πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος. Για το τι έκανε ο Μανιατόπουλος και η ΜΑΒΑ δεν φταίει καμιά RENAULT.
1)Το αυτοκίνητο βάσει συμφωνητικού πρέπει να το αγοράσει η ΡΕΛΕΞ και καμία ΜΑΒΑ, ΡΕΝΩ,PGA.
2)H PGA δεν εξαγόρασε καμία απο τις εταιρείες της ΜΑΒΑ οπότε δεν έχει αναλλάβει τις υποχρεώσεις αυτών. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πληρώσει περι τα 100.000.000€ σε προμηθευτές, τράπεζες, εργαζόμενους κλπ.
3)Η Hellas finance που λες ότι κάνει τον κινέζο μπορεί να κάνει εκ νέου διακανονισμό του ποσού εώς και 72 μήνες αν δεν κάνω λάθος.Οπότε δεν είναι απαραίτητο να πληρωθεί αυτό το ποσό τοις μετρητοίς.
4)Λογικό είναι οι υπόλοιποι διανομείς να μην το πέρνουν. Η αξία αυτή είναι εκτός αγοράς.Δοκίμασε πάντως να πας στο θυγατρικό της PGA κατάστημα που βρίσκεται στην Τατοίου. Εκεί μπορεί να βρεθεί λύση.
Μπερδευτικά λίγο!
- Η προσφορά '50-50' δεν ήταν της Ρελέξ, του Ρομπόπουλου, της Ρεναλ και λοιπών Χ, Ψ αντιπροσώπων αλλά της Renault, της εισαγωγικής αντιπροσωπίας στην Ελλάδα ... στη συγκεκριμένη περίπτωση η Mava (εκτός αν κάνω λάθος).
Σαν να μου λες ότι η PGA ξεκινά από το μηδέν (σαν να ήρθε για πρώτη φορά η Renault στην Ελλάδα πέρσι την άνοιξη του 2008) και το μόνο που παρέχει σε κατόχους Renault αγορασμένα από εποχής Mava τα σερβις και τα ανταλλακτικά και αυτό γιατί δεν έχουν να πάνε κάπου αλλού. - Ενα αυτοκίνητο που αγοράστηκε με την προσφορά '50-50' μέσω πχ του Ρομπόπουλου που παρέμεινε αντιπρόσωπος της Renault συνεχίζει να ισχύει αλλά δεν αναγνωρίζετε η ίδια προσφορά από την Ρελέξ που βγήκε εκτός δικτύου?
- Η Hellas finance δεν έχει σχέση με την PGA?
- Σε περίπτωση που δεν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω και δεν ευθύνεται η PGA τότε την ευθύνη την έχει η κεντρική Renault στη Γαλλία. Και η Mava επιλογή της γαλλικής Renault ήταν!
- Η προσφορά '50-50' δεν ήταν της Ρελέξ, του Ρομπόπουλου, της Ρεναλ και λοιπών Χ, Ψ αντιπροσώπων αλλά της Renault, της εισαγωγικής αντιπροσωπίας στην Ελλάδα ... στη συγκεκριμένη περίπτωση η Mava (εκτός αν κάνω λάθος).
-
Αν η αξία του αυτοκινήτου είναι γύρω στα 9000 τουλάχιστον γιατι δεν παίρνει η κοπέλα ένα δάνειο απο αυτα τα καταναλωτικά που συνηθως έχουν και μικρά επιτόκια ξεχρεώνει το αμάξι, το πουλάει και ξεμπερδεύει. Για να μην πώ ότι μπορει να της μείνει και κανένα χιλιάρικο στη τσέπη αφού έτσι κι αλλιώς θέλει να πάρει κάτι άλλο.
Αν αυτη η ιδέα δεν 'παίζει' τότε συμβουλή απο δικηγόρο για να ξεκαθαρηστει αν ισχύουν τα περί επιστροφής του αμαξιού στον καινούργιο αντιπρόσωπο.
