-
Τι άλλο θα διαβάσω. Προβλήματα που εχει ο κόσμος....
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
street racing, πιστα, ατελειωτες ωρες οδηγησης ....και κυριως να μη φοβασαι, να μην τα χανεις, κοτσια, ψυχη, να πιεζεις τον αλλον μεχρι το μεδουλι
ποιον να πιεζεις? δεν καταλαβαινω.
-
Εσένα με το χρέπι σου.
-
Πολύ καλό τρολλ ο χεράς
-
Kαταλαβαινεις τωρα να παιζει φωτα ο herass στον kacey και να τους προσπερναει κανας pipinos..
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Kαταλαβαινεις τωρα να παιζει φωτα ο herass στον kacey και να τους προσπερναει κανας pipinos..Να το κανω πιο γραν γκινιολ, ο pipinos να ερχεται απο απεναντι.........
-
Heras, ανέβασε κάνα βιντεάκι, εδώ στο φόρουμ έχουν ανεβάσει συμφορουμίτες, τρελές, επικίνδυνες και εντυπωσιακές διαδρομές με τους πυραύλους τους σε στροφιδιοδιαδρομές.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Kαταλαβαινεις τωρα να παιζει φωτα ο herass στον kacey και να τους προσπερναει κανας pipinos..ωπα μαστορα, εγω δεν εχω κανενα προβλημα να με προσπερασει καποιος, εκτος αν το κανει με επικινδυνο τροπο. Αν εγω εχω αποφασισει να πηγαινω με μια ταχυτητα Α και ο αλλος θελει να παει πιο γρηγορα, ας παει. Σπανια ομως θα βρεθει καποιος που θα επιθυμει να κινηθει πιο γρηγορα απο μενα, για δεδομενες συνθηκες+δρομο.
Είναι απλά εγκληματικό, ό,τι αυτοκίνητο και να έχει κάποιος, όσο καλό οδηγό και να θεωρεί τον εαυτό του, όσο λάθος και να θεωρεί τη σήμανση ή τη διαγράμμιση, να προσπερνάει στα Τέμπη, ή σε αντίστοιχο δρόμο.** Η πιθανότητα να έρχεται αυτοκίνητο ή νταλίκα από το αντίθετο ρεύμα ή πίσω από τη στροφή που μας κρύβει την ορατότητα προσεγγίζει επικίνδυνα το 100%**. Κάτι που σημαίνει μπλα μπλα μπλα...
το θεμα ειναι οτι οταν μιλας για 'πιθανοτητα να ερχεται κατι απο το αντιθετο ρευμα', εχεις χασει τελειως αυτο που λεμε. Εμεις (εγω τουλαχιστον) δεν παιζω με πιθανοτητες και δεν λεω αυτο το πραγμα, ουτε μιλαω για 'δρομο με στροφες ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ να σου εμφανιστει απο πισω κατι χωρις να το περιμενεις'. Εγω αναφερομαι σε σιγουρες προσπερασεις.
Αν τωρα, στο συγκεκριμενο δρομο, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ σημειο οπου να εχεις επαρκη ορατοτητα για προσπεραση, παω πασσο.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Kαταλαβαινεις τωρα να παιζει φωτα ο herass στον kacey και να τους προσπερναει κανας pipinos..
Να το κανω πιο γραν γκινιολ, ο pipinos να ερχεται απο απεναντι.........
kaι ο Γρηγορης οφ μπαλανς με σουπερκαρ που το καβαλησε πριν 2,7 χλμ
μιλαμε για το απολυτο μαδομούνι!!
-
Αφού με αυτά τα μυαλά έχει φτάσει στην ηλικία των 35 είναι στ' αλήθεια , Χεράς .
Να το ξέρει όμως, όποιος παίζει με τη φωτιά στο τέλος καίγεται ,κι ας τον λένε Clerfayt . -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Τωρα το εκανες ταινια καταστροφης
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eξω εχουμε πολεμο...εγω ετσι το βλεπω και το χω γραψει επανειλημμενα
Τωρα το αν καποιοι απο σας δεν σας TAΠΕΙΝΩΝΕΙ να σας προσπερναει επιδεικτικα ο αλλος ποσω μαλλον σε διπλη προβλημα σας. Εγω παντως ριχνομαι στη μαχη και παλευω μεχρις εσχατων...ειτε θα τον περασω παλι, ειτε μετα τον πολεμο αν ειναι δυνατοτερος/ικανοτερος θα κανω ακρη. Ποτε ομως ανευ καταθεσης οπλωνSaved for posterity.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eξω εχουμε πολεμο...εγω ετσι το βλεπω και το χω γραψει επανειλημμενα
Τωρα το αν καποιοι απο σας δεν σας TAΠΕΙΝΩΝΕΙ να σας προσπερναει επιδεικτικα ο αλλος ποσω μαλλον σε διπλη προβλημα σας. Εγω παντως ριχνομαι στη μαχη και παλευω μεχρις εσχατων...ειτε θα τον περασω παλι, ειτε μετα τον πολεμο αν ειναι δυνατοτερος/ικανοτερος θα κανω ακρη. Ποτε ομως ανευ καταθεσης οπλωνIQ ραδικιού,εδώ ταιριάζει περίφημα.Με τέτοιο ανούσιο εγωισμό στο δρόμο φανταστείτε αντιμετώπιση σοβαρών και κρίσιμων καταστάσεων.Αν γίνει σεμινάριο για το πως πρέπει να αντιμετωίζουμε κρίσιμες καταστάσεις για καλύτερο αποτέλεσμα και είναι ομιλητής ο χεράς πληρώνω ΟΣΟ ΟΣΟ...
Υ.Γ Και μετά φταίνε οι πολιτικοί και το μνημόνιο
-
O δρομος ειναι μερος της κοινωνιας νομιζω....οποτε οπως και σε καθε αλλο τομεα χωρει εγωισμος και πολλα αλλα συναισθηματα
Και τωρα ξεκολληστε με την παρτη μου και κοιταξτε τα τομαρια σας. Το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμα -
Αν ζούσες απομονωμένος στη Σιβηρία, ίσως. Εφόσον ζεις σε μια κοινωνία, δεν είναι δικό σου θέμα το τι κάνεις σε δημόσιο δρόμο.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
O δρομος ειναι μερος της κοινωνιας νομιζω....οποτε οπως και σε καθε αλλο τομεα χωρει εγωισμος και πολλα αλλα συναισθηματα
Και τωρα ξεκολληστε με την παρτη μου και κοιταξτε τα τομαρια σας. Το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμαTο τι θα κανεις ΔΗΜΟΣΙΩΣ δεν ειναι μονο δικο σου θεμα αλλα και δικο μας που σε τρωμε στη μαπα.
-
With all due respect, το τι κάνεις σε δημόσιους δρόμους δεν είναι καθόλου δικό σου θέμα.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ρε συ dim... με απογοητεύεις
Το Ασκόνα με τα 900 και τον ομάδα φινιστρίνι δεν; -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Το Ασκόνα με τα 900 και τον ομάδα φινιστρίνι δεν;τι να κανει αυτη η ψυχη?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Το Korres 4 με τα 900 και τον ομάδα φινιστρίνι δεν;τι να κανει αυτη η ψυχη?
Ανακοινώσεις εντός των ημερών.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#