-
Θα το κάνω του χρόνου, που θα έχει δοκιμαστεί για αρκετό καιρό σε μπόλικα πειραματόζωα. Όπως κάνω συνήθως με τις νέες εκδόσεις windows.
-
εμένα πάντως τα 7 μια χαρά πάνε
-
Τα 7 είναι τα Vista SP-3.
-
edit mod
-
Στην οικογενεια συνεχιζουμε τον εμβολιασμο,παντως μεγαλη ταλαιπωρια στα εμβολιαστικα κεντρα,το κρατος απο την μια σε φωναζει να εμβολιαστεις για να μην εχουμε πανδημία και απο την αλλη δεν εχει κουνησει το δαχτυλακι του να οργανωσει αποτελεσματικα την διαδικασια.
-
Σημερα διασωληνωθηκε αλλη μια νεα γυναικα 28 ετων λογω της νεας γριππης.Το μονο προβλημα υγειας που ειχε ηταν η παχυσαρκια,τιποτε αλλο.Εγω προσωπικα εξακολουθω να προτεινω τον εμβολιασμο σε οποιον με ρωταει.
(το εχω ξαναπει,εμβολιαστηκα πριν δυο βδομαδες περιπου) -
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Σημερα διασωληνωθηκε αλλη μια νεα γυναικα 28 ετων λογω της νεας γριππης.Το μονο προβλημα υγειας που ειχε ηταν η παχυσαρκια,τιποτε αλλο.Εγω προσωπικα εξακολουθω να προτεινω τον εμβολιασμο σε οποιον με ρωταει.
(το εχω ξαναπει,εμβολιαστηκα πριν δυο βδομαδες περιπου)Αν και ακομα δεν εχουμε δει το peak....τα νουμερα ειναι ακρως ενθαρρυντικα μεχρι στιγμης.
Λιγοτεροι απο 20 νεκροι,η κοινη γριππη παραμενει θεορατος δολοφονος μπροστα στην νέα και δεν νομιζω να αλλαξει αυτο μεσα σε δυο μηνες.(καλα για τα τροχαια δεν το συζηταμε,μονο εμφυλιος πολεμος εχει τοσο θυματα ) -
που ειχε ηταν η παχυσαρκια,τιποτε αλλο
Δεν είναι καθόλου λίγο. Πλέον οι παχύσαρκοι ανήκουν στην ευπαθή ομάδα πληθυσμού.
-
@eddie147 Το ξερω,γιαυτο το αναφερω.Στην κλινικη μου διασωληνωθηκε.
Τα νουμερα μπορει να ειναι ενθαρρυντικα,αλλα φαινεται οτι η νεα γριππη πληττει τους νεους ανθρωπους.Τετοια φαινομενα με ιογενεις λοιμωξεις σε νεους που να οδηγουν σε μοναδα εντατικης ηταν σπανια στο παρελθον.Με τη νεα γριππη εχουν γινει σχετικα συχνα απ'οτι φαινεται.Γιαυτο ειμαι και υπερ του εμβολιασμου.
-
@eddie147 Το ξερω,γιαυτο το αναφερω.Στην κλινικη μου διασωληνωθηκε.Τα νουμερα μπορει να ειναι ενθαρρυντικα,αλλα φαινεται οτι η νεα γριππη πληττει τους νεους ανθρωπους.Τετοια φαινομενα με ιογενεις λοιμωξεις σε νεους που να οδηγουν σε μοναδα εντατικης ηταν σπανια στο παρελθον.Με τη νεα γριππη εχουν γινει σχετικα συχνα απ'οτι φαινεται.Γιαυτο ειμαι και υπερ του εμβολιασμου.
Καταρχήν συγχαρητήρια από μένα για την στάση σου να εμβολιαστείς, δείχνει και το αίσθημα ευθύνης που έχεις για τους ασθενείς σου, όπως και ο christos.dimou για τους μαθητές του.
Δυστυχώς όλοι έχουμε ακούσει γιατρούς να διαφωνούν μεταξύ τους, άλλοι είναι υπέρ και άλλοι κατά του εμβολιασμού πράγμα που μπερδεύει όλους εμάς που δεν είμαστε ειδικοί.
Από το στενό φιλικό μου περιβάλλον 2 γιατροί εμβολιάστηκαν και ένας όχι.
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποσοστό από τους συναδέλφους σου που εμβολιάστηκαν ή σκοπεύουν να εμβολιαστούν.
