-
Εγω εχω πλεον αναπτυξει αντισωματα,12 μερες μετα το εμβόλιο
Θα κανω Χριστουγεννα χωρις να ανησυχω μην καθηλωθω στο σπιτι για 10 μερες -
Εμείς παίζει και να ψοφήσουμε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εγώ λέω, έχοντας κάνει οικογενειακώς το εμβόλιο της απλής, όχι όμως της 'νέας', ότι ουδόλως μας βοήθησε το πρώτο. Από το κεφάλι του τα βγάζει ο κ. Κοτταρίδης;
Κολλήσατε οικογενειακώς την Η1Ν1 έχοντας κάνει πρόσφατα το εμβόλιο της εποχιακής γρίπης?
Ναι. Δεν είμαι 100% βέβαιος ότι πρόκειται για τη νέα γρίππη (δεν έγινε μικροβιολογική ανάλυση), αλλά 4 γιατροί ακούγοντας τα συμπτώματα και τον τρόπο εξέλιξης της ίωσης είπαν ότι 'κατά πάσα πιθανότητα' επρόκειτο για τη νέα γρίππη. Πάντως το εμβόλιο της κοινής γρίππης το κάναμε 1-2 μήνες νωρίτερα. Εκτός αν ήταν τζούφιο (παίζει κι αυτό μερικές φορές).
Εχω την εντύπωση πάντως, πως σήμερα πια, όποιος γιατρός (το 110% αυτών θα έλεγα), διαπιστώνει συμπτώματα γρίπης διαγιγνώσκει 'κατα πάσα πιθανότητα Η1Ν1'....Πόσο μάλιστα οταν απλά 'ακούν', τα συμπτώματα...
-
Σε ξένο σαιτ είχα διαβάσει οτι αν έχεις γρίπη αυτή την περίοδο οι πιθανότητες είναι πάνω απο 80% να είναι Η1Ν1 γιατί πολύ απλά αυτή η γρίπη κυκλοφορεί τώρα.
Διάγνωση απο τα συμπτώματα δέν γίνεται γιατί είναι παρόμοια με της απλής γρίπης. Μόνο με μικροβιολογική εξέταση.
Εμβόλιο γρίπης δέν έχω κάνει ποτέ, δέν βλέπω το λόγο να κάνω τώρα. Έτσι κι αλλιώς πέρασα πρίν 2 μήνες μια γρίπη οπότε έχω αντισώματα
-
Μου ειπαν απο νοσοκομειο οτι σχεδον ολοι οσοι εξεταζονται για την νεα γριπη την εχουν!
-
http://adena-gr.blogspot.com/2009/12/bl ... _8559.html
Τεράστιος δημοσιογράφος αυτός Τριανταφυλόπουλος. Βρώμαγε το πράγμα από τη αρχή...
-
Δεν εμβολιάζονται οι Γερμανοί κατά της νέας γρίπης
Είμαι περίεργος να δω τα σχετικά πορίσματα όταν καταλαγιάσει ο πανικός και δη μετά από μερικά χρόνια.
-
να μην εισαι περιεργος δε σου μαθανε...
τα εμβολια που μενουν αδιαθετα στις αλλες χωρες θα πουληθουν σε τπτ ασιατικες χωρες τωρα...?
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
http://adena-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_8559.htmlΤεράστιος δημοσιογράφος αυτός Τριανταφυλόπουλος. Βρώμαγε το πράγμα από τη αρχή...
Αναρωτιέμαι εκείνη η τσούτσα ο Ανευλαβής έκανε για μια ακόμα φορά τουμπεκί... Δεν είναι και λίγο πράγμα να είσαι παλαβός και να έχεις στάνταρ μικρόφωνο και κάμερα για να κάνεις το ψώνιο σου κάθε εβδομάδα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://adena-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_8559.html
Τεράστιος δημοσιογράφος αυτός Τριανταφυλόπουλος. Βρώμαγε το πράγμα από τη αρχή...
Αναρωτιέμαι εκείνη η τσούτσα ο Ανευλαβής έκανε για μια ακόμα φορά τουμπεκί... Δεν είναι και λίγο πράγμα να είσαι παλαβός και να έχεις στάνταρ μικρόφωνο και κάμερα για να κάνεις το ψώνιο σου κάθε εβδομάδα.
Μήπως κάνεις λάθος; Δεν παρακολουθώ βέβαια τον Τριανταφυλόπουλο, αλλά σε κάποια στιγμή χτες που έκανα ζάπιγκ, τον είδα στο Τριανταφυλόπουλο να ουρλιάζει υπέρ του εμβολίου και να λέει του υπόλοιπους που είναι αντίθετοι αγράμματους. Γιατί παλιά έλεγε άλλα; Δεν παρακολουθώ και δεν ξέρω.
-
Εννοείται ότι ουρλιάζει αλλά γενικά επιτελεί το ρόλο της μουσίτσας. Έχει τύχει να λέει ο Ταρζάν τις απίστευτες βλακείες και ανακρίβειες και ο Αλευλαβής να κάνει τον Κινέζο. Τα μπινελίκια και τα ξεσπάσματα τα φυλάει για τίποτα ντροπαλούς δημάρχους και κάτι ξέμπαρκους. Δεν πρόκειται να την πει στον Ταρζάν ποτέ γιατί αυτός του παρέχει κάμερα και μικρόφωνο για να κάνει σε εβδομαδιαία βάση το κομμάτι του.