-
Μάλλιστα ανακοινώθηκε σε γνωστή μου, που δουλεύει πολλά χρόνια στην εταιρεία, πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει απολυθεί! Γιατί το έκαναν αυτό; Απλά, γιατί ο νόμος λέει πως αν σε έχουν ενημερώσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν, τότε ΔΕΝ δικαιούσαι ολόκληρη αλλά την μισή αποζημίωση... και μιλάμε ότι η κοπέλα θα έπαιρνε περίπου 20.000 ευρώ...είναι εκεί περίπου 10 χρόνια!...
Αυτό που λες δεν ισχύει. Να προσέχουμε τι λέμε!
Τί δεν ισχύει; Το ότι αν σε ειδοποιήσουν ότι απολύεσαι από την δουλειά σου 6 μήνες πρίν τότε παίρνεις την μισή αποζημίωση; Δεν νομίζω! Εσύ να προσέξεις τί λές!
Για διάβασε και λίγο προσεκτικά το παρακάτω:
http://www.paske.gr/userfiles/apolisi%2 ... i.html#apo
Ξέρω πολύ καλά το τί λέω... -
Αυτο που λεει ισχυει!
Αρθρο 4, Ν.3198/55εννοώ ότι δεν υπάρχει στέλεχος της εταιρείας που να του έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο
Μήπως να σε φέρω και σε επαφή μαζί της; Άννα την λένε και (δεν ξέρω που είναι τώρα) όταν είχα πάρει το δικό μου Ρενό ήταν στο τμήμα χρηματοδοτήσεων... είναι γυναίκα φίλου μου... δν μιλάω στην τύχη...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αυτο που λεει ισχυει!
Αρθρο 4, Ν.3198/55εννοώ ότι δεν υπάρχει στέλεχος της εταιρείας που να του έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο
Μήπως να σε φέρω και σε επαφή μαζί της; Άννα την λένε και (δεν ξέρω που είναι τώρα) όταν είχα πάρει το δικό μου Ρενό ήταν στο τμήμα χρηματοδοτήσεων... είναι γυναίκα φίλου μου... δν μιλάω στην τύχη...
να με φέρεις!!! Γιατί στην PGA δεν δουλεύει!! Ισως στην Hellas Finance αλλά αυτή ανήκει στο όμιλο Societe General και δεν έχει καμία σχέση με την RENAULT....
-
Τί έγινε; Σου θίξαμε την Ρενώ; Η κοπέλα εργάζεται εκεί χρόνια...δεν ανέφερα την PGA (η οποία πρόσφατα ανέλαβε την Ρενώ), Την τελευταία φορά που είχα μιλήσει μαζί της ήταν στο 'χρηματοδοτικό' και εκείνη μου είχε συστήσει τον Κο Δουβέα ο οποίος ήταν υπεύθυνος πωλήσεων στο κεντρικό κατάστημα στην ΕΟ στο ύψος της Ν.φιλαδέλφειας...λεπτομέρειες δεν ξέρω... την προηγούμενη εβδομάδα έμαθα από συγγενή της για την απόλυσή της... αλλά το θέμα εδώ είναι άλλο... και με αυτό τον τρόπο βγαίνουμε off topic...
Σε 2 εβδομάδες (στο γαμο μου) θα την δώ...θα μάθω και θα σου πώ...οκ;
-
Μπερδευτικά λίγο!
Σαν να μου λες ότι η PGA ξεκινά από το μηδέν (σαν να ήρθε για πρώτη φορά η Renault στην Ελλάδα πέρσι την άνοιξη του 2008) και το μόνο που παρέχει σε κατόχους Renault αγορασμένα από εποχής Mava τα σερβις και τα ανταλλακτικά και αυτό γιατί δεν έχουν να πάνε κάπου αλλού. - Ενα αυτοκίνητο που αγοράστηκε με την προσφορά '50-50' μέσω πχ του Ρομπόπουλου που παρέμεινε αντιπρόσωπος της Renault συνεχίζει να ισχύει αλλά δεν αναγνωρίζετε η ίδια προσφορά από την Ρελέξ που βγήκε εκτός δικτύου?
