-
Ο χρήστης Aristofanis έγραψε:
οι οποίοι όπως μάθαμε πανηγύριζαν για τον τραγικό χαμό του Ιταλού συνοδηγού στο rally Βουλγαρίας, γιατί έτσι λέει θα προτιμήσουν το rally acropolis για το WRC του 2010. Αντί να το έχουμε παλικαρίσια στο ημερολόγια ως έναν από τους κύριους αγώνες του WRC.Αυτό με τα 'πανηγύρια' είναι αηδία! Δεν το πιστεύω!
Κάτσε να είναι το Ακρόπολις στο καλεντάρι του 2011 και βλέπουμε.... Άραγε μπήκε στο draft πρόγραμμά του 2011?γιατί η ΕΛΠΑ εμμένει να συμπίπτει η ημερομηνία του rally ΕΛΠΑ με αυτήν του rally San Remo. Ο Basso που διεκδικεί και τα δύο πρωταθλήματα θα έρθει στον δικό μας αγώνα; Δεν θέλουμε δυνατές συμμετοχές;
Η απάντηση εδώ μάλλον πρέπει να περιέχει την λέξη 'αδιαφορία'!!! Και σε αυτό είμαι σίγουρος ότι 'στραβώνουν' όλα τα Ελληνικά κορυφαία πληρώματα (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...)!!!
Με βάση την επίδοση του Άρη το 2007 (την χωμάτινη μέρα) και που φέτος όλος ο αγώνας είναι χωμάτινος, σίγουρα επιζητούν κορυφαίες συμμετοχές ως αντιπάλους!!! Τώρα γιατί οι οργανωτές ζητούν την συγκεκριμένη ημερομηνία είναι απορίας άξιο!!! Και τόσες χρονιές στη σειρά....ΤΟ SAN REMO EINAI O KOΡΥΦΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (CIR) ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ (ΙRC) ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε δεν ζητάς τον έναν από τους 2 διεθνείς σου αγώνες εκεινο το σκ!
Εγώ προσωπικά θα ζητούσα τουλάχιστον 2 βδομάδες μπρος η πίσω! Ούτε καν μια!!! Το 2007 το ΕΛΠΑ επηρεάστηκε ΠΟΛΥ ακόμα και με μια βδομάδα διαφορά! H Peugeot 'πούλησε' τον Ευρωπαικό τίτλο, μη συμμετέχοντας στο ΕΛΠΑ, προκειμένου να μην χάσει την συμμετοχή στο San Remo!!!! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ERC ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!!! ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5!!!
Και ένα παράδειγμα! Ο τελικός του PSD για φέτος αρχικά ορίστηκε το σκ του San Remo και του ΕΛΠΑ και μετά το άλλαξαν και το πήγαν μια βδομάδα πριν! ΓΙΑΤΙ?????????????????????????????????????????????????
-
Για το ΔΕΘ έχω αρκετές απορίες που, κάποιες! από αυτές, τις εξέφρασε ο glf!
-
Ο χρήστης nikos al έγραψε:
H ΠΑΛΜΑ ενα ατομο ειναι ο Τασος Αθανασιου και ειναι αυτος που πριν λιγα χρονια προσπαθησε να διαλυσει την λεσχη της λαμιας και εφτιαξε την ΠΑΛΜΑ.....Ο Τασος Αθανασιου ειναι ο πρωτος οργανωτης που με τσαμπουκα προσπαθησε να βαλει εισιτηριο σε αγωνες πχ ωτοκρος στην λυγαρια λαμιας και στο ραλλυ στερεας στην ιτεα σε εναν αγωνα με 100 περιπου συμμετοχες........Οργανωτης με οραμα δηλαδη
-
Ο χρήστης nikos al έγραψε:
H ΠΑΛΜΑ ενα ατομο ειναι ο Τασος Αθανασιου και ειναι αυτος που πριν λιγα χρονια προσπαθησε να διαλυσει την λεσχη της λαμιας και εφτιαξε την ΠΑΛΜΑ.....Ο Τασος Αθανασιου ειναι ο πρωτος οργανωτης που με τσαμπουκα προσπαθησε να βαλει εισιτηριο σε αγωνες πχ ωτοκρος στην λυγαρια λαμιας και στο ραλλυ στερεας στην ιτεα σε εναν αγωνα με 100 περιπου συμμετοχες........Μη μου πεις οτι εχει ακομα , την εδρα της μεσα σε γραφειο του ΟΤΕ ?