-
http://www.youtube.com/watch?v=SWaV39N3 ... r_embedded
Εχει ξανα μπει αυτο το βιντεο?Για δειτε τι λεει και ας συχητησουμε μετα...
-
Σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο ότι η συγκεκριμένη δεν υπήρξε ποτέ υπουργός υγείας αλλά διευθύντρια σε κάποιο οργανισμό (μια φορά κι έναν καιρό) και ότι τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή για τις στενές επαφές τρίτου τύπου που ισχυρίζεται η ίδια ότι έχει...
-
Δν το ηξερα αυτο...αν ισχυει παω πασο...απλα ενα βιντεο για κουβεντα εβαλα
-
Κι εγώ σήμερα το άκουσα. Από γιατρό έχω ακούσει έτερη εκδοχή ότι στο εμβόλιο έχουν βάλει τσιπ για να μας μοντάρουν όλους, 666 κλπ
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δν το ηξερα αυτο...αν ισχυει παω πασο...απλα ενα βιντεο για κουβεντα εβαλαviewtopic.php?f=13&t=36838&start=285#p1689023
Προηγουμενη σελιδα. -
Το έφερε ο γιός μου από το σχολείο στις 23/11 ο οποίος την πέρασε όρθιος σχεδόν χωρίς συμπτώματα εκτός από πυρετό μέρχι 37.2 για 3 μέρες.
Στις 25/11 μεταδώθηκε στην κόρη μου η οποία το πέρασε με πυρετό μέχρι 38.4 αλλά και πονοκεφάλους την πρώτη μέρα, καθώς και 2 με 3 εμέτους, πάλι κράτησε 3 μέρες αλλά έμεινε ένα βήχας σαν γέρου 100 ετών. (εννοείτε πως και τα 2 παιδιά δεν πήγαν αμέσως σχολείο και ειδοποιήθηκαν και οι αρχές του σχολείου)
Αναγκαστικά λοιπόν κόλλησα κι εγώ από τις 28/11 με πυρετό τη δεύτερη μέρα που έφτασε 39.4
τέσσερις μέρες κράτησε ο πυρετός και σήμερα είμαι εντελώς καλά.Και ο παιδίατρος των παιδιών όσο και ο δικός μας οικογενειακός γιατρός ήταν αμφότεροι κάθετοι κατά του εμβολιασμού όταν ρωτήθηκαν από το τέλος του καλοκαιριού...
Πάντως μέχρι τώρα δεν κόλλησε η γυναίκα μου που εγκυμονεί στον πέμπτο μήνα, αλλά δε συναντιώμαστε καθόλου, πλήρη απομόνωση.
Η άποψή μου αλλά και των γιατρών μας είναι πως όπως νοσεί κάποιος από κοινή γρίπη το χειμώνα, με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα θα καταβληθεί όταν προσβληθεί από τη γρίπη Η1Ν1.
Με λίγα λόγια πολύς θόρυβος για το τίποτα.
-
Ο χρήστης Fpolis έγραψε:
Με λίγα λόγια πολύς θόρυβος για το τίποτα.Το ότι αρρωστήσατε όλοι μέσα στο σπίτι (εκτός από τη γυναίκα σου που την έχετε απομονωμένη) δεν μπορώ να πω ότι είναι τίποτα.
Μια επιχείρηση θα κλείσει για μέρες αν αρρωστήσουν όλοι. Φαντάσου να κλείσουν σουπερμάρκετ ή νοσοκομεία. -
(το εχω ξαναπει,εμβολιαστηκα πριν δυο βδομαδες περιπου)Παχυσαρκια.... μόνο; Μόνο είναι η περιοριστική πνευμονοπάθεια;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Με λίγα λόγια πολύς θόρυβος για το τίποτα.
Το ότι αρρωστήσατε όλοι μέσα στο σπίτι (εκτός από τη γυναίκα σου που την έχετε απομονωμένη) δεν μπορώ να πω ότι είναι τίποτα.
Μια επιχείρηση θα κλείσει για μέρες αν αρρωστήσουν όλοι. Φαντάσου να κλείσουν σουπερμάρκετ ή νοσοκομεία.Σωστά.. μη χάσουν τσάμπα καμιά εργατώρα οι χαρτογιακάδες. Λες και δεν ξανα έχουμε εφημερεύσει με 39 πυρετό.
-
Προτασή μου είναι αντί να δημιουργούν τρομο-υστερία για τι γρίπη να κάνουν κάτι για τα τροχαία που μας αφανίζουν πραγματικά!
Νεα γρίπη! Θα την βγάλουμε καθαρή?