- Σε περίπτωση που δεν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω και δεν ευθύνεται η PGA τότε την ευθύνη την έχει η κεντρική Renault στη Γαλλία. Και η Mava επιλογή της γαλλικής Renault ήταν![/quote]
To πρόγραμμα 50-50 δημιουργήθηκε από την MAVA. Οι διανομείς όμως δεν ήταν υποχρεωμένοι να συμμετέχουν(όπως σε όλες τις προσφορές) και πολλοί δεν συμμετείχαν πολύ απλά γιατί η επαναγορά γίνεται απο τον διανομέα.Το πρόγραμμα είναι παρόμοιο με το Balloon των εταιρειων ενοικίασης.
Επιμένω πάντως πως η κοπέλα μπορεί να διακανονίσει το υπόλοιπο. Η PGA ξεκινάει από το μηδέν όπως λες. Δε έχει καν βάσει δεδομένων πελατών της ΡΕΝΩ στην ελλάδα.
Η Hellas Finance είχε συνεργασία με την PGA όχι πλέον.
Αυτός που φταίει είναι ο όμιλος Μανιατόπουλου που πτώχευσε αλλά παρε το αβγό και κούρευτο
-
@ stan
προφανως ο surudos θα χει καποια σχεση με την PGA η οποια ειναι η επισιμη αντιπροσωπεια της Renault εδω και σε διορθωσε για να μην ακουγονται ανακριβειες και οχι γιατι εθιξες την Renault.
Και επισης δεν ειναι η γνωστη σου ο μονος ανθρωπος που απολυεται μ αυτον τον τροπο αλλα και η ξαδερφη απο αλλον εργοδοτη (ασχετο απ το χωρο του αυτοκινητου) και πολλα αλλα ατομα φανταζομαι ... ειναι κατι που συνιθιζεται δλδ οσο ανηθικο και αν ειναι... -
**Η προσφορά '50-50' ήταν της Renault .
και διαφημίστηκε απο την Renault σαν ευκαιρία
Καλό ειναι να μην κάνουν τώρα τον Κινεζο στην Renault και να προσπαθήσουν να δώσουν λύση , ΟΧΙ να κρύβονται πίσω απο την επιβίωση του έκαστου ένα αντιπροσώπου.
Ούτος η άλλος αυτοί διάλεξαν να συνεργατούν μαζί του , ας αναλάβουν την Υποχρέωση που προέκυψε απο την ανικανότητα του συνεργάτη τους. ** -
Μάλλον είσαι λάθος. H MAVA ήταν πίσω από αυτή την ιστορία και η MAVA εκπροσωπούσε τη Renault και δεσμευόταν ως προς τους όρους και την ευθύνη των προωθητικών ενεργειών που ίσχυαν τότε.
Από τη στιγμή που η MAVA πλέον δεν υπάρχει, δεν μπορεί κανείς να στραφεί εναντίον της (ή για την ακρίβεια και να στραφεί δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα). Την εγγύηση για την υλοποίηση του προγράμματος και την όλη ευθύνη την είχε η MAVA και ο dealer από το δίκτυο απ' τον οποίον είχε αγοράσει αυτοκίνητο ο κάθε πελάτης με το πρόγραμμα 0-50. Εφόσον αυτές οι επιχειρήσεις πλέον δεν υπάρχουν, οι συγκεκριμένοι καταναλωτές ατύχησαν. Αυτά στα γράφω γνωρίζοντας άτομα που την πάτησαν.
Όπως ατύχησαν και όσοι εξαπατήθηκαν από τον Απέργη, όπως θα ατυχήσουν και όσοι έχουν προγράμματα όπως π.χ. 10χρόνια δωρεάν service ή αύξηση ιπποδύναμης με εγγύηση του dealer ή άλλες παροχές από συγκεκριμένες εταιρίες, αν αύριο μεθαύριο κι αυτές οι επιχειρήσεις κλείσουν.
-
ΟΚ! Η ευθύνη είναι της Mava ... αλλά η 'μαμα' Renault δεν ήξερε για τα προωθητικά προγράμματα που τρέχουν από τους εισαγωγείς τους σε κάθε χώρα? Η Mava τελοσπάντων δεν ενημέρωνε, λογοδοτούσε κάπου για τις κινήσεις της?
Η δε γαλλική Renault κοιτάει μόνο τα μηνιαία στατιστικά του ΣΕΑΑ και χαιρεται ή λυπάται ανάλογα με τους αριθμούς που βλεπει ... και μια γαλλίδα τηλεφωνήτρια διεκπεραιώνει τις παραγγελίες!!!Καλά είπα παλιότερα ... παραγγελία αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται με την παρουσία νομικού και οικονομικού συμβούλου μαζί, με το προσπέκτους να ζητήσουμε και τους τελευταίους 10 ισολογισμούς του αντιπροσώπου και του εισαγωγέα ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μπερδευτικά λίγο!
- Σε περίπτωση που δεν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω και δεν ευθύνεται η PGA τότε την ευθύνη την έχει η κεντρική Renault στη Γαλλία. Και η Mava επιλογή της γαλλικής Renault ήταν!
Φίλε cosneo τα λες πολύ σωστά!!
Επειδή τέθηκαν πολλά θέματα θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.
Επίσημα η PGA δεν ξέρει τίποτα. Εμείς λέει είμαστε νέα εταιρία και δε φταίμε για ότι έκανε ο Μανιατόπουλος και οι dealer με τους οποίους συνεργαζόταν (φυσικά για αυτούς που έχουν κλείσει πλέον και δε συνεργάζονται με την PGA τώρα).
Δικηγόρος υπάρχει και έχει στείλει εξώδικο στην Hellas Finance με το οποίο την ενημερώνει για την πρόθεσή μας να παραδώσουμε το αυτοκίνητο. Το συμβόλαιο που υπογράφτηκε κατά την αγορά είναι τρεις συμβαλλόμενοι. Η φίλη μου, η Ρελέξ και η Hellas Finance, στο οποίο συμβόλαιο υπήρχε ο όρος ότι δεν μετά τα 3 έτη μπορεί το αυτοκίνητο να επιστραφεί και να το παραλάβει η Ρελέξ. Φυσικά μπορούν να ακολουθηθούν και δικαστικές οδοί εναντίο της Ρελέξ, αλλά στην πράξη δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.
Νομικά και η Hellas Finance και η PGA είναι καλυμμένες. Σου λένε λυπάμαι χάσατε! Αν είχες την τύχη ο dealer που επέλεξες να τα πήγαινε καλά με το νέο καθεστώς, έχει καλώς, αλλιώς…Για τον φίλο που είπε ότι μπορεί να γίνει χρηματοδότηση για το ποσό που υπολείπεται, θέλω να πω ότι το θέμα δεν είναι πώς θα πληρωθεί το ποσό, αλλά η όλη αντιμετώπιση. Αν δεν υπήρχε το πρόγραμμα εκείνο τότε, πιθανότατα δεν θα αγόραζε Ρενώ!
Όπως είπε και κάποιος άλλος φίλος, στο πρόγραμμα 50-50 προβλεπόταν επέκταση της εγγύησης. Την πάπια σήμερα!Δηλαδή πάω σήμερα και αγοράζω ένα αυτοκίνητο και την άλλη μέρα αλλάζει ο αντιπρόσωπος. Θα πρέπει να με νοιάζει; Όχι βέβαια είναι η απάντηση. Ας τα βρει η μαμά Renault με το νέο αντιπρόσωπο και τον παλιό. Να σου παίρνουν τα λεφτά στα σέρβις, ξέρουν. Εκεί δεν σου λένε «α, μην το φέρνεις σε εμάς γιατί το είχες πάρει από τον παλιό αντιπρόσωπο».
Το όλο πρόβλημα έχει να κάνει με το γενικότερο ζήτημα της συμπεριφοράς μιας αντιπροσωπείας. Συμφωνώ ότι νομικά η PGA δεν έχει ευθύνη. Έχει όμως ηθικά (λίγο Βουλγαράκη θυμίζει αυτό).
-
Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω, πόσοι είναι οι 'άτυχοι' που αγόρασαν Renault μ' αυτόν τον τρόπο, 10, 50, 100 ; Δεν θα μπορούσε η PGA να έχει την αξιοπρέπεια να αναλάβει την υποχρέωση να πάρει πίσω τα αυτοκίνητα αυτά, δίνοντας και μια γενναία έκπτωση για αγορά ενός καινούριου Renault; Θα κέρδιζε ή όχι 10/50/100 ευχαριστημένους πελάτες ;
Ωχ, τι είπα τώρα, marketing από 'αντιπρόσωπο'; Φτου κακά !! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω, πόσοι είναι οι 'άτυχοι' που αγόρασαν Renault μ' αυτόν τον τρόπο, 10, 50, 100 ; Δεν θα μπορούσε η PGA να έχει την αξιοπρέπεια να αναλάβει την υποχρέωση να πάρει πίσω τα αυτοκίνητα αυτά, δίνοντας και μια γενναία έκπτωση για αγορά ενός καινούριου Renault; Θα κέρδιζε ή όχι 10/50/100 ευχαριστημένους πελάτες ;
Ωχ, τι είπα τώρα, marketing από 'αντιπρόσωπο'; Φτου κακά !!...και στην συνέχεια απο αξιοπρέπεια να αναλάβει και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ΜΑΒΑ και λοιπών εταιρειων ε?...γιατί και ο κακομοίρης ο υπαλληλος ή ο οποισδήποτε άλλος προμηθευτής είναι σε χειρότερη θέση από την κοπέλα....Το θέμα είναι πιο μπερδεμένο από ότι νομίζετε όλοι....
-
To case είναι ο ορισμός του credit risk.
Πιο απλά είνια σαν να σου πούλησε ακριβά μια καρκινοπαθής γιαγιά το σπίτι της και να σου είπε σε 3 χρόνια το παίρνω πίσω.
Δεν σκέφθηκες ότι μπορεί να πεθάνει (όπως και έγινε) και σου έμεινε.Μην ταλαιπωρήσαι άδικα δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Δεν υπάρχει στην Ελλάδα μηχανισμός ή φορέας που να ελέγχει τέτοιες προσφορές
-
Ωχ, τι είπα τώρα, marketing από 'αντιπρόσωπο'; Φτου κακά !!...και στην συνέχεια απο αξιοπρέπεια να αναλάβει και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ΜΑΒΑ και λοιπών εταιρειων ε?...γιατί και ο κακομοίρης ο υπαλληλος ή ο οποισδήποτε άλλος προμηθευτής είναι σε χειρότερη θέση από την κοπέλα....Το θέμα είναι πιο μπερδεμένο από ότι νομίζετε όλοι....
Μα ποιος είπε ή ενδιαφέρθηκε για τις υποχρεώσεις της (όποιας) ΜΑΒΑ ; Τον πελάτη δεν τον αφορά ΚΑΘΟΛΟΥ, εάν υπάρχουν 'μεταβάσεις από το ένα καθεστώς στο άλλο' (sic), απαντήσεις του στυλ 'δεν ξέρω, δεν απαντώ', 'μπερδέματα/ξεμπερδέματα' και άλλα παρασκηνιακά και (ενδο)επιχειρησιακά ή μη. Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα θα ήταν απλό, για μια σοβαρή επιχείρηση, που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ να διατηρήσει ένα αξιοπρεπές πελατολόγιο !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μα ποιος είπε ή ενδιαφέρθηκε για τις υποχρεώσεις της (όποιας) ΜΑΒΑ ; Τον πελάτη δεν τον αφορά ΚΑΘΟΛΟΥ, εάν υπάρχουν 'μεταβάσεις από το ένα καθεστώς στο άλλο' (sic), απαντήσεις του στυλ 'δεν ξέρω, δεν απαντώ', 'μπερδέματα/ξεμπερδέματα' και άλλα παρασκηνιακά και (ενδο)επιχειρησιακά ή μη. Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα θα ήταν απλό, για μια σοβαρή επιχείρηση, που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ να διατηρήσει ένα αξιοπρεπές πελατολόγιο !!