Οχι τιποτε αλλο .....μην μας πανε ολους και για διαπλοκη με την siemens ......
Εγω παντως ....εχω τις του αναμνησεις , απ'το Κενταυρος με την φωτια του Δασκαλοπουλου μεδαυτον στην Πορταρια ........ αφου ζει ..............ειναι τυχερος
Ετσι φτιαχνοντε οι πορειες καριερας μεσα στην ελπα ........ για τους φιλους πρωην αγωνιζομενους αυτα , που .... παλευουν μαζι τους , να το αθλημα ...........
-
Ο ΑΟΘ ζήτησε αναβολή και όχι ακύρωση του rally ΔΕΘ. Το rally πάρθηκε με το αποφασίζουμε και διατάσομε. Επομένως νομικά η ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ είναι έκθετη. Εάν ο ΑΟΘ προσφύγει σε δικαστήριο της FIA μπορεί να ακυρωθεί το πρώτο rally Φωκίδος. Αυτό μπορεί να το καταλάβει ο ΣΟΟΑΒΕ! Επομένως κάντε αποχή από τον αγώνα, μην ενισχύετε την ομήγυρη που λέγεται ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ.
Στηρίξτε το ΑΟΘ που διοργάνωνε τόσα χρόνια ασφαλείς αγώνες υπό όλες, τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, χιόνι, βροχή, ομίχλη. Μη δίνετε το παράβολο συμμετοχής εκεί που δεν πρέπει. Μην εμπιστεύεσαι Έλληνα αγωνιζόμενε την ασφάλεια σου σε «Λεσχούλες» που προτείνει η ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ. Δείξτε ότι έχετε δύναμη και αντίδραση δεν μπορεί να κλέβουν το rally Χαλκιδικής και τώρα το rally ΔΕΘ. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις με κύπελλα και βαθμούς στους θεατές ότι είσαι ο πιο γρήγορος, οι θεατές το γνωρίζουν. Δώσε συμμετοχή στο rally Δημόκριτος δείξε τους ότι έχουμε δύναμη στην Βόρειο Ελλάδα, εκτός και αν είμαστε υπαλληλίσκοι του κυρίου Δεσποτόπουλου και δεν το ξέρουμε.VOUDAFIERI
ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΦΙΛΕ Aristofanis, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
ΠΡΩΤΟΝ,ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΠΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ?
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Η FIA ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΠΟΡΕΙ (ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ AΣΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ.
ΤΡΙΤΟΝ,ΔΕΝ ΕΚΛΑΠΗ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ. ΕΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΟΘ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΣΧΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΕΤΑΡΟΝ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ (ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Κ.Α.) ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΛΕΣΧΟΥΛΑ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΛΗΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καλύτερα μαύρα μεσάνυχτα με ξάστερο ουρανό παρά καταμεσήμερο με καταιγίδα πάνω από το κεφάλι μας. Η FIA προφανώς σίγουρα δεν ασχολείται με τοπικά πρωταθλήματα γι’ αυτό η ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ κάνει ότι γουστάρει όλα γίνονται όπως τους αρέσει και σε όποιον αρέσει. Εσείς που έχετε τα χρήματα και την αγάπη των τοπικών αρχόντων για τα rally χάσατε – χάσαμε το rally acropolis από το καλεντάρι του 2010. Εκτός και αν ελπίζουν μερικοί ότι θα το ξαναπάρουμε, οι οποίοι όπως μάθαμε πανηγύριζαν για τον τραγικό χαμό του Ιταλού συνοδηγού στο rally Βουλγαρίας, γιατί έτσι λέει θα προτιμήσουν το rally acropolis για το WRC του 2010. Αντί να το έχουμε παλικαρίσια στο ημερολόγια ως έναν από τους κύριους αγώνες του WRC.