Μα και ο Ταρζάν δεν νοιάζεται αν είναι καλό ή όχι να γίνει το εμβόλιο. Τζέρτζελο να γίνεται να πουλήσει διαφημίσεις... -
Ο Ταρζαν υποπτευομαι οτι επιτελει το συνηθες θεαρεστο εργο του
Οποτε αν εχει πεσει το μπαγιόκο, θα εχει αλλαξει και σκοπό.... -
Χτες αρρώστησα αλλά δεν ήμουν πολύ άρρωστος. (~38)
Σήμερα το πρωί είχα δουλειά και καθόμουνα όλη μέρα έξω στο κρύο και στα νερά.
Τώρα είμαι πολύ άρρωστος (39+)
και παίρνω πολλά φάρμακα (και ταμιφλου) περιμένοντας να γίνω καλά μέχρι μεθαύριο το πρωί. -
Κουκουλώσου Λέοντα
Περαστικά
-
Ευχαριστώ,
έχω δυναμώσει την θέρμανση και έχω 28 βαθμούς μέσα στο σπίτι, νομίζω ότι είναι καλοκαίρι.
-
Μαρέσει που λέγαμε οτι είναι πολύ ζέστη οι 25
Περαστικά ρε!!! Να κανονίσουμε να σου φέρουμε θεραπευτική σουπίτσα με λίγο γύρο για συνοδευτικό;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
έχω 28 βαθμούς μέσα στο σπίτι, -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν εμβολιάζονται οι Γερμανοί κατά της νέας γρίπηςΕίμαι περίεργος να δω τα σχετικά πορίσματα όταν καταλαγιάσει ο πανικός και δη μετά από μερικά χρόνια.
Τωρα το ειδες? Καιρο τωρα το ελεγαν! Οι θανατοι απο τη νεα γριπη δεν ειναι και πολλοι εν αντιθεση με την απλη που καθε χρονο εχουμε περι τους 350 θανατους. Οσον αφορα τους εμβολιασμους ...:Το
σκουαλενιο ( ουσια που περιεχεται στο εμβολιο Η1Ν1 ) εχει τη δυνατοτητα
να δημιουργησει στειρωση-ανικανοτητα..Η ποσοτητα υδραργυρου που
εμπεριεχεται ειναι 25000 φορες περισσοτερη απο τα συνιστομενα επιτρεπτα
για τον ανθρωπινο οργανισμο ποσα ( υψηλη ποσοτητα υδραργυρου =
νευροτοξικο που επιδρα στο νευρικο συστημα και προκαλει δυσλειτουργεια
του εγκεφαλου )... ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ !!!!*
*Σημειωση μου το στειλε ενας φιλος το κομματι αυτο -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν εμβολιάζονται οι Γερμανοί κατά της νέας γρίπης
Είμαι περίεργος να δω τα σχετικά πορίσματα όταν καταλαγιάσει ο πανικός και δη μετά από μερικά χρόνια.
Τωρα το ειδες? Καιρο τωρα το ελεγαν! Οι θανατοι απο τη νεα γριπη δεν ειναι και πολλοι εν αντιθεση με την απλη που καθε χρονο εχουμε περι τους 350 θανατους. Οσον αφορα τους εμβολιασμους ...:Το
σκουαλενιο ( ουσια που περιεχεται στο εμβολιο Η1Ν1 ) εχει τη δυνατοτητα
να δημιουργησει στειρωση-ανικανοτητα..Η ποσοτητα υδραργυρου που
εμπεριεχεται ειναι 25000 φορες περισσοτερη απο τα συνιστομενα επιτρεπτα
για τον ανθρωπινο οργανισμο ποσα ( υψηλη ποσοτητα υδραργυρου =
νευροτοξικο που επιδρα στο νευρικο συστημα και προκαλει δυσλειτουργεια
του εγκεφαλου )... ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ !!!!Ο υδραργυρος εχει απαγορευτει απο παντου,ακομα και απο τα θερμομετρα.Τον βαζουν σε εμβολιο ;
ΣκουαλένιοΜελέτες σε πειραματόζωα έχουν δείξει ότι το ελαιόλαδο είτε δεν έχει καμία επίδραση ή έχει προστατευτική δράση σε μια ποικιλία από πειραματικά προκληθέντες όγκους40. Έχει προταθεί ότι η σχετικά υψηλή περιεκτικότητα του ελαιολάδου σε σκουαλένιο σε σύγκριση με άλλα τρόφιμα, είναι ένας κύριος παράγοντας που σχετίζεται με την αναστολή της καρκινικής επεξεργασίας40.
Το σκουαλένιο είναι μία χημική ένωση δομικά όμοια με τη β-καροτένη που συμμετέχει στη σύνθεση της χοληστερόλης. Το σκουαλένιο κατανέμεται σε όλο το ανθρώπινο σώμα αλλά έχει μέγιστη συγκέντρωση στο δέρμα όπου αποτελεί ένα από τα κυριότερα συστατικά των λιπιδίων της επιφάνειας του δέρματος. Το σκουαλένιο προστατεύει το ανθρώπινο δέρμα από υπεροξείδωση των λιπιδίων λόγω των διαφόρων πηγών ιονίζουσας ακτινοβολίας όπως η υπεριώδης ακτινοβολία. Η κυριότερη θεραπευτική χρήση του σκουαλένιου είναι ως συμπληρωματική αγωγή σε ένα μεγάλο αριθμό καρκίνων και ως αντιλιπιδαιμική αγωγή.http://nutrition.med.uoc.gr/drastirioti ... /rolos.htm -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΣκουαλένιοΜελέτες σε πειραματόζωα έχουν δείξει ότι το ελαιόλαδο είτε δεν έχει καμία επίδραση ή έχει προστατευτική δράση σε μια ποικιλία από πειραματικά προκληθέντες όγκους40.
Bill φραπελιά τη θυμάσαι?
Νεα γρίπη! Θα την βγάλουμε καθαρή?