δυστυχώς δεν μπορώ να επεκταθω στο θεμά...ειδικά από την στιγμή που εκκρεμεί μια δικαστική απόφαση...όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν
-
Δεν είμαι δικηγόρος, όμως λόγω επαγγελματικής εμπειρίας θα σου πω δύο πραγματάκια:
Το πρώτο που γνωρίζω είναι ότι για τους συμβαλλόμενους σε οποιοδήποτε συμβόλαιο καθορίζονται οι ευθύνες-συμμετοχές κτλ ανάλογα με το αντικείμενο του (συμβολαίου) σε περίπτωση αποχώρησης-θανάτου κτλ. Πάντα τις επωμίζονται-διαμοιράζονται κτλ οι εναπομείναντες.
Απλό παράδειγμα:
α) ο Χ σου πουλάει διαμέρισμα και ο Ψ αναλαμβάνει την υποχρέωση να το αποπερατώσει με τα Ζ-Ψ-Ω πράγματα. Αν ο Ψ δεν το κάνει και δεν υπάρχει σαφής προσδιορισμός ότι ο Χ δεν έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσε, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη ο Χ που σου πουλάει το τελικό προϊόν.
β)ο Χ παράγει προιόν το οποίο πωλείται μέσω του Ψ σε εσένα. ο Ψ σε διαβεβαίωσε ψιθυρίζοντας στο αυτί ότι έχει κάποιες ιδιότητες οι οποίες αποτελούν και την αιτία να αποφασίσεις την αγορά του με τις νόμιμες διαδικασίες. Αν το τελικό προϊόν δεν έχει τις ιδιότητες που σου υποσχέθηκε ο Ψ, η ευθύνη είναι στον Ψ άσχετα αν πραγματικός υπαίτιος είναι ο Χ που μπορεί να έδωσε λανθασμένη πληροφόρηση στον Ψ ή αν ο Χ ευθύνεται ακόμα και για κακή λειτουργία του προϊόντος.
Πάμε τώρα στην περίπτωση της φίλης σου:
Η κυριότητα σε ποιον ανήκει; Στην Hellas Finance; Υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά ότι για την Hellas Finance δεν απορρέει καμιά ευθύνη για την συμφωνία της συμβαλλόμενης φίλης σου με την Ρελεξ; Αν είναι ξεχωριστά συμβόλαια, την έπαθε η φίλη, αν όμως είναι ένα συμβόλαιο τότε στο δικαστήριο θα υποστηρίξει ότι ουδέποτε δεν θα αγόραζε από την Hellas Finance αν δεν υπήρχε στο κοινό συμβόλαιο ο όρος που αναφέρεται από την Ρελεξ. Γιατί ο όρος 'επιστροφή' είναι συνομολογούμενη ιδιότητα του τελικού προϊόντος που σου παρέχει η Hellas Finance. Αν για το χ ψ λόγω η Ρελεξ δεν υφίσταται, τότε ας προσπαθήσει η HF να αποσυνδέσει τον όρο 'επιστροφή' και 'επέκταση εγγύησης' από το προϊόν που η ίδια έχει την κυριότητα του.
Η υπόθεση είναι υπέρ της φίλης σου, η μόνη δυσκολία που βλέπω είναι πως ζει στην Ελλάδα.
Αυτά από μένα. -
Εγώ βλέπω ότι κάποιος τίμησε με τα λεφτά του μια εταιρεία (renault) και θα περίμενα η εταιρεία να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσει. Αυτό που βλέπω είναι αδιαφορία και δε μ'αρέσει.
Απαράδεκτη Renault!