Εξηγήστε μας εσείς που δεν έχετε μαύρα μεσάνυχτα γιατί η ΕΛΠΑ εμμένει να συμπίπτει η ημερομηνία του rally ΕΛΠΑ με αυτήν του rally San Remo. Ο Basso που διεκδικεί και τα δύο πρωταθλήματα θα έρθει στον δικό μας αγώνα; Δεν θέλουμε δυνατές συμμετοχές; ή μήπως θέλετε να δουν οι θεατές τον αέναο ανταγωνισμό σας με τον κύριο Παπαδημητρίου; «Εντάξει ο Άρης παραμένει 4 -5 sec πιο γρήγορος σε κάθε ειδική αλλά ο Γιάννης έχει πλησιάσει όσο ποτέ άλλοτε». Μήπως τελικά η ΕΛΠΑ έχει καταντήσει ο φτωχός συγγενής της FIA και δεν την παίρνουν στα σοβαρά; Αν νομίζεται ότι όλοι οι Έλληνες αγωνιζόμενοι, θεατές, χορηγοί είναι ευχαριστημένοι με όσα συμβαίνουν, από την λέσχη των λεσχών ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ τότε όντος ήμαστε βαθιά νυχτωμένοι.
Απορώ με την μεταστροφή σας γιατί ήξερα ότι σας άρεσαν οι αγώνες τις Βορείου Ελλάδος. Τώρα αν κατόρθωσαν μερικοί να σας πείσουν να σκύψετε το κεφάλι και να φιλήσετε το χέρι του κυρίου Δεσποτόπουλου και της παρέας του τότε λυπούμαστε.Υ.Γ. ορισμένοι ακούν Βόρειο Ελλάδα και τους πιάνει κρίση!!! Αν δεν επιθυμείτε να αγωνίζεστε στην Βόρειο Ελλάδα κλείστε 10 φορές τους δρόμους γύρω από την Ομόνοια και διοργανώστε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκεί με μηδενικά έξοδα!!!
Με εκτίμηση οι βαθιά νυχτωμένοιΑΓΑΠΗΤΕ Aristofanis,
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ BASSO ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ,ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ Ρ.ΕΛΠΑ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΦΙΑΣΚΟΥ) ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ !!!
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΑΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.'EL-EM'
-
Ωραια ημερα σημερα !
κι ο γιαννης κουκια σπερνει .........
μαζι του και καποιος αλλος εδω μεσα ........
Τι λαος ξεχασιαρης ημαστε ........... ψωφαμε για σωτηρες του κωλου , αρκει να εξηπηρετουν τα ψιλοσυμφεροντακια μας ......... των ημερων .
Το δραμα ομως ειναι οτι δεν βαζουμε μυαλο , ξανα και ξανα στα σκατα πεφτουμε και μ'αυτα θελουμε να κανουμε το χομπι μας .............
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΠΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ?
....
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΛΕΣΧΟΥΛΑ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΛΗΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τι σόι εξετάσεις.. αφού το λες και παρακάτω, από πίσω θα είναι η ΕΛΠΑ που θα κάνει τον αγώνα.
Εγώ σοβαρά όμως, όταν βγήκε η ανακοίνωση, έψαχνα να βρω ποια λέσχη είναι η ΠΑΛΜΑ και δεν μπορούσα να βρώ κάτι σχετικό. Ούτε καν στον κατάλογο λεσχών στο κίτρινο βιβλίο δεν το είδα.
Τι αγώνες έχει κάνει στο παρελθόν ? Σε ράλλυ δε θυμάμαι κάποια αναφορά πάντως, τόσους αγώνες περνάω στοιχεία κτλ... και δε θυμάμαι κάτι σχετικό.Πολύ απλά το ρωτάω, χωρίς το παραμικρό ύφος από μέρους μου. θυμάμαι ότι έψαχνα να βρω λέσχη και λέσχη δεν έβρισκα!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
Τώρα αν η περίπτωση είναι να κάνει τον αγώνα η.. ΕΛΠΑ, τότε η ερώτηση του hyperion είναι... λογικότατη. Όπως θα μεταφερθεί ο μηχανισμός της ΕΛΠΑ στη Λαμία να κάνει εκεί τον αγώνα, ας μεταφερόταν στη.. Θεσσαλονίκη να έκανε το ΔΕΘ.
ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ hyperion !!! ΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ Η ΕΛΠΑ ΩΣΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ?
ΤΟΝ ΑΟΘ ? ΜΕ ΣΥΣΩΜΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟ ? ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? Ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΟΓΙΚΑ .Φυσικά στην εξίσωση μπαίνουν τυχόν χορηγίες από Δήμους Νομαρχίες κτλ, οπότε από την άλλη είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ πως βρέθηκαν κεφάλαια από Δήμους Νομαρχίες ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (να μην πω την.. επόμενη μέρα της αναβολής από τον ΑΟΘ) και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι που ξέρουμε ότι το Δημόσιο κατεβάζει γενικό. Πότε έγινε η.. κλήση, πότε πάρθηκε η απόφαση (να συνεδριάσει και κανένα Συμβούλιο στο Δήμο/Νομαρχία) πότε έκλεισε το deal...................
ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΕΛΠΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ?
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΟΤΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ 6 ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ 4 (ΜΟΝΟ) ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ?
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.'EL-EM'
-
Σιγα το που θα εχανε ο Χρηστος ...........
Για ολους τους αλλους που εχουν χασει πρωταθληματα κατα τον ιδιο τροπο , οπως π.χ. στο πρωταθλημα ταχυτητας ...... ενδιαφερθηκε ποτε κανενας σας ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Σιγα το που θα εχανε ο Χρηστος ...........Για ολους τους αλλους που εχουν χασει πρωταθληματα κατα τον ιδιο τροπο , οπως π.χ. στο πρωταθλημα ταχυτητας ...... ενδιαφερθηκε ποτε κανενας σας ?
ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ, 'ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ' ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ Ρ.ΦΩΚΙΔΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραια ημερα σημερα !κι ο γιαννης κουκια σπερνει .........
Τι λαος ξεχασιαρης ημαστε ........... ψωφαμε για σωτηρες του κωλου , αρκει να εξηπηρετουν τα ψιλοσυμφεροντακια μας ......... των ημερων .
Το δραμα ομως ειναι οτι δεν βαζουμε μυαλο , ξανα και ξανα στα σκατα πεφτουμε και μ'αυτα θελουμε να κανουμε το χομπι μας .............
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραια ημερα σημερα !κι ο γιαννης κουκια σπερνει .........
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΙΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣΦΙΛΙΚΑ,
'ΛΟΥ-ΜΟΥ' (ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σιγα το που θα εχανε ο Χρηστος ...........
Για ολους τους αλλους που εχουν χασει πρωταθληματα κατα τον ιδιο τροπο , οπως π.χ. στο πρωταθλημα ταχυτητας ...... ενδιαφερθηκε ποτε κανενας σας ?
ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ, 'ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ' ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ Ρ.ΦΩΚΙΔΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
'EL-EM'
Xα χα ... σωστος , θα δεχομουν το κραξιμο , σε αλλες εποχες σαν αγωνιζομενος
Αν με δεις ομως να θυμηθεις οτι η αναγκη πλεον θα με εχει κανει να εχω τα μουτρα μου εκει , αφου οτι θυσια και να εχω κανει για τετοιες περιπτωσεις , πηγε χαμενη απ'τα γιδια που δεν καταλαβαν ποτε τιποτα ..............
Μπορει να εχουν την υπογραφη απρ , αλλα τα γραφει ο Χριστος Αναγνωστοπουλος που αισθανεται ακομη αγωνιζομενος και ισως συντομα θα ξαναγινει θεου θελωντος .. και σωστης ομοσπονδιας επιτρεπουσας .
Ακομα , εχω να σου θυμησω οτι ....... μπορει καποιοι αυτην την στιγμη να φαινεται οτι αδικουντε απ'την πρωταθληματαρα εχοντας βαθμους , αν δεν γινει αυτος ο αγωνας οπως λες , αλλα ισως παιρνουν και την τους , οταν εκεινοι ετρεξαν κι οι αλλοι οδηγοι κρατησαν τον λογο τους στην αρνηση του οργανου τους , στα καραγκιοζιλικια της εποχης .......
Δεν πιστευω να τα εχουν ξεχασει ....ασχετως αν ειναι ....... λογω αναγκης (βλεπε χορηγος ) . -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16783
ΕΚΕΙ BARUM ΕΔΩ ΒΑΡΟΥΝ !!!!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=race-other-news-article&race_id=0&article_id=16783ΕΚΕΙ BARUM ΕΔΩ ΒΑΡΟΥΝ !!!!
Τα ραλλυ σε Τσεχια Πολωνια Ουγγαρια ειναι πολυ μπροστα σε ολα τα επιπεδα απο το δικο μας πρωταθλημα..
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ωραια ημερα σημερα !
κι ο γιαννης κουκια σπερνει .........
'ΛΟΥ-ΜΟΥ' (ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)
Αγαπητέ Λώρη δύο απορίες, όπως είπατε είναι σφάλμα να συμπίπτουν οι δύο αγώνες το rally ΕΛΠΑ με το rally San Remo αλλά ίσχυε και το 2008 που δεν ξέραμε ότι ο αγώνας θα κατέληγε σε φιάσκο, επίσης το 2007 οι δύο αγώνες είχαν διαφορά μόνον μία εβδομάδα όπου η PEUGEOT ακύρωσε την συμμετοχή στον αγώνα μας. Προφανώς πάλι μερικοί δεν θα πρόσεξαν την ημερομηνία. Τι να υποθέσουμε;
Ο Παπαχρηστόπουλος έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε χωμάτινους αγώνες με διαφορετικό αυτοκίνητο π.χ. με κάποιο Ν4; που φυσιολογικά θα ήταν το σωστό.
Ο Τσολακίδης όταν κέρδισε το πρωτάθλημα με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα την επόμενη χρονιά άλλαξαν τους κανονισμούς και υποχρέωναν ένα αυτοκίνητο; Για πιο λόγο έγινε αυτό φοβήθηκαν ορισμένοι μήπως ξανακερδίσει το πρωτάθλημα;
VUDAFIERI -
Ο Παπαχρηστόπουλος έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε χωμάτινους αγώνες με διαφορετικό αυτοκίνητο π.χ. με κάποιο Ν4; που φυσιολογικά θα ήταν το σωστό.Μόνο που αυτό αυξάνει τρελλά το κόστος γιατί θέλεις 2 διαφορετικά αυτοκίνητα. Δεν είναι θεωρία συνομωσίας κατά οποιουδήποτε , κοινή λογική είναι.
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=race-other-news-article&race_id=0&article_id=16783ΕΚΕΙ BARUM ΕΔΩ ΒΑΡΟΥΝ !!!!
Πόσα χρόνια μπροστά είναι οι άνθρωποι. Ρίξτε και μια ματιά στο επίσημο site του αγώνα. 100 Φορές καλύτερο από πολλά site αγώνων WRC. Τρελή προσοχή στην λεπτομέρεια σε κάθε επίπεδο.
-
Το τι κανουν οι γειτονες το ξερουμε λιγο πολυ ολοι.
Με το ΔΕΘ τι γινετε!Με την φτωχομανα.
Ακουσα οτι μελοι των ΔΣ του ΑΟΘ και ΣΟΑΑΒΕ θα τρεξουν στην Λαμια.
Ελπιζω να ειναι λογια,γιατι αν δουμε κι αυτο θα ειναι για γελια.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ -
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
Το τι κανουν οι γειτονες το ξερουμε λιγο πολυ ολοι.
Με το ΔΕΘ τι γινετε!Με την φτωχομανα.
Ακουσα οτι μελοι των ΔΣ του ΑΟΘ και ΣΟΑΑΒΕ θα τρεξουν στην Λαμια.
Ελπιζω να ειναι λογια,γιατι αν δουμε κι αυτο θα ειναι για γελια.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣKαλα ακομα δεν καταλαβαμε οτι ΔΕΘ τελος ιστοριας Αντε για χαρη μας να το δωσουνε του χρονου SPRINT ΔΕΘ
RALLY Δ.Ε.Θ. 2009 12/9 - 